همه - خبر روز
خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد که دو کفش و عصای آهنین برگیر و آنگاه درزمین سیاحت کن و آثار و عبرتها را بجوی؛ تا آنکه کفشها پاره و عصا شکسته شود . [ابن دینار]
امروز: چهارشنبه 04 مرداد 1
بر اساس سند تحول بنیادین
تعطیلات تابستان کاهش می‌یابد
جام جم آنلاین: دبیر شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت:امکان کاهش تعطیلات تابستان دانش آموزان بر اساس سند «تحول بنیادین آموزش و پرورش» وجود دارد.

مهدی نوید ادهم در گفتگو با مهر با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، پیش بینی هایی درباره تعطیلات مدارس شده است،افزود:طبق سند، تغییرات عمده‌ای را در شروع و پایان سال تحصیلی و تعطیلات تابستان ایجاد کرده‌ایم.

پیش از این نیز تعطیلی مدارس ابتدایی در روزهای پنجشنبه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مطرح شده بود،که هنوز به تصویب نرسیده است.

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ به این سئوال که آیا تعطیلات تابستانی دانش آموزان طبق این سند کاهش می یابد،گفت: بله کاهش خواهد یافت.

نوید ادهم ادامه داد:البته این طرح نیاز به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش دارد.

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100868631413


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 7:48 صبح | نظرات دیگران()
بررسی ادعاهای عامل عملیات انفجاری قدس در برنامه آنسوی خبر بررسی شد
ساعت خبر: 06:41 - تاریخ خبر: 88/12/10  
00:45:04.21تهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1388/12/10
00:35:01.22
شبکه تلویزیونی الجزیره برنامه آنسوی خبر یکشنبه شب خود را به بررسی تصاویر ویدئویی تازه منتشر شده از همام خلیل البلوی عامل عملیات انتحاری خوست که در آن هفت نفر از ماموران سازمان اطلاعات امریکا (سیا) و یک افسر اطلاعاتی اردنی کشته شدند اختصاص داد.
موسسه رسانه ای "السحاب" وابسته به سازمان القاعده تصاویر ویدئویی ضبط شده از همام البلوی را منتشر کرد. البلوی در این تصاویر به طور مشروح نحوه بازداشت شدن خود به دست دستگاه اطلاعاتی اردن و پیشنهاد شدن پول به وی و درخواست از وی برای عزیمت به افغانستان برای جاسوسی علیه القاعده را شرح می دهد. اما اطلاعاتی که البلوی در این تصاویر ویدئویی ارائه می کند تا چه حد صحت دارد و این تصاویر به چه میزان همکاری اطلاعاتی بین امریکا و متحدانش را در جنگ با تروریسم نشان می دهد؟
البلوی در بخشی از این نوار ویدئویی می گوید، یک افسر اطلاعاتی اردنی به نام ابوزید به وی گفته است دستگاه اطلاعاتی اردن مسئول ترور شیخ عبدالله العزام در افغانستان در بیست سال پیش و ابومصعب الزرقاوی رهبر القاعده در عراق در سال 2006 و همچنین عماد مغنیه فرمانده نظامی حزب الله لبنان در دمشق در سال 2007 است.
ضیاء رشوان پژوهشگر مرکز پژوهشهای راهبردی الاهرام در پاسخ به این سئوال که ادعاهای همام البلوی تا چه حد صحیح است گفت: البلوی در این تصاویر ویدئویی با استناد به اظهارات افسر اطلاعاتی مافوق خود مدعی شد دستگاه اطلاعاتی اردن مسئول ترور عبدالله عزام و ابومصعب الزرقاوی و عماد مغنیه است. وی هیچ اطلاعات دیگری ارائه نکرد که ادعایش را اثبات کند. به نظر من با توجه به این که البلوی به عنوان عامل نفوذی در سازمان القاعده و طالبان به کار گرفته شده است، احتمال ارائه چنین اطلاعات نادرستی به وی وجود دارد تا او گمان کند با یک سازمان اطلاعاتی بزرگ و قدرتمند کار می کند که شخصیتهای بزرگی را از بین برده است و می تواند او را هم در صورتی که همکاری نکند از بین ببرد. البلوی در واقع مزدور دوجانبه بوده است.
"
عبدالاله حیدر شایع" میهمان دیگر برنامه نیز در پاسخ به این سئوال که از نظر منطقی به چه علت باید باور کنیم که دستگاه اطلاعاتی اردن مثلا عماد مغنیه را در قلب دمشق ترور کرده است؟ گفت: جرج تنت در کتاب خاطراتش که بعد از استعفای وی نوشته شد نوشت، ملک عبدالله دوم شاه اردن تلگرافی برای مقامات امریکایی فرستاد و بر لزوم برخورد با بن لادن و القاعده و سایر سازمانهای جهادی با قدرت نظامی تاکید کرد. تنت می گوید، ملک عبدالله پیشنهاد کرد دو گردان را برای تعقیب خانه به خانه بن لادن در اختیار امریکا قرار دهد. تنت افزود، ملک عبدالله به این طریق می خواست به ما بگوید که اردن اماده همکاری با امریکا در زمینه سرکوب القاعده است.
این تحلیلگر افزود، هم اکنون دستگاه اطلاعاتی اردن به عنوان یکی از زیرمجموعه های دستگاه اطلاعاتی امریکا شناخته می شود. البلوی برای ترور مرد شماره دو القاعده استخدام شد و عملیات خود را علیه سیا در میان گروهی از افسران اطلاعاتی امریکا که یکی از افسران ارشد اطلاعاتی اردن به نام علی بن زید بن شاکر از نزدیکان شاه اردن نیز با انان بود انجام داد.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 7:42 صبح | نظرات دیگران()
50 کشته در طوفان اروپا
ساعت خبر: 5:50 - تاریخ خبر: 10/12/1388

شمار قربانیان طوفان اروپا تاکنون به 50 تن رسیده است.

 

واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی : این طوفان از پرتغال واسپانیا آغاز وسپس بلژیک وفرانسه و آلمان را درنوردید.

براساس گزارشها بیشتر کشته شدگان از فرانسه بوده است .

طوفان همچنین موجب قطع برق نیم میلیون خانه در اروپا شده است .

در شمال غربی فرانسه طوفان با باران وسیل همراه بوده است که درنتیجه تعدادی ازخانه ها در آب غوطه ور و ساکنان آن مجبور شدند برای نجات خود به پشت بام ها بروند .

مقامات می گویند ، شمار قربانیان طوفان و سیل در اروپا بازهم افزایش خواهد یافت زیرا بسیاری ناپدید شده اند که گمان می رود جان باخته اند وعلاوه براین تعدادزیادی نیز زخمی شده اند.

این طوفان که زنتیا خوانده شده بدترین طوفان در 11 سال گذشته در فرانسه بوده است .

این طوفان منازل بیش از یک میلیون فرانسوی را در خاموشی فرو برد و موجب قطع دهها اصله درخت شد.

همچنین طوفان زینتیا موجب لغو پرواز یکصد هواپیمای مسافربری در فرانسه شده است.

سرعت طوفان در اسپانیا به 140 کیلومتر در ساعت می رسید.

در شهر کلن شدت طوفان به حدی بود که درختان زیادی را ریشه کن کرد و بیش از یک صد پرواز از فرودگاه فرانکفورت لغو شدند.

همچنین طوفان موجب مختل شون حرکت بسیاری از قطارها در آلمان شد.

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=215717


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 7:37 صبح | نظرات دیگران()
تمامی جنگ‌های آمریکا، نامشروع است

خبرگزاری فارس: کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2008 آمریکا با غیرقانونی و نامشروع دانستن تمامی جنگ‌های آمریکا، ارتش این کشور را اغلب عامل سرنگونی دولت‌های شایسته در سراسر جهان دانسته است


به گزارش فارس، دکتر "چاک بلدوین " (Chuck Baldwin)، کاندیدای حزب "مشروطه " برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2008 آمریکا، در مقاله‌ای که هفته‌نامه "امریکن‌فری‌پرس " آن را منتشر کرده، به انتقاد از اوضاع کنونی ارتش آمریکا پرداخته و با بیان این مطلب که "ارتش آمریکا دیگر ارتشی نیست که پدران ما تاسیس کردند "، می‌نویسد: اغلب ما آمریکایی‌ها، احساس احترام و تحسین عمیق و پایداری نسبت به مردان جنگجویی که در نیروهای مسلح ایالات متحده خدمت کرده و می‌کنند، داریم.
در حقیقت، ما به فداکاری و جانبازی آن‌ها افتخار می‌کنیم. اما هم‌اکنون زمان آن فرا رسیده تا بیدار شویم و این حقیقت را دریابیم که ارتش ما در حال تبدیل شدن به چه چیزی است و به سوی چه می‌رود؟ این ارتش، ارتش پدران ما نیست.
این مقاله‌نویس نشریات آمریکایی می‌افزاید: اما چیزی که همه ما باید بدانیم این است که جنگ جهانی دوم، آخرین جنگ قانونی بود که آمریکا در آن جنگید. در واقع پس از آنکه سازمان ملل متحد در پایان جنگ جهانی دوم ایجاد شد، نیروهای نظامی ما بطور فزاینده‌ای تبدیل به ارتش "حافظ صلح " آن بنیاد مضر و شرور شدند.
بنابر این گزارش، از زمان جنگ جهانی دوم، نیروهای آمریکا جنگ‌های بزرگی را در کره جنوبی، جنوب ویتنام که لائوس و کامبوج را نیز شامل شد، خلیج فارس (کویت)، عراق، افغانستان و هم‌اکنون پاکستان برانگیخته‌اند. به این موارد درگیری‌های کوچکتری (درگیری‌هایی که آمریکایی‌ها در آن‌ها کشته و یا زخمی نشدند) را نیز اضافه کنید که در کشورهایی مثل لبنان، جمهوری دومنیکن، کنگو، ایران، السالوادور، لیبی، گرینادا، هندوراس، چاد، پاناما، کلمبیا، بولیوی، پرو، عربستان سعودی، مقدونیه، بوسنی، سیرالئون، کنیا، تانزانیا و سومالی درگرفتند. با این حال همچنان ماموریت‌های بیشمار موسوم به "عملیات‌های سیاه " سازمان سیا که در سراسر جهان انجام می‌شود، به حساب نیامده‌اند.
بلدوین توضیح می‌دهد که نیروهای آمریکایی هم برای به قدرت رساندن و هم برای از قدرت پایین کشیدن افراد در سراسر جهان، به کار گرفته شده‌اند.
وی می‌افزاید: در اغلب موارد نیز افرادی را که ما به قدرت رساندیم، انسان‌های بدی بودند و در مقابل کسانی که ما از قدرت حذف کردیم، افراد خوبی بوده‌اند؛ به یاد بیاورید که سازمان سیا آمریکا، بیشترین مسئولیت را در رشد قدرت اسامه بن‌لادن داشته است.
این سیاستمدار آمریکایی در ادامه گزارش خود می‌نویسد: در حقیقت ارتش ما امروز به سرعت در حال تبدیل شدن به نوک پیکان تشکیل نظم نوین جهانی است و کسانی که چشمی برای دیدن دارند می‌توانند شواهد این امر را در هر جایی مشاهده کنند.
بلدوین با اشاره به تبلیغات تلویزیونی نیروی دریایی آمریکا که اخیرا با شعار "نیروی دریایی آمریکا: یک نیروی جهانی برای خیر " پخش می‌شود، می‌گوید: برای تبدیل ارتش ایالات متحده به یک "نیروی جهانی " واقعی، تغییرات زیادی در حال تحمیل شدن به جنگجویان ما است.
این تحلیلگر آمریکایی در انتهای گزارش خود می‌نویسد: متاسفانه برخی افراد خوبی که در ارتش حضور دارند نیز قادر به متوقف کردن این تغییرات نیستند، زیرا جهانی‌سازی بطور وسیعی در واشنگتن‌ دی.سی و پنتاگون شایع شده و سیاستمداران نیز به دنبال آن هستند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812021273


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 7:30 صبح | نظرات دیگران()
رسایی شکایت خود از موسوی را پس گرفت
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت که از نظر وی پیگیری قضایی موسوی دیگر لزومی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که پیگیر شکایت 4 نماینده مجلس از میرحسین موسوی کاندیدای ناکام انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری است در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس انصراف خود از پیگیری شکایتش از موسوی را اعلام کرد.

او گفت که به نظر می‌رسد میرحسین موسوی مشاعر خود را از دست داده است و از عقل سالم برخوردار نیست.

رسایی افزود: مصاحبه روز گذشته موسوی با سایت خودش و زیر سوال بردن حضور چند ده میلیونی مردم در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن و نیز تحریک و ترغیب اراذل و اوباش به ادامه راه ریگی در چهارشنبه سوری حکایت از آن دارد، موسوی که ما تاکنون تصور می‌کردیم عقل سیاسی ندارد از عقل طبیعی نیز برخوردار نیست.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس که از دستگاه قضایی خواست از این پس توان خود را بر مجازات دیگر سران فتنه که از اندکی عقل طبیعی برخوردارند و با راه مردم مخالفت می‌کنند متمرکز کند.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 11:34 عصر | نظرات دیگران()

سردبیر روزنامه دانمارکی: جاسوس اسراییل بودم

"هربرت بوندیک" سردبیر پیشین روزنامه دانمارکی پولیتیکن اعتراف کرد که پیشتر برای رژیم صهیونیستی جاسوسی می‌کرده است.

به گزارش شبکه ایران به نقل از بخش عربی شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان"، هربرت بوندیک سردبیر سابق روزنامه پولیتیکن چاپ دانمارک که سه سال پیش با انتشار کاریکاتورهای موهن، به ساحت گرامی پیامبر اکرم(ص) توهین کرده بود، اعلام کرد که برای سال‌هایی جاسوس رژیم صهیونیستی بوده و برای این رژیم فعالیت اطلاعاتی می‌کرده است.

بنابر این گزارش، وی که با روزنامه "اینفورمیشن" سخن می‌گفت، افزود: در سال‌های نخستین حرفه روزنامه‌نگاری، برای اسراییل جاسوسی می‌کردم و اطلاعات در اختیار مقامات تل آویو قرار می‌دادم.

وی در تشریح همکاری خود با سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی طی دو دهه 50 و 60 میلادی گفت: در سال‌های گذشته، به آفریقا سفر کرده و تحت پوشش خبر‌نگاری، گزارش‌هایی را به سفارتخانه‌های اسراییل ارسال می‌کردم.

سردبیر پیشین روزنامه پرتیراژ پولتیکن دانمارک ضمن تایید این رویکرد خود به عنوان جاسوس،‌ این مسئله را نیز مطرح کرد که مرز بین جاسوسی و کار روزنامه‌نگاری کمرنگ است.

وی همچنین اظهار داشت که به‌عنوان یک یهودی، تعهداتی در قبال اسراییل دارد و اطلاعاتی که به مقامات اسراییلی ارسال می‌کرده، در اختیار مقامات دانمارکی نیز قرار می‌گرفته است.

هربرت بوندیک که متولد سال 1927 است، پیشتر خبرنگار رادیو رسمی دانمارک بوده است و در سال 1965 وارد روزنامه "پولیتیکن " شد. وی فعالیت‌های جاسوسی‌اش را در اوایل ژانویه 1970 به محض آنکه سردبیر این روزنامه شد، متوقف کرد و در سال 1993 منصب خود را ترک کرد.

روزنامه پولیتیکن دو روز پیش، پس از گذشت دو سال از انتشار کاریکاتورهای توهین‌آمیز، از انتشار آنها عذرخواهی کرد.

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45591


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 11:32 عصر | نظرات دیگران()
ایسنا:محمد (ص)، فیلم 30 میلیون دلاری مجیدمجیدی
پروژه جدید «مجید مجیدی» کارگردان سرشناس سینمای ایران برای ساخت فیلم حضرت محمد(ص)، پرهزینه‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران خواهد بود.

به گزارش ایسنا، اسکرین‌دیلی در شماره امروز خود نوشت: «مجید مجیدی، کارگردان سینمای ایران قصد دارد فیلم حماسی-تاریخی درباره‌ی حضرت محمد (ص) را با هزینه 30 میلیون دلاری بسازد که پرهزینه‌ترین و بلندپروازترین پروژه سینمای ایران خواهد بود که خارج از کشور ساخته می‌شود.»

مراحل پیش تولید این فیلم درحال انجام است و «مجیدی» به‌همراه تهیه‌کننده فیلم، «مهدی حیدریان» قصد دارند آن را برای اواسط سال 2011 پخش جهانی کنند.

به نوشته ایسنا به نقل از اسکرین‌دیلی، «مجیدی» خالق آثاری چون «بچه‌های آسمان» و «آواز گنجشک‌ها» فیلم‌نامه این پروژه را مشترکا با «کامبوزیا پرتوی» خواهد نوشت که پیش‌تر فیلم‌نامه «کافه ترانزیت» را نوشته است.

«مجیدی» و «پرتوی» سه سال برای نگارش پیش‌نویس فیلم‌نامه و بررسی جزییات تاریخی وقت گذاشتند.

محوریت این فیلم بر سال‌های کودکی حضرت محمد(ص) تا پیش از 12 سالگی و مبعوث ‌شدن وی به پیامبری خواهد بود.

بنا بر این گزارش،این پروژه حمایت تیم قوی از مورخان و محققان سرشناس بین‌المللی را به‌همراه دارد و فیلم‌برداری آن در چندین کشور انجام خواهد گرفت.

«مجیدی» که در مرحله پیش تولید به‌دنبال ساخت لوکیشن‌های کامل و دقیقی است، طبق برنامه مراحل پیش ‌تولید را تا ماه جولای به مرحله نهایی خواهد رساند تا فیلم‌برداری، مراحل پس از تولید و جلوه‌های ویژه آن پیش از اواسط 2011 انجام شود.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 11:31 عصر | نظرات دیگران()
سرنوشت اعضای نهضت‌آزادی و جبهه‌ملی برای سران اصلاحات هم رقم خورد

حتی هشت ماه "صبر و مدارا" هم باعث نشد که سران جریان اصلاحات از رویارویی با قانون و بی اعتنایی به رای اکثریت مردم کوتاه بیایند و مانع از تکرار یک تجربه تاریخی شوند.

به گزارش رجانیوز ، شبکه ایران نوشت:امید و انتظارها گرچه با گذشت زمان کم سوتر شد اما تا هفته های اخیر همچنان ادامه داشت تا اینکه پس از همراهی سران اصلاحات با هتاکان به امام راحل و روز عاشورا و ادامه صف آرایی علیه رای و نظر مردم که در دو راهپیمایی ده ها میلیونی اخیر به صراحت بیان شد، ملت و مسئولان را از بازگشت آنان ناامید کرد.

در همین راستا بود که رهبر معظم انقلاب، نظام اسلامی را کشتی نجات خواندند و با تأکید بر دعوت از همه افراد و عناصر برای حضور در چارچوب نظام افزودند: افرادی که حاضر نیستند قانون و رأی اکثریت را قبول کنند و نقطه قوتی همچون انتخابات افتخارآفرین چهل میلیونی را تبدیل به نقطه ضعف می کنند عملاً خود را از این کشتی نجات خارج می کنند و صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را از دست می دهند، که از دست داده اند.

این بخش از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای که در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان بیان شد، بازتاب زیادی در محافل اصلاح طلب و بیگانه داشت، چرا که به معنی خروج سران اصلاحات از مرزهای نظام اسلامی و محرومیت همیشگی از حضور در چارچوب نظام عنوان شده است؛ موضوعی که خاطره برخورد امام خمینی(ره) با برخی از افراد و گروه های سیاسی را در اذهان عمومی زنده کرد.

شاید از همین رو بود که رهبر معظم انقلاب، با اشاره به حساسیت امام خمینی و برخورد بسیار قاطع ایشان در مقابله با جریانهای مخالف قانون قصاص اسلامی افزودند: امام جامع الاطراف ما، ماهیت حقیقی آن مسئله را درک کرد و به همین علت آن گونه برخورد نمود.

منظور رهبر انقلاب از جریانهای مخالف قانون قصاص اسلامی، جبهه ملی است که در اوایل انقلاب اسلامی از مدارای امام راحل سواستفاده و زمینه حذف خود را از چارچوب نظام فراهم کرد.

امام در ابتدا هیچ گاه جبهه ملی و فعالیت آنان را نفی یا محکوم نکردند. اما در شرایطی که مقابله جبهه ملی با نهضت آشکارتر شد، امام نیز ناگزیر به اتخاذ مواضع صریح تری شدند و البته در عین اینکه هشدار می دادند، زبان به نصیحت می گشودند: "ما آنها را نصیحت می کنیم و اگر به نصیحت گوش نکنند، کار دیگر می شود."

این مدارا ادامه یافت تا آنکه کار به مواجهه جبهه ملی با لایحه قصاص رسید. جبهه ملی که رویکردی لیبرال داشت در مقابل لایحه قصاص که برآمده از قرآن و شریعت بود، ایستاد و مردم را دعوت به راهپیمایی کرد. امام در واکنش به این فعالیت ها که در واقع قیام در مقابل قرآن دانسته می شد، موضع شدیدی گرفتند و "ارتداد" جبهه ملی را اعلام کردند تا این جبهه برای همیشه با حضور مردم در خیابان ها از صحنه سیاسی کشور حذف شد.

بنیانگذار انقلاب اسلامی در این باره فرمودند: "آقایان تمام تکلیفها را به جا آوردند و عمل کردند، فقط یک تکلیف مانده و آن جمهورى اسلامى را به هم زدن؟! تمام تکلیفهایى که بر ما و شما متوجه است، چه از قشر نویسندگان و روشنفکران و جبهه‏ها و نهضتها و سایرین، تمام تکالیف فقط منحصر به این شده است که این جمهورى اسلامى را در خارج از کشورطور دیگرى که هست نمایش بدهید، ومردم را دعوت کنید که بر خلاف جمهورى اسلامى شورش کنند؟! دیگر همه چیز درست شده است، فقط این یکى مانده؟! ... من باید متأسف باشم، من باید بسیار متأسف باشم، از اینکه غیب نمى‏دانم! نمى‏دانستم در چنته اینها چه هست. من بعضى از اینها را مى‏پذیرفتم؛ به ایشان هم محبت مى‏کردم؛ لیکن نمى‏دانستم که اینها بر ضد قرآن هم قیام مى‏کنند."

ایشان با اشاره به کسانی که علیه حکم قرآن ائتلاف کرده اند، فرمودند: "من از اول یک خَلَجاى در ذهنم حاصل مى‏شد راجع به بعضى اینها؛ لکن صبر کردم. صبر کردم و نصیحت کردم. صبر کردم، و هر وقت اینها آمدند- یعنى هر وقت نه- اما بسیارى اوقات، آنها را به مسائل اسلامى دعوت کردم؛ به عمل به قانون دعوت کردم؛ به حفظ و حراست جمهورى اسلامى دعوت کردم. کم کم آن احساسِ من زیاد شد. تا وقتى که مى‏بینم آن جناح منافق در میدان است و تأیید مى‏کند. تا وقتى که مى‏بینم آن جبهه‏اى که بر ضد اسلام است تأیید مى‏کند. [براى‏] من تکلیف شرعى است، تا دیگر، تأیید نکنم."

این رویه در جریان عملکرد نهضت آزادی هم روی داد. بر این اساس، پس از تسخیر لانه جاسوسی و انتشار اسنادی که وابستگی دولت موقت را هم نشان می داد، بازرگان استعفا داد تا نوبت به ریاست جمهوری بنی صدر برسد. امام در وقایعی که منجر به اعلام ارتداد جبهه ملی شد، نهضت آزادی را هم نصیحت کردند و از آنها با عنوان "نماز شب خوان" یاد کردند؛ تعبیری که نشان از مدارای امام داشت؛ مدارا با کسانی که کارنامه چندان روشنی در سال های بعد از انقلاب نداشتند. ایشان فرمودند:«آیا "نهضت آزادى" هم قبول دارد آن حرفى را که "جبهه ملى" مى‏گوید؟ آنها هم قبول دارند که این حکم- حکم قصاص- که در قرآن کریم و ضرورى بین همه مسلمین است، "غیر انسانى" است؟ آیا این نماز شب خوانها این را قبول دارند یا نه؟ شک ندارم که قبول ندارند. خوب، اعلام کنید. چرا ساکت نشسته‏اید. مگرنهى از منکر فقط باید من را نهى کنید؟"

با اعلام عدم کفایت بنی صدر فضای کشور متأثر از آشوب های خیابانی طرح ریزی شده توسط منافقین و ترورها و انفجارها شد. در این فضا نیز امام به نصبحت نهضت آزادی پرداختند و از آنها خواستند تا راه خود را از آشوبگران جدا کنند. امام فرمودند:«من حالا هم باز به این افرادى که خیلى منحرف نیستند، من به اینها باز نصیحت مى‏کنم که شما بیایید و حسابتان را از این منافقین که قیام بر ضد اسلام کردند حسابتان را جدا کنید."

این همه مدارا باز راه به جایی نبرد تا آنکه امام در نهایت در پاسخ نامه سید علی اکبر محتشمی پور که آن زمان وزارت کشور را عهده دار بود رسما عدم رسمیت نهضت آزادی را برای همیشه اعلام کردند.

امام در پاسخ نوشتند که "نهضت به اصطلاح آزادى و افراد آن چون موجب گمراهى بسیارى از کسانى که بى‏اطلاع از مقاصد شوم آنان هستند مى‏گردند، باید با آنها برخورد قاطعانه شود، و نباید رسمیت داشته باشند."

بدین ترتیب نهضت آزادی هم از چرخه و چارچوب نظام اسلامی حذف شد و رسمیت خود را از دست داد اما با این حال عدم صلاحیت آنان تنها محدود به حضور در ساختار نظام شد.

در واقع حقوق شهروندی اعضای جبهه ملی و نهضت آزادی هرگز از آنان سلب نشد.

در جریان آشوب های اخیر هم، استفاده رهبر معظم انقلاب از شیوه برخورد امام راحل به جریانات و گروه های سیاسی مختلف همگان را به مشابه سازی واداشت.

ایشان از هفته های آغازینی که سران اصلاحات علیه رای اکثریت مردم صف آرایی کردند، ابتدا به نشان دادن راه صحیح و مدارا پرداختند.

رهبر انقلاب حتی برای آگاه شدن آنان مستنداتی تاریخی را مورد اشاره قرار دادند و از مدارا و برخورد امام راحل با جریانات و گروهک ها و اشخاص سیاسی مختلف سخن به میان آوردند.

ایشان جمعه پیش از روز قدس، در نماز جمعه فرمودند: "از اول انقلاب در بین همین گروه‏هائى که در دوران پیش از انقلاب و در حوادث سالهاى مبارزات، همه در کنار هم بودیم، اختلافهائى به وجود آمد. امام (رضوان اللَّه تعالى علیه) با همه‏ى این اختلافات یک جور برخورد نکرد. همین طور که در روش امیرالمؤمنین عرض کردیم، روش امام (رضوان اللَّه علیه) هم همین جور بود؛ یعنى اول با مدارا، با نصیحت؛ لیکن آن وقتى که اقتضاء کرد، برخورد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با این حال، تا چند ماه پس از آن هم مدارا و نصیحت های خود را ادامه دادند و سران اصلاحات را به روشن ساختن مرزها به دشمنان ایران اسلامی و احترام به رای مردم توصیه کردند.

پاسخ این صبر و مماشات اما، بیانیه های پی در پی و اظهارات مختلف علیه نظام و رای مردم بود.

حتی راهپیمایی ده ها میلیونی مردم در روز 9 دی ماه و روز 22 بهمن هم از سوی آنان به سخره گرفته شد.

به همین دلیل، رهبر انقلاب اسلامی پس از بی نتیجه دیدن نصایح و مدارای بیش از هشت ماهه، در سخنانی مهم، کسانی را که حاضر به قبول قانون و رای اکثریت مردم نیستند، فاقد صلاحیت حضور در نظام اسلامی عنوان کردند.

گرچه از این موضوع مهم که از آن به تکرار یک تجربه تاریخی یاد شده است، مشابه رفتار و برخودر امام با نهضت آزادی و جبهه ملی دانشته می شود.

با این حال، تفاوتی معنادار در علت این دو برخورد وجود دارد. آنچنان که امام راحل تصریح کردند، علت اخراج نهضت آزادی و جبهه ملی از چارچوب نظام، صف آرایی در برابر اسلامیت نظام بود اما علت اعلام عدم صلاحیت سران اصلاحات، جبهه گیری علیه بعد دیگر نظام جمهوری اسلامی بود.

"جمهوریت نظام" موضوعی بود که سران جریان اصلاحات با بی اعتنایی به آن و حتی مقابله با آن زمینه حذف خود را از چارچوب نظام فراهم کردند.

البته صلاحیت نداشتن آنان، همانند آنچه درباره نهضت آزادی و جبهه ملی مطرح شد، به معنی محرومیت از حقوق شهروندی نیست.

بر این اساس، سران اصلاحات از این پس شهروندانی عادی قلمداد می شوند که حق حضور در چاچوب نظام را ندارند.

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45549


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 11:27 عصر | نظرات دیگران()

بادامچیان:موسوی دچار مشکلات‌روانی شده است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "اگر فردی دقیقا دچار افسردگی های روحی نباشد، نمی تواند اینچنین حرف بزند"، مصاحبه اخیر آقای موسوی را "نشان دهنده مشکلات روانی و روحی" وی خواند.

اسدالله بادامچیان، قائم مقام حزب موتلفه اسلامی در گفت وگو با شبکه ایران، به بررسی و تحلیل وقایع بعد از انتخابات پرداخت و به شدت از صحبت‌های آقای موسوی درباره راهپیمایی 22 بهمن انتقاد کرد.

او با اشاره به مصاحبه اخیر آقای موسوی با سایت رسمی اش، گفت: "موسوی بر اثر فشارهایی که این مدت بر او وارد شده، دچار مشکلات روانی شده است. به همین خاطر حرف‌هایش که از ناراحتی‌های روحی‌ سرچشمه می گیرد، دچار پراکندگی شده است".

قائم مقام حزب موتلفه صحبت‌های آقای موسوی درباره "مهندسی" و "اجباری" بودن راهپیمایی ده ها میلیونی روز 22 بهمن را "توهین به مردم" دانست و گفت: "موسوی این راهپیمایی عظیم ملت را که بیگانگان هم نتوانستند منکرش شوند، انکار کرده و به مردم توهین می کند و ادعا می کند که مردم را با فشار و اجبار آورده‌اند. چه‌ کسی این سیل عظیم خانواده‌ها را با فشار به راهپیمایی آورد؟ مادر من که نزدیک 90 سال سن دارد و با چرخ راه می رود، با تمام نوه‌ها و نبیره‌هایش در راهپیمایی حاضر شدند. چه کسی به زور مادر من و این‌همه پیرمرد و پیرزن که به همراه فرزندان خود که صادقانه در راهپیمایی حاضر شدند را به خیابان کشانده است؟".

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، به اغتشاشگری حامیان آقای موسوی هم اشاره کرد و اظهار داشت: "آن‌ها که با فشار و تهدید به خیابان های می‌آیند و اموال عمومی را تخریب می‌کنند، مگر چند نفرند؟ آن‌وقت موسوی به توده‌های میلیونی ملت ایران توهین می‌کند و می‌گوید که مردم، "قمه‌کش" هستند. دستگاه‌های دولتی ما را متهم می‌کند که مردم را به اجبار به راهپیمایی می‌آورند. موسوی بهتر از هرکس می‌داند که دولت ما با مردم است و مردم هم با دولت هستند. اگر نبودند که 25 میلیون رای به رئیس‌جمهور نمی‌دادند. همین بسیج که مورد اهانت موسوی قرار گرفته است، مستقیما از درون مردم تشکیل شده است".

وی همچنین با بیان اینکه "اگر فردی دقیقا دچار افسردگی های روحی نباشد، نمی تواند اینچنین حرف بزند"، مصاحبه اخیر آقای موسوی را "نشان دهنده مشکلات روانی و روحی" وی دانست.

من برای موسوی به شدت متاسف هستم!

بادامچیان به سابقه سخنان آقای موسوی در سال‌های مسئولیتش هم اشاره کرد و گفت: "جالب اینجاست این فرد که سابقاً شعارهای تند می‌داد، حالا کارش به جایی رسیده که مراسم چهارشنبه‌سوری را که در سال‌های اخیر به ابزاری برای مزاحمت مردم تبدیل شده است، جشنواره نور در برابر تاریکی معرفی می‌کند. مثل اینکه او هم همانند خانمش به جرگه روشنفکران پیوسته است!".

قائم مقام حزب موتلفه اسلامی، دلیل صحبت‌های آقای موسوی درباره چهارشنبه‌سوری را "عدم موفقیت حامیان فرقه سبز در آشوبگری" دانست و اظهار داشت: "این افراد در 22 بهمن هیچ‌کاری نتوانستند بکنند و برای همین به دنبال فضایی برای آشوبگری می‌گردند و می خواهند با زدن چند ترقه، علیه یک نظام سیاسی مقتدر، آشوب کنند. اینها مصداق "الغریق یتشبث بکل حشیش" هستند. من برای موسوی به شدت متاسف هستم".

اسدالله بادامچیان در پایان، خواستار برخود قاطع قوه قضاییه با سران اغتشاشات شد.

با این حال امروز حجت‌الاسلام حمید رسایی، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با اشاره به مصاحبه اخیر موسوی با اعلام اینکه به نظر می‌رسد وی مشاعر خود را از دست داده است و از عقل سالم برخوردار نیست، گفت که از نظر وی پیگیری قضایی موسوی دیگر لزومی ندارد.
منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45603


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 11:25 عصر | نظرات دیگران()
اذعان جرس به استفاده ابزاری فرقه سبز از دین

شبکه ایران: استفاده از مناسبت ها و نمادهای مذهبی از جمله شیوه هایی بود که در ماه های اخیر توسط حامیان آقای موسوی به کارگرفته شد تا فرقه موسوم به سبز را حرکتی مذهبی و همراه با ملت ایران نشان دهد.

گرچه این شیوه پس از هتک حرمت مقدسات از جمله روز عاشورا توسط اغتشاشگران اعتبار خود را از دست داد، اما سایت ضد انقلابی "جرس" امروز هم، بدون اشاره به ناکامی های مختلف فرقه سبز، در یادداشتی از حامیان آقای موسوی خواسته است تا از مساجد به عنوان محل تجمع برای آنچه "سازماندهی اعتراضات آینده" خوانده، استفاده کنند!

این سایت که توسط عطالله مهاجرانی، وزیر لندن نشین دولت اصلاحات، و محسن کدیور مدیریت می‌شود در ادامه علت این پیشنهاد را چنین عنوان می کند: در ایران هیچ حرکت جمعی با بی توجهی به مذهب به پیروزی نمی‌رسد.

جرس همچنین برای ممانعت از اعتراض طیف مخالف دین فرقه سبز به این پیشنهاد، تظاهرات معروف دوشنبه ها در آلمان شرقی از کلیسای نیکلای در لایپ زیگ را مورد اشاره قرار داده و نوشته است: اکثریت مردم آلمان شرقی حتی پس از فروپاشی دیوار، غیرمذهبی باقی ماندند. پس لزوما استفاده از مذهب در مبارزه نشان دهنده حمایت از مذهب و به خصوص مذهب سیاسی نخواهد بود!

اعضای فرقه سبز پیش از این هم، همانند شیوه منافقین در خرداد سال 1360، برای پیشبرد اهداف خود به استفاده ابزاری از برخی رفتارهای مذهبی نظیر "الله اکبر" گفتن روی پشت بام ها روی آورده بودند.

این موضوع با واکنش جدی شخصیت های مذهبی روبرو شده بود تا جایی که حجت الاسلام قرائتی این کار را مشابه عمل منافقین در اول انقلاب دانسته بود.

استفاده از رنگ "سبز" که برای مردم متدین ایران اسلامی احترام خاصی دارد نیز، یکی از بارزترین نمونه های استفاده ابزاری آقای موسوی و حامیانش از نمادهای مذهبی است که انتقادات زیادی را به دنبال داشته است.

گفتنی است به کارگیری نمادها و شعائر مذهبی توسط حامیان فرقه موسوم به سبز در حالی است که در روز عاشورای امسال حامیان موسوی با سردادن شعارهایی همراه با کف و سوت خشم مردم مومن و عزادار کشورمان را برانگیخته و موجب شده اند تا ملت در روز 9 دی با برپایی یک راهپیمایی ده ها میلیونی، انزجار خود را از کسانی که توسط آقای موسوی "مردم خداجوی" نامیده شدند، ابراز کنند.

سران اصلاحات که اخیرا از حضور در چارچوب نظام جمهوری اسلامی محروم شده اند، مدعی اند رویکردشان اسلامی و در چارچوب جمهوری اسلامی است.
منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45605


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 11:24 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا