همه - خبر روز
خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد : «نعمت هایم را به خلقم یادآوری کن، به آنان نیکی نما و مرا محبوبشان گردان که آنان، جز کسی را که به آنان نیکی نموده است، دوست نمی دارند».غایت آرزوی دوستداران [إرشاد القلوب]
امروز: سه شنبه 04 تیر 31

در روسیه فقط عالیجناب پوتین تصمیم‌ می‌گیرد

هشتاد و شش درصد مردم روسیه معتقدند کاری از دست مدودف بر نمی آید زیرا در روسیه همه کارها در دست پوتین است.

در روسیه فقط عالیجناب پوتین تصمیم‌ می‌گیرد

به گزارش واحد مرکزی خبر ،شبکه خبری یورونیوز در گزارشی درباره دمیتری مدودف رئیس جمهوری روسیه ، این سئوال را مطرح کرد که آیا فردی که روز گذشته در پاریس خواستار مشارکت ممتاز با فرانسه شد، واقعا می تواند چهره روسیه را عوض کند؟ و اصولا کاری از دست وی بر می آید؟

در حالی که دیمیتری مدودف اکنون به نیمه دوران ریاست جمهوری اش رسیده است، هنوز معلوم نیست که وی واقعا چی کسی است؟ او طی این مدت سعی کرده است که به سخنانی که تاکنون درباره مسائل مختلف بیان کرده است ،جامه عمل بپوشاند. دمیتری مدودف در اظهارنظری گفت ما طی سالهای طولانی با نظام شوروی سابق زندگی کردیم، اما اکنون این روش دیگر منسوخ است. ما نباید به مکتب دوران شوروی سابق جنبه آرمانی بدهیم.ما باید شیوه اموزش خود را تغییر دهیم.

به هر حال، این نخستین بار نیست که دمیتری مدودف که برخی او را دو سال پیش هنگامی که به ریاست جمهوری روسیه رسید ،عروسک خیمه شب بازی پوتین می نامیدند ،با سخنان و موضع گیری هایی از پوتین فاصله می گیرد.

از شواهد و قرائن پیداست که دمیتری مدودف تلاش می کند کشورش را به راه دموکراسی رهنمون سازد.در همین راستا هم طی ماههای اخیر او انگار بیشتر احساس می کند که رئیس جمهور روسیه است و به همین علت هم اقداماتی که صرفا متعلق به اندیشه خودش است اتخاذ می کند.وی که مشتاق فناورهای نوین و ابتکار است، در ماه سپتامبر دو هزار و نه در مقاله ای بسیار انتقاد امیز، کشورش را عقب مانده و فاسد و اقتصاد ان را ناکارامد و دموکراسی ان را وامانده توصیف کرد.

مدودف به نظر می رسد عزم راسخی برای حل مشکلات کشورش داشته باشد اما اینکه وی واقعا در روسیه ای که پوتین نخست وزیر ان است چقدر قدرت مانور دارد جای سئوال دارد.بی جهت نیست که بر اساس نتایج نظر سنجی ها ، هشتاد و شش درصد مردم روسیه همچنان معتقدند که کاری از دست دمیتری مدودف بر نمی اید زیرا پوتین همه کاره روسیه است.

منبع ما : http://www.jahannews.com


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/11 و ساعت 10:31 صبح | نظرات دیگران()
فرهنگی: منکران لوازم جمهوریت، صلاحیت حضور در نظام را ندارند

نماینده مردم تبریز در مجلس هشتم با اشاره به موضع رهبر معظم انقلاب گفت: کسانی که لوازم جمهوریت نظام را قبول نمی کنند، صلاحیت حضور در جمهوری اسلامی را ندارند.

دکتر محمد حسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و گو با شبکه ایران، بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان را صریح و روشن خواند و تصریح کرد: حضرت آقا بسیار شفاف از آقایان خواستند که اگر می‌خواهند درون نظام باشند باید مرز خود را با دشمن مشخص کنند.

وی با بیان اینکه کسانی که لوازم جمهوریت نظام را قبول نمی کنند، صلاحیت حضور در جمهوری اسلامی را ندارند، گفت: کسانی که نزدیک به 9 ماه کشور را به ناآرامی کشاندند و تمام سعی‌شان بر عدم پذیرش خواست ملت بود، اکنون باید جایگاه خود را مشخص کنند.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: کشور در حال حاضر مسیر پیشرفت خود را با سرعتی بیشتر از گذشته طی می‌کند و منتظر اشخاص نمی ماند.

روز گذشته هم حجت الاسلام محمد غروی، عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت وگو با شبکه ایران، با عنوان این مطلب که اوایل انقلاب نیز برخی با زیر سوال بردن اصل ولایت فقیه و اصل نظام موجبات حذف خود را پدید آوردند، گفت: اکنون نیز کسانی که رای مردم، اصل نظام و ولایت فقیه را زیر سوال می‌برند، یعنی جمهوریت و اسلامیت نظام را زیر سوال برده‌اند که این می‌تواند تکرار همان قضایای اوایل انقلاب باشد.

گفتنی است که در ابتدای انقلاب اسلامی دو گروه سیاسی نهضت آزادی و جبهه ملی با صف آرایی در برابر اسلامیت نظام با برخورد قاطع حضرت امام خمینی(ره) روبرو و از چارچوب نظام حذف شدند.

در ادامه همین رویکرد امام، رهبر معظم انقلاب اسلامی هم که صبر و مدارای بیش از هشت ماهه را بی نتیجه دیدند، اخیرا در در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان خاطرنشان کردند: افرادی که حاضر نیستند قانون و رأی اکثریت را قبول کنند و نقطه قوتی همچون انتخابات افتخارآفرین چهل میلیونی را تبدیل به نقطه ضعف می کنند عملاً خود را از این کشتی نجات خارج می کنند و صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را از دست می دهند، که از دست داده اند.

فعالان سیاسی این سخنان را به معنی اعلام عدم صلاحیت سران اصلاحات و دیگر سیاسیون حامی آنان برای حضور در چارچوب نظام دانسته و علت آن را جبهه گیری علیه دیگر بعد مهم نظام جمهوری اسلامی، یعنی جمهوریت، عنوان کرده اند.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45703


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/11 و ساعت 10:22 صبح | نظرات دیگران()

منبع ما : http://rajanews.com

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/11 و ساعت 10:21 صبح | نظرات دیگران()
زهر چشم غیرمتعهدها از آمانوی تازه‌کار

یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته در نشست آغازین شورای حکام، یکبار دیگر چیزهایی را که در اولین گزارش خود گفته بود تکرار کرد و گفت: آژانس همچنان به راستی آزمایی انحراف نداشتن مواد هسته‌ای اعلام شده در ایران ادامه می‌دهد، اما ما نمی‌توانیم تأیید کنیم که همه مواد اعلام شده در ایران برای فعالیت‌های صلح‌آمیز به کار می‌رود، زیرا ایران همکاری لازم را با آژانس نداشته است.

آمانو در عین حال گفت که پیشنهاد تحت حمایت آژانس برای تأمین سوخت رآکتور تحقیقاتی هسته‌ای ایران همچنان بر روی میز قرار دارد.

وی افزود: در عین حال من تقاضای مورخ 18 فوریه ایران را مطابق با اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیگیری می‌کنم و با کشورهای مربوطه درتماس بوده‌ام.

علی اصغر سلطانیه، نماینده جمهوری اسلامی در آژانس در واکنش به سخنان آمانو گفت که این گزارش (آژانس) متأسفانه غیر قابل توجیه و غیرقابل پذیرش است زیرا بسیار به جزییات پرداخته و افکار عمومی را مغشوش کرده است.

کشورهای غیرمتعهد شورای حکام نیز طی بیانیه‌ای که در نشست شورای حکام قرائت شد، بیانیه‌ای انتقادی صادر و از او درباره گزارشی که درباره ایران منتشر کرده، توضیخ خواستند. غیرمتعهدها در بیانیه خود از یوکیا آمانو نسبت به بی‌اعتنایی‌اش به کاربرد «زبان راستی آزمایی استاندارد» در آخرین گزارشش انتقاد کرده است.

در این بیانیه با اشاره به کاربرد «عدم همکاری ایران با آژانس» در گزارش آمانو، اعضای جنبش غیرمتعهدها نگرانی خود را از عبارات استفاده شده در این گزارش اعلام کرده است.

جنبش نم می‌گوید: گزارش پیامدهایی و سهوا لطمات احتمالی به اعتبار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد خواهد کرد.

آنها از آمانو خواسته‌اند در حالی که انحرافی در مواد هسته‌ای جمهوری اسلامی دیده نشده و این مسأله با احتیاط مورد تأیید آژانس قرار گرفته درباره کاربرد عباراتی علیه ایران توضیح دهد.

جنبش نم در این بیانیه از آژانس خواسته است تا درباره عبارات مورد استفاده شفاف‌سازی کند و بگوید که منظور آن از اینکه «ایران همکاری لازم و اجازه به آژانس برای تأیید صلح‌آمیز بودن تمامی مواد هسته‌ای‌اش نداده» چیست؟

آنها می‌گویند:نخستین گزارش آمانو از زمان انتصاب وی به این سمت در ماه جولای آشکارا تلاش‌های ایران در همکاری برای رفع ابهامات در ارتباط با فعالیت‌هایش را نادیده می‌گیرد و تحت تأثیر و نفوذ فشار ناحق سیاسی تعدادی از کشورها و با بی‌اعتنایی به نقش آژانس به عنوان تنها نهاد قانونی برای قضاوت درباره تعهدات پادمانی دولت‌ها منتشر شده است.

یارگیری در وین...
با این حال و احوال به نظر می‌رسد که ایران و کشورهای عضو جنبش عدم متعهد(نم) طی روزهای آینده رویارویی تند و تیزی با کشورهای غربی و آمریکا در آژانس خواهند داشت، بخصوص که اعضای غربی آژانس قصد دارند در مقر شورای حکام در وین با استناد به گزارش آمانو، یک قطعنامه ضد ایرانی را به تصویب برسانند.

جمهوری اسلامی همچنین دیروز نامه‌ای انتقادی هم در شورای حکام خطاب به آژانس منتشر کرد که در آن از بدقولی‌های آمریکا، فرانسه و آلمان انتقاد شده است.

در قسمتی از این نامه آمده:‌براساس قرارداد بین سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت AMF آمریکا، این شرکت آمریکایی به جایگزینی سوخت 93 درصد غنی شده با سوخت تازه برای رآکتور تحقیقاتی تهران و به علاوه برای افزایش توان رآکتور از پنج به 10 مگاوات و برای بالا بردن قابلیت‌های آن به نوع پیشرفته‌تر تحت عنوان TRIGA متعهد شده بود... ولی دولت آمریکا نه به این شرکت اجازه صادرات سوخت را به ایران داد و نه اجازه داد دو میلیون دلاری را که ایران قبل از انقلاب اسلامی پرداخت کرده بود به ایران مسترد شود.

... فشار بر پکن و اروپا با دیپلماسی آواتار

همزمان با دوئل ایران و غیرمتعهدها با اعضای غربی آژانسدر نشست شورای حکام در وین، کشورهای اروپایی، اسراییل و آمریکا نیز کارزار دیگری را برای پیش بردن تحریم ایران شروع کرده‌ا‌ند.

ایهود باراک، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی معتقد است تا وقتی روسیه و چین از تحریم‌های ایران حمایت نکنند این تحریم‌ها قرین موفقیت نخواهد بود. او در مصاحبه با کریستین آمانپور در سی ان ان به طعنه گفته است که ایران در حال ایجاد سلاح هسته‌ای است نه به دنبال تیر و کمان‌های بزرگی که در فیلم آواتار دیدیم.

در همین چارچوب موشه یعلون، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی به دنبال یک تیم اسراییلی از جمله رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی به پکن رفته تا چینی‌ها را برای قبول تحریم ایران تحت تأثیر قرار دهد. یک منبع اسراییلی به هاآرتص گفته که این تیم تصویر کامل اطلاعاتی از برنامه هسته‌ای ایران به چین ارائه خواهد کرد که نشان می‌دهد ایران در حال ساخت سلاح اتمی است. به گفته این منبع، مقام‌های اسراییلی به چین خواهند گفت که جداً نگران برنامه ایران هستند و همه گزینه‌ها باید روی میز باقی بماند.

منبع ما :

http://rajanews.com/detail.asp?id=45713


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/11 و ساعت 10:20 صبح | نظرات دیگران()

جک روز

ماجرای استخاره ریگی در هواپیما

جهان نیوز ـ سرویس سیاسی: همزمان با انتشار روایتها و اخبار متناقضی درباره بازداشت ریگی، یک مسئول بلند پایه امنیتی در جلسه خود با برخی مسئولین کشور به بیان جزئیات منتشر نشده ای از بازداشت سرکرده گروهک تروریستی "جندالشیطان" و اعترافات اولیه وی پرداخت.

به گزارش جهان، این مسئول امنیتی اظهار می کند که علی رغم اینکه بارها ریگی در تیر رس نیروهای ایرانی در خاک پاکستان و افغانستان قرار داشته، ماموران امنیتی به توصیه مقامات عالی رتبه نظام سعی در زنده بازداشت کردن وی داشتند که نهایتاً این امر محقق می گردد.

وی درباره چگونگی بازداشت ریگی در هواپیما می افزاید: هنگامی که خلبان هواپیما از دستور فرود اضطراری استنکاف می کند، دو هواپیما جنگی نیروی هوایی با شلیک موشک وی را مجبور می کنند در فرودگاه فرود بیاید.

در فرودگاه بندرعباس دو نفر از کسانی که قبلاً ریگی را دیده بودند با ورود به هواپیما از حضور وی اطمینان حاصل می کنند و سپس برای اینکه به مسافران آسیبی نرسد اعلام می شود به دلیل احتمال فعالیت تروریستی (یا بمب گذاری) باید هواپیما را ترک نمایند.

در هنگام پیاده شده ریگی و همراهش "ملا محمد جان" معروف به حمزه که معاون ریگی بوده است، ماموران ایران این دو فرد را بازداشت می کنند.

ریگی در اعترافات خود ادعا می کند که هنگام شلیک موشک توسط هواپیمای جنگی ایران، به احتمال بازداشت شدنش شک کرده بود و بنا داشته که از هواپیما بیرون بپرد و خود کشی نماید که بعداً استخاره نموده و با توجه به بد آمدن استخاره اش از این کار منصرف شده است!

ریگی همچنین به ارتباط گسترده با سرویس امنیتی پاکستان و افغانستان اعتراف کرده و اعلام می کند پس از ترور (شهید) شوشتری پاکستان اقدامات وی را محدود کرده و به وی توصیه می کند که از کویته خارج شده و در کوهها مستقر شوند. البته چندی بعد نیز با هماهنگی دوباره به شهر باز می گردند.

گفته می شود در هنگام بازداشت ریگی وی پیشنهاد معامله و پرداخت رشوه برای آزادی خود را به ماموران می دهد و حتی شنیده شده وی در ابتدای بازداشت خود به شدت گریسته است.

منبع ما : http://www.jahannews.com/vdcezx8o.jh8oxi9bbj.html


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:9 عصر | نظرات دیگران()

شیرین کاری جدید عبادی در ژنو

در ادامه تورهای تبلیغاتی شیرین عبادی علیه نظام اسلامی، این بار وی در کنفرانس "کنگره جهانی مبارزه با اعدام" حضور یافت و همراه با دشمنان دین اسلام، مواضع خصمانه آنها را تکرار نمود.

به گزارش جهان، شیرین عبادی در مصاحبه با رادیو ضد ایرانی فردا در این زمینه گفت: مسلماً این گونه کنگره‌ها [کنگره ژنو] تاثیر مثبتی دارد هم در ایران و هم در سایر کشورهایی که مجازات اعدام را دارند. زیرا کشورها متوجه می‌شوند که این گونه مجازات‌ها مورد قبول جهان آزاد نیست و با مخالفت مردم مواجه می‌شوند و به تدریج متوجه می‌شوند که می‌بایستی سیستم کیفری خودشان را عوض کنند!

این در حالی است که خداوند متعال (خالق خانم عبادی) در قرآن کریم به ضرورت قصاص برای جلوگیری از خونریزی و فساد تاکید فرموده است.

سوره بقره آیه 179:
ای خردمندان در پیاده کردن حکم قصاص زندگی پدیدار است. (تا شاید از خونریزی ناحق بپرهیزید) اگر تقوا پیشه کنید.

کارشناسان علوم دینی نسبت به تکیه انسانها به عقل محدود بشری جهت تجزیه و تحلیل مسائل مختلف هشدار داده و بر تلازم عقل و دین در سعادت بشری تاکید کرده اند. (کل ما حکم به العقل، حکم به الشرع و کلما حکم به الشرع حکم به العقل)

منبع ما : http://www.jahannews.com/vdccexqo.2bqoo8laa2.html


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:7 عصر | نظرات دیگران()

پاسخ صفار به منطق ساندیس و اتوبوس میرحسین موسوی

محمد حسین صفار‌هرندی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در نشست هفتگی انصار حزب‌الله در خصوص بحث نفاق و ریشه‌های قرآنی این مسئله و نیز مصادیق آن در کلام معصومین اظهار داشت: قرآن و سوره منافقین دریایی از حقایق را درون خود نهفته دارد و مناسبات درونی جامعه اسلامی را بخوبی نشان داده است و همچنین در برخی خطبه‌های حضرت علی(ع) به این موضوع اشاره مستقیمی شده است. 

به گزارش جهان، این تحلیلگر مسائل فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: زمانی که برخی افراد در جریانات بعد از انتخابات مردم را دعوت می‌کردند تا تجمعاتی را شکل دهند به جای آنکه خودشان آنرا کنترل کنند عده‌‌ای دیگر هدایت اجتماع را به عهده می‌گرفتند و شاهد بودیم که به جای شعار جمهوری اسلامی شعار جمهوری ایرانی از سوی تجمع‌کنندگان مطرح می‌شد. 

صفار هرندی تاکید کرد:‌ کسانی که امروز ادعای خط امامی بودن را دارند شعارها و عقایدی را که در زمان حیات حضرت امام(ره) مطرح می‌کردند را قبول ندارند و امروز به هیچ یک از گفته‌های خود پایبند نیستند و این عده امروز به پناهگاهی برای کسانی که قصد در افتادن با انقلاب را دارند تبدیل شده‌اند. 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طبق فرمایش حضرت علی(ع) دلیل بسیاری از مخالفت‌ها با رهبری و امام دل بستن به دنیا و یا کنار گذاشتن اعتقادات دینی است. 

این تحلیلگر مسائل فرهنگی با اشاره به راهپیمایی ملت ایران در روز 22 بهمن بیان داشت: برخی افراد می‌گویند که مردم را با اتوبوس و قطار به تهران آورده‌اند که در جواب این عده باید گفت، اگر این طور بود چرا شهرستان‌ها از جمعیت خالی نشد و بر این اساس شاهد بودیم که حضور مردم حتی در شهرستان‌ها هم چندین برابر سال‌های گذشته بود. 

صفار هرندی در ادامه این نشست و در پاسخ به سوالی در خصوص هاشمی و مواضع او گفت: سخنانی که وی در مجلس خبرگان مطرح کرد سخنانی درست بود اما برخی دیگر از حرف‌ها که وی مطرح می‌کند دچار نوعی ابهام است که به طور مثال می‌توان به سخنرانی مشهد یا نامه‌ای که قبل از انتخابات خطاب به رهبری نوشت اشاره کرد. 

وی افزود: گروه خونی آقای هاشمی و سابقه ایشان در دهه 60 با مسائلی که وی مطرح می‌کند همخوانی ندارد و ما این پیام را به وی می‌دهیم که اگر هم آقای هاشمی از سخنان خود قصدی خیر دارد این قصد برای ما قابل درک نیست و بر این اساس ایشان باید مواضع خود را به صورت شفاف بیان کند. 

صفار هرندی ادامه داد: ما دلمان برای هاشمی دهه 60 تنگ شده است و در این راستا انتظار می‌رود که آقای هاشمی دو پهلوگری را کنار گذاشته و مواضع خود را صریح اعلام نماید.

منبع ما : http://www.jahannews.com/vdccs1qo.2bqos8laa2.html


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:5 عصر | نظرات دیگران()
اصرار خاتمی بر بیرون ماندن از مجموعه بزرگ جمهوری اسلامی

گرچه امروز 212 نفر از نمایندگان ملت با حمایت از موضع رهبر معظم انقلاب را در این باره، به سران اصلاحات هشدار دادند که " از کج راهه‌ای که تاکنون طی کرده‌اند به صراط مستقیم انقلاب اسلامی باز گردند"، اما به نظر می رسد محمد خاتمی همچنان اصرار دارد که در خارج از مجموعه نظام باقی بماند.شبکه ایران: "افرادی که حاضر نیستند قانون و رأی اکثریت را قبول کنند، صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را از دست داده اند"؛ این جمله کلیدی که با سرنوشت سیاسی سران اصلاحات و همراهان آنان گره خورده، محور بسیاری از تحلیل های سیاسی چند روز اخیر قرار گرفته و توجه محافل اصلاح طلب را به خود جلب کرده است.

این سخن رهبر معظم انقلاب که در دیدار اعضای مجلس خبرگان بیان شد، مشابه همان شیوه ای دانسته شده که امام خمینی(ره) با جبهه ملی و نهضت آزادی بکار بست.

به دنبال طرح این موضوع، انتظارها برای تبعیت سران اصلاحات از خواسته مردم و خارج شدن از سنگر تقابل با نظام آغاز شد.

گرچه امروز 212 نفر از نمایندگان ملت با حمایت از موضع رهبر معظم انقلاب در این باره، به سران اصلاحات هشدار دادند که "از کج راهه‌ای که تاکنون طی کرده‌اند به صراط مستقیم انقلاب اسلامی باز گردند"، اما بر پایه خبری که ایسنا منتشر کرده است، به نظر می رسد محمد خاتمی همچنان اصرار دارد که خارج از مجموعه جمهوری اسلامی باقی بماند.

این موضوع را می توان از سخنانی که رئیس بنیاد باران در دیدار جمعی از دانشجویان حامی خود عنوان کرده، فهمید.
او در این دیدار آنچه رهبر انقلاب "ایستادگی عده ای در برابر قانون و رأی اکثریت" دانستند را، با تکرار سخنان ماه های اخیرش تلویحا تایید کرد.

آقای خاتمی "انتخابات 40 میلیونی" اخیر و رای اکثریت مردم را " یک حادثه خاص" نامید و از موج اعتراض های مردم و مسئولان نسبت به خود، انتقاد کرد: "حکومت باید مظهر اخلاق باشد، این همه تعبیر نسبت به افرادی که با یک حادثه خاص مخالف بودند و نسبت به مسائلی اعتراض داشتند به کار می‌برند و بر اساس آن، این همه فشار نسبت به افراد سالم و خوب می‌آورند."

رئیس بنیاد باران که پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم رای مردم را نپذیرفت و حتی حاضر به پیگیری قانونی ادعای خود هم نشد، در موضعی تامل برانگیز خود را نماینده بخش عظیم جامعه معرفی کرد و گفت: "آنچه مردم می خواهند باید مبنا قرار بگیرد، یعنی داوری مردم مورد احترام قرار گیرد؛ نه اینکه راهها به سوی بخش عظیم جامعه که اهل فکرند و دلسوز، بسته شود و توجهی به مشکلاتی که سبب بحران و اعتراض شده، نشود."

آقای خاتمی بدون اشاره به راهپیمایی های ده ها میلیونی مردم در روز 9 دی و 22 بهمن، همچنین مدعی شد که جریان منتقد او "یک جریان محدود فکری" است و "خیلی از مشکلاتی که در کشور است ناشی از ذهنیت‌ها، رفتارها و سیاست‌های آنهاست." او البته به نقش سران اصلاحات در دخالت بیگانگان در کشور، شکل گیری اغتشاشات و مشکلات اخیر و خسارت های مالی و جانی به مردم بیگناه اشاره ای نکرد.

اما رئیس بنیاد باران در شرایطی حامیان خود را "بخش عظیم جامعه" و منتقدانش را "یک جریان محدود فکری" نامیده که رویکرد او و دیگر سران اصلاحات در ماه های اخیر با انتقاد شدید مردم و مسئولان همراه شده است، چنانچه در راهپیمایی های ده ها میلیونی روز 9 دی و 22 بهمن شعارهای مختلفی در اعتراض به آنان و دشمنان ایران اسلامی سر داده شد.

او در پایان به رسم موضع گیری های اخیر سران اصلاحات، خود را در جایگاه طلبکار قرار داد و به ارائه راهکار پرداخت، اما نکته تامل برانگیز در این باره اینکه، پیشنهادات آقای خاتمی همان پیشنهادات آقای هاشمی رفسنجانی است که ابتدا در نماز جمعه و سپس در برخی محافل سیاسی بیان شد. البته آقای هاشمی اخیرا و بنا به ملاحظات سیاسی از برخی از پیشنهادت خود کوتاه آمده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ماه های اخیر موضوع آزادی دستگیرشدگان در جریان اغتشاشات اخیر، پیشنهاداتی درباره آزاد گذاشتن برخی رسانه‌ها و تدوین ساز و کار جدید برای انتخابات را مطرح کرده بود که این سخنان از سوی آقای خاتمی هم به عنوان پیشنهاد مطرح شد.

بر پایه مواضع امروز آقای خاتمی است که فعالان سیاسی معتقدند او ترجیح می دهد با بی اعتنایی به نظر و رای مردم، همچنان خارج از مجموعه بزرگ جمهوری اسلامی قرار داشته باشد. شاید از همین روست که رئیس بنیاد باران حاضر نیست به اشتباهات خود در ماه های اخیر، اذعان و از مردم عذرخواهی کند.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45686


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:4 عصر | نظرات دیگران()
جلال‌الدین فارسی تصریح کرد:
توبه موسوی و کروبی دیگر اهمیتی ندارد
موسوی را حتی نمی‌توان با بنی صدر هم مقایسه کرد

میثم تولایی- عدم موضعگیری جناحی در انتخابات که در پنهان ماندن نظر او به نامزدهای انتخابات تاریخی ایران اسلامی طی 30 سال گذشته منجر شد، وی را در قالب هیچ رنگی قرار نداد.

حوادث پس از انتخابات هم مهر زبانش را باز نکرد تا اینکه بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان ما را بر سعیی دوباره برای انجام مصاحبه با او واداشت که سرانجام انجام شد.

صراحت در گفت‌وگو بر زیبایی آن افزوده است که این خود از مهمترین خصلت های جلال‌الدین فارسی است. مشروح گفتگوی جلال الدین فارسی با شبکه ایران در پی می آید:

*موسوی و کروبی قصد نابودی انقلاب را داشتند

وی که خود نامزد نخستین دوره ریاست جمهوری پس از انقلاب اسلامی بوده و بنابر آنچه که خودش نام ولایت پذیری بر آن می‌گذارد، ‌از این عرصه کنار می رود، در این گفت و گو به بررسی رفتارهای اخیر سران فتنه پرداخت و در این خصوص گفت: ما اوایل انقلاب شاهد طرد جبهه ملی از سوی حضرت امام(ره) بودیم که به دلیل مواضع این گروه اتفاق افتاد و حضرت امام(ره) با صراحت از ارتداد جبهه ملی ها سخن گفتند چرا که آنان اسلامیت نظام را زیر سئوال بردند اما امروزه شاهد این هستیم که موسوی و کروبی با زیر سئوال بردن جمهوریت ،‌تمام آنچه که انقلاب اسلامی بر مبنای آن پایه گذاری شده بود را زیرسوال بردند و قصد نابودی آن را داشتند.

فارسی با بیان این مطلب که به نظر من این دو نفر اصلا قابل قیاس با نهضت آزادی و حتی جبهه ملی هم نیستند، تصریح کرد: حداقل نهضت آزادی‌ها دارای پشتوانه ضد سلطه طلبی و سلطه گری بیگانگان بودند که در دوران ستم‌شاهی آشکارا این روحیه خود را نشان دادند اما موسوی دقیقا با اتفاقات اخیر در جهت سلطه طلبی گام برداشت و مورد تشویق آمریکا و انگلیس قرار گرفت.

*موسوی و کروبی بسیار پست تر از جبهه ملی‌ها هستند

جلال الدین فارسی، با بیان اینکه این آقایان بسیار پست تر از جبهه ملی‌ها هستند، گفت: این ها هیچی نیستند! این دو نفر تصور کردند می توانند جلوی ولایت فقیه که همانا دستاورد حضرت امام خمینی(ره) برای این نظام است بایستند در صورتی که نمی دانند مصداق اصل ولایت فقیه در ایران فردی است با درایت و تدیبر که 20 سال با وجود تمام دشمنی‌ها توانستند ملت ایران را از پستی و بلندی‌ها عبور دهند و آنان را سربلند کنند.

وی با ذکر خاطره‌ای از مهندس بازرگان، یادآور شد: زمانی که دکتر مصدق رهبر نهضت ملی ایران، دولت را در اختیار گرفت، مهندس بازرگان را عضو هیات خلع ید کرد و با دورکردن انگلیسی‌ها از پالایشگاه ها به او ماموریت داد آنها را اداره کند و این یعنی نزدیکی مصدق و بازرگان، اما بعد از آمدن محمدرضاشاه، و دستگیری مصدق و هیات دولت او، بازرگان به مشهد رفت و توسط محمدتقی شریعتی پدر دکتر شریعتی شروع به سخنرانی در مجامع عمومی کرد. در آن زمان شاه نیز از تهران به مشهد رفت تا با زیارت امام رضا(ع)، ‌چهره موجهی از خود نشان دهد.

فارسی افزود: اطرافیان شاه بسیاری از روحانیون و علما را دعوت کردند و از آنان خواستند که با حضور در حرم رضوی با شاه عکس بگیرند تا آنان با چاپ در روزنامه‌ها، ‌بهره‌برداری سیاسی کنند اما هیچ کسی قبول نکرد و تنها آیت‌الله اردبیلی که خودشان برای زیارت رفته بودند،‌ در حرم حضور داشتند که شاه وارد می‌شود و ایشان به محمدرضا شاه می‌فرمایند شما دو رکعت نماز زیارت هم بخوان و شاه مجبور می‌شود آنجا نماز بخواند.

وی یادآور شد: در این گیرو دار و فضای مشهد مهندس بازرگان به سخنرانی می پردازد و با اشاره به شاه می‌گوید:‌ "این آقا فراموش کرده که در ایتالیا با رقاصه‌های اروپایی ،‌گیلاس‌های شامپاین کوفت می کرد، ‌این آقا خودش می داند چه کاره است حالا می‌خواهد عوام‌فریبی کند. بار الهی پناه برتو که گربه زاهد شد" که این تماما شجاعت بازرگان را می رساند. مهندس بازرگان چنین قهرمانی بود حالا ببینید این آدم‌های پست و بی ارزش چگونه خود را در دامان آمریکا و انگلیس انداخته‌ند و جالب‌تر اینکه دم از شریعتی و بازرگان و طالقانی هم می‌زنند و این خیلی خنده‌دار است.

جلال‌الدین فارسی با بیان اینکه نهضت آزادی‌ها هر چه بودند حداقل اسلام را قبول داشتند، افزود: اینها در زندان از شاگردان آیت الله طالقانی بودند بعد عضو شورای انقلاب شدند.

*موسوی حتی قابل مقایسه با بنی صدر هم نیست

وی تصریح کرد: "موسوی حتی قابل مقایسه با بنی صدر آشغال هم نیست، بنی صدری که هیچگونه سابقه مبازراتی نداشت و رفته بود فرانسه نشریه منتشر می کرد که آن را هم می ترسید دستش بگیرد و می گذاشت داخل کتش!"

*سران فتنه به آن 14 میلیونی هم که به خودشان رای دادند، ‌خیانت کردند

فارسی با بیان اینکه سران فتنه نه تنها به نظام خیانت کردند، ‌بلکه به آن 14 میلیون آدمی هم که به خودشان رای دادند، ‌خیانت کردند، ‌گفت: موسوی و کروبی باید به پای مردمی که به این دو رای دادند بیافتند و عذرخواهی و توبه کنند، ‌گر چه توبه آنها دیگر فایده ای ندارد.

این نامزد اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از انقلاب اسلامی، با اشاره به نظارت همه جانبه نمایندگان رضایی، موسوی و کروبی بر آرای اخذ شده و شمارش آنها گفت: "این آقایان حتی به تصدیق نمایندگان‌شان که پای برگه صحت جمع آوری و شمارش آرا را امضا کرده بودند هم اهمیت ندادند و این یعنی به تمسخر گرفتن نیروهای خودشان".

جلال الدین فارسی با عنوان این مطلب که این آقایان نشان دادند "خودشان را هم قبول ندارند"، تصریح کرد: "اینها، افراد خودشان و نمایندگان خودشان را هم متهم به خیانت کردند".

*توبه موسوی و کروبی دیگر اهمیتی ندارد

وی اظهار داشت: امروز حتی اگر موسوی و کروبی بیایند و از تمام کرده های خود در طول این 9 ماه توبه کنند و شعارهایی که حامیانشان علیه نظام، انقلاب، ولایت فقیه و فلسطین و لبنان دادند را نفی کنند، دیگر اهمیتی ندارد و اصلا توبه آنان پذیرفته نیست؛ زیرا مردم تنها خواستار برخورد قضایی با آزادی عمل کامل، بدون هیچ‌گونه رودربایستی با این فتنه گران هستند.

*موسوی و کروبی خودشان می دانند که دروغ می گویند

فارسی گفت: موسوی و کروبی خودشان می دانند که دروغ می گویند؛ چون اگر معتقد بودند که حق هستند و در راه حق قدم بر می دارند، باید تا پای جانشان می ایستادند تا بمیرند. یعنی همان کاری که منافقین انجام دادند و شاهد بودیم که منافقین تا آخرین لحظه اعدام خود از عقایدشان کوتاه نمی آمدند.

وی تصریح کرد: این آقایان همین 13 میلیون رای هم که آوردند، به واسطه اعمال غیر قانونی بود که انجام دادند، این آقایان مردم را فریب دادند، مردم را گول زدند و باید مجازات شوند.

*اگر راست می گویند در جمع مردم حاضر شوند

"جلال الدین فارسی" خطاب به سران فتنه گفت: "آقایان موسوی و کروبی اگر راست می گویند در جمع مردم حاضر شوند؛ چرا می ترسند؟ اگر فکر می کنند در جهت حق حرکت می کنند، خب پس نترسند، به میان مردم بیایند تا مشخص شود چه کسی حق است و چه کسی باطل".

*کروبی و موسوی می دانند که مردم از آنها متنفر هستند

وی با بیان اینکه کروبی و موسوی از هزینه دادن می ترسند و می دانند که مردم به شدت از آنها متنفر هستند، اظهار داشت: این دو در 30 سالگی انقلاب، خیانت بزرگی به خون شهدا، به بهشتی، به طالقانی، به مطهری، به مفتح و به تمام عزیزان امام راحل کردند و از همه مهمتر، دل این پیر عزیز ما را شکستند.

فارسی با یادآوری اعدام منافقین با حکم امام خمینی(ره) در زندان ها گفت: علی‌رغم مخالفت آقای منتظری، امام(ره) با پافشاری زیادی بر اعدام منافقین تاکید کردند و آنان نیز بر عقاید خودشان ماندند تا کشته شدند.

*سران فتنه از منافقین هم کمتر و پست‌تر هستند

وی ادامه داد: اما سران فتنه اخیر از منافقین هم کمتر و پست تر هستند. کروبی و موسوی از منافقین هم بی ارزش‌تر هستند. نمی دانم خاتمی هم از اینها حمایت می کند یا نه ولی اگر حمایت می کند، او هم مانند آنهاست چون منافقین برای عقاید خودشان کشته شدند اما این آقایان یکی با روسری از بین مردم در 22 بهمن فرار می کند؛ یکی هم با هفت تیرکشی محافظانش یکی هم که اصلا نرسیده به جمعیت خودش فرار می‌کند.

*سران فتنه معترض نیستند، جنایتکار و خائن هستند

فارسی با اشاره به اظهارات برخی افراد مبنی بر وحدت با سران فتنه گفت: بعضا می‌شنویم که می‌گویند بیاییم با معترضان وحدت کنیم، اولا این ها معترض نیستند و جنایتکار و خائن اند، ثانیا وحدت با چه کسانی؟ با خیانتکاران به ملت،‌ با کسانی که از مسعود رجوی ها هم کم‌ترند؟‌ پس باید به مطرح کنندگان طرح وحدت بگویم لطفا سکوت اختیار کنید و اجازه دهید رهبری خودشان قضایا را همان گونه که تاکنون پیش برده‌اند جلو ببرند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرهیز خواص از مواضع دو پهلو، تصریح کرد: تمام کسانی یا سکوت کرده یا غیر شفاف اظهار نظر کرده‌اند باید روشن بگویند کدام طرف قرار دارند، داخل نظام هستند یا با موسوی و کروبی از نظام خارج شده‌اند.

فارسی با عنوان این مطلب که خداوند گمراه کننده یک بنده خود را به اشد مجازات وعده داده است، تصریح کرد: حساب موسوی و کروبی که 14 میلیون انسان شریف را گمراه کردند دیگر با کرام الکاتبین است.

وی افزود: این آقایان باید در برابر تاریخ ایران پاسخگو باشند و باید مجازات شوند تا آیندگان بدانند چه بلایی و شری از سر نظام دور شده است.

*نگذاشتم موسوی به سطل زباله بیافتد

جلال الدین فارسی با اشاره به سابقه حضور میرحسین موسوی پس از انقلاب در نظام جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: این فرد از خویشاوندان نزدیک آقاست و آقا او را آوردند سردبیر روزنامه جمهوری اسلامی کردند که بعد این فرد با انتشار سر مقاله ای با عنوان "دکتر حبیب ا... پیمان،‌ متفکر بزرگ اسلامی" در حالی که پیمان در نظر امام(ره) و مجتهدین یک شبه کمونیست و مارکسیست تلقی می‌شد مورد انتقاد شدید اعضای شورای مرکزی حزب قرار گرفت.

وی افزود: اعضای شورای مرکزی از شهیدان بهشتی و باهنر گرفته تا آقایان اردبیلی، عسگراولادی و بادامچیان شدیدا در حضور آقا به میرحسین انتقاد کردند و تماما حرفشان کناره‌گیری او از روزنامه بود اما من هم که عضو شورای مرکزی حزب بودم نگذاشتم او به سطل زباله بیافتد و از اعضا خواستم اجازه دهند که جبران کند و به تدریج خبط خود را در روزنامه تصحیح نماید که آقایان پذیرفتند.

*ماجرای استعفای موسوی از نخست‌وزیری و قهرمان‌سازی

جلال الدین فارسی گفت: در دوران نخست وزیری موسوی هم زمانی‌که امام راحل قطعنامه را پذیرفتند میرحسین با دادن استعفا مخفی شد تا این‌گونه در جامعه القا کند که من موافق قطعنامه نبودم و از خودش در افکار عمومی قهرمان بسازد امام(ره) هم روسای قوه قضائیه و مقننه و اگر اشتباه نکنم یک یا دو نفر دیگر را احضار کردند و بدون بحث در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش استعفانامه موسوی به دنبال فرد جایگزین بودند که آقا وارد جلسه می‌شوند و امام(ره) شرح جلسه را می‌فرمایند و نظر آقا را می‌خواهند که آقا با لطفی که پروردگار به ایشان دارد و ذکاوت و درایت خاصی را نصیبشان کرده است از تصمیم شوم میرحسین پرده برداری می‌کنند و به امام(ره) می گویند با استعفا موافقت نکنید چرا که او به دنبال قهرمان سازی از خودش است، ‌امام(ره) در این زمان دستش را بلند می‌کند و با اشاره به آقا می‌فرمایند این درست است.

فارسی با بیان اینکه حضرت آقا تماما اینها را می‌دانستند و اجازه دادند شورای نگهبان موسوی را تایید صلاحیت کند، گفت: این هم هوشمندی آقا را می‌رساند و هم تقوای سیاسی ایشان را.

*موسوی در دوران نخست وزیری به نمایندگان حامی خود پول و کالا می‌داد

وی‌ افزود: موسوی در دوران نخست وزیری اش که مصادف با دوران جنگ تحمیلی بود آنقدر به نمایندگان حامی خود در مجلس پول و کالا می داد که حد و حصر نداشت و حالا دیدیم که زمان انتخابات دم از عدالت و مردم می‌زد چیزی که خودش مصداق بارز نافی آن بود.

فارسی در پایان گفت: امروز قوه قضائیه موظف و مکلف است موسوی و کروبی را طبق قانون مجازات کند.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45634


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:3 عصر | نظرات دیگران()
رابطه با انگلیس به پایان خط می رسد؟

گروه بین الملل: کاهش سطح روابط با انگلیس در حالی در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد که جایی برای تردید در دخالت های پی درپی این کشور در موضوعات داخلی ایران و همچنین نقش آفرینی او در اغتشاشات بعد از انتخابات و ناامنی های برخی استان ها باقی نمانده است.

به گزارش رجانیوز حدود یک سال پیش بود که وزارت ارشاد نسبت به فعالیت تلویزیون بی بی سی و تحرکات مداخله جویانه انگلیس اعلام خطر کرد. در اطلاعیه معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی آمده بود:«برابر گزارش های موثق واصله، متاسفانه شبکه فارسی زبان بی بی سی انگلستان با هدف تهیه مقدمات فعالیت خود، اقدام به برقراری ارتباطات مشکوک و غیرموجه کرده و با نادیده گرفتن قوانین مربوطه، سعی در جذب برخی افراد معلوم الحال و برنامه سازی درباره موضوعات مشکوک دارد.»

مداخلات انگلیس و نقش آفرینی های این کشور استعمارگر علیه ایران اسلامی در موضوع هسته ای و اغتشاشات بعد از 22 خرداد صورت جدی تری به خود گرفت. به گونه ای که عملا بی بی سی به پایگاهی برای اپوزیسیون ایران بدل شد. حتی مادر عاطفه امام نیز اولین مصاحبه خود را با بی بی سی تنظیم کرد تا در آبروریزی بازی کودکانه دخترش بی بی سی نیز سهیم باشد.

اما فارغ از نقش آفرینی ها و دخالت های رسانه ای سرنخ برخی انفجارها و ناآرامی ها در سطح کشور نیز به انگلیس می رسد. این همه دولت و مجلس را مصمم کرده است تا مطالبه عمومی مردم که همان کاهش سطح روابط با بریتانیاست را در دستور کار قرار دهند.

این همه در حالی است که سفیر انگلیس طی نامه یا خطاب به علاء الدین بروجردی خواستار عدم کاهش روابط ایران با انگلستان شده و گفته که تقاضای ما این است که روابط ایران و انگلستان کاهش نیابد چرا که کاهش روابط پدیده مثبتی نیست.

اما به نظر می رسد با توجه به فضای عمومی کشور و نفرت مردم از مداخله گران بیگانه عزم دولت و مجلس در جهت کاهش روابط با انگلیس جدی باشد. البته با توجه به موضوع بودجه، پیگیری جدی این موضوع طبیعتا به بعد از تعطیلات نوروزی موکول خواهد شد.

پیش از این سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرده بود:«بحث مفصل و همه جانبه‌ای در کمیسیون امنیت‌ملی نسبت به مواردی که کاهش روابط و یا اصل قطع رابطه ‌و اینکه کاهش روابط در چه حوزه‌هایی باشد، در کمیسیون امنیت ملی مطرح شده است. بحث شد که لازم است در مورد قطع رابطه در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، بازرگانی، فرهنگی، سیاسی و پزشکی نظرات دستگاه‌های مختلف را جویا شویم. در نهایت با دریافت نظرات شورای عالی امنیت ملی و وزیر امور خارجه یک جمع‌بندی کلی را به صحن علنی مجلس ارائه خواهیم کرد.»

در این میان البته طبیعی است برخی از چهره ها و جریاناتی که به نوعی منافعشان با حمایت های بیگانه پیوند خورده است، درصدد مقابله با این طرح ملی برآیند. اما نتیجه نهایی نمی تواند چیزی جز خواست ملت ایران باشد.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45640


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 88/12/10 و ساعت 8:2 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   136   137   138   139   140   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا