همه - خبر روز
دوستی خدا برای آن که چون خشمگین شود، بردباری کند، قطعی است [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: سه شنبه 04 تیر 31
لاریجانی در گفت و گو با ایرنا/
قدرت های بزرگ بدنبال انحراف افکار عمومی از موضوع خلع سلاح هستند
رییس مجلس شورای اسلامی بعد از پایان سفر کاری خود به ژاپن در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا،بحث خلع سلاح هسته ای را یک موضوع بین المللی بسیار مهم و حساس خواند و در عین حال گفت که قدرت های بزرگ تلاش زیادی می کنند تا ذهن افکار عمومی را از این موضوع استراتژیک منحرف کنند.
علی لاریجانی در پاسخ به سوالی درخصوص علت برگزاری همایش خلع سلاح هسته‌ای در تهران ظرف دو ماه آینده و هدف ایران از برگزاری چنین همایشی، پاسخ داد: بحث خلع سلاح هسته‌ای امروز بیش از هر زمان دیگری برای بشریت اهمیت پیدا کرده است زیرا توجه نکردن به آن می‌تواند مخاطرات زیادی را برای ملت‌ها به وجود آورد.
رییس مجلس یادآور شد: موضوع جمع‌آوری سلاح‌های هسته‌ای در شرایطی که رسانه‌ها و تحلیلگران غربی نهایت تلاش خود را به‌کار می‌گیرند تا ذهن ملت‌ها را به سمت مسائل حاشیه‌ای و غیرضروری سوق دهند، یک ضرورت بین‌المللی است.
لاریجانی تاکید کرد: همچنین دستاورد این همایش در راستای خلع سلاح هسته‌ای می‌تواند مورد استفاده جهانیان قرار گیرد.

** هدفمند کردن یارانه‌ها، مدیریت هزینه‌ها توسط مردم است
رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان به دولت درخصوص کاهش بار تورمی طرح هدفمند کردن یارانه‌ها کمک کرد، اظهار داشت: آنچه مجلس تصویب کرده است، با توجه به شرایط کشور، اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها با شیب ملایم است.
لاریجانی افزود: گاهی به غلط در ذهن ما متصور می‌کنند از جایی منابع مالی تامین شده که قرار است برای مردم هزینه شود در حالی که چنین تصوری اشتباه است.
وی افزود: اینطور نیست که منابع مالی بین مردم توزیع بشود بلکه در واقع هدفمند کردن یارانه‌ها روش عقلایی برای مدیریت کردن هزینه‌ها توسط مردم است.

** مطالبه غرامت جنگی نیاز به کار حقوقی دارد
خبرنگار ایرنا از لاریجانی پرسید، بحث مطالبه غرامت جنگی از کشورهای اشغالگر ایران در زمان جنگ جهانی دوم این روزها مطرح است، نظر جنابعالی در این‌باره چیست؟
لاریجانی در پاسخ گفت: باید کارشناسان فن حقوق ابعاد مختلف آن را مورد بررسی قرار دهند تا به یک نتیجه حقوقی و مستدل برسیم.
رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در شرایط کنونی مهم‌ترین وظیفه نخبگان و سیاسیون کشور چیست؟ اظهار داشت: در زمان حاضر باید ذهن نخبگان و سیاسیون به سمت توسعه متوازن، همه‌جانبه و هدفمند کشور باشد.
لاریجانی خاطرنشان کرد: برای اینکه مسیر توسعه کشور مهیا شود، باید شرایط جامعه آرام و آراسته باشد تا در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی زیرساخت‌های توسعه شکل بگیرند.
رییس مجلس تاکید کرد: تحریک‌آمیز عمل کردن بدون شک به نفع دشمنان و بیگانگان خواهد بود و به مسیر سازندگی کشور لطمه وارد می‌کند.

** ایرنا می‌تواند بخش زیادی از نیاز مخاطبان را تامین کند
علی لاریجانی در پاسخ به این پرسش که خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران به عنوان خبرگزاری رسمی نظام، وظیفه مهم و تاثیرگذاری در بین رسانه‌های کشور در عرصه‌های داخلی و خارجی دارد،گفت: ایرنا سابقه تاریخی و طولانی دارد و نسبت به سایر رسانه‌ها از توانمندی و گستردگی بیشتری برخوردار است.
وی افزود: هرچه این خبرگزاری در کار خود شفاف و واقع‌گرا باشد، مردم احساس می‌کنند که در راستای آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی به آنان قدم برمی‌دارد.
لاریجانی افزود: این رسانه نباید تحت تاثیر مسائل خطی و جناحی قرار گیرد و چون دولتی است به نفع خود این رسانه است در این موارد دقت بیشتری داشته باشد.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز خبرگزاری جمهوری اسلامی رقیبان زیادی دارد، اظهار داشت: هرچه ایرنا در کارش حرفه‌ای و دقیق عمل کند، جایگاه آن در داخل و خارج ارتقا می‌یابد.
لاریجانی اضافه کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی با توجه به جایگاهی که دارد می‌تواند بخش زیادی از نیازهای اطلاع‌رسانی مردم را تامین کند.
رییس سابق سازمان صدا و سیما در خاتمه افزود:‌ صداوسیما و خبرگزاری نباید به گونه ای عمل کنند که در معرض اتهام قرار گیرند، فعالیت های این دو رسانه ملی باید بر اساس دقت و واقعیت و بدون جانبداری باشد.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:1 عصر | نظرات دیگران()
پس از انتقادات انقلابیون از مواضع ماه‌های اخیر هاشمی ؛
سبزها هم از هاشمی قطع امید کردند

گروه سیاسی: اظهارنظرهای هاشمی در مجلس خبرگان و حضور او هنگام قرائت بیانیه ای که سبزها را محکوم می کرد، واکنش و ناامیدی کسانی که پیش از این به مواضع او دلبسته بودند را موجب شد.

به گزارش رجانیوز این انتقادها به هاشمی در حالی شکل گرفت که انقلابیون نیز به واسطه مواضع هاشمی در مرقد امام و نیز به واسطه حضور او در کنار کروبی و خاتمی در بیت آیت الله توسلی نسبت به مواضع دوپهلوی هاشمی موضع انتقادی اتخاذ کرده اند؛ اما به نظر می رسد آتش انتقاد سبزها طی این روزها تندتر بوده است.

یک سایت جدیدالتاسیس ضد انقلاب،طی مطلبی با عنوان "زنانی برتر از مردان: خانواده هاشمی رفسنجانی" نوشت:«بگذارید بیشتر بگویم. از آن هنگام که کسی را بنام اکبر هاشمی شناخته‌ام، هیچگاه به یاد ندارم که جمله ای را رک و پوست کنده گفته باشد، چه میگویم؟ جمله! نه، ایشان حتی یک واژه صریح هم نمیگوید! همیشه از گفته های او می توان هم چپ را خوشنود دید و هم راست را شادمان، هم دوست و هم دشمن.»

این سایت حامی اقلیت معترض بعد از انتخابات همچنین با اشاره به خانواده هاشمی نوشت:«گویا شجاعت زنان این خاندان بیشتر است و آنان شیرزنان بیشتری دارند تا شیر مردان! بیاد دارید روز ?? خرداد را، که خانم مرعشی، مادر فائزه، با چه صراحتی گفت: "اگر تقلب کردند، مردم بریزن تو خیابونا"؟ چنین صراحتی را در کدام گفتار هاشمی دیده‌اید؟»

این سایت همچنین ضمن تقدیر از فائزه و با انتقاد از مواضع غیرشفاف هاشمی افزود:«شجاعت زنان در این خاندان فراتر از مردان است. ای کاش شجاعت در این خاندان از پدر به پسر میرسید، نه از مادر به دختر!!»

در عین حال VOA نیز ذیل مطلبی با عنوان "شهرت رفسنجانی در میان حامیان اپوزیسیون در خطر است"، با اشاره به بیانیه ای که با امضای هاشمی در مجلس خبرگان قرائت شد، نوشت:«چنین حرکتی شدیدا به شهرت او در میان حامیان جنبش اپوزیسیون ایران، اصلاح طلبان و میانه روها در نظام سیاسی ایران لطمه میزند.»

صدای آمریکا همچنین افزود:«بیانیه میگوید ما به همه دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی توصیه میکنیم با مقام رهبری همسو شوند و خود را ازجریانات فتنه انگیزی و منافقانه دور نگاه دارند.»

این همه در حالی بود که یکی از کاربران بالاترین نیز از سخنان و مواضع هاشمی با عنوان سیاست تکراری و بی اثر یاد کرده بود. سیاستی که در مجلس خبرگان تمجید از رهبری را دنبال می کند و در مرقد امام حمله به احمدی نژاد را!

رادیو زمانه نیز در خط تحلیل مشابه نوشت:«آقای رفسنجانی در سخنانی که هنگام گشایش مجلس خبرگان ایراد کرد، به نوعی همان شیوه‏ی دوپهلو سخن گفتن را در پیش گرفت؛ حمایت صریح از رهبر جمهوری اسلامی و در کنار آن درخواست آزادی زندانیان سیاسی و جبران خسارات وارده به مردم.»

نوری زاده که این روزها در مقام تئوریسین خارج نشین سبزها سخن می گوید نیز طی سخنانی با اشاره به دیدار خبرگان با رهبری تصریح کرد:«به عقیده من آنچه جدید بود و قابل تامل حضور آقای هاشمی رفسنجانی در کنار ایشان بود. آقای هاشمی رفسنجانی در طول ماههای اخیر به نوعی جلوه داده بود که از جنبش سبز ولو به طور غیر مستقیم حمایت می کند. حضور ایشان در ملاقات هایی که بین رهبران جنبش سبز صورت می گرفت، یا تماس هایی که ایشان داشت، مثلا دیدار ایشان بعد از تظاهرات 22 بهمن با فرزند آقای کروبی که ربوده شده و مورد شکنجه و آزار قرار گرفته بود، و همین طور مواضع فرزندان ایشان به ویژه خانم فائزه هاشمی در رابطه با جنبش سبز و افرادی که از نزدیکان ایشان به شمار می رفتند، همه و همه این توهم را ایجاد کرده بود که آقای هاشمی رفسنجانی با توجه به جایگاهش در نظام، حاضر نخواهد شد در طی یک سازش همه آن عهد و پیمانی که با رهبران جنبش سبز داشته زیر پا بگذارد.»

نوری زاده همچنین با اشاره به سخنان هاشمی ادامه داد:«اینها نشانه این است که به هر حال آقای رفسنجانی نه تنها از مواضع خود عقب نشینی کرده، بلکه عملا تلاشی که می گفتند برای میانجی گری و آَشتی بدان دست زده، این تلاش را برای همیشه کنار خواهد گذاشت.»

اظهارات هاشمی در رسانه ها و روزنامه های خارجی نیز بازتاب گسترده ای داشت. هفته نامه تایم از سخنان هاشمی تعبیر به سازش کرد و روزنامه لس آنجلس تایمز نیز با انتشار تصویر گفتگوی هاشمی با سردار جعفری گزارشی از بیانیه مجلس خبرگان و مواضع هاشمی منتشر کرد و از اینکه این وضعیت به موقعیت هاشمی در میان اپوزیسیون و اصلاح طلبان ضربه زده است، سخن به میان آورد.

در عین حال مهدی خزعلی نیز در سایت شخصی خود به تحلیل اجلاس هفتم مجلس خبرگان پرداخت. او نوشت:«دیدیم که هاشمی را نه پای منبر که بالای منبر و در جایگاه ریاست خبرگان نشاندند و از خواص بی بصیرت و سران فتنه سخن گفتند. او مجبور است تا از 9 دی تجلیل کند و کیست که نداند در 9 دی تمام شعارها علیه او و فرزندانش بوده است، و امروز هاشمی باید بیانیه ای را علیه خود امضا کند و نطقی در تجلیل از اهانت هایی که به او شده است ایراد نماید، تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!»

برخی انتقادهای مطرح شده نسبت به هاشمی یادآور تخریب های مجلس ششم علیه او بود. یکی از سبزها با طرح این سوال که آیا "دوستان داخل و خارج از کشور که این روزها اینچنین فرش قرمز برای هاشمی گسترانیده اند آیا واقعا فکر می کنند با مشتی آلزایمری طرف هستند؟"، نوشت:«همین هاشمی بود که دهها منتقد و روزنامه نگار را بخاطر یک نامه اعتراضی به رئیس جمهور و مقالاتی که در انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولتش منتشر شده بود به زندان انداخت و شکنجه کرد و وقتی مجلس هم از وی سئوال کرد که چرا این بازداشتها صورت گرفته و مشخصا نام عزت الله سحابی را هم آوردند جواب شنیدند از وی که "سحابی رویش زیاد شده بود دستور دادم بگیرند رویش را کم کنند!»

هاشمی طی این سال ها در واقع در مقاطعی مورد توجه اصلاح طلبان قرار کرفته که به نوعی تامین کننده منافع آنها بوده. تجربه نشان داده است که هر گاه اصلاح طلبان هاشمی را در جهت منافع خود ندیده اند، بی مهابا به او تاخته اند و تخریب او را در دستور کار قرار داده اند.

این همه شاید ترجمانی از همان حرف های ابطحی در سال 86 باشد:«آقای هاشمی هیچ وقت محور اصلاحات نبوده...آقای هاشمی یک شخصیت بسیار قدرتمند در ساختار قدرت کشور است و رفتار آقای احمدی‌نژاد به گونه ای بوده که آقای هاشمی را درمقابل خودش قرار داده. خوب طبیعتاً اینجا فرصت بسیار خوبی برای اصلاح‌طلبان فراهم شده که از این موقعیت و پتانسیل آقای هاشمی استفاده کنند... در سیاست هیچ چیزی آرمانی نیست... من به یک سری اصول پایبندم اما برای پیشبرد این اصول از امکانات و شیوه های مختلف استفاده می کنم.... برای ما مهم این است که به اصولمان برسیم ولی از راه های مختلف می توانیم به این اصول برسیم؛ یک روز با کمک آقای هاشمی و یک روز هم بدون کمک آقای هاشمی. یک روز با کمک افراطیون، یک روز هم بدون کمک افراطیون... »

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45610


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:0 عصر | نظرات دیگران()
مناظره داغ رادیو گفتگو با موضوع پس گرفتن شکایت رسایی از موسوی
رسایی: موسوی مشاعرش را از دست داده است
کوچک‌زاده: مخالفم!او از ابتدا هم 13را بیشتر از24 می‌دانست
نصیرپور: نباید با این اظهارات فضا را افراطی کرد

پس از انتشار آخرین مصاحبه میرحسین موسوی با موضوع راهپیمایی 22 بهمن حمید رسایی نماینده مردم تهران اعلام کرده است که شکایت خود از موسوی به دلیل فقدان عقل سالم سیاسی پس گرفته است. این در حالی است که موسوی در تحلیل حضور جمعیت مردم در این راهپیمایی، دلیل حضور انبوه جمعیت را اجباری بودن راهپیمایی و اجبار ادارات دولتی و استفاده از مردم شهرستان ها در تظاهرات تهران عنوان کرده بود. در روزهای پس از انتخابات نیز زهرا رهنورد که موسوی او را روشنفکرترین زن ایران نامیده بود در تحلیلی مشابه تحلیل همسرش و در مصاحبه با شبکه دولتی انگلیس در بیان مستندات خود مبنی بر تقلب در انتخابات، گفته بود که چون من فرزند لرستان هستم مردم لرستان قطعا به داماد لرستان رای داده اند!

به گزارش رجانیوز، حمید رسایی، در مناظره ای با کوچک زاده و نصیر پور که رادیو گفتگو متولی برگزاری آن بود، به بیان دلایل خود از انصراف نسبت به شکایت از موسوی پرداخته است. رسایی دلیل انصراف خود را رد بدیهی یات از سوی موسی دانست و گفت که به نظر وی ، ایشان مشاعر خودرا از دست داده است.

البته کوچک زاده معتقد بود که نگاه موسوی از ابتدا دچار اشکال بوده و با ذکر مثال هایی تلاش کرد بگوید مواضع ایشان بروز مواضع قبلی وی است.

نصیرپور نیز ضمن تاکید بر لزوم پیروی از مقام معظم رهبری برای سعادت کشور ، پرهیز از افراط گری و اتخاذ مواضع تند و یکسویه را خواستار شد. البته ایشان در توضیح دیدگاه خود توجه به مسائل رخداده پس از انتخابات را از جوانب مختلف خواستار شد.

در ادامه متن این گفتگوی داغ را می خوانید.

رادیو گفتگو: رسایی سلام و شب بخیر. در ابتدای صحبتتان علت انصرافتان را می فرمایید؟

رسایی: واقعیتش بعد از این همه اتفاقاتی که در کشور افتاده،بعد از حدود 17 بیانیه ای که آقای موسوی دادند و هر کدام از این بیانیه ها به نوعی توهین و تخریب مردم و نظام بوده و مورد بهره برداری ضد انقلاب و جبهه استکبارقرار گرفته روز گذشته آقای موسوی مصاحبه ای را با سایت خودشان انجام داده و حرکت چند ده میلیونی مردم در 22 بهمن امسال را زیر سوال بردند. ایشان گفته اند این جمعیتی که در راهپیمایی 22 بهمن حضور پیدا کرده بودند کسانی بودند که دولت اینها را با قطار و اتوبوس از شهرهای مختلف جمع کرده به تهران آورده. البته درجایی دیگر مدعی شده که میدان آزادی خالی بوده و کسی نبوده است. یعنی ایشان دقیقاً حرفهایی را زده که در طول این 30 سال رسانه های بیگانه و استکباری می زدند. ایشان همچنین بدون هیچ مناسبتی حرف از چهارشنبه سوری زده و تأکید می کند که ما از حرکتهای خشونت آمیز در چهارشنبه آخر سال خود داری می کنیم. این درحالی است که "بی بی سی "و "وی او ای "مردم را تحریک می کنند که در چهارشنبه آخر سال آشوب هایی ایجاد کنند.

لذا من به این نتیجه رسیدم که موسوی مشاعرش را از دست داده، یعنی ایشان دیگر توجه و دقت ندارد به این که چه دارد می گوید و جالب است همین امروز بعد از ظهر موقعی که از مجلس بیرون می آمدم به یکی از دوستان اقلیت گفتم که شما مصاحبه موسوی را دیدید. این بنده خدا بدون اینکه از موضع من اطلاع داشته باشد گفت که من فکر می کنم موسوی دچار اختلالات شده برای اینکه این موضوع را دیگر نمی شود انکار کرد.

یعنی طوری شده که دوستانش هم دیگر به این حرفها می خندند. شما نگاه کنید حتی روزنامه های هوادار هم مصاحبه ایشان را پوشش ندادند. این حکایت از این می کند که این حرفها آنقدر پیش پاافتاده و دور از واقعیت است که هیچ ارزشی برای آن قائل نیستند. واقعاً من به این نتیجه رسیدم که فشارهای زیاد باعث شده که موسوی مشاعرش را از دست بدهد.

رادیو گفتگو: اجازه دهید از آقای کوچک زاده هم نظرشان را بپرسم.

سلام شب بخیر.


کوچک زاده: من هم خدمت شما و شنوندگان و رسایی سلام عرض می کنم.

بر خلاف نظر آقای رسایی من فکر نمی کنم که موسوی اشکال و اختلالی در هوش و حواس یا مشاعرشان بوجود آمده باشد. چرا که از همان ایام انتخابات رویه ایشان انکار حقایق بزرگی بود که همه دنیا و همه ملت بر آن صحه گذاشتند. وقتی که ایشان انتخابات با شکوه 40 میلیون را نفی و تلاش کرد که یک واقعه منفی جلوه دهد. وقتی که زیر بار قانونی که خود ایشان شعار اصلی اش برای حضور در این عرصه بود نمی رود. وقتی ایشان با رضایت یا با سکوت از کنار جنایاتی که در حق آرمانهای حضرت امام در تظاهرات روز قدس یا 13 آبان شد گذشت. معلوم می شود که ایشان از ابتدا همین طور بوده یا در یک فضای توهم آمیز یا توهم آلودی در عرصه سیاست سیر می کند.

البته من قبول می کنم که این عدم اقبال مردم به ایشان موجب فشارهای روحی و روانی زیاد برایشان شده است.

رادیو گفتگو: آقای نصیرپور هم با ما ارتباطشان برقرار شده من از ایشان هم یک سوال بپرسم.

سلام .

نصیرپور: سلام شب تان بخیر.


رادیو گفتگو: شما صحبتهای رسایی و کوچک زاده را شنیدید؟

نصیرپور: خیر متأسفانه.

رادیو گفتگو: شاید دلیل انصراف آقای رسایی از شکایت شان را بدانید. چون همکار شما هستند و در مجلس هستند. آقای کوچک زاده هم صحبت می کردند که بر خلاف صحبتهای آقای رسایی است. یعنی آقای رسایی اعتقادشان بر این بود که آقای موسوی مشاعرشان را از دست دادند، آقای کوچک زاده خلاف این را دنبال کردند. نظر شما چیست؟

نصیرپور: من نظر خاصی ندارم آقای موسوی حتماً هم صلاحیت عقلی و هم صلاحیت اجتماعی دارند و می تواند راجع به خودش اظهار نظر کند، دوستان ما هم توصیه شان این است که در رفتار سیاسی اشان توجه داشته باشند. یعنی حرفهایی که می زنند در تاریخ سیاسی مردم حفظ خواهد شد، تقاضای من این است که کاری نکنیم با برخی الفاظ ، اخلاق هایی را در جامعه پایه گذاری کنیم که نتوانیم پاسخگوی ملت بزرگ ایران باشیم.

رادیو گفتگو: آقای رسایی. شما با توجه به صحبت دوستان؛ آقایان کوچک زاده و نصیرپور آیا به ادله خاصی غیر از مطلبی که عنوان کردید، رسیدید که شکایت خود را پس گرفتید؟

رسایی: بنده هم سلام دارم خدمت آقای نصیرپور. سوال می کنم از آقای نصیرپور که آیا واقعاً مصاحبه موسوی را دیده اند؟

نصیرپور: بله. دیدم.

رسایی: یعنی شما مطالب گفته شده را تأیید می کنید؟

نصیر پور: من عرض کردم من نه سخنگوی موسوی هستم نه ارتباط شخصی دارم.

رسایی: ما داریم نظر خودمان را می گوییم.

نصیرپور:اجازه دهید پاسخ دهم. شما علی رغم خواهش من مثل سابق رویه خود را در پیش دارید.

( گفتگو کنندگان دراین مقطع دائما بین سخنان یکدیگر سخن می گویند)

رسایی: پس ما در برنامه رادیویی می آییم چه کار کنیم. اگر قرار باشد ما در مورد این موضوع اعلام نظر نکنیم کلاً وقت مردم را برای چه می گیریم.

نصیرپور: سوال می کنید اجازه دهید پاسخ دهم.

سوال شما را متوجه شدم اجازه می فرمایید عرضم را بگویم.

عرض کردم من سخنگوی موسوی نیستم . آقای موسوی همین طور که شما و مردم شاهد هستید هر وقت لازم می دانند اظهار نظر می کنند و حرفهای خودشان را هم می زنند ما اینجا آمدیم حرف خودمان را بزنیم.

رسایی:ما حرف خودمان را در مورد چه چیزی باید بزنیم؟

نصیرپور: جناب مجری شما داوری کنید.

رادیو گفتگو:من در کار بزرگان دخالت نمی کنم.

نصیرپور: نه ما بزرگ نیستیم ما کوچک همه مردم ایران هستیم. من فکر می کنم آقای رسایی ، ما خود را جای مردم نگذاریم اجازه دهیم مردم در بزنگاهها نظر خود را اعلام کنند.

رسایی: هر کس که پیچ رادیو را روی رادیو گفتگو تنظیم کرده می خواهد نظر ما را در مورد این موضوع بداند.

نصیرپور: من خدمت مردم شریف عرض می کنم، آقای رسایی به نمایندگی از مردم ایران هر چه دوست دارند به زبان می آوردند و مردم هم حتماً هر چه آقای رسایی می گویند گوش می کنند.

رسایی: من سوال می کنم شما نمی خواهید جواب بدهید اشکال ندارد. آنجا آقای موسوی مباحثی را مطرح کردند.

نصیرپور: شما پاسخ دهید که انگیزه تان از این همه حرارتی که دارید و از این الفاظی که به کار می برید چیست؟

رسایی: هیچی من نظرم را می گویم.

نصیرپور:شما دنبال چه هستید در این اوضاع؟

رسایی: من یک نماینده مردم هستم. رادیو با من تماس میگیرد می گوید نظر شما در مورد این موضع چیست بنده نظرم را می گویم.

نصیرپور: خیر انگیزه شخصی شما از این همه حضو در این حوزه چیست؟ ما الان مشکلات اجتماعی و مشکلات سیاسی متعددی داریم. مثلاً موضوع طلاق در جامعه ما دارد رخ نمایی می کند. شما چقدر راجع به این مسئله صحبت می کنید؟ با توجه به اینکه حوزه تخصصی تحصیلی تان هم هست.

رسایی: همه صحبتهای من می رود روی سایتم.

نصیرپور: به سایت شما چند نفر دسترسی دارند؟ به رادیو افراد بیشتری دسترسی دارند.

رسایی: بنده با رادیو برای طلاق تماس گرفتم صحبت کردم.

نصیرپور: تکلیفات بعدی خودتان را بگویید شما.

رسایی: الان در رادیو موضوع برنامه این است.

نصیرپور: شما بگویید علاقه شخصی تان چیست؟من موضوع برنامه را متوجه شدم. انگیزه شخصی شما چیست؟

رسایی: از چه؟

نصیرپور: از همین فعالیت افراطی که در این حوزه دارید.

رسایی: فعالیت افراطی یا روشنگری برای اینکه مردم متوجه شوند.

نصیرپور: مردم موضع شما را در مورد اتفاقاتی که این روزها اتفاق افتاده و کام همه را تلخ کرده شنیدند. به کرات بیش از هزار بار شنیدند.

رسایی: موسوی که دیروز مصاحبه کرده برادر من.

نصیرپور: عرض می کنم. مردم موضع شما را که می دانند. این همه انگیزه شما چیست؟ شما مجال را مثلاً به آقای کوچک زاده بدهید. چرا به فرد دیگری مجال نمی دهید؟ پس شما یک چیزی دارید؟ شما یک چیزی در ذهنتنان دارید.

کوچک زاده: اجازه می دهید من صحبت کنم.

رادیو گفتگو: گویا آقای کوچک زاده هم صحبت دارند.

رسایی: من هنوز صحبت نکردم. ما یک کلمه از آقای نصیرپور پرسیدیم آقای نصیرپور شما که این طوری موضع میگیرید این بیانیه را خواندی؟ اگر این مصاحبه را خواندی به نظرتان حرفهای ایشان درست است؟ با واقعیت تطبیق دارد؟ ایشان رفت سراغ هزار چیز دیگر که جواب ندهد. فقط برای اینکه نگوید من با حرفهای موسوی موافق یا مخالفم.

نصیرپور: من یک پیشنهاد دارم. از آقای ضرغامی خواهش کنیم همین امشب رسماً از این تریبون که آقای رسایی را به خاطر انگیزه شخصی و علاقه ای که به این حوزه دارند، به عنوان مجری برنامه تعیین کنند و مشکلی هم ندارد فکر می کنم همه با طیب خاطر بپذیریند. فکر می کنم این طوری آقای رسایی هم به حد کافی مجال خواهد داشت حرفهایش را بزند.


رسایی: فکر می کنم شما دعوت رادیو را وقتی نمی خواهید حرف بزنید نپذیرید. وقتی آدم قبول می کند باید صحبت کند.

نصیرپور: نه من می خواهم ولی ما مشکلی که با شما داریم این است که شما برای دیگران وقتی قائل نیستید. من بدون اینکه برنامه شما را بشنوم، همکاران صدا و سیما محبت کردند ارتباط تلفنی برقرار کردند حتی بدون اینکه موضوع را به من بگویند.

رادیو گفتگو: ظاهراً آقای کوچک زاده هم صحبت دارند.

کوچک زاده: من در ادامه عرایضم یک مطلبی حالا با توجه به صحبتهای همکارم آقای نصیرپور باید بگویم. اگر شما فکر می کنید موضع گیری دوستانی مثل آقای رسایی از سر خیرخواهی نیست. شما که به خیرخواهی خود اعتماد دارید. توصیه می کنم از این ورطه ای که آقای موسوی در آن گرفتار شده، با اظهار نظر صریح در مورد حرفهای ایشان نجات دهید. موسوی چیزی را دارد انکار می کند. حالا در راهپیمایی 22 بهمن یک عده ای را از یک شهری آورده باشند اینجا در خود آن شهر چه کسانی بودند تظاهرات کردند؟ راهپیمایی 22 بهمن که یک چیز سراسری در ایران است. ما دیدیم . این صحبتها وقتی از یک کسی مثل میرحسین صادر می شود، کسانی که به ایشان علاقه دارند، این صحبتها را از موضع اخلاص و صدق به موسوی بگویند.

رادیو گفتگو: اجازه دهید آقای نصیرپور هم جواب دهند.

کوچک زاده: اینکه ایشان،بیاید مراسم چهارشنبه سوری را تعبیر کند به جشنواره نور علیه ظلمت. موضوعی را که آیت الله شهید استاد مرتضی مطهری چقدر در باب خرافی بودن این روز گفته است. خوب اینها واقعاً حیف است که ایشان ده ، دوازده میلیون رأی را این طور ضایع کند. به نظر من ایراد به آقای رسایی وارد نیست.

رادیو گفتگو: آقای نصیرپور.

نصیرپور: من صحبتهای آقای کوچک زاده را گوش می کنم.

رادیو گفتگو: ما چون فرصتمان اندک است.

نصیرپور: اگر این دو بزرگوار اجازه دهند، ما در محل مان یک حرفی هست می گویند چند نفر به ده نفر.

کوچک زاده: آقای نصیرپور من تقابلی نکردم با حضرتعالی.

نصیرپور: اگر اجازه دهند من حتماً عرضم را می گویم. من فرمایش دکتر کوچک زاده را کاملاً قبول دارم و ارادت دارم و مطمئنم اگر همه آدمهایی که در این کشور دلشان در گرو انقلاب اسلامی است حرفهای خودرا با یک روش معتدل و خالصانه در مسیر انقلاب بزنند مشکل ما حل می شود. من فرمایش دکتر کوچک زاده را کاملً قبول دارم. همه ما در مظان سقوط هستیم. اگر با رفتار غیر منطقی بخواهیم در جامعه تشویشی ایجاد کنیم مطمئن باشید در آینده دچار بحران خواهیم بود. اگر آقای رسایی اجازه می دادند و من عرضم تمام می شد شاید الان در این چند دقیقه به یک جمع بندی رسیده بودیم. عرض من این بود که بنده نه سمت سخنگویی موسوی را دارم نه ارتباط شخصی با ایشان دارم. شما مجری محترم فرمودید که بنده عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی هستم . به لحاظ سابقه سیاسی که تکلیف ما معلوم شد. یعنی ما ارتباط سازمانی که با مهندس موسوی نداریم. طبیعتاً باید کسانی که با ایشان ارتباط سازمانی و تشکیلاتی دارند، باید بیشتر وارد جزئیات شوند،اما من فرمایش کوچک زاده را قبول دارم. ما باید تلاش کنیم که هیچ کدام از سرمایه های این نظام از سبد این نظام خارج نشود. من در واقع سوالم از بعضی از دوستان این است که ما به جای اینکه خیلی افراطی با هر انگیزه ای وارد عرصه های سیاسی کشور شویم،خصوصاً در ایامی که ما به آرامش نیاز داریم. حساب و کتاب ، و همه رفتارها همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند همه اش باید محاسبه شود و ما هم به این اعتقاد داریم و معتقدیم که همه امورات هم، همانطور که مدعی هستیم براساس قانون اساسی باید باشد حول محور ولایت فقیه باشد. اینکه راهپیمایی 22 بهمن نماد حضور و مشارکت مردم است،این یک اصل پذیرفته شده است. به همین دلیل شما می بینید و ملاحظه می کنید که شاید ما مناسبتهای متعددی داریم ولی هیچ کدامش به اندازه 22 بهمن متوجه رسانه های خارج نیست و حجم بسیار زیادی از رسانه ها می آیند داخل کشور برای تصویربرداری از این همایش ملی مردم ایران. من معتقدم که آنچه که در 22 بهمن اتفاق افتاد تأکید مجدد مردم روی شعار اصولی انقلاب اسلامی بود که استقلال آزادی جمهوری اسلامی است. و خواهش من این است که دوستان در تشکل های سیاسی. ( رسایی حرف نصیر پور را قطع کرد)


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 7:58 عصر | نظرات دیگران()

رسایی: نه اینها با اتوبوس و مینی بوس و هواپیما و قطار آمدند در خیابانها،از شهرهای دیگر آورده شده اند.

نصیرپور: دوستان جریانات سیاسی ما این را مصادره به مطلوب نکنند. این حرکت مردم حمایت از انقلاب است،حمایت از نظام است و مهر تأییدی است بر حمایت مردم از نظام جمهوری اسلامی و ما باید همه مان تلاش کنیم . من به موسوی توصیه دارم که اقتضائات امروز کشور و نظری که به هر حال در حاکمیت وجود دارد توجه داشته باشند. این توصیه را ما به همه دوستان داریم. همانطوری که به موسوی توصیه می کنیم که به هر حال ایشان بپذیرند با این دولت که با رأی مردم روی کار آمده و این انتخابات حتی اگر اشکال هم داشته باشد برگزار و تأیید شده و همه مکانیزم های قانونی آن طی شده است. اگر از این زاویه به موضوع نگاه کنیم و دوستان تلاش نکنند که مثلاً این فراد را از دایره نظام خارج کنند. ما معتقدیم همان فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند این نظام آنقدر بزرگ است که کسی نمی تواند به آن آسیب بزند. بخش عمده ای. ( رسایی حرف نصیر پور را قطع کرد)

رسایی: من می خواهم شفاف در این مورد صحبت کنم. در هر چهار برنامه ای که آقای نصیرپور آمده مدام در 4 برنامه هم همین صحبتها را کرده.

نصیرپور: من مثل آقای رسایی فکر نمی کنم دیگر.

رسایی: نه من می خواهم شفاف بگویم آقا نظرم درمورد بیانیه چیست.

آقای موسوی می گوید این افرادی که در راهپیمایی 22بهمن آمدند اینها را با اتوبوس و قطار اینجا آوردند.

نصیرپور: فکر می کنم شما اگر عینک تان را عوض کنید موضوع حل می شود.

رسایی: موسوی می گوید 22 بهمن کسانی که در خیابانها آمدند با دعوت من آمدند، می گوید اینها جنبش سبز بودند در خیابانها آمدند. ما داریم مصادره به مطلوب می کنیم آقای نصیرپور یا موسوی ؟ اگر با دعوت ایشان آمده بودند چرا ایشان فرار کرد وقتی 4 نفر اطرافش شعار دادند و . ایشان تعبیر می کند که قمه زن و یک عده چماق زن دنبال من کردند.

نصیرپور: من موضعم را راجع به راهپیمایی 22 بهمن عرض کردم، شما احتمالاً گوش ندادید.

رسایی: من دارم با موسوی صحبت می کنم اجازه دهید صحبتم را کنم. کاری نداریم . من می خواهم صحبتهای موسوی را یکی یکی بگویم. ایشان می گوید یک عده چماق زن و قمه به دست به خیابان آمدند اینها اگر همه به دعوت موسوی به خیابان آمدند پس کجا بودند که دو نفرشان از موسوی حمایت کند.

نصیرپور: شما در سایت شخصیتان حرفهای شخصی تان را بزنید.

رسایی: لازم است یک داستانی را بگویم که آقای موسوی بداند از همان امامی که مردم آن امام را قبول دارند به خاطر این خلق و خویش. در تاریخ 10/6/78 ده سال پیش روزنامه جمهوری اسلامی در صفحه 13 این خاطره را نقل کرده به نقل از حمید روحانی. که در سال 59 سید حسین خمینی که نوه امام بود فرزند آقا مصطفی ، در زمانی که اختلافات بین بنی صدر و شهید رجایی تشدید شده بود سید حسین خمینی می رود در مشهد به نفع بنی صدر سخنرانی می کند مردم به او حمله می آورند می خواستند سید حسین خمینی را بزنند و ایشان که مسلح بوده،سلاح کمری داشته،دست به سلاح کمری اش می برد،بچه های کمیته جلوی او را می گیرند می برندش در یک اتاق دیگر. از همانجا مسئولین کمیته تماس می گیرند با دفتر امام. پیغام به امام داده می شود که سید حسین خمینی نوه شما در مشهد از بنی صدر دفاع کرده مردم به او هجوم آوردند دست به اسلحه برده ما چه کار کنیم. امام به مرحوم آیت الله اشراقی می فرمایند که به مسئولین کمیته مشهد پیغام دهید که سید حسین خمینی تحت الحفظ به تهران اعزام شود و اگر دست به سلاحش برد او را با تیر بزنند. ده سال پیش در تاریخ 10/ 6/78 روزنامه جمهوری اسلامی در صفحه 13. آن زمان نه احمدی نژاد بود نه جنبش سبز بود نه رسایی مطرح بود. این را چاپ کرده امام می گوید اگر سید حسین خمینی دست به اسلحه برد بچه های کمیته با تیر بزنندش. آقای اشراقی به دفتر می آید و از طریق آقای رحمانی که بعدها نماینده امام در نیروی انتظامی شدند،از طریق ایشان به بچه های کمیته پیغام می دهند. ولی بخش دوم پیام امام را اشراقی نمی دهد و فقط می گوید امام گفته سید حسین خمینی تحت الحفظ به تهران اعزام شود وقتی ایشان پیش امام بر می گردد امام می پرسد شما دستور من را ابلاغ کردی. ایشان می گوید بله. امام گفت اشراقی کامل ابلاغ کردی. اشراقی که نمی توانسته دروغ بگوید می گوید نه حضرت امام من قسمت دومش را نگفتم. امام به اشراقی می فرمایند بر می گردی مجدد تلفن می زنی و هر دو قسمت پیام من را می دهی. سید حسین خمینی تحت الحفظ به تهران اعزام شود اگر دست به سلاحش زد با تیر بزنید. مردم امام را دوست دارند برای همین آقای کوچک زاده عزیز، آقای نصیرپور.

ملت ایران اگر شما عشق به امام دارید به خاطر این است نه به خاطر اینکه برای منافع شخصی خود به خاطر حفظ خانواده خودش از اطرافیان خودش،فرزند خودش دور و بریهای خودش حاضر شود دست روی همه چیز بگذارد. الان هم همین است، ایشان می گوید یک عده چماق دار به من حمله کرد. بله وقتی شما داری حرفهای رادیو اسرائیل رادیو امریکا را می زنی مردم تحمل نمی کنند نمی توانند شما را ببینند. ایشان می گوید این جمعیتی که آمده دروغ است. سایت کلمه فیلتر نیست. مردم مراجعه کنند سایت کلمه را ببینند. سایت کلمه مصاحبه موسوی را گذاشته. تیترش هم هست،گشترش آگاهی ها ، استراتژی اصلی جنبش سبز. این مصاحبه 3 صفحه است. حدود 18 صفحه فقط پیام زیر این مصاحبه گذاشته شده ،من شمردم،347 پیام کاربران اینترنتی این زیرگذاشتند هر 347 تا تعریف از موسوی و بیانیه موسوی است، فقط یک انتقاد از موسوی است. دروغ یعنی این. خود من دیروز که مصاحبه موسوی را خواندم دو نظر گذاشتم خیلی منطقی گفتم موسوی به این دلیل حرفهای شما درست نیست. فقط دو تا پیام خود من گذاشتم که اصلاً آنجا نیامده. 347 تا پیام تعریف و تمجید شان گذاشتند این یعنی دروغ، یعنی بازی با مردم، یعنی به جای مردم رأی و نظر سازی،به جای مردم نظر نویسی. والا ایشان می گوید که این کار را دولت کرده من می گویم همان چیزی که رهبری گفت به رسانه های خارجی. گفت اگر نظام جمهوری اسلامی این اندازه قدرت داشت که در طی دو روز میلیونها انسان را به خیابانها بکشاند شما چه می گویید. اگر واقعاً دولت.

کوچک زاده: اجازه می فرمایید من هم یک مطلبی را عرض کنم. آقای رسایی صحبت این جلسه رادیو گفتگو در مورد این بوده که بالاخره این محتوای مصاحبه ای که میرحسین موسوی با خودشان در سایتشان منعکس کردند ناشی از از دست دادن مشاعر بوده یا ایشان از اول همین طور بوده. بنده برای اینکه از خدمتتان مرخص شوم تأکید می کنم که شما هم این حرفتان را پس بگیرید ، ایشان دیوانه نشده ، هر چه بوده از اول همین طور بوده. ایشان از اول هم رأی 40 میلیونی ملت را به سخره گرفت و 13 میلیون را بیشتر از 24 میلیون می دانست و هر چه بود همین بود شما هم انشاالله شکایت تان را پس نگیرید و ایشان به فرمایش رهبر معظم انقلاب باید پاسخگو باشند من نگرانم که این وصله ای که شما به ایشان می بندید موجب فرار ایشان از مجازات شود.


رسایی: واقعیتش آنچه که دیدم ،خیلی ها گفتند که این کار موسوی غیر از این حمل به چیز دیگری. حالا اگر فرار از مجازات است آن را دیگر.

کوچک زاده: از آنجایی که شما فرد پخته ای در سیاست هستید شکایت تان را پس نگیرید و بر پا استوار باشید چون با نمایندگان دیگر امضا کردیم و تقدیم دادستانی کل کشور کردیم و انشاالله به آن رسیدگی هم می شود ولی من یک شواهدی را هم ارئه دادم ، کسی که می گوید مردم فلان شهرستان نمی شود به دامادشان رأی ندهند. این از اول همین طوری بوده، طرز تفکرش این طور بوده و چشم به روی واقعیات بسته. شما الان اینگونه نتیجه گیری نکنید.

رادیو گفتگو: آقای کوچک زاده، آقای رسایی ،ما فرصتمان تمام شده ولی چون قول داده بودیم حتماً این صحبتها عادلانه باشد و وقتهایی که رادیو گفتگو و برنامه بدون خط خوردگی در اختیار میهمانان می گذارد به صورت عادلانه باشد اجازه دهید آقای نصیرپور هم دو سه دقیقه ای صحبت کند بعد ختم کلام.

نصیرپور: بالاخره نوبت ما شد.

رسایی: آقای نصیرپور همه اش صحبت می کند همه اش هم گله می کند.

نصیرپور: آقای رسایی فرمایش دیگری ندارید؟

رسایی: نه من می گویم شفاف صحبت کنید.

نصیرپور: البته به صحبتهای اخیر آقای رسایی ما تقریباً عادت داریم. آدمهایی که زود تصمیم می گیرند زود هم منصرف می شوند. حالا که بنا بر سوال است نه پاسخ از رسایی سوال می کنم. همه مردم ایران از تعرضی که به تصویر امام شد ناراحت شدند. تعرض به حسینیه جماران که محیط و محل جلوس امام بود و در بین همه آزادیخواهان دنیا جای مقدسی قلمداد می شود و درش را شکستند شیشه های آن را شکستند با آن کیفبت وارد شدند ، چه موضعی راجع به حادثه حسینیه جماران گرفتند؟

رسایی: خیلی ممنون من موضعم را عرض می کنم. قبلاً هم گفتم.

نصیرپور: من سوالم را بگویم بعد شما مطرح کنید. شما یک سخنرانی ده دقیقه ای کردید.

رادیو گفتگو: آقای رسایی من می توانم خواهش کنم که شما شنونده باشید.

چون وقت ما کم است، عدالت حکم می کند آن وقتی که به شما اختصاص دادیم به جناب نصیرپور هم اختصاص دهیم که شنوندگان از ما گله نکنند.

نصیرپور: من سوالم را مطرح می کنم بعد خداحافظی می کنم تریبون نیم ساعت در اختیار شما باشد. نمی دانم آقای رسایی سن شان به ایام جنگ یا دفاع مقدس می خورد یا نمی خورد یا مشارکت داشتند.

نمی دانم ایشان در خاطرشان هست، بعضی از نشریات به دستور امام ارسالشان به جبهه ها ممنوع شده بود. موضع ایشان در مورد این تصمیم و پیام امام چه بود و موارد بسیار متعددی . نه سید حسین خمینی که منتسب به رئیس جمهور وقت بود و طبیعتاً هم رفتاری در آن جهت داشت که طبیعتا مورد دلخوری همه ماست. راجع به بسیاری از موضوعات دیگر هم امام نظر داشتند. راجع به کسانی که می آیند و وحدت ملی را هدف می گیرند و تقریباً مطمئنناً می توانم عرض کنم که در همه صحبتهای امام اشاره ای به وحدت و همگرایی وجود دارد. آقای رسایی عملکردی از خودشان در این مدتی که در عرصه نمانیدگی حضور داشتند و حضور پر رنگشان که در عرصه های مطبوعاتی و رسانه ای داشتند، ارزیابی خودشان از این رفتار خودشان در تحلیل مسائل چیست؟ .

رسایی: بحث جماران،که من عرض کردم جنس صحبتهای خاتمی درجماران از جنس صحبتهای سید حسین خمینی است.

نصیرپور: این تحلیل شماست. مردم مراجعه کنند.

رسایی: وی اُ اِی، بی بی سی وهمین سازگارا از صحبتهای موسوی با چه آب و تابی صحبتهای خاتمی را در جماران بازتاب دادند؟ همه اینها گفتند که با خاتمی حمله شده. مردمی هم که آنجا بودند به خاتمی اعتراض کردند.

نصیرپور: فیلمش موجوداست.


رسایی: من با اینکه موقع جنگ 17 سالم بود یک سال و شش ماه سابقه حضور در جبهه های جنگ را دارم که همه اش هم خط مقدم است. امام آن موقع این کار را کردند و کار درستی هم کردند. مسئول روزنامه رسالت در آن ایام آقای آذری قمی بودند که بعد ها در برابر مقام معظم رهبری هم متأسفانه مواضع نادرستی داشتند. ما همان روز از روزنامه رسالت آن روز حمایت نکردیم البته روزنامه رسالت امروز آن روزنامه نیست. من سوال می کنم شما که امام را قبول دارید امام فعلی یعنی رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردند که مطبوعات تبدیل شدند به پایگاه دشمن ، این دیگر معلوم است مواضع کدام یک از آقایان به پایگاه دشمن شبیه است. مقالات بی بی سی در سرمقاله کدام روزنامه است. سومین نکته ای که شما فرمودید درخصوص من فراموش کردم. گفتم همان موقع جواب دهم. سومین نکته چه بود آقای نصیرپور؟

کوچک زاده: من یک جمله بگویم که بشود صحبتهای آقای نصیرپور و آقای رسایی را جمع کرد.

رسایی: سومین نکته چه بود آقای نصیرپور؟

آها نظرت درمورد مواضع خودت چیست. موضع بنده را مردم می دانند بنده با رأی مردم در مجلس آمدم. آقای نصیرپور و دوستان دیگر هم با رأی مردم آمدند. مردم از مواضع بنده خوششان نیاید دفعه بعد به من رأی نمی دهند.من آنکه هستم شفاف روشن و صریح مواضع خودم را در خوص مطالبی که مبتلابه جامعه است اعلام می کنم. دوپهلو حرف نمی زنم ، وقتی که مناظره یا گفتگو تمام شود در صحن مجلس بگویم که من هم این حرفها را قبول دارم ولی آدم نمی تواند اینها را در پشت رادیو این طوری بگوید من این طوری هستم. خیلی صریح و روشن مواضع خودم را می گویم

کوچک زاده: اجازه می دهید در پاسخ به فرمایشات آقای نصیرپور مطلبی راعرض کنم. بنده از همه شنوندگان درخواست می کنم به این جمله خوب توجه کنند که مورد تأیید آقای نصیرپور هم هست،چون من تردیدی در ارادت ایشان به ولایت فقیه و رهبری ندارم. رهبر معظم انقلاب در خطبه ای که بعد از انتخابات خواندند در نماز جمعه، این جمله ایشان است: زورآزمایی خیابانی بعد از انتخابات کار درستی نیست. بلکه به چالش کشیدن اصل انتخابات و اصل مردم سالاری است. من از همه می خواهم به این روش خاتمه دهند. این روش روش درستی نیست. اگر خاتمه ندهند آن وقت مسئولیت تبعیت آن،هرج و مرج آن به عهده آنهاست. دو سه جای دیگر آقا می فرمایند که اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیرپا بگذارند یا برای اصلاح ابرو چشم را کور کنند چه بخواهند و چه نخواهند مسئول خونها، خشونتها و هرج و مرج ها هستند. آقای نصیرپور عزیز اینها فرمایاشات رهبری است که هر دوی ما ارادت داریم. درگیری در جماران یا در خیابان ازادی یا روز قدس اینها همه ذیل این جمله قرار می گیرد. در جماران مسئله این نیست که آنجا محوطه امام است یا خاتمی صحبت می کرد. مسئله این است که اینها همه اش سناریوهایی است در جهت ایجاد عدم پذیرش رأی اکثریت و عدم پذیرش قانون. رهبری می گوید اگر نپذیرید و این مسائل را به خیابانها بکشید مسئول همه خونها شما هستید. چه رسد به شیشه جماران که شکسته شده. این عین جمله آقاست.

نصیرپور: من نظرم را راجع به آنها گفتم فکر هم می کنم شفاف است. شنوندگان به عنوان قاضی برنامه می توانند نظارت کنند. مهم نیست که من بتوانم شما را قانع کنم و قطعاً این در توان من نیست.


کوچک زاده: خیر من خواستم یک معیار مشترک را برای شما مشخص کنم.

نصیرپور: من اعتراف می کنم به ناتوانی خودم در قانع کردن شما و آقای رسایی. بخش عمده ای از جامعه ً توانایی قانع کردن آقای رسایی را حتماً ندارند. البته من اصراری ندارم که آقای رسایی را قانع کنم. آقای رسایی روششان با سوال است. مقام معظم رهبری فرمایشات دیگری هم دارند. یکی از اشکالات ما که به نخبگان سیاسی کشور معطوف است این است که ما بخشی از فرمایشات ایشان را می گیریم و بخش دیگر را نادیده می گیریم.

کوچک زاده: الان در این بحث این بخش آن مورد نیاز است. الان ما می خواستیم ببینیم مسئول شکسته شدن شیشه های جماران کیست؟ یا مسئول کهریزک کیست؟ یا مسئول کتک کاری های خیابان،رهبری می فرماید همه اینها بازی کسانی است که گردن به قانون نگذاشتند.

نصیرپور: ما و شما وقتی می پذیریم در برنامه ای شرکت کنیم قضاوت را به مردم واگذار می کنیم. من سوالی که کردم می خواهم نشان دهم آقای رسایی رفتارشان و تحلیل هایشان یک جانبه است و همه چیز را با هم نمی بینند. در فرمایشات مقام معظم رهبری بود. نه اینکه احساسات خودشان را.

رسایی: شما توهین های خود را می کنی بعد می گویی من وقت ندارم فلانی به ما تحکم می کند.

نصیرپور: نه به من کسی نمی تواند تحکم کند مطمئن باشید. قضاوت را به مردم واگذار کنید. شما شهامت پذیرش رفتار منطقی را ندارید. دوتا کاری که از یک جبهه است یکیش را می پذیرید یکی را نمی پذیرید. این دیگر قضاوت بامردم است. در فرمایشات مقام معظم رهبری که اتفاقاً اخیراً هم اشاره شد و ما خیلی ناراحت شدیم که خاطر ایشان ناراحت شده. اشاره ای بود که به رفتارهایی از طرف برخی از افراد منتصب به جریان انقلاب هستند و فرمودند این در مسیر استکبار جهانی بوده. شما هیچ وقت راجع به این چیزها موضع نمی گیرید. اینها همان تضادهایی است که ما با آن مشکل داریم.

رسایی: هر کس که در کوی دانشگاه آن جنایت را انجام داده در راستای منافع دشمن بوده. در راستای حرکت غیرقانونی بوده حالا می خواهد هر که باشد فرقی نمی کند. با عوامل آن برخورد کنند.

نصیرپور: چرا مصادیق آن را اعلام نمی کنید؟

کوچک زاده: مصداق اول را رهبر اعلام کرده دیگر، آقای رسایی برای چه اعلام کند. رهبر معظم انقلاب می گوید اینهایی که سر بر قانون نگذاشتند و مسئله پای صندوق را به خیابانها آوردند مسئول همه اینها هستند. از کهریزک و جماران و...

رسایی: آقای نصیرپور شما مطمئن هستید اینها بسیج بودند ما که مطمئن نیستیم.

نصیرپور: آقای رسایی من دو مطلب را آن شب هم در برنامه عرض کردم،اینکه شما دو امتیاز دارید یکی اینکه چیزهایی را می توانید بر زبان بیاورید که من نمی توانم دیگر اینکه از قیامت و آخرت خیالتان راحت است که من این طور نیستیم.

رسایی: من فکر می کنم ما شفاف در رابطه با این موضوعات صحبت کنیم. رهبر معظم انقلاب در دیدار با خبرگان چه فرمودند؟ فرمودند که شخصیتها بیایند مرزبندی شان را شفاف اعلام کنند این مرزبندی وقتی شفاف روشن شود مردم هم تکلیفشان معلوم می شود.

ما امروز در مجلس بودیم آقای مصلحی وزیر اطلاعات به ما گزارش محرمانه از مسائل مربوط به ریگی داد. مردم که اطلاع ندارند بسیاری از اخبار و حوادث دیگر به صورت عمومی منتشر نمی شود. مواضع ما می تواند کمک کند. البته مردم هم نگاه می کنند چقدر حرف رسایی با عملش می خواند؟ چقدر حرف کوچک زاده ، نصیرپور با عملشان می خواند؟ در مورد این شخصیتها مردم نگاه می کنند. طرف می گوید قانون ولی قانون را زیر پایش می گذارد. من دیگر بیش از این نمی گویم چون تبدیل به جدل می شود. این آقایان در جلساتی که داشتند به این نتیجه رسیدند 22 بهمن این سران فتنه یک شکست بزرگ برای آنها بوده. گفتند همه تلاشمان را باید بکنیم تا احساس شکست در جامعه شکل نگیرد و این مصاحبه اخیر موسوی بعد از 22 بهمن در راستای همین توجیه است که جلوی این صحبتهایی که شده را بگیرند. خداحافظی می کنم.


رادیو گفتگو: آقای نصیرپور سوال دارند می پرسند این سوالات یا این صحبتها کجا شده؟

رسایی: کدام صحبتها؟

نصیرپور: همین صحبتهایی که گفتید نشستند با هم تصمیم گرفتند که ...

رسایی: آقای نصیرپور چون عضو حزب اعتماد ملی است ، الان می گوید من خبر ندارم. بنده خبر دارم آقایان با هم جلسه گرفتند و این جزء استراتژیهایشان بوده.

نصیرپور: شما در جلسه بودید؟

رسایی: بیانیه کروبی در چند روز قبل همان مصاحبه ای که موسوی با سایت خود کرده . حتی در مصاحبه آقای موسوی به ایشان گفتند. مشاورین موسوی به او گفتند شما 18 بیانیه دادید که نشون داده بیانیه تأثیرگذاری ندارد. روش را عوض کنید از بیانیه به سمت مصاحبه بروید.

رادیو گفتگو: آقای رسایی من می توانم سوال کنم منبع اطلاعاتی تان در رابطه با این مسائل چه بوده؟

(ارتباطمان قطع شد)

نصیرپور:انگار مقدر بود که برنامه همین جا تمام شود.

رادیو گفتگو: خیر من اتفاقاً آقای نصیرپور من از شما سوال داشتم.

نصیرپور:

ایشان به خاطر آن دو ویژگی که عرض کردم یک تسلطی هم به عالم غیب دارند. صحبتی که بین دو نفر شده باید یک راهی برای نفوذ این خبر به بیرون باشد.

رادیو گفتگو: حالا دوستانمان سعی می کنند این ارتباط را به طور مجدد با آقای رسایی برقرار کنند. اگر شد از ایشان سوال می کنیم.

نصیرپور: ما این اطلاعات را نداریم و یکی از چیزهایی که جامعه را بیش از همیشه حساس می کند نقل اخباری است که مستند به چیزی نیست تحلیل های ذهنی دوستان است. مستند به چیزهایی می کنند که ما هم آشنایی به آن نداریم. به هر حال من موضع خودم را راجع به بیانیه موسوی در پاسخی که راجع به راهپیمایی 22 بهمن دادند کاملاً شفاف و روشن بود و من معتقدم که باید با رفتار میانی حتی در تحلیل های سیاسی مان کمک کنیم کشور و انقلاب و مقام معظم رهبری به سمت جلو حرکت کند ما اگر علاقمندیم به این نظام حتی اگر به خودمان علاقمندیم باید تلاش کنیم افراط گرایی نشویم. تعیین مرزها واجب هستند و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری حتماً واجب است و باید تلاش کنیم این انسجام ما در درون کشور به هم نخورد و این نمی شود مگر با حمایت از رهبر معظم انقلاب. همه ما به این اعتقاد داریم اما روش بنده با روش آقای رسایی کمی متفاوت است. حتماً هم مردم این را می پذیرند.

رادیو گفتگو: من خواهشم این است که قطع نکنید.

چون بحث مهم است وقت بیشتری به ما دادند.

نصیرپور: می دانم. من چون در نشستی بودم همکاران شما بدون هماهنگی قبلی وصل کردند و من ناچارم به خاطر اینکه به این جلسه هم برسم از شما عذرخواهی کنم. فکر می کنم که در همین حد موضوع بیانیه موسوی بحث شد . من یک توصیه هم به دوستان و همکارانمان دارم که تلاش کنیم و خودمان یک واقعه ای را که اتفاق می افتد بزرگتر از آنچه که هست نمایش ندهیم. من در کلام آقای کوچک زاده احساس صداقت کردم ، وقتی اظهار علاقه می کنند که سرمایه های نظام هدر نرود و همه دوست داشتیم کمک کنیم،هیچ کس به مسیر خارج از جریان نظام هدایت نشود یکی از راهکارهایش این است که ما همه آن وقایع را در اندازه خودش به آن بپردازیم. موسوی یک کاندیدای ریاست جمهوری بودند موضوع هم تمام شده، انتخابات تمام شده، نتیجه انتخابات را همه پذیرفتیم و داریم با همکاری دولت و مجلس تلاش می کنیم کشور را به شکل مناسبی با هزینه کمتر اداره کنیم. آقای موسوی هم به عنوان یک فعال اجتماعی یک اظهار نظری کردند و طبیعتاً خودشان هم پاسخگوی مسائل هستند و به نظر می آید با بزرگ نمایی کمکی به جریانی که در حال اتفاق است نمی کنیم. باید تلاش کنیم که طوری نشود ما هزینه تولید کنیم و نظام این هزینه را پرداخت کند. از شما تشکر می کنم.

رادیو گفتگو: خدانگهدارتان.

آقای کوچک زاده صحبت نهایی را از زبان شما می شنویم.

کوچک زاده: اگر فرصت باشد یک کلمه عرض می کنم گرچه شخصاً دیگر نه علاقه و نه امیدی به شخصیت میرحسین دارم . از همان دو سه روز بعد از انتخابات به این حالت رسیدم اما در عین حال اگر ایشان این صدا را امشب می شنود عرض می کنم به او که : آقای میرحسین موسوی ببین ، امثال نصیرپور در حزب اعتمادملی زیاد بودند که به رئیس حزب خودشان رأی ندادند یعنی به کروبی رأی ندادند و به شما رأی دادند. امروز از فهوای کلام امثال نصیرپور برمی آید که دیگر اینها هم شما را قبول ندارند. این چه راهی است که شما داری طی می کنی؟ اینکه این مطلب را طرح می کنم من امیدی ندارم ولی ایشان برای نجات خودش در پیشگاه خدا به همین سوال فکر کند که این 13 میلیون رأی چند میلیونش را شما ضایع کردی تا همین امروز دیگر دوستان خودت هم در صدد دفاع از حرکات شما بر نمی آیند.

رادیو گفتگو:خداحافظ.

آقای رسایی زحمت کشیدند و خودشان با برنامه تماس گرفتند از این بابت خیلی ممنونیم آقای رسایی .

رسایی: خواهش می کنم چون بدون خداحافظی قطع شد من دیگر در مورد مباحث صحبت نمی کنم می خواهم از رادیو گفتگو انتقاد کنم. رادیو گفتگو وقتی برنامه می گذارد مجری محترمش که صبرش زیاد است علاقمند است فرصت هم می دهد. در عین حال من فکر می کنم که باید به هر ترتیب کسانی که دعوت می شوند به برنامه از قبل با آنها صحبت شود این هم فریب مردم است که من به عنوان رسایی قبول کنم در این برنامه شرکت کنم .

رادیو گفتگو: البته ما از دوستان اصلاح طلب دعوت کردیم منتها هیچ کدام یا فرصتش را نداشتند یا تمایل نداشتند.

رسایی: بنده وقتی قبول می کنم بیایم در مورد این موضوع صحبت کنم بعد که می آیم اینجا نباید بگویم من سخنگوی فلانی نیستم. من کاری ندارم. پس برای چه آمدی برادر من؟ اگر شما نمی خواهی در مورد این موضوع یعنی مصاحبه دیروز موسوی صحبت کنی. مگر من که آمدم اینجا صحبت می کنم سخنگوی کسی هستم؟ بنده نظر خودم را به عنوان کسی که مردم به او رأی دادند در جایگاه مهمی مثل مجلس حضور دارد بنده دعوت می شوم بیایم تبیین کنم نظرم را بگویم حالا یا نظر من درست است یا غلط است مردم تصمیم می گیرند. دوستان زیادی که دعوت می شوند قبول می کنند می آیند فرصت را می گیرند بعد نه سوال جواب می دهند نه خودشان نظرشان را اعلام می کنند. تازه طرف شروع می کند از یکی تعریف می کند برای اینکه بگوید این تندرو است. بنده خدا هم کوچک زاده هر چه سوال می کند ایشان جواب نمی دهد که بالاخره موضع خودت چیست؟ این را رادیو گفتگو باید بگوید. اگر شما می خواهید که مردم وقتشان تلف نشود از این مباحث جواب بگیرند یک برادری باید پشت خط بیاید بنده را نقد کند بگوید این استدلال شما غلط است. اگر او هم این حرفها را قبول ندارد رسماً باید بگوید بنده با این بیانیه با این مصاحبه موافق نیستم. من این را قبول ندارم و موضع قبول نداشتنم این است به این دلیل ردش می کنم این استدلالهای بنده است این را رد می کنم . وگرنه بگوییم ما سخنگوی فلانی نیستیم.این بر می گردد به رادیو گفتگو. رادیو گفتگو حالا می بیند یک ی نمی آید به یک نفر از آن طرف رضایت می دهد. ولی به عقیده من مردم وقتی پای این برنامه می آیند دلشان می خواهد استدلال بشنوند،طرفهای موافق و مخالف شفاف به سوالات جواب دهند.

رادیو گفتگو: شما که صحبت از نقد فرمودید . من یک سوال دیگر هم بکنم اینکه اگر کسی بیاید از کسی شکایت کند بعد بیاید آن را پس بگیرد فکر نمی کنید ایجاد ابهام کند در جامعه.

رسایی: من دلایلم رامی گویم. می گویم آقا من روی شکایتم بودم ولی احساس می کنم این بنده خدا مشاعرش را از نظر فقهی از نظر قضایی آدمی است که از دست داده. مثل این است که الان شب است و آدمی در خیابان راه برود مدام بگوید روز است خوب این را چه کار می شود کرد؟

رادیو گفتگو: ممنون.

منبع ما : http://rajanews.com


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 7:57 عصر | نظرات دیگران()

دیدار سفرا و مسئولان وزارت خارجه با رهبری+تصویر

«سیاست ضدنظام سلطه» منحصر به ایران است

رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: لازمه دیپلماسی کیفی، قوی و کارآمد برای پیشبرد «سیاست ضد نظام سلطه» ایستادگی منطقی بر اصول انقلاب و مبانی شرعی و رودربایستی نداشتن نسبت به این اصول و مبانی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی امروز در دیدار وزیر امور خارجه، مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و رؤسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، انقلاب اسلامی را پدید آورنده یک منطق و سیاست نو در عرصه روابط بین المللی، با عنوان «سیاست تعاملی ضدنظام سلطه» دانستند و تأکید کردند: وظیفه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران، بکارگیری دیپلماسی کیفی، قوی و کارآمد برای پیشبرد «سیاست ضد نظام سلطه» است که لازمه آن نیز ایستادگی منطقی بر اصول انقلاب و مبانی شرعی و رودربایستی نداشتن نسبت به این اصول و مبانی است.
ایشان با تأکید بر اینکه اجرای عملی «سیاست ضدنظام سلطه» منحصر به جمهوری اسلامی ایران است، افزودند: در نظام سلطه دو طرف وجود دارند که یکی سلطه گر و دیگری سلطه پذیر است اما جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا صراحتاً اعلام کرد، سلطه گر نیست و سلطه هیچ کشوری را هم نمی پذیرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نو بودن «سیاست ضد نظام سلطه» در جهان و استقبال دولتها، شخصیت ها و روشنفکران از این منطق جدید در عرصه روابط بین المللی، خاطرنشان کردند: سیاست ضد نظام سلطه دارای عقبه و پشتوانه های مستحکم استراتژیکی است که یکی از آنها پشتوانه عظیم مردمی انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه برخلاف برخی انقلاب ها، حرکت توفنده مردم از روز اول انقلاب اسلامی تاکنون کاسته نشده است، افزودند: در کدام کشور سراغ دارید که بعد از گذشت 31 سال، حضور مردم در مراسم سالگرد انقلاب، نه فقط کاهش نیابد، بلکه افزایش چشمگیر داشته باشد و این پشتوانه حضور مردمی، موضوع بسیار مهمی است که مخصوص جمهوری اسلامی ایران است.
ایشان پیشرفتهای خیره کننده علمی و فناوری دانشمندان جوان ایرانی را یکی دیگر از پشتوانه های راهبردی سیاست ضد نظام سلطه برشمردند و خاطرنشان کردند: یکی دیگر از این پشتوانه ها، حضور مردمی کم نظیر در انتخابات به عنوان مظهر عالی مردم سالاری است که نه تنها کم نشده بلکه افزایش نیز یافته است.
حضرت آیت الله خامنه ای، حجم عظیم آبادانی و کارهای عمرانی در کشور در دولتهای مختلف، و فعالیتهای گسترده اجتماعی را از دیگر پشتوانه های راهبردی سیاست ضد نظام سلطه دانستند و تأکید کردند: همه این عقبه های استراتژیک، روحیه بخش، و زمینه ساز اعتماد به نفس نماینده جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور است تا با اتکاء بر آنها سیاست جدید و نو ضد نظام سلطه را بر پایه سه اصل عزت، حکمت، و مصلحت به پیش ببرد.
ایشان استفاده از قوت دیپلماسی را برای پیشبرد این سیاست، بسیار مهم ارزیابی کردند و افزودند: قدرت و تأثیرگذاری دیپلماسی از قدرت نظامی، تبلیغاتی و پول کمتر نیست و حتی در موارد متعددی بیشتر است ، بنابراین باید برای اجرای سیاست ضد نظام سلطه از دیپلماسی قوی و کارآمدی که مبتنی بر منطق ، عقل و روح اعتماد به نفس است ،استفاده کرد.
رهبر انقلاب اسلامی لازمه دیپلماسی قوی و کار آمد را در درجه اول اعتقاد کامل به مبانی شرعی، و اصول و اندیشه های انقلاب اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند:در عرصه دیپلماسی باید با اعتماد به نفس ملی و بدون هیچگونه رودربایستی در پا فشاری بر اصولِ انقلابی و مبانی دینی عمل کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای ، ایستادگی بر اصول انقلابی و مبانی شرعی را نقطه قوت دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی دانستند و تاکید کردند: این ایستادگی همراه با منطق ،نشان دهنده استحکام است و طرف مقابل را وادار به احترام و خضوع خواهد کرد.
ایشان با اشاره به برخی تصورات غلط در سالهای گذشته مبنی بر لزوم استفاده از مفاهیم، روشها و تشریفات مورد نظر غربیها، برای همرنگ شدن و نزدیکی با آنها افزودند: این عده تصور می کردند با تکرار مفاهیم غربیها و تسلیم در برابر آنها، جایگاه و منزلت ما ارتقا پیدا می کند در حالیکه سخنان و مفاهیم غربی ها کهنه و مربوط به دویست سال قبل است اما سخن و سیاست جمهوری اسلامی ایران، سخنی نو و تأثیرگذار است.
رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی از اقدامات انجام گرفته در وزارت امور خارجه، به موفقیتهای جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی و در مقابله با چالش های بین المللی اشاره کردند و افزودند: به عنوان مثال در موضوع هسته ای، با وجود حجم بالای دروغ، جنجال و فشار بر ضد نظام اسلامی، کشورهای قدرتمند دنیا، نتوانستند به اهداف خود برسند، که این موضوع بیانگر استحکام عظیم بنیانها و بنیه قوی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا اعلام کرده است که بدنبال دستیابی به توانایی علمی و فناوری در زمینه هسته ای بمنظور بهره گیری از آن در تأمین نیازهای صلح آمیز از جمله انرژی است.
ایشان افزودند: تبلیغات و جنجال سازیهای برخی کشورهای غربی از جمله امریکا، انگلیس و همچنین صهیونیستها، در این زمینه کاملاً دروغ است و خود آنها نیز می دانند که دروغ می گویند و اینگونه مخالفتها به ضرر آنها تمام خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند با وجود همه این فشارها، جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری هسته ای پیشرفتهای زیادی داشته است و تا هر جا هم که لازم باشد، پیشرفت خواهد کرد تا در این عرصه علمی و فناوری به خودکفایی برسد.
حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد از عملکرد آژانس بین المللی انرژی اتمی افزودند: برخی اقدامات و گزارشهای آژانس، نشان دهنده عدم استقلال این سازمان بین المللی است.
ایشان تأکید کردند: آژانس بین المللی انرژی اتمی نباید تحت تأثیر امریکا و برخی کشورها باشد زیرا اینگونه اقدامات یک جانبه، اطمینان به آژانس و سازمان ملل متحد را از بین می برد و برای آبرو و حیثیت این مجامع بین المللی نیز بسیار بد است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اساس کار در وزارت امور خارجه، پیشبرد سیاست
ضد نظام سلطه و تأثیرگذاری بر روابط بین المللی با استفاده از دیپلماسی قوی است، تأکید کردند: باید دیپلماسی کیفی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و هر دیدار و یا سخن در عرصه دیپلماسی، کاملاً سنجیده و مبتنی بر پیش بینی های صحیح باشد.
حضرت ایت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود آشنایی با ظرایف فن پیچیده دیپلماسی و مذاکره را برای دیپلماتهای کشور، مهم خواندند و افزودند: دیپلماسی عمومی از ابتکارات جمهوری اسلامی ایران است و باید توجه بیشتری به آن شود.
ایشان همچنین ارتباط تأثیرگذار با ایرانیان خارج از کشور را مورد تأکید قرار دادند.
در ابتدای این دیدار آقای متکی وزیر امور خارجه در سخنانی دستور کار نشست امسال سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور را «تغییر در مدیریت جهانی، دیپلماسی عدالت محور» بیان کرد و گفت: تحکیم جایگاه ایران در معادلات سیاسی و اقتصادی منطقه، تأمین امنیت و منافع ملی، تقویت روح همبستگی اسلامی، دفاع از مقاومت در فلسطین و لبنان، و مقابله با سلطه طلبی و دخالت قدرتها از جمله شاخص های سیاست خارجی است.
وزیر امور خارجه همچنین گزارشی از عملکرد وزارت امور خارجه در حوزه های منطقه ای، مشترک المنافع، آسیا، آفریقا، امریکای لاتین، و اروپا بیان و تأکید کرد: در همه این حوزه ها تلاش شده است تا با تفکیک و بازشناسی مواضع، روابطی هوشمندانه در عرصه بین المللی در چارچوب سه اصل عزت، حکمت، و مصلحت تنظیم شود.

مقام معظم رهبری هنگام دیدار با سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه

دیدار سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه با مقام معظم رهبریدیدار سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه با مقام معظم رهبریسخنرانی مقام معظم رهبری در جمع سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه دیدار سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه با مقام معظم رهبریمنوچهر متکی و علی اکبر ولایتی در مراسم دیدار سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه با مقام معظم رهبریدیدار سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه با مقام معظم رهبریمقام معظم رهبری هنگام ورود به محل دیدار با  سفرا و مسئولان وزارت امورخارجه

منبع ما : http://www.esteghamat.ir/pages.asp?id=6187


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 12:46 عصر | نظرات دیگران()

آمریکا آنقدر پول برایم ریخته که نمی‌توانم جمع کنم

رئیس طایفه ریگی تصریح کرد:عبدالمالک یک جانی بی هویت بود که تعداد زیادی از انسان های بی گناه اعم از جوان و سالخورده را به خاک و خون کشیده و لکه ننگی بر طایفه اش بود.

 

بشیراحمد ریگی، رئیس طایفه ریگی در سیستان و بلوچستان، در یادداشتی که در نشریه "مثلث " به چاپ رسیده، ضمن ابراز خوشحالی از دستگیری عبدالمالک ریگی وی را لکه ننگی بر طایفه خود دانسته است.
وی در این یادداشت با بیان اینکه "از لحظه شنیدن خبر دستگیری عبدالمالک در پوست خودم نمی‌گنجم "، نوشت: او یک جانی بی هویت بود که تعداد زیادی از انسان های بی گناه اعم از جوان و سالخورده را به خاک و خون کشیده بود.
بشیراحمد ریگی در ادامه ضمن ابراز امیدواری از اینکه "مسئولان امر این جرثومه فساد را به سزای اعمال ننگینش برسانند "، به دیدار چندسال پیش خود و ریش سفیدان طایفه اش با عبدالمالک در پاکستان اشاره می‌کند و می‌نویسد: در نشستی با وی اعلام کردیم راهی که در پیش گرفته بسیار اشتباه و خطاست و باید از این مسیر خلاف دست بکشد و به دامان کشور بازگردد.
رئیس طایفه ریگی همچنین به سخنان یک ریش سفید پاکستانی در آن جلسه خطاب به عبدالمالک استناد کرده که گفته است: حرکات گروه شما(ریگی) موجب شده مردم محروم منطقه برای تامین مایحتاج زندگی خود در مضیقه قرار گیرند و چنانچه دست از این اقدام ها بردارید و تسلیم شوید بسیاری از مشکلات مردم رفع می‌شود.
وی پاسخ عبدالمالک ریگی به آن ریش سفید پاکستانی را اینگونه شرح می‌دهد: "شما چقدر سست عنصر هستید. من تا چندی پیش برای تکه ای نان محتاج بودم ولی اکنون آمریکا آنقدر پول برایم ریخته که نمی توانم جمع کنم. "
رئیس طایفه ریگی در پایان خاطرنشان می‌کند: سخنان عبدالمالک به خوبی نشان می‌داد که وی مزدور و سگ قلاده به دست دیگران است. از مسئولان درخواست می‌کنم پیش از آنکه این جرثومه فساد را به سزای اعمال ننگینش برسانند او را وادار به بیان حقیقت کنند تا برای مردم مشخص شود این جنایتکار از جانب چه کشورهایی حمایت می‌شده است.
گفتنی است عبدالمالک ریگی در جریان اولین اعتراف هایش ، به حمایت مالی، تبلیغاتی و فنی آمریکا از گروهک تحت

حمایتش اذعان کرد.

منبع ما : http://www.esteghamat.ir 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 12:42 عصر | نظرات دیگران()

شهید کاک جلال یکی از پیشمرگان کرد اهل سنت و همرزم جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان بود. برای آشنایی بیشتر با شهید کاک جلال این شهید اهل تسنن یا به این وبلاگ مراجعه کنید و یا این مستند زیبای کاک جلال ساخته استاد سهیل کریمی را دانلود کنید.

 

7،9 مگابایت

قسمت اول دانلود کلیپ تصویری

مستقیم یا غیرمستقیم

 

7،3 مگابایت

قسمت دوم دانلود کلیپ تصویری

مستقیم یا غیرمستقیم

دو قسمت کوتاه و جالب از این مستند

کارگردان این فیلم خاطره ای را نقل می کند که در آن کاک جلال وصیت کرده 9 پسرش باید در سپاه پاسداران خدمت کنند...

1،9 مگابایت

دانلود کلیپ تصویری

مستقیم یا غیر مستقیم

 

 

 

 

 

 

 

 

صحبت های جالب یک پیشمرگ کرد مسلمان

860 کیلوبایت

دانلود کلیپ تصویری

مستقیم یاغیرمستقیم

 

منبع ما  : http://mobarezclip.com/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 12:40 عصر | نظرات دیگران()
الهیان در گفتگو با فارس عنوان کرد:
پیشنهاد ژاپن برای تأمین سوخت غنی‌شده 20 درصد ایران

خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس گفت: ژاپنی‌ها پیشنهاد داده‌اند که ایران برای خرید سوخت غنی‌شده 20 درصد با ژاپن وارد تعامل شود.


زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس«توانا»،‌ با اشاره به سفر خود و نمایندگان دیگر به ژاپن که در سطح یک هیئت عالی‌رتبه و با حضور ریاست مجلس و با دعوت روسای مجلس ژاپن و هم‌چنین نخست‌وزیر ژاپن صورت گرفته است، گفت: این سفر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.
وی ادامه داد: آنچه در این سفر نکته بارز بود، استقبال طرفین از برقراری روابط دوجانبه و حسن نیت دوطرف در حسن اعتماد در رابطه با مسائل بین‌المللی بود.
الهیان در ادامه با اشاره به مطرح شدن مباحث هسته‌ای و سوخت رآکتور تهران در این سفر گفت: ژاپنی‌ها با توجه به حسن نیت ایران در این سفر پیشنهاد دادند که ایران برای خرید سوخت غنی‌شده 20 درصد با ژاپن وارد تعامل شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ایران از کلیت این پیشنهاد استقبال کرد و از نظر ریاست مجلس حضور ژاپن در بحث هسته‌ای می‌تواند مؤثر باشد و در موضوع کار قرار بگیرد.
وی در خصوص افزایش تبادلات تجاری و اقتصادی بیان داشت: نمایندگان جلسه‌ای با شرکت ژاپنی که بخشی از پروژه آزادگان را برعهده دارد، داشتند که موضوع سرمایه‌گذاری در عرصه نفت و گاز مورد نظر هیئت ایرانی و مسئولان ژاپن نیز بود.

*طرف ژاپنی برای کنفرانس خلع سلاح در تهران دعوت شد

الهیان همچنین خاطر نشان کرد: در سفر به ناکازاکی از آثار و بقایای انفجار بمب اتمی در سال 1945 دیدار داشتیم که استاندار و شهردار ناکازاکی توضیحاتی را ارائه دادند و دو طرف حرکت‌های این چنینی را محکوم کردند، ریاست مجلس نیز از این گونه حرکات غیرانسانی اعلام انزجار کرده و طرف ژاپنی نیز به کنفرانس خلع سلاح در تهران دعوت شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: اگر اوباما بحث خلع سلاح اتمی را مطرح می‌کند، رژیم صهیونیستی بیشترین تولید را دارد که باید مورد تمرکز جامعه جهانی قرار بگیرد.
وی ادامه داد: طی مذاکراتی اعلام شد که ایران به هیچ‌وجه به دنبال سلاح هسته‌ای و تولید بمب اتمی نیست و اساس نگاه اسلام و رهبر جمهوری اسلامی ایران به این مسئله اقدام ضدبشری است و این اقدامات از نظر موازین اسلامی رد است.
این نماینده مجلس درخصوص دیدارهای صورت گرفته در این سفر گفت: در این سفر دیدارهایی را هم با گروه دوستی ایران و ژاپن داشتیم و بنده و بروجردی از اعضای گروه دوستی بودیم که بروجردی بر افزایش تعاملات میلان طرفین تاکید کرد.
الهیان در پایان خاطر نشان کرد: اینگونه تحولات در ایران و در زمینه فناوری و خودکفایی به عنوان یک نقطه ثبات و اقتدار موردنظر و توجه قرار دارد که یکی از مؤلفه‌های ثبات و اقتدار به شمار می‌آید. http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812100128


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 9:36 صبح | نظرات دیگران()
گزارش فارس از وضعیت آوارگان اردوگاه جلاله پاکستان در دره سوات

خبرگزاری فارس: نبود غذا، چادر و سرپناه و عدم ثبت نام از برخی آوارگان پاکستانی از یک‌طرف و گرسنگی و سرمای شدید از طرف دیگر وضعیت اسف‌باری را در اردوگاه جلاله در دره سوات ایجاد کرده است.


به‏ گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام آباد، اردوگاه جلاله در دره سوات پس از حمله ارتش پاکستان به این منطقه پذیرای شهروندان زیادی شده که خانه و کاشانه خود را رها کرده و بدون هیچ‌گونه امکاناتی به این مکان پناه برده‌اند.
سرمای بسیار سرد زمستانی در این اردوگاه از یک‌طرف، نبود امکانات و وسایل گرم کننده از طرف دیگر مشکلات زیادی را برای زنان و کودکان بی سرپناه ایجاد کرده است.
خانواده‌های فقیر و بی بضاعتی شبه‌ها را در این اردوگاه سر به صبح می‌کنند که حتی بسیاری از اوقات مجبور می شوند به علت نبود چادر در زیر باران و سرما به سر کنند.
"عمر دراز " بزرگ یکی از خانواده‌های حاضر در این اردوگاه به خبرنگار فارس گفت که وی و خانواده‏اش از دره سوات اخراج شده و در ابتدا در اردوگاه آوارگان "کوند پارک " استقرار یافته‌اند اما اخیراً به اردوگاه جلاله منتقل شده‏اند.
این خانواده تنها به دلیل اینکه از اردوگاه دیگری به کمپ جلاله آمده بودند، جزء لیست ثبت نام شدگان قرار نگرفتند و عدم ثبت‏نام در این اردوگاه به معنای محرومیت از غذای رایگان و مایحتاج زندگی است.
عمر دراز در تبیین وضعیت اسف‏بار خانواده خویش اظهار داشت: "بی‏پولی و قرار گرفتن در معرض گرسنگی برای ما چاره‏ای باقی نگذاشت جز آنکه چادری را که محل زندگیمان بود، بفروشیم. "
وی اکنون در تلاش است تا بلکه چادری به عنوان سرپناه برای خانواده خویش دست‏وپا کند، اما مساله اینجاست که عمر دراز و خانواده‏اش تنها کسانی نیستند که در اردوگاه جلاله به چنین مصیبتی مبتلا شده‏اند.
در این اردوگاه دو زن دیده می‏شوند که با گریه و شیون تعریف می‏کنند که چگونه تمامی مردان خانواده‏هایشان در اثر حملات هواپیماهای بدون سرنشین جان خود را از دست داده‏اند و ثبت نام نشده‌اند.
خانواده‏هایی که به دلایل مختلف در اردوگاه جلاله ثبت نام نشده‌اند، در وضعیت دردناکی بسر برده و به آنها غذا و پول برای خرید مایحتاج ضروری تعلق نمی‏گیرد.
"احمد "، دانشجویی که از آمریکا برای بازدید از این اردوگاه آمده بود با دیدن وضعیت اسف‏بار آوارگان شوکه شده و اظهار داشت: " تا اینجا را ندیده بودم نمی‏دانستم که وضعیت این آوارگان چگونه است؟! "
تاکنون اردوگاه جلاله پذیرای 421 خانواده آواره از اردوگاه یارحسین، 128 خانواده از اردوگاه کوند پارک، 89 خانواده از اردوگاه شاه منصور، 21 خانواده از اردوگاه شیخ یاسین، 10 خانواده از اردوگاه شیخ شهزاد، 10 خانواده از منظورآباد و 18 خانواده از اردوگاه امان بوده است.
ارتش پاکستان از چند ماه پیش با حمله به دره سوات موجب آوارگی بسیاری از شهروندان پاکستانی شده که هنوز نتوانسته خدمات رفاهی آنان را فراهم کند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812080203


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 9:34 صبح | نظرات دیگران()
خلاصه مهمترین رخدادهای ایران و جهان از ساعت 20 یکشنبه تا ساعت 7 بامداد دوشنبه
تهران – خلاصه مهمترین رخدادهای ایران وجهان در 11 ساعت گذشته (از ساعت 20 یکشنبه تا ساعت 7 بامداد دوشنبه) که در خروجی های ایرنا قرار گرفته است، بشرح زیر می باشد:
** انفجار مین در جنوب افغانستان 11قربانی گرفت
کابل- سخنگوی والی هلمند افغانستان اعلام کرد: در برخورد یکدستگاه تراکتور با مین جاگذاری شده در حاشیه جاده ای از سوی افراد ناشناس در شهرستان "نوزاد" این ولایت در جنوب کشور، 11 غیرنظامی کشته شدند.

** اظهار نگرانی آنگلا مرکل از افت بی سابقه ارزش یورو
تهران- صدر اعظم آلمان با بیان اینکه پول واحد اروپایی (یورو) در بدترین شرایط از زمان اجرا تا کنون قرار گرفته است، تاکید کرد که کشور یونان باید به ریشه های مشکل یورو بپردازد.

** حضور نظامی آمریکا در سراسر جهان باعث خشم مردم شد
تهران – پایگاه اینترنتی مرکز تحقیقات جهانی در کانادا، با اشاره به افزایش خشم عمومی مردم جهان از حضور نظامی آمریکا در مناطق مختلف جهان، انجام تحقیقات مستقل درباره چنین حضوری در داخل خاک این کشور را خواستار شد.

** سه مقام ارشد نیروهای امنیتی افغانستان استعفا دادند
کابل- رسانه های افغانستان اعلام کردند که سه نفر از مقامات ارشد فرماندهی پلیس ولایت کابل روز یکشنبه با ارائه استعفاء نامه های خود به " محمد حنیف اتمر" وزیر کشور از مسوولیت های خود کناره گیری کردند.

** ایران با دولت و مردم زلزله‌زده شیلی ابراز همدری کرد
تهران- سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با ابراز تاسف از وقوع زلزله هولناک در شیلی مراتب همدردی ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران با ملت و دولت شیلی را اعلام کرد.

** هزاران تن در ترکیه خواهان مجازات عاملین کودتای نظامی 28 فوریه شدند
آنکارا - هزاران تن از مردم ترکیه، در سالروز کودتای 28 فوریه سال 1997 میلادی با برگزاری تظاهراتهایی در هفت استان این کشور خواهان محاکمه و مجازات کودتاگران شدند.

** رییس جمهور خواستار پیشگامی و پیشتازی فرهنگستان ها در عرصه علم ، هنر و ادب شد
تهران - رییس جمهوری اسلامی ایران ، فرهنگستان ها را نهادی بسیار ارزشمند و پربرکت در نظام جمهوری اسلامی دانست و از آنها خواست تا در عرصه علم ، هنر و ادب پیشگام و پیشتاز باشند و دایر کار را با رعایت معیارهای دقیق بازکنند.

** کاراته کاهای ایران در مسابقات کاپ آزاد انگلیس نایب قهرمان شدند
لندن - کاراته کاهای ملی پوش سبک "وادوریو" جمهوری اسلامی ایران با درخشش در دوازدهمین دوره مسابقات کاپ آزاد انگلیس، پس از تیم میزبان به مقام نایب قهرمانی رسیدند.

** دبیر کل سازمان کنفرانس اسلامی تجاوز جدید صهیونیستها را محکوم کرد
رئیس سازمان کنفرانس اسلامی ورود نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به محوطه مسجدالاقصی در بیت المقدس را در روز یکشنبه به عنوان یک اقدام غیر قانونی محکوم کرد و نسبت به عواقب خطرناک آن هشدار داد .

** هشدار نماینده مجلس لبنان نسبت به فعالیت های سفارت آمریکا دربیروت
بیروت - "نواف موسوی" نماینده مجلس لبنان گفت که سفارت آمریکا در بیروت، دولتی در داخل دولت در لبنان است و سفیر آمریکا در همه امور از بزرگ تا کوچک دخالت می کند.

** آمار رسمی کشته شدگان زلزله مخرب شیلی افزایش یافت
رئیس جمهوری شیلی اعلام کرد : آمار رسمی کشته شدگان زمین لرزه ویرانگر 8/8 درجه ریشتری در این کشور و سونامی ناشی از آن روز یکشنبه به 708 نفر افزایش یافته است .

** لاریجانی: حمایت از فلسطین ریشه در حق‌طلبی ملت ایران دارد
تهران - رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه ملت ایران همواره از مردم لبنان و فلسطین و مبارزات آنان حمایت و دفاع می کند، ریشه این رویکرد را در حق طلبی ملت ایران دانست.

** بیش از 79 هزار ناظر بر انتخابات بارلمانی عراق نظارت می کنند
بغداد - مدیر اداره امور اجرایی کمیسیون عالی مستقل انتخابات عراق گفت که بیش از 79 هزار ناظر بین المللی و محلی بر روند انتخابات پارلمانی این کشور نظارت خواهند کرد.

** اعتراض رژیم صهیونیستی به نامه های ضد صهیونیستی کودکان اسپانیایی
رژیم صهیونیستی روز یکشنبه به سفیر اسپانیا در مورد ارسال سیل نامه های ضد صهیونیستی دانش آموزان مدارس ابتدایی اسپانیا به سفارتخانه این رژیم در مادرید اعتراض کرد.

** رهبر نظامی نیجر قول عدم شرکت کودتاچیان در انتخابات را داد
تهران - رهبر نظامی جدید نیجر روز یکشنبه قول داد هیچیک از اعضای هیات حاکمه نظامی که طی کودتای ماه جاری قدرت را در این کشور به دست گرفت در انتخابات ریاست جمهوری که وعده برگزاری آن داده شده است شرکت نخواهند کرد .

** رشد مناسبات تجاری میان هند وعربستان
تهران - مناسبات تجاری میان هند وعربستان رشد قابل توجهی داشته و انتظار می رود میزان صادرات نفتی عربستان به هند در اینده به دوبرابر افزایش یابد.

** بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در روزنامه استار مالزی
کوالالامپور - روزنامه انگلیسی زبان استار چاپ مالزی روز دوشنبه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تداوم حرکت های علمی ایران، نوشت: ایرانیان مصمم هستند فعالیت های علمی و فناوری خود را تا رسیدن به خودکفایی کامل ادامه دهند.

** نرخ بیکاری در مالزی 6/3 درصد اعلام شد
کوالالامپور - وزیر منابع انسانی مالزی با اعلام شمار 36 هزار نفری بیکاران این کشور در سال 2009، گفت: با توجه به میزان جمعیت کشور، نرخ بیکاری در مالزی معادل 6/3 درصد است.

** سعد حریری : روابط ایران و لبنان مستحکم است
بیروت - "سعدالدین حریری" نخست وزیر لبنان گفت: روابط ما با ایران قوی و مستحکم است و از ایران برای گسترش این روابط دیدن خواهم کرد.

** کره جنوبی و کانادا برای اکتشاف و استخراج گاز توافقنامه امضا کردند
پکن - کره جنوبی توافقنامه ای برای اکتشاف و استخراج گاز در کانادا به ارزش یک میلیارد و 100 میلیون دلار امضا کردند.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:28 صبح | نظرات دیگران()
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا