همه - خبر روز
دلها، خاک و دانش، نهال و گفتگو، آب است . هرگاه آب از خاک جدا افتد، نهال خشک گردد . [امام صادق علیه السلام]
امروز: چهارشنبه 04 مرداد 1
آفتاب یزد: با رسانه‌های بیگانه همکاری نکنیم!

در حالی‌که سردبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب ‌یزد"، به پای ثابت رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل شده است، این روزنامه در اقدامی جالب، به انتقاد از افرادی پرداخت که برای کار خبری به استخدام شبکه‌های بیگانه در می‌آیند.

به گزارش شبکه ایران، در حالی‌که سردبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب ‌یزد"، به پای ثابت رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل شده است، این روزنامه در اقدامی جالب، به انتقاد از افرادی پرداخت که برای کار خبری به استخدام شبکه‌های بیگانه در می‌آیند.

"آفتاب یزد" که بعد از استعفای اجباری سردبیر لندن‌نشین خود، انتشار سرمقاله های روزنامه را به حالت تعلیق در آورده بود، در شماره امروز خود سرمقاله‌ای را به قلم حسین انتظامی منتشر کرد.

انتظامی در این مطلب که با عنوان "به خدمت بیگانه در نیائیم" منتشر شده، به انتقاد از روزنامه‌نگارانی پرداخته است که برای کار در رسانه‌های ضدانقلاب به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

او با اشاره به "دوره های آموزشی" که از سوی رسانه‌های فارسی زبان برگزار می‌شود، نوشته است: "آیا واقعا رادیو فردا، رادیو ‌زمانه و رادیو و تلویزیون فارسی بی بی سی، صدای آمریکا و .... صرفا با هدف یک کار رسانه ای تاسیس ‌شده اند؟".

اما آفتاب یزد در حالی به انتقاد از روزنامه نگارانی که به خدمت دشمنان نظام در آمده، پرداخته است که هیچ اشاره ای به سردبیر پناهنده شده خود و همکاری رسانه ای او با انگلیس و آمریکا، نکرده است.

مجتبی واحدی، سردبیر سابق "آفتاب یزد" که از حدود یک‌سال پیش در لندن زندگی می‌کند تا چندی قبل، این روزنامه را از همان‌جا مدیریت و تحلیل های "بی بی سی" و "صدای آمریکا" را در آن منتشر می‌کرد تا اینکه با افشاگری معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد، مجبور به استعفا شد.

بعد از این استعفا، حضور واحدی در رسانه‌هایی نظیر "بی بی سی" و "صدای آمریکا" پررنگ‌تر شد و وی حضور و مصاحبه های خود با رسانه های ضد انقلابی را علنی کرد.

پیش از این هم تعداد زیادی از روزنامه‌نگاران و همکاران نشریات اصلاح‌طلب، به استخدام شبکه‌های تلویزیونی و سایت‌های خارجی ضدانقلاب نظیر "بی بی سی فارسی"، "صدای آمریکا"، "رادیو زمانه"، "رادیو فردا"، "جرس" و غیره در آمده‌اند.

"اکبر گنجی"، "مسیح علی‌نژاد"، "فرشته قاضی" و "مسعود بهنود" از جمله این افراد هستند.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45507


 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 5:26 عصر | نظرات دیگران()
داوری اسناد تلاش دولت خاتمی برای پیوستن به ناتو را رو کرد

شبکه ایران: مناظره پنجشنبه شب عبدالرضا داوری، عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی و محمدباقر نوبخت، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، بار دیگر منجر به افشای موضوعات تامل برانگیزی درباره اقدامات دولت های گذشته شد.

گرچه انتقادات داوری از برنامه نویسی و عملکرد اقتصادی دولت آقای هاشمی رفسنجانی محور اصلی برنامه "رو به فردا" بود اما روشنگری او درباره یکی از اهداف دولت دوم محمد خاتمی در چهارم توسعه، مخاطبان این مناظره را به تعجب واداشت.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی در این باره گفت که در برنامه چهارم توسعه یا دومین برنامه دولت اصلاحات در سال 82 عنوان شده که سالیانه 20 درصد بودجه نظامی را کاهش دهیم و به جای آن عضو پیام منطقه‌ای یا عضوپیمان نظامی بین‌المللی شویم. البته آنجا رویشان نشد بنویسند پیمان ناتو، در حالی که منظورشان همان ناتو بود، کاری که دنبال می‌کردند به ناتو می‌رسید."

سازمان آتلانتیک شمالی(ناتو) پیمانی نظامی و امنیتی و متشکل از 28 عضو اروپایی و آمریکایی است که به گفته کارشناسان تحت نفوذ شدید آمریکا قرار دارد و در جهت تامین منافع این کشور حرکت می کند؛ چنانچه حضور آن در عراق و افغانستان هم در همین راستا بوده است.

استدلال دولت خاتمی
سخنان داوری، گرچه با واکنش آقای نوبخت و سپس حامیان آقای خاتمی همراه شد اما آنان نتوانستند مانع از اثبات این گفته ها شوند چرا که داوری در همان مناظره نشانی اسناد موردنظر را هم اعلام کرد.

با این حال در ادامه برخی شبهه پراکنی ها، عبدالرضا داوری در گفت و گو با شبکه ایران به تشریح نحوه تلاش دولت اصلاحات برای ادغام در ساختارهای نظامی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی بین المللی پرداخت.
او با اشاره به مبانی نظری برنامه چهارم توسعه گفت: "دولت آقای خاتمی استدلال می کردند که برای حفظ امنیت به جای اینکه بیاییم بر یک امنیت درون زا و بر ساختارهای نظامی و مردمی خود همچون سپاه تکیه کنیم، امنیت خود را به روندهای امنیتی بین المللی بسپاریم و حتی در این راستا پیشنهاد دادند که بودجه نظامی را کم کنیم و به جای آن عضو پیمان های بین المللی شویم."

شاید "جمع آوری و خمیر شدن این کتاب" و "متوقف شدن جهت گیری آن" هم، به دلیل افشای این موضوع و ترس از واکنش های مختلف بود.

بخش هایی از اهداف تامل برانگیز دولت خاتمی
داوری در ادامه به صفحه 349 کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه اشاره کرد که در آن آمده است: "در قیاس با ترکیه و پاکستان، سپاه و ارتش قدرت نظامی محسوب نمی شوند. مدل جنگ های افغانستان و عراق نشان داد که در ارتش های کلاسیک و نیروهای نظامی متعارف در مقابله با تکنولوژی نوین هیچ گونه کارایی ندارند. ممکن است ارتش و سپاه در مقایسه با کشورهای کوچک جنوب یا برخی کشورهای شمال ایران مطلوب باشد اما در مقایسه با قدرت های بزرگ و همچنین قدرت های منطقه ای قابل اعتنا نیست به دلیل اینکه ایران از اتحادهای کلان به دور است."

در بخش دیگری از این سند، گرچه از سازمان ناتو نامی برده نشده، اما عنوان شده است که "با توجه به حضور آمریکا در منطقه، ایران امکان هیچ اراده مثبتی را ندارد و قدرت ها هرگز امکان دستیابی ایران را به یک سلاح استراتژیک نخواهند داد. ایران کشوری خارج از مدار قدرت است و اگر می خواهد زنده بماند باید به پیمان های امنیتی بپیوندد. سهم ایران در نظام جهانی و حتی روندهای بین المللی به گونه ای است که نمی توان آن را یک قدرت در حال رشد جهانی و حتی منطقه ای نامید با دوری گزیدن از فرایندهای امنیتی جهان برای ایران امکان دستیابی به عوامل قدرت و تاثیرگذاری در نظام جهانی وجود ندارد."

به گفته داوری دولت آقای خاتمی در توجبه این ادعاها، چنین استدلال کرده است که "الحاق ایران به روندهای امنیتی و رژیم های امنیتی می تواند ایران را تبدیل به یک عامل تاثیرگذار کند."

"کاهش هزینه های نظامی به 20 درصد فعلی" از دیگر موضوعاتی است که در کتاب مبانی نظری برنامه چهارم مطرح و در جملاتی عجیب عنوان شده است: "ایران توانسته با اعمال قدرت ایضایی به هژمونی منطقه ای اسراییل و آمریکا زمینه را برای ابراز وجود و تهدید تلفات اما بدون احراز منزلت فراهم کند در مقابل "دو کشور" مذبور توانستند به واسطه این اقدامات به سرعت منزلت منطقه ای و جهانی خود را بهبود بخشند."

البته دولت اصلاحات علاوه بر بعد سیاسی و امنیتی مبانی برنامه چهارم توسعه، در دیگر ابعاد آن از جمله عرصه اقتصادی هم، به طرح موضوعات تامل برانگیزی پرداخت؛ چنانچه فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه تهران در مناظره ای که سال 86 با ستاری فر، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی دولت خاتمی داشت، گفت: اگر مستندات قانون برنامه چهارم مبانی درستی داشت و شما به آن اعتقاد دارید، چرا جمع‌آوری کردید.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45481


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 2:51 عصر | نظرات دیگران()
کاریکاتور:ارتباط معنوی اشرار با اپوزیسیون


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 2:49 عصر | نظرات دیگران()
/المپیک زمستانی 2010 - ونکوور/
پاسخ قاطعانه کلهر به شیطنت خبرنگار بی بی سی

خبرگزاری فارس: در پایان مسابقه مارپیچ کوچک برخی خبرنگاران خارجی از جمله خبرنگار BBC از مرجان کلهر سؤالات سیاسی کردند که نماینده زن ایران در ونکوور به خوبی پاسخ شیطنت آنها را داد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در پایان مسابقات مارپیچ کوچک بیست و یکمین دوره مسابقات المپیک زمستانی 2010 ونکوور که شب گذشته به وقت تهران برگزار شد، مرجان کلهر مورد استقبال خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های گروهی قرار گرفت.
بسیاری از رسانه‌ها از جمله BBC و خبرگزاری‌های آلمانی درخواست مصاحبه از کلهر را داشتند و بر خلاف روزهای گذشته که سؤالاتشان بر محور مسائل ورزشی بود، این بار و در پایان مسابقه دیشب از وی سؤالات سیاسی هم مطرح کردند.
یکی از سؤالات خبرنگاران از کلهر این بود که آیا رئیس جمهوری ایران با ورزش زنان در ایران مخالف است یا خیر و از این دست از سؤالات که کلهر در قبال آنها تنها به دادن یک جواب بسنده کرد و به آنها گفت: اگر شرایط آنطور که شما حدس می زنید بود، در حال حاضر من اینجا برای حضور در مسابقات المپیک زمستانی حاضر نبودم.
پس از مصاحبه‌‌های مختلف، کلهر در بین علاقمندان اسکی قرار گرفت و مشغول دادن امضا و گرفتن عکس یادگاری شد.
از نکات قابل توجه همچنین می‌توان به قرار گرفتن عکس کلهر در بین قهرمانان طلایی المپیک در سایت رسمی مسابقات اشاره کرد.
در ادامه بیست و یکمین دوره مسابقات المپیک زمستانی و در رشته اسکی آلپاین زنان در قسمت مارپیچ کوچک این رقابت‌ها شب گذشته مرجان کلهر به مصاف حریفانش رفت و در پایان 2 مانش با مجموع زمانی 2 دقیقه 18ثانیه و 60 صدم ثانیه به عنوان پنجاه و پنجمی المپیک دست پیدا کرد تا به کار خود در این مسابقات پایان دهد.
اختلاف زمانی کلهر با قهرمان آلمانی این مسابقات 35 ثانیه و 71 صدم ثانیه بود. همچنین پس از اسکی‌باز ایرانی حاضر در رقابت‌ها 17 اسکی باز در مانش اول و 15 اسکی باز در مانش دوم نتوانستند به خط پایان برسند که 2 اسکی باز آلمانی که یکی از آنها خواهد قهرمان مارپیچ کوچک بود، یک آمریکایی و یک نروژی در میان حذف شدگان بودند.
در این رشته اسکی‌باز آلمانی به نام ماریا ریسچ با زمان یک دقیقه و 42 ثانیه و 89 صدم ثانیه اول شد و نمایندگان انریش و چک به ترتیب دوم و سوم شدند.
کلهر در مسابقات اسکی مارپیچ بزرگ با زمان 3 دقیقه 5 ثانیه و 39 صدم ثانیه و با 38 ثانیه نسبت به قهرمان مارپیچ بزرگ زنان در جایگاه شصتم المپیک زمستانی 2010 قرار گرفت.
در این قسمت، ویکتوریا ربونسبورگ از آلمان به مدال طلا رسید و 2 اسکی باز اسلوونیایی و اتریشی به ترتیب دوم و سوم شدند.
منبع ما :http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812080173


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 10:33 صبح | نظرات دیگران()
پاسخ مستدل نماینده ولی‌فقیه در سپاه به محمدعلی انصاری
پاسداران و بسیجیان می‌پرسند چرا سید حسن خمینی با طراحان آشوب‌ها مراوده و در کنار آن‌ها قرار دارد؟

چند ماه پیش محمدعلی انصاری عضو مجمع روحانیون و از مسئولان موسسه تنظیم و نظر آثار حضرت امام(ره) طی نامه ای، شبهاتی را درباره مواضع مسئولان سپاه و بسیج در قبال جریان فتنه و حوادث بعد از انتخابات مطرح کرد. در پاسخ به این نامه، حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی نامه ای که به صورت مستدل شبهات مطرح شده از سوی آقای محمدعلی انصاری را پاسخ داد.

به گزارش رجانیوز،‌ متن کامل این نامه به این شرح است:

برادر گرامی جناب حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد و احترام و با آرزوی تحیات الهی، بازگشت به مرقومه جناب عالی به تاریخ 5/7/88، با عنایت به رسالت مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(رض) در پاسداری از سیره نظری و عملی آن حضرت و نشر آن، اهتمام آن مؤسسه و دست‌اندرکاران به آرمانها، ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و نقش شما در انجام این رسالت، به اطلاع می‌رساند؛

1- بسیاری از مسائلی که در فضای سیاسی جامعه در مورد سپاه و بسیج از سوی برخی گروه‌های سیاسی مطرح می‌گردد بر این مبنا استوار است که سپاه یک نیروی صرفا نظامی بوده و غیر از نظامی‌گری هیچگونه نقش دیگری را نباید ایفا نماید. صدر نامه شما که در آن نسبت به موضع‌گیری های فرماندهان، روحانیون و مسئولین عقیدتی سیاسی و اینجانب ایراد وارد شده، متأثر از همین دیدگاه است. آیا واقعا سپاه یک سازمان انقلابی صرفا نظامی است؟! اگر چنین است پس این تهدیدات غیرنظامی با ماهیت نیمه سخت و نرم بر علیه انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و آرمانهای حضرت امام(یه) را چه کسی باید پاسخ‌گو باشد؟! آیا سپاه برای مقابله با تهدیدات، دارای رسالت، مأموریت و وظیفه نمی‌باشد؟! رجوع به قانون پاسخ این سؤالات را می‌دهد؛

برابر نص صریح قانون اساسی،(اصل 150) فلسفه وجودی و ماندگاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی " نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن " است. شک نمی‌توان کرد که ایفای این نقش و مأموریت مستلزم شناخت و بصیرت خانواده بزرگ سپاه(سپاه و بسیج) از انقلاب، دستاوردهای ارزشمند آن، آسیبها و تهدیداتی که متوجه آن بوده و یا خواهد بود، راههای مقابله با مخاطرات و تهدیدات و همچنین هوشیاری و آمادگی مستمر، عالمانه و مؤثر برای دفاع همه جانبه در عرصه‌های مختلف است. همین خصوصیت، سپاه را از نیروهای مسلح متمایز می‌کند.


2- به استناد فصل اول اساسنامه سپاه پاسداران مصوب 15/6/1361 مجلس شورای اسلامی، « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهادی است تحت فرماندهی عالی رهبر معظم انقلاب که هدف آن نگهبانی از انقلاب اسلامی، دستاوردهای آن و کوشش مستمر در راه تحقق آرمانهای الهی و گسترش حاکمیت قانون طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران و تقویت بنیه دفاعی جمهوری اسلامی از طریق همکاری با سایر نیروهای مسلح و آموزش نظامی وسازماندهی نیروهای مردمی می‌باشد.»

3- بر اساس قوانین(قانون اساسی و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی)، نیروهای مسلح و از جمله سپاه تحت فرماندهی معظم کل قوا بوده و تدابیر معظم له در خصوص این نیروها در حکم قانون می‌باشد. در سند رسالت سپاه که به تصویب فرماندهی معظم کل قوا رسیده و به سپاه پاسداران ابلاغ شده، بر دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در برابر تهدیدات سه گانه سخت، نیمه سخت و نرم به عنوان رسالت سپاه تصریح شده است.

فصل دوم اساسنامه سپاه پاسداران در قالب 10 ماده و دو تبصره به تشریح مأموریت سپاه، حیطه و چگونگی انجام آن اشاره دارد و " مبارزه قانونی با عوامل و جریانهایی که در صدد خرابکاری، براندازی نظام جمهوری اسلامی، و یا اقدام علیه انقلاب اسلامی ایران می‌باشند "، مبارزه قانونی با عواملی که با توسل به قوه قهریه درصدد نفی حاکمیت قوانین جمهوری اسلامی باشند "، " پرورش و آموزش اعضاء سپاه طبق تعالیم و موازین اسلامی مبتنی بر رهنمودهای ولایت فقیه در زمینه‌های عقیدتی، سیاسی و نظامی در جهت کسب توان لازم به منظور انجام مأموریتهای محوله " و " برنامه‌ریزی، سازماندهی، اداره و فرماندهی و اجرای آموزشهای عقیدتی، سیاسی و نظامی اعضاء‌ بسیج مستضعفین بر طبق موازین اسلامی " از جمله مقرره‌های این فصل هستند.

4- به استناد مفاد حکم انتصاب به عنوان نماینده ولی فقیه در سپاه اولویت های ماموریت اینجانب در تصدی این مسئولیت، تعمیق معرفت دینی و ارتقاء بصیرت سیاسی آحاد سپاه و بسیج است.

5- ماده 27 اساسنامه و ماموریت و وظایف مصوب دفتر(معاونت) سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه به اشراف خبری- تحلیلی بر محیط داخلی، منطقه ای و بین المللی آگاه سازی سیاسی و اطلاع رسانی، ارتقاء سطح معرفت و بصیرت سیاسی گستره ماموریتی سپاه به بهره گیری از شیوه ها و ساز و کارها در راستای عمق بخشی آگاهی ها و ارتقاء بینش و بصیرت سیاسی است.

با توجه به آنچه بطور مختصر در خصوص رسالت سپاه و نقش نمایندگی ولی فقیه در سپاه ذکر گردید، باید کار ویژه‌های سپاه در سالهای اخیر را ارزیابی نمود و درباره آن قضاوت کرد. اینجانب و تمامی فرماندهان و مسئولان سپاه به دیدگاههای حضرت امام(ره) در خصوص عدم ورود نظامیان به عرصه منازعات سیاسی واقف بوده و دیدگاههای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله العالی) در این موضوع را کاملا منطبق بر دیدگاههای حضرت امام(ره) دانسته و خود را ملزم و متعهد به رعایت آن می‌دانیم.

مشکل اصلی در برداشت‌های نادرست عده‌ای از دیدگاههای حضرت امام(ره) است. بر داشت‌هایی که بر اساس آن سپاه را همانند ارتش، یک نیروی صرفا نظامی دانسته و این برداشت با حقایق و واقعیت‌ها مغایرت دارد. انقلاب اسلامی از سالهای بعد از جنگ تحمیلی تا به امروز با " تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، قتل عام فرهنگی، تهدیدات نرم و جبهه ناتوی فرهنگی دشمنان " مواجه بوده و این تهدیدات نرم بیست سال گذشته، اکنون به مرحله " جنگ نرم " رسیده که رهبر معظم انقلاب اسلامی در تحلیل وضعیت کنونی می‌فرمایند: « ما با جنگ نرم دشمنان مواجه هستیم ». آیا سپاه برای مقابله با این جنگ نرم، وظیفه‌ای دارد یا نه؟ عده‌ای مسایل داخلی کشور را به رقابت سیاسی بین دو جناح یا جریان سیاسی خلاصه می‌کنند و بر اساس آن اقدامات سپاه را جناحی پنداشته و بر اساس همین تحلیل نادرست به سپاه انتقاد می‌کنند. شما در نامه به موارد و مصادیقی اشاره کرده‌اید که به اختصار توضیحاتی جهت رفع ابهامات داده می‌شود.

الف) بیت حضرت امام(ره) و منسوبین به آن حضرت برای همه مردم عزیز هستند، لکن به این نکته باید توجه داشت که خود حضرت امام(ره) به همگان آموختند که اسلام از همه چیز عزیزتر است و برای حفظ اسلام نباید با کسی تعارف داشت. شما به خوبی می‌دانید که حضرت امام(ره) آقای منتظری را حاصل عمر خود می‌دانست و آن گاه که ایشان با وجود برخورداری از جایگاه قائم مقامی رهبری با دشمنان و مخالفان نظام همراه شد، حضرت امام(ره) با هوشیاری و قاطعیت تمام با وی برخورد کردند و نامه معروف 6/1/1368 را نگارش فرمودند. بنابراین افراد به صرف انتساب به حضرت امام(ره) و یا داشتن سابقه همراهی با آن عزیز سفر کرده، خود را نباید مبرا از هر خطایی دانسته و هر نقدی نسبت به آنان غیرقابل تحمل گردد.

ب) با توجه به مسایل سالیان اخیر، حوادث دوران دوم خرداد و به ویژه مسایل پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و پیدایی این فتنه، سؤالات و ابهامات بسیاری در ذهن پاسداران و بسیجیان در خصوص مواضع و عملکرد برخی منسوبین به حضرت امام(ره) پدیدار گردید و آنچه در برخی جلسات مطرح شده، در واقع پاسخگویی به این سؤالات و ابهامات است.

نمونه‌هایی از این سؤالات که دارای فراوانی بسیار بالا در تمامی رده‌های سپاه و بسیج می‌باشد، مورد اشاره قرار می‌گیرد؛

1-سکوت معنی‌دار جناب حجت‌الاسلام سید حسن خمینی در جریان آشوب‌ها و فتنه سبز چگونه توجیه می‌شود؟

2-چرا بیت حضرت امام و شخص سید حسن آقا چنین مراوده‌هایی با عناصر دوم خردادی و کسانی که در طراحی و تهییج آشوب‌ها دخالت داشتند، دارد؟

3-با آن سابقه افراطی در جریان دوم خرداد و هتک حرمت به مقدسات دینی و مسئولین و شخصیت‌های انقلابی و حتی نسبت به خود حضرت امام(ره) در گذشته، و مواضع و اقدامات اخیر، چرا موضع روشنی از بیت امام و جناب حجت‌الاسلام سید حسن دیده نمی‌شود و یا اگر هست در تأیید آنهاست؟

4-چرا جناب حجت‌الاسلام سید حسن خمینی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری حاضر نشد و سفر به پاکستان را بهانه کرد. آیا بین او و آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی و دیگران که سفرهای همزمانی را بهانه کردند ارتباطی وجود داشته است؟

5- جناب حجت‌الاسلام سید حسن پس از آزادی علیرضا بهشتی از زندان به دیدار او و دلجویی رفت. آیا جناب حجت‌الاسلام سید حسن وابسته به یک جناح خاص افراطی مقابل نظام است که هیچ نشانه روشنی از او در حمایت از امام و رهبری و آرمان‌های انقلابی و ملت وفادار به ارزش‌ها دیده نمی‌شود؟

6- جناب حجت‌الاسلام سید حسن خمینی بجای اینکه در کنار رهبری باشد در کنار مخالفان و در مقابل رهبری است؟

برای پاسخ به این قبیل سؤالات و ابهامات، نمی‌توان واقعیات در فضای سیاسی کشور را نادیده گرفت و آنچه که احیانا در برخی نشریات بسیج و یا جلسات هدایت و توجیه سیاسی سپاه و بسیج مطرح شده، با توجه به همین واقعیات است. البته باید به این نکته توجه داشت که در بسیاری از مواقع بین آنچه در یک نشریه و بولتن آمده و یا در یک جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ مطرح گردیده و آنچه با واسطه‌هایی برای دیگران نقل می‌شود تفاوت‌های اساسی وجود دارد. به عنوان نمونه شما مواردی را ذکر کردید که در این خصوص بررسی‌ها نشان می‌دهد؛

1) از حضرت حجت‌الاسلام آقای جلیل‌زاده در مورد مسایل مطروحه در فضای سیاسی کشور و از جمله در مورد جناب حجت‌الاسلام سید حسن خمینی سؤال می‌شود و ایشان ضمن پاسخ به سوالات در مورد سید حسن آنچه در فضای سیاسی کشور مطرح است را بیان داشته و در موضوع رهبری هم می‌گویند این مطلب را شنیده‌اند. از آقای جلیل‌زاده مطلب شما سؤال شد و ایشان در پاسخ گفته‌اند: من کلمه اطمینان را در اظهارات خود نداشتم و آنچه شنیده بودم را نقل کردم.

2) در مورد حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا ذوالنور نیز لازم به ذکر است که بعد از سخنرانی مرحوم آیت‌الله توسلی در مجمع تشخیص و ذکر خوابی از جناب حجت‌الاسلام حاج سید حسن که امام در خواب به ایشان فرمودند: " حسن، مرا دارند از خانه‌ام بیرون می‌کنند " و حادثه تلخ سکته آن مرحوم، آقای ذوالنور ضمن تجلیل از گذشته مرحوم توسلی دو نکته را اظهار می‌دارند:

1) ای کاش مرحوم آیت‌الله توسلی چنین خوابی را نقل نمی‌فرمود که تحت تأثیر آن دچار چنین حادثه‌ای شود.

2) وقتی آیت‌الله جنتی خوابی را به نفع رئیس جمهور نهم نقل نمود همه تریبونهای اصلاح‌طلبان به ایشان حمله‌ور شدند که ایشان خواب‌نما شده است، توسل به خواب، نشان ضعف استدلال و منطق و علم است، خواب حجت نیست و مطالبی از این دست، حال چه شده که خواب در جمع خواص و نخبگان نظام حجت است؟ بر فرض وجود چنین خوابی، رؤیای صادق بودن آن و حجت بودن، باید دید منظور از بیت چیست و امام را چه کسانی و از کدام بیت بیرون می‌نمایند؟ که در این خصوص 3 معنی می‌توان برای بیت تصور کرد:

1- منظور فیزیک و ساختمان بیت باشد مانند ساختمان منزل مسکونی، ساختمان مؤسسه نشر آثار و... که از مصالح ساختمانی و خشت و آهن و آجر ساخته شده است. خوب باید دید این اماکن در اختیار چه کسانی است باید توصیه شود که امام را بیرون نکنند و اغیار و بیگانگان را در آن راه ندهند.

2- معنی دیگر بیت، ممکن است راه امام سلام الله علیه، آرمانهای امام و اهداف امام باشد که باید پرسید آیا هیچکدام از آنها در دوران 8 سال حاکمیت اصلاح‌طلبان از جمله نشریات و تریبون‌های در اختیار آنها مصون و محفوظ ماند؟ آیا موردی را می‌توان تعیین نمود که اصولگرایان خدای ناکرده به آن جسارتی روا داشته باشند؟

3- شاید منظور سوم از بیت، بازماندگان حضرت امام سلام الله علیه باشند که در این صورت نیز اولا احترام بازماندگان حضرت امام بر همگان واجب است. ثانیا) چه کسی خدای ناکرده جسارتی و توهینی روا داشته است که با او برخورد لازم صورت پذیرد. ثالثا) آیا منظور این است که هر کسی انتسابی به بیت حضرت امام سلام الله علیه داشت مصونیت او قطعا تضمین شده است و می‌توان مطمئن بود که یقینا هیچگونه اشتباه، خطا و انحرافی نخواهد داشت. رابعا) اینکه حضرت امام سلام الله علیه فرمودند ملاک حال فعلی افراد است، چه می‌شود آیا میزان و ملاک فرمایش نورانی حضرت امام نیست؟

جناب آقای انصاری

با توجه به موارد فوق، قضاوت نمایید که انتخاب گزینشی، ناقص و تحریف‌آمیز سخنان ایشان که به جناب عالی داده شد و مبنای قضاوت شما قرار گرفته است کار منصفانه‌ای بوده است.

منبع ما :

http://rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=45433


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 9:16 صبح | نظرات دیگران()
مهرانگیز کار:خاتمی و کروبی پیغام دادند برنگرد، دستگیرت می کنند!

یک ضدانقلاب فراری که به اتفاق همسرش در پشت پرده هدایت مطبوعات زنجیره ای قرار داشت، فاش کرد با پیغام مستقیم خاتمی و کروبی مبنی بر اینکه مبادا به کشور برگردی و دستگیر شوی، در آمریکا مانده است.

مهرانگیز کار همسر سیامک پورزند و از متهمان کنفرانس برلین (سال 1379) توسط دادگاه به 4سال زندان محکوم شد و به جز اقدام علیه امنیت ملی، پرونده 3 اتهام دیگر وی همچنان مفتوح است که به اعتبار فرار وی از کشور رسیدگی نشده است. وی در گفت وگو با بی بی سی با ادعای اینکه به طور موقتی و برای درمان از کشور خارج شده، اظهار داشت: قرار بود من 6 ماه در آمریکا باشم منتهی شوهرم را که دستگیر کردند، دائما کسانی که در ارتباط با پرونده ایشان احضار می شدند به من بلافاصله زنگ می زدند که مبادا به کشور برگردی. بالاخره کار به جایی کشید که آقای خاتمی رئیس جمهور و آقای کروبی رئیس مجلس وقت این پیغام را برای من فرستادند. آقای موسوی خوئینی نماینده مجلس ششم ]فراری و مقیم آمریکا[ هم که من به کمیسیون اصل 90 شکایت کرده بودم، همین را به من گفتند. حتی برای برخی دوستان سطح بالای اصلاح طلب پیام دادم که عموما نظرشان بر این بود که من فعلا برنگردم.

وی که به همراه همسرش دارای سوابق سلطنت طلبانه و همکاری با رژیم پهلوی است، همچنین اذعان کرد که برخلاف دوران حاکمیت مدعیان اصلاحات، دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشور دارای چنددستگی نیست. «کار» گفت: آن زمان از نظر امنیتی با یکدستی روبرو نبودیم و انواع تفکر وجود داشت اما ظاهرا الان یک نوع تفکر غلبه کرده است.

ولی تا قبل از قصه انتخابات، ما درون سیستم امنیتی ایران انواع نگرش ها را می دیدیم، چون ما کار می کردیم.

مهره مرتبط با محافل آمریکایی همچنین به ملاقات خود با خاتمی درسال 2006 در هاروارد آمریکا اشاره کرد و گفت: ایشان در آن ملاقات به من گفتند از آقای شاهرودی خواستم دو سطر بنویسند که خانم کار هیچ مشکلی ندارد؛ ایشان امتناع کردند، من هم به شما پیام فرستادم که برنگرد.

وی مدعی شد «من الان پشیمانم که از کشور خارج شدم» اما توضیح نداد که پس چرا بازنمی گردد تا به تخلفات ضد امنیتی و ضد انقلابی اش رسیدگی شود.

مهرانگیز کار درباره فتنه سبز هم گفت: جنبش با انواع خطرات روبه روست. ما با بحران رهبری در جنبش مواجه هستیم. ما با بحران مطالبات مواجه هستیم و اصلا نمی دانیم همه سبزها چه خواسته ای دارند، خواسته تغییر رژیم یا برآمدن اصلاح طلبان. ما در یک بلاتکلیفی به سر می بریم.

شایان ذکر است ارتباط مقامات دولتی و حزبی جبهه اصلاحات با سردمداران گروهک های ضدانقلاب و سلطنت طلب مسبوق به سابقه است اما ارتباط مورد اشاره نشان می دهد آلودگی دولت اصلاحات به جریان ها و عناصر ضدانقلاب آلوده به سازمان های جاسوسی آمریکا و انگلیس تا سطح مقامات ارشد آن دولت پیش رفته بود.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45452

 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 9:13 صبح | نظرات دیگران()
با امضای یک نامه:
یکهزار متخصص وقایع 11 سپتامبر را زیر سوال بردند

خبرگزاری فارس: بیش از 1000 کارشناس و متخصص با امضای نامه‌ای، ضمن زیرسوال بردن روایت رسمی دولت آمریکا از وقایع 11 سپتامبر، خواستار انجام یک تحقیقات مستقل در این باره شده‌اند.


به گزارش فارس، "مدیسون ویس.ریچارد گیج "، معمار و بنیانگذار سازمان غیرانتفاعی "مهندسین و معماران حقیقت‌یاب 11 سپتامبر " طی یک کنفرانس خبری در 19 فوریه اعلام کرد: بیش از هزار معمار و مهندس از بیش از ده کشور،‌ هم‌اکنون خواهان اجرایی شدن یک تحقیق مستقل در مورد تخریب برج‌های دوقلو و ساختمان شماره 7 مرکز تجارت جهانی در 11 سپتامبر 2001، هستند.
بنابراین گزارش که هفته‌نامه "امریکن‌فری‌پرس " آن را منتشر کرده، گیج در حالی به کنفرانس خبری 19 فوریه رفت که تعدادی از امضا کنندگان نامه درخواست تحقیق مستقل در مورد وقایع 11 سپتامبر نیز وی را همراهی می‌کردند. در میان این افراد، شخصیت‌های قابل توجهی همچون دکتر "دیوید ری گریفین " که تالیفات زیادی در مورد 11 سپتامبر دارد و دکتر "استیون جونز " فیزیک‌دان هسته‌ای و محقق 11 سپتامبر نیز حضور داشتند تا در رابطه با یافته‌های ارزشمندشان در مورد وقایع 11 سپتامبر به بحث با خبرنگاران بپردازند.
"مارک اندرسون " دبیر مکاتبه‌ای امریکن‌فری‌پرس می‌گوید، در مارس 2009، گیج اعلام کرده بود که تعداد حامیان وی که از پشتوانه فنی برخوردارند، حدود 500 الی 600 نفر هستند، و این در حالی است که طی مدت زمانی کوتاه، این میزان به هزار نفر رسیده است.
گیج در رابطه با یافته‌های جدید سازمانش می‌گوید: آخرین یافته‌ها بر پایه بررسی "شواهد دادگاهی، تصاویر ویدیوئی و شهادت شاهدان عینی است که از گزارش‌های رسمی حذف شده بودند. " که از جمله این موارد می‌توان به سقوط آزاد ساختمان 47 طبقه مرکز تجارت جهانی اشاره کرد که بطور کاملا کنترل شده‌ای فرو ریخت.
گیج می‌افزاید: در هر یک از نمونه‌های گرد و غبار مرکز تجارت جهانی، آثار ماده منفجره پیشرفته "نانو ترمیتیک " پیدا شده که نوعی ماده فوق افنجاری است که از ترکیب ترمیت بدست می‌آید.
اندرسون با اشاره به این مطلب که کنفرانس خبری مذکور با هدف تشریح نگرانی‌های علمی در مورد ساختمان‌های مرکز تجارت جهانی و مسایل فنی که در مورد تخریب سه ساختمان مذکور وجود دارد، تشکیل شده بود، می‌نویسد: سازمان مهندسین و معماران حقیقت‌یاب 11 سپتامبر همچنین خواستار تحقیقات یک هیئت منصفه عالی در مورد گزارش‌های مدیران "بنیاد ملی استانداردها و فناوری " شده‌اند.
علارغم بدست آمدن شواهد زیادی که بر کنترل شده بودن تخریب ساختمان‌های مرکز تجارت جهانی در جریان حملات 11 سپتامبر 2001 تاکید دارند، گزارش‌های گروه‌های تحقیقاتی رسمی دولت‌ آمریکا همواره از پذیرش این ادعاها سر باز زده‌اند.
منبع ما :

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812031534


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 9:0 صبح | نظرات دیگران()
سخنگوی فراری ستاد کروبی :دیگر خیابان جای ما نیست

سخنگوی فراری ستاد کروبی و از اعضای فعال گروهک تحکیم در آشوب آفرینی های دوره اصلاحات می گوید دیگر نمی توان انتظار داشت راهپیمایی های اولیه پس از انتخابات یا حتی تحرکات 13 آبان و 16 آذر تکرار شود.

سعید رضوی فقیه در گفت وگو با دویچه وله اظهار داشت: نمی توان انتظار داشت به سادگی راهپیمایی هایی نظیر 25 خرداد یا حتی تحرکاتی مانند 13 آبان، روزقدس و 16آذر دیگر تکرار شود. 22بهمن این را نشان داد اما فکر می کنم محدود کردن اختیارات شورای نگهبان امری است که با توجه به طرحی که در مجمع تشخیص مصلحت در دست بررسی است، یکی از مسائل چالش برانگیز طی ماه های آینده خواهد بود.

این عنصر مرتبط با سازمان سیا، از نیروهای دلسوز(!؟) میانه رو و واسطه تمجید کرد و در اظهاراتی قابل تامل گفت: نیروهای دلسوز که در میانه جریان ایستاده اند باید متوجه باشند که اگر می خواهند نقشی ایفا کنند و کشور را از بحران ]!؟[ عبور دهند، باید وساطت کنند و از ابزارهایی که در اختیار دارند استفاده کنند برای اینکه رهبران جمهوری اسلامی و از جمله شخص آیت الله خامنه ای را تحت فشار قرار دهند.

سراج میردامادی مدیرکل انتخابات وزارت کشور در دولت خاتمی هم که اکنون متواری است، در تکمیل سخنان رضوی فقیه گفت: با سرکوب پیش آمده، ممکن است اشکال اعتراضات از اعتراض خیابانی تغییر کند تا میدان را برای چانه زنی با حاکمیت همچنان باز بگذارد. ادامه بحث ها، کار رسانه ای کردن و اطلاعیه دادن و مصاحبه کردن، می تواند گمان حاکمیت را بعد از راهپیمایی 22بهمن مبنی بر اینکه جنبش تمام شده به چالش بکشد.

گفتنی است در پی علنی شدن ریزش نیروهای فتنه سبز در راهپیمایی 22بهمن، سردرگمی و حیرت شدیدی عناصر فعال فتنه را احاطه کرده است و در این میان سران فتنه به روال نسخه پیچی رسانه های بیگانه، دو شیوه شب نامه پراکنی و تقلا برای ایجاد انشقاق در درون حاکمیت و چانه زنی! را با ناامیدی تمام- و از سر بیچارگی- پی گرفته اند.

دعوت محافل ضدانقلاب به فشار و چانه زنی در حالی است که جریان شکست خورده فتنه همه برگ های خود را سوزانده و باقمار بر سر تمام سرمایه های خود، به ورشکستگی کامل رسیده است.

منبع ما :
http://rajanews.com/detail.asp?id=45451


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 8:42 صبح | نظرات دیگران()
واکنش امارات 4 روز پس از دستگیری ریگی

مهر: امارات متحده عربی امروز پس از چهار روز از دستگیری سرکرده تروریستها و اشرار شرق که با حمایت غربی ها و رسانه های عربی به ارتکاب جنایت بر ضد ملت ایران اقدام می کرد، به این مسئله واکنش نشان داد.

شبکه تلویزیونی العربیه وابسته به عربستان سعودی لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد : وزارت امور خارجه امارات ورود عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک جندا... به امیرنشین دبی را تکذیب کرد.
وزارت امور خارجه امارات که پس از چهار روز به دستگیری سرکرده اشرار و تروریستهای شرق مورد حمایتهای گسترده غربی ها و حتی حمایتهای تبلیغاتی و رسانه ای برخی شبکه های عربی از جمله العربیه واکنش نشان می داد، اعلام کرد ریگی فقط دو ساعت در فرودگاه دبی توقف داشت و سپس آنجا را ترک کرد.

العربیه به جزئیات بیشتری درباره این خبر اشاره نکرده است.

به هر حال واکنش اماراتی ها به دستگیری ریگی آن پس از گذشت چهار روز جالب توجه است؛ اما اعتراف اماراتی ها به حضور  دو ساعته سرکرده اشرار و تروریستهای شرق در امیرنشین دبی بار دیگر اظهارات مقامهای جمهوری اسلامی ایران درباره چگونگی دستگیری ریگی در یک عملیات پیچیده هوایی را مورد تاکید قرار داد.

رسانه های بیگانه از جمله العربیه برای زیر سئوال بردن موفقیت بزرگ جمهوری اسلامی ایران در دستگیری سرکرده اشرار و تروریستهای شرق تلاشهای گسترده ای را انجام دادند؛ این در حالی است که  خبرگزاری قرقیزستان اطلاعات مقامهای کشورمان درباره چگونگی به دام افتادن ریگی را مورد تاکید قرار داد.

خبرگزاری "آکی پرس" قرقیزستان تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران برای بازداشت عبدالمالک ریگی سرکرده تروریستها و اشرار شرق، هواپیمای قرقیزی را مجبور به فرود کرد.

آنچه اکنون سبب شده تا رسانه های بیگانه از جمله العربیه و الجزیره فعالیت تبلیغاتی خود را در جهت کم رنگ نشان دادن اقتدار نیروهای امنیتی کشورمان به کار گیرند سیاستهای گذشته این رسانه ها در پیوند با ریگی است تا آنجا که این شبکه ها در کلیه اقدامات تروریستی این گروه درخاک کشورمان در 4 سال گذشته همیشه پای ثابت ارائه گزارشهای جهت دار در القای فضای بی ثباتی وناامنی در ایران بوده ودر چندین نوبت هم با این عنصر تروریست گفتگو کرده اند.

حیدرمصلحی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه چهارم اسفند ضمن تبریک دستگیری ریگی به ملت ایران اعلام کرد سربازان گمنام امام زمان(عج) توانستند دریک اقدام ارزشمند و دقیق و با مدیریت اطلاعاتی این شرور را در فضای جمهوری اسلامی ایران دستگیر کنند تا در اختیار دستگاه قضائی برای اجرای عدالت قرار بگیرد.

http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=87658


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/7 و ساعت 10:37 عصر | نظرات دیگران()
نگاه غیر صادقانه و ابزاری برفعالیتهای هسته ای ایران
ساعت خبر: 11:4 - تاریخ خبر: 07/12/1388

رییس مجلس شورای اسلامی گفت:به نظر می رسد روندی که در مورد ایران اعمال می شود صادقانه نیست و نگاهی ابزاری بر روند فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران حاکم شده است.

 

به گزارش خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر از توکیو؛ علی
لاریجانی در گفتگو با خبرنگاران در سفارت ایران در توکیو افزود:در حالی که تایید صلح آمیز بودن فعالیت های صلح آمیز هسته ای ژاپن20 سال طول کشید، بهتر است همین روند هم در مورد ایران تکرار شود و نیمی از این مدت یا به عبارتی در روند و دوره ای10ساله در مورد ایران اجرا شود.

وی تاکید کرد: آژانس بین المللی هسته ای باید روند پذیرش فعالیت های هسته ای صلح آمیز ایران را همانند ژاپن به اجرا گذارد.

لاریجانی با اشاره به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان تصریح کرد: الگوی توسعه هسته ای ژاپن، شباهت بسیاری به وضع کنونی ما دارد.

وی با بیان این که ژاپنی‌ها به خوبی از نگاه جمهوری اسلامی ایران به فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای آگاهی دارند و آن را مثبت می‌دانند، افزود: همان طور که در صحبت‌های رییس مجلس و دیگر مقامات ژاپن نیز منعکس شد، ژاپنی‌ها توسعه هسته‌ای ما را می پسندند.

وی با اشاره به این که برخی جریان‌سازی ها در فضای بین‌المللی ضد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران وجود دارد، اضافه کرد: سنگ‌اندازی‌های آمریکا فقط در بحث هسته ای نیست؛ آمریکا در موضوعات متنوع هر فرصتی بیابد، سنگ‌اندازی می‌کند.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که نگاه ایران و ژاپن در بسیاری از مسایل به هم نزدیک است، گفت: رایزنی‌های دو کشور در مسایل سیاسی خوب بود که اکنون فعال‌تر هم شده است.

لاریجانی افزود: در این سفر درباره موضوعات مختلف منطقه‌ای و چگونگی پیشبرد همکاری ها با مقامات ژاپنی رایزنی شد.

وی مبارزه با مواد مخدر و توسعه افغانستان را از جمله این مسایل دانست و افزود: سیاست ژاپن در قبال افغانستان نسبت به گذشته متفاوت شده است.

رییس مجلس با بیان این که افغانستان محل خوبی برای همکاری دو کشور است، تصریح کرد: ما صحنه افغانستان را خوب می شناسیم و طرح ‌های خوبی را در این کشور آغاز کرده ایم. این فرصتی برای طرف ژاپنی است.

رییس مجلس شورای اسلامی ایران را سرپلی برای ارتباط با بازاری به حجم350 میلیون نفر شامل قفقاز، آسیای مرکزی، کشورهای خاورمیانه معرفی و اضافه کرد: یکی دیگر از مباحث مطرح شده با طرف ژاپنی در حوزه ارتباطات اقتصادی و توسعه بود.

لاریجانی با بیان این که بخشی از رایزنی‌ها نیز به مسایل فرهنگی اختصاص یافت، ادامه داد: در جلسه‌ای که با استادان دانشگاه‌ها و نمایندگان مجلس ژاپن داشتیم، با توجه به قرابت‌های گذشته ایران و ژاپن و ساختار فرهنگی امروز دو کشور، بر ضرورت افزایش ارتباطات فرهنگی و دانشگاهی طرفین تاکید شد.

رییس مجلس شورای اسلامی همچنین موضوع گردشگری را "مجال گسترده‌ای" برای همکاری دانست و ادامه داد: موضوع گردشگری چند بعدی است و همکاری در این زمینه را می‌توان گسترش داد.

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=215452


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/7 و ساعت 10:30 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا