همه - خبر روز
پاداش بزرگ، همراه بلای بزرگ استو خداوند، مردمی را دوست نمی دارد، مگر آن که مبتلایشان می کند . [.امام صادق علیه السلام]
امروز: سه شنبه 04 تیر 31

اختصاصی"جوان آنلاین"
ماجرای خرید نرم افزار انگلیسی توهم توسط یک آقازاده!

نقش برخی از آقازاده ها در ایجاد توهمات انتخاباتی و وارد ساختن برخی نرم افزارهای ویژه از انگلستان محرز شده است.

با بررسی های دقیق انجام شده نقش برخی از آقازاده ها در ایجاد توهمات انتخاباتی و وارد ساختن برخی نرم افزارهای ویژه از انگلستان محرز شده است.
یک منبع آگاه در گفتگو با «جوان آنلاین» ضمن بیان مطلب فوق گفت:پیش از انتخابات ستاد کاندیدای اصلاح طلبان بحث سازمان رای را در دستور کار خود داشته و برای همین منظور نرم افزاری از انگلستان برای این منظور تهیه شده می شود که اخیرا با رمز گشایی این نرم افزار اطلاعات جالبی در خصوص فعالیت های هرمی این سازمان بدست آمده است.
وی در ادامه با اشاره به شکل گیری 2 شبکه بزرگ نظرسنجی در ستاد انتخابات اصلاح طلبان به مدیریت یکی از آقازاده های معروف تصریح کرد:این 2 سازمان در فرایند انتخابت 19 نظر سنجی را در سطح کشور انجام داده بودند که در هر 19 نظر سنجی نتایج آن به نفع میرحسین موسوی دستکاری شده بود به نحوی که در هر 19 نظر سنجی میرحسن موسوی در تمامی مقاطع جلوتر از احمدی نژاد بوده است.
این منبع آگاه در ادامه با بیان اینکه آقازاده مزبور خود مدیریت ارسال نظرسنجی ها به سران اصلاح طلب را بر عهده داشته است ،گفت:بر اساس گفته های برخی از اعضای سازمان رای وی ،این آقازاده بارها بر عدم سخن گفتن نیورهایش در خصوص نظر سنجی هشدار داده و تصریح کرده بود تمامی نظر سنجی های و نتایج آن باید از طریق وی به اطلاع کاندیدای اصلاح طلبان و پدرش برسد.
منبع ما : http://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?Id=113235


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 3:21 عصر | نظرات دیگران()

بسمه تعالی

با سلام با توجه به کلاهبرداری های متعدد بعضی سایت ها و سیستم های تبلیغات کلیکی و متضرر شدن بسیاری از دوستان چند نکته به نظرم رسید که برای جلوگیری از کلاه رفتن سر وبلاگ داران و همه ی استفاده کنندگان از این سیستم ها مفید است .

1- سعی کنید تمام سرمایه گزاری هاتون تو یک سیستم خاص نباشد که با کلاهبرداری اون تمام سرمایتون رو از دست بدید

در چند جا عضو شوید و همزمان تبلیغ کنید

2- قبل از عضویت در یک سیستم سعی کنید  اطلاعاتی راجع به اون بدست بیارید یک روش خوب استفاده از سرچ گوگل است چون بسیاری از مال باختگان که دیگر دستشان به پولشان نمی رسد سعی در افشاگری در مورد کلاهبرداری سیستم مورد استفاده ی خود  دارند تا به نوعی از آن ها انتقام بگیرند . می توانید برای سرچ از نام فارسی یا انگلیسی سایت به اضافه ی کلماتی مانند دزد و یا کلاهبردار و همانند این ها استفاده کنید .

3- گول افرادی که می گویند پرداخت داشته اند نخورید ، چون امکان دارد این سیستم ها برای جلب مشتری به نفراتی برای بار اول پرداخت کنند و در ادامه نه به ان ها پولی پرداخت کنند و نه به باقی اعضا .

4- اگر دیدید در جایی کسی نوشته که یک سیستم کلاهبردار است سعی نکنید یک بار دیگر ان را تجربه کنید . سعی کنید به سمت سیستم های پاکتر بروید

5- مراقب سیستم هایی با پورسانت های بالا  و قیمت های کلیک تخیلی باشید بیشترین کلاهبردارها از این حربه استفاده می کنند

6- بسیاری از این سایت ها در صفحه ی اول خود به پرداخت تمام وجوه کاربران و ... می پردازند . به این پرداخت ها به دیده ی شک بنگرید .

7-در صورتی که وجه شما به میزانی رسیده که می توانید ان را برداشت کنید لحظه ای درنگ نکنید . و در ضمن مراقب باشید در صورتی که سایت اعلام کرد که مشکلی در پرداخت پیش امده و  به بار دیگر موکول شده و یا به دلیل ازدحام مدتی طول میکشد تا پرداخت کند  سریعا اقدام به عوض کردن سیستم تبلیغی خود کرده و منتظر باشید تا پرداخت کنند تا حداقل اگر پرداخت نکردند  ضرر دو برابر نشود (مثلا  هم یه  بار پول تبلیغ رو ندهند و باز هم تا مدتی که بفهمید سیستم کلاهبردار است  از شما سوء استفاده کنند )

یادتون باشه شما هیچ چیز حتی یه شماره و یا یه اسم از اون ها ندارید پس تنها مدافع شما در برابر اون ها هوشیاری شماست.-8

در اینجا اسم هیچ سیستمی رو نیاوردم تا سوء تفاهمی پیش نیاید .

وقتی که تصمیم گرفتید که کار رو شروع کنید . توکل به خدا کنید . ان شا الله که خیره

اگر براتون ممکن است این صفحه رو لینک کنید تا دیگران هم بتوانند از این مطلب استفاه کنند

موفق باشید

 

با تشکر

مدیریت  خبر روز

khabareruz.parsiblog.com


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 3:11 عصر | نظرات دیگران()

برخورد قاطع با اخلالگران چهارشنبه پایان سال

دادستان تهران گفت: قضات و پلیس با افرادی که سعی دارند در چهارشنبه پایان سال، اخلالگری و با استفاده از شرایط آن موج سواری و در شهر ناامنی ایجاد کنند، برخورد قاطع می کنند.

 

به گزارش واحد مرکزی خبر ، جعفری دولت آبادی در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید ناحیه 16 بعثت افزود: کسی با شادی و تفریح مردم مخالف نیست، اما با افرادی که درصدد اخلال عمومی، آسیب رساندن به مردم، اموال عمومی و خالی کردن عقده های خود هستند، برخورد قانونی می شود.

وی با بیان این که قضات دادسراها تا پایان ساعت این ایام به صورت کشیک فعالیت می کنند، از مردم خواست با مدیریت فرزندانشان، شادی را به رنج و عذاب تبدیل نکنند.

دادستان تهران از برخورد قاطع دستگاه قضایی و پلیس با عمده فروشان مواد محترقه خبر داد.

دولت آبادی همچنین گفت: با توجه به حضور چشمگیر مردم در محکومیت حوادث عاشورا و همچنین مراسم یوم الله 22 بهمن، آنان اجازه سوء استفاده به برخی اخلالگران را نخواهند داد.

 برخورد قاطعانه درانتظار متخلفان و برهم زنندگان امنیت ملی

دادستان تهران گفت: با متخلفان و تهدید کنندگان امنیت ملی، قاطعانه برخورد می شود.

 عباس جعفری دولت آبادی در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید دادسرای ناحیه 16 بعثت، جمعیت، سرزمین، دولت و حاکمیت را جزو عناصر دولت ملی دانست و افزود: حاکمیت دولت ها در استقلال شان نمود می یابد و تهدید علیه امنیت ملی، در این حوزه شکل می گیرد؛ به گونه ای که تهدید حاکمیت، تهدید امنیت ملی است.

وی با اشاره به حوادث پس از انتخابات این سوال را مطرح کرد و گفت: این اتفاقات که در 8 ماه روی داد، آیا از مصادیق بازر تهدید علیه امنیت ملی بود یا خیر؟

جعفری دولت آبادی افزود: در آغاز مباحث انتخاباتی، عده ای خود را دوست می نامیدند، اعتراضاتی را در شیب آرام عنوان می کردند؛ اما با گذشت زمان، این شیب تغییر کرد و با سردادن شعارهای جدید، طراحان آن پنداشتند که می توانند در پس این مسائل پنهان شوند.

وی گفت: آنان در انتخابات، جمهوریت و در حادثه عاشورا، اسلامیت نظام را هدف قرار دادند و به فکر براندازی حکومت بودند.

دادستان تهران با بیان این که خداوند، انقلاب اسلامی ایران را اداره می کند و تاکنون هر کسی که در برابر آن ایستادگی کرده، نابود شده است، افزود: جاهلان و غافلان این دست نامرئی را نمی بینند.

جعفری دولت آبادی گفت: مردم بزرگ و هوشمند کشورمان، همواره در همه صحنه ها، مددرسان اصلی انقلاب و نظام اسلامی بوده و هستند و اقتدار نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند.

دادستان تهران گفت: کج فهمان و معاندان در پی ضربه زدن به انقلاب و نظام هستند و همانگونه که حادثه عاشورا آنان را رسوا و مردم و مسئولان را هوشیارتر کرد، این آرزو را به گور خواهند برد

منبع ما :

http://www.iribnews.ir


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 1:15 عصر | نظرات دیگران()
بازخوانی بیانیه حمایتی ریگی از اقلیت موسوم به سبز
چه ارتباطی بین ریگی و سبزها وجود داشت؟

گروه سیاسی: در حالی که عبدالمالک ریگی طی اعترافاتی به ارتباطش با کشورهای خارجی اذعان کرده، حمایت او و حامیانش طی ماههای اخیر از اقلیت موسوم به سبز محل توجه است.

به گزارش رجانیوز، ادبیات بیانیه ای که توسط عبدالمالک ریگی با عنوان "جنبش مقاومت مردمی ایران" و بعد از وقایع روز عاشورا منتشر شد، تطابق زیادی با عبارات و جملاتی داشت که در بیانیه های رسمی سران جریان سبز به چشم می خورد. این همه البته خواسته یا ناخواسته نوعی هدف مشترک را نیز به نمایش می گذاشت که اتفاقا در ورای مرزهای آبی و خاکی ایران اسلامی نیز بر روی آن سرمایه گذاری زیادی شده بود.

در بیانیه عبدالمالک ریگی آمده بود:«بدینوسیله جنبش مقاومت مردمی ایران (جندالله) ستمها و خشونتهای رفته بر مردم شریف ایران در روز عاشورا و روزهای پس از آن را به شدت محکوم نموده و این جنایات وحشیانه و مظالم ضد بشری را نشانه مرعوب شدن و ترس و وحشت رژیم از سرنگونی و سقوط می داند.»

این بیانیه با تاکید بر ضرورت پیگیری روش های مبتنی بر خشونت می افزود:«از سوئی دیگر خشونتهای وحشیانه رژیم حقیقت را برای بسیاری از مردم ایران که فکر می کردند از راههای مسالمت آمیز می توانند به پیروزی برسند روشن نمود و مردم به ماهیت ضد بشری و وحشیانه بیش از پیش پی بردند، چنانچه طی چند روز اخیر بسیاری از مردم و جوانان ایران از نقاط مختلف ایران با روابط عمومی جنبش تماس گرفته و اعلام پیوستن به جنبش مقاومت نموده اند و آمادگی خود را برای عملیاتهای نظامی در تهران و اصفهان و مشهد و شیراز اعلام نموده اند.»

ریگی در این بیانیه از احساسات پاک جوانان ایرانی که میرحسین آنان را مردمی خداجو لقب داده بود، تقدیر کرده و آورده بود:«جنبش مقاومت از احساسات پاک جوانان ایرانی تشکر و قدردانی نموده و اعلام می دارد که آماده همکاری کامل با همه مبارزان ایران در هر نقطه ای از ایران می باشد و همچنین جنبش آمادگی خود را برای آموزش جوانان ایرانی در زمینه های جنگ چریکی و بمب سازی و عملیاتهای انفجاری و تشکیل هسته های مقاومت و روش مبارزه چریکی شهری اعلام می دارد.»

این بیانیه همچنین می افزود:«جنبش مقاومت اعتقاد دارد که جنگ و خونریزی راهی مناسب برای رسیدن به یک جامعه آزاد و دموکراتیک نمی باشد اما هنگامیکه هیچ راهی برای دفاع وجود نداشته باشد و جوانان معترضی که با آرامش کامل اعتراضات خود را ابراز می نمایند با خودروها به زیر گرفته شوند و از روی پل ها به پائین پرت شوند و فقط به خاطر اینکه " می گویند رای ما کجاست ؟" محارب دانسته شده و اعدام شوند (همانگونه که سالها این سیاستها در بلوچستان مظلوم به اجرا در آمده است) و در بازداشتگاههای مخوف مورد تجاوز جنسی قرار گیرند مجبورا باید متوسل به مبارزه مسلحانه شویم.»

در این بیانیه مجددا از حرکت های خیابانی حمایت به عمل آمده بود:«جنبش مقاومت همانگونه که در برابر جنایات رژیم در بلوچستان و یا علیه اهل سنت واکنش نشان داده است از تمامی مظلومان دیگر نقاط ایران حمایت می کند و اگر رژیم دست به اعدام جوانان معترض تهرانی بزند با پاسخ شدید جنبش مقاومت مواجه خواهد شد.»

احساس همدردی با کشتگان جریان موسوم به سبز آخرین بند بیانیه عبدالمالک ریگی بود:«در آخر جنبش مقاومت شهادت مظلومانه تعدادی از مردم مبارز تهران را به خانواده ها و به مردم ایران تسلیت گفته و خود را در غم و درد بازماندگانشان شریک می داند.»

با این همه، همنوایی گروهک ها و خارج نشینانی که سال هاست بغض انقلاب و امام را در سینه دارند، با جریان موسوم به سبز، هیچ گاه رهبران این جریان را نگران نکرد. رهبرانی که وضعیت اقتصادی کشور آن قدر نگرانشان کرده بود که در صحنه انتخابات نیز با این بهانه حضور یافتند، این بار سر در گریبان فرو بردند تا در کنار بهره برداری های گسترده رسانه ای، نقش آفرینی جریان های کینه دار نسبت به امام و انقلاب وارد فازهایی تازه تر شود. این سوال وجود دارد که آیا می توان در سپاه یزید شمشیر زد و در عین حال از سنت رسول سخن گفت؟

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45528


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 1:7 عصر | نظرات دیگران()
میرحسین رسما دستور اغتشاشات چهارشنبه سوری را داد



کاندیدای شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری دهم که بعد از انتخابات با ادعای تقلب مورد توجه رسانه های غربی قرار گرفت، بار دیگر اظهار نظرهای خنده داری کرده است.

میرحسین موسوی در گفت و گو با خودش (سایت کلمه متعلق وی) از چهارشنبه سوری به عنوان "مراسم این روز، یادمان جشنواره نور علیه تاریکی است اما علاقمندان به جنبش راه سبز ضمن انکه به نمادها و مراسم ملی و مذهبی دلبستگی دارند، حاضر نیستند که این نوع مراسم ها باعث اذیت و آزار مردم بشود" یاد کرده است.

وی که به نظر می رسد در وضعیت خوبی به سر نمی برد و بعد سکته ی قبلی هفته ی قبل این گفت و گو را صورت داده است گفته "جنبش سبز در روز ?? بهمن حضور داشت" ولی توضح نداده است که چرا هیچ تصویر و گزارشی از حضور سبزها در این روز منتشر نشده است.

میرحسین در گوشه ای از صحبت هایش به این نکته که هیچ سبزی در 22 بهمن دیده نشد اشاره می کند و آن را تقصیر فضای سنگین آن روز می اندازد.

ما برای تلطیف اوقات خوانندگان گرامی پاسخ موسوی به سوالی درباره تعداد جنبش سبز را عینا در زیر می آوریم: "آمار دقیقی نمی توان ارایه کرد ولی از طریق قراینی می شود فهمید. یکی از این قراین، وزن جمعیتی راهپیمایی خودجوش ?? خرداد و مقایسه آن با ?? بهمن است و قرینه دیگر فضای خالی میدان آزادی به هنگام سخنرانی و مقایسه آن با سال های پرجمعیت راهپیمایی است. هنوز جوابی برای خالی بودن میدان و این که چرا دوربین ها فقط نقاط محدود نزدیک به جایگاه را رصد می کرده داده نشده است. اینکه مردم مراقب چمن و محیط زیست بوده اند، مخصوصا برای کسانی که سال های قبل حضور مردم در میدان را مشاهده کرده اند، مضحک است. اگر برای نطام تخمین وزن جمعیتی جنبش سبز اهمیت داشت، جلوی ابراز هویت جمعیت های سبز را نمی گرفت"

میرحسین درباره اختلاف ها میان سبزها توضیح جالبی می دهد: "شییه بازارهای سنتی که که تعداد زیادی مغازه، حجره، تیمچه، مسجد، قهوه خانه و غیره را به هم متصل می کند و علیرغم تنوع آدم ها و حجره ها، مفهوم بازار یک ساختار به هم پیوسته از واحدها را تداعی می کند. جالب است در یک راسته بازار، می تواند اختلاف عقیده و سلایق و سرمایه وجود داشته باشد، ولی این تنوع، وحدت مفهومی و وحدت عملی بازار را بهم نمی زند، بلکه جزو نقاط قوت آن است

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 1:5 عصر | نظرات دیگران()
بروجردی:فیلم حوادث کوی دانشگاه غیر قابل اطمینان است

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به انتشار فیلمی از حوادث کوی دانشگاه در شبکه بی‌بی‌سی، گفت: راحت‌ترین کار در هنر فیلمسازی مونتاژ است تا خواسته تولید‌کننده تامین شود و در این جهت فیلم فوق غیر قابل اطمینان است.

به گزارش فارس، علاء الدین بروجردی نماینده مردم بروجرد و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس با خبرنگاران گفتگو می‌کرد در پاسخ به سوال خبرنگار یکی از رسانه‌های اصلاح طلب در خصوص فیلم جدیدی از کوی دانشگاه که در برخی از رسانه‌های بیگانه منتشر شده است، گفت: این فیلم را ندیده‌ام اما راحت‌ترین کار در هنر فیلمسازی مونتاژ است تا خواسته تولید‌کننده در مونتاژ فیلم تامین شود از این رو باید با تامل نسبت به این فیلم پخش شده نگریست.

وی افزود: به خصوص اینکه فیلم فوق از بی‌بی‌سی پخش شده که این رسانه اصلا قابل اطمینان نیست اما به هر حال کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این موضوع را پیگیری می‌کند.

منبع ما :
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45565


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 1:0 عصر | نظرات دیگران()
پالس‏های مأیوس‏کننده ریاست‏مجمع برای هر دو جریان

گروه سیاسی: مواضع پاردوکسیکال هاشمی طی این روزها اگر چه ظهوری دوباره از همان ویژگی های همیشگیوی بود؛ اما در عین حال پیام های روشنی را نیز چه برای اصلاح طلبان و چه برای اصولگرایان با خودبه همراه داشت؛ پیام هایی که اگر چه از باب جلب نظر و دلجویی طرفین صادر می شد، اما در عمل واکنش هر دو را برانگیخت.

به گزارش رجانیوز در حالی که بیانیه پایانی اجلاس گذشته خبرگان بدون حضور هاشمی قرائت شد تا حرف و حدیث ها روزهای آغازین ماه مهر را به خود اختصاص دهد، این بار و در هفتمین اجلاس، هاشمی تا آخر ماند تا بیانیه محکومیت فتنه گران در حضور او قرائت شود. هاشمی حتی در سخنان خود نیز حسابش را از کسانی که مدتها بود روی امداد او حساب ویژه ای باز کرده بودند، جدا کرد.

این همه شاید یادآور همان قضاوت گذشته اصلاح‌طلبان بود:«هاشمی رفسنجانی در عمل نشان داده است که حاضر نیست زمان گرفتاری کسانی که به او خدمت کرده اند، کوچکترین قدمی بردارد. نمونه آن می توان از کرباسچی، عبدالله نوری و حتی فائزه هاشمی نام برد. هاشمی رفسنجانی حتی از دختر خود دفاع نکرد. ایشان یا نمی خواهد یا نمی تواند. اگر نمی خواهد که فرد قابل اعتمادی نیست، اگر هم بخواهد و نتواند کمک کند که در این صورت بسیار ناتوان است.»(روزنامه آفتاب امروز 21/8/1378)

هاشمی رفسنجانی در سخنان خود از محوریت قانون اساسی، ولایت فقیه و رهبری سخن گفت و تاکید کرد:«کاری نکنیم که تیرهایی که نباید به سمت رهبری هدف گرفته شود، به این سمت سوق پیدا کند.» او همچنین افزود:«من کسی غیر از رهبری را نمی‌شناسم که بتواند محور همراهی و همدلی باشد. البته دیگران هم موثر هستند اما با اراده و راهنمایی‌های ایشان ان‌شاءالله خبرگان که میان مردم موثر هستند، فعالیت می‌کنند.»

کروبی در اجلاس قبل نامه ای بلندبالا خطاب به هاشمی نوشته بود و با تبیین جایگاه مجلس خبرگان از ریاست مجلس پرسیده بود:«اجلاس خبرگانی با چنین جایگاهی منحصر به فرد، در شرایط خطیر کنونی برگزار شد و پرسش من از شما به عنوان رئیس این مجلس است که آیا این مجلس بر اساس وظیفه خود در این اجلاس عمل کرده است؟ آیا آن نطق های پیش از دستور و آن گزارش و بیانیه ای که صادر شد به واقع پاسخگوی پرسش ها و ابهامات جامعه امروز ایران بود؟» اما او نیز این بار انگار حرفی برای گفتن نداشت.

اما همه حرف های هاشمی از این جنس نبود. او انگار گفته ها و ناگفته هایی را برای مخاطبان مختلف تدارک دیده بود تا بلکه بتواند در همان جایگاه به اصطلاح میانه خود نقش ایفا کند.

بخش دوم اظهارات هاشمی طی روزهای اخیر نشان داد کسی که دم از اتحاد و وحدت می زند، هنوز در سوی دیگر میدان قرار دارد. میدانی نه با مختصات موسوی و کروبی که با مختصات مهدی و فائزه.

هاشمی بر سر مزار امام راحل حاضر شد و طی سخنانی همراه با کنایه گفت:«کسانی که در زمان مبارزه حرفی برای گفتن نداشتند، اکنون میدان‌داری می‌کنند.»

او با اشاره به عملکردهای گذشته تاکید کرد:«مسیری تا به حال آمده‌ایم درست بود و جور دیگری تعبیر نشود و افراد نورسیده‌ای نخواهند کاری جدیدی را شکل دهند که از عهده آن بر نمی‌آیند، زیرا ممکن است با حسن نیت، بنای تازه‌ای را روی بنایی که تخریب کرده‌اند بسازند که البته اشتباه می‌کنند.»

کنایه های معنادار رییس مجمع در حالی بود که پیشتر رهبر انقلاب از تفاوت نگاه رییس جمهور و رییس مجمع سخن گفته بودند و نظر رییس جمهور را به نظر خود نزدیک تر دانسته بودند. با این همه اما هاشمی در جملاتی پر از کنایه از کسانی سخن گفت که تازه از راه رسیده اند و نخواهند توانست مسیر درست گذشته را عوض کنند!

نظیر این سخنان را هاشمی در خصوص دانشگاه آزاد هم گفته بود. او منتقدان دانشگاه آزاد را مزاحم، حسود و شهرت طلب نام نهادهو تصریح کرده بود:«شرارت هایی که می شود تا دانشگاه آزاد را تضعیف کند، شرش را کوتاه کنیم.» او همچنین افزوده بود:«برخی از موذی‌گری‌ها که نسبت به دانشگاه آزاد آغاز شده است، شکست خواهد خورد اگر قرار بود در مقابل این موذی‌گری‌ها عقب بنشینیم باید به همان اطاق طلبگی برمی‌گشتیم و برای مردم مسئله می‌گفتیم!»

هاشمی در عین حال در مراسم سالگرد آیت الله توسلی هم حاضر شد تا در کنار کروبی، خاتمی و سیدحسن خمینی بر پشتی تکیه بزند. حضور او در کنار کسانی که رهبر انقلاب آنان را خارج از نظام خوانده بودند، معنای روشنی برای اصولگرایان داشت و مواضع تند و تیز او در خبرگان نیز پیام های واضحی برای اصلاح طلبان.

به این ترتیب مواضع دوپهلوی هاشمی به همان نسبت که اصلاح طلبان را از همراهی او ناامید کرد، اصولگرایان را هم به این باور رساند که هاشمی هنوز بر همان مدار خویش است و انگار این مناسبات سیاسی ریاست مجمع هیچ گاه پایانی نخواهد یافت.

اکنون باید صبر کرد و دید کسانی که به تبع کاردینال ریشلیو فرانسوی لقب عالیجناب سرخپوش را برای هاشمی برگزیدند، در مقابل مواضع دوپهلوی او که مصداق یکی به نعل زدن و یکی به میخ کوفتن است، چه می کنند. پیش از این یکی از سبزها با گلایه از هاشمی نوشته بود:«انتظار من و خیلی‌ها از آقای هاشمی رفسنجانی این است که به جای گریه برای دست کبود شده علی کروبی، معترض به قتل ندا باشند، در پهنه عمومی برای سهراب و قربانیان کهریزک اشک بریزند، نه فقط برای یک آقازاده و فرزند خواص!»

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=45526


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 12:57 عصر | نظرات دیگران()
مناظره بررسی طرح هدفمند کردن یارانه ها
داوری: میراث خاتمی برای احمدی‌نژاد، بیش از سه میلیون بیکار بود
مزروعی:دولت‌های گذشته، از اجرای طرح هدفمندکردن یارانه‌ها ترس داشتند

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی گفت: احمدی نژاد زمان تصدی در پست ریاست جمهوری با یک لشکر سه میلیون و 300 هزار نفری بیکار به عنوان میراث دولت خاتمی مواجه شد اما بیکاری را کنترل کرد.

به گزارش رجانیوز، مناظره بررسی طرح هدفمند کردن یارانه ها روز شنبه با حضور "عبدالرضا داوری" عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی و "رجبعلی مزروعی" عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در دانشگاه لرستان برگزار شد.

ایرنا گزارش داد،"رجبعلی مزروعی" در این مناظره با تشریح نظام های اقتصادی جهان، گفت: نظام های موجود نظام بازار یا سرمایه داری و دستوری یا سوسیالیستی هستند که متاسفانه در گذشته اقتصاد ایران یک اقتصاد مختل بود نه اقتصادی بازاری و نه اقتصادی کاملا دستوری یا سوسیالیستی محسوب می شد.

وی اظهار داشت: ایران کشوری نفتی است و منبع اصلی تامین کننده بودجه دولت، نفت است و اقتصاد ما همواره وابسته به درآمد نفت بوده است.

وی، یکی از حرکت های دولت در سال 68 و در اولین برنامه توسعه چهار ساله را حرکت به سمت اقتصاد بازار دانست که در این راستا سیاست تحلیل ساختاری مطرح شد.

نماینده ششمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: در این دوره سیاست هایی نظیر خصوصی سازی و آزاد سازی قیمت که همان حذف یارانه ها بود برای نخستین بار در دولت جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

مزروعی، توزیع یارانه ها به حامل های انرژی را در آن زمان ناعادلانه دانست و گفت: به همین منظور طرح هدفمند کردن یارانه ها در دستور کار دولت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از زمان دولت هاشمی مقرر شد قیمت حامل های انرژی سالانه چند درصد افزایش پیدا کند، افزود: البته این طرح به دلایل مختلف در سال 74 متوقف شد.

این روزنامه‌نگار مدعی شد: دولت احمدی نژاد بدون برنامه نسبت به اجرای طرح ها اقدام می کند و همان‌طور که مشاهده می شود بسیاری از شاخص ها بهبود پیدا نکرده و رشد تمامی شاخص ها متوقف شده است.

وی گفت: در برنامه اول توسعه سعی شد که اقتصاد کشور از نظام دستوری به نظام بازاری تغییر پیدا کند و دولت هاشمی در این دوره نتوانست کاری انجام دهد.

مزروعی اضافه کرد: در برنامه دوم توسعه کشور نیز دولت خاتمی با استفاده از اقتصاددانان طرح ساماندهی اقتصادی را در سال 75 مطرح کرد.

**طرح های اقتصادی دولت های هاشمی و خاتمی براساس توصیه های صندوق جهانی پول بود

"عبدالرضا داوری" عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی نیز در این خصوص گفت: از سال 68 تاکنون چهار برنامه به اصطلاح توسعه در کشور نوشته شده که هیچ‌کدام توسعه ای نبودند و بلکه مجموع گزاره هایی بود که بودجه هایی برای آن در نظر گرفته می شد.

این کارشناس مسایل اقتصادی تصریح کرد: از سال 68 تاکنون سه طرح اصلاح ساختار اقتصادی در کشور شامل "طرح تعدیل ساختاری، طرح ساماندهی اقتصادی و ارایه طرح تحول اقتصادی" ارائه شده که تنها طرح تحول اقتصادی دولت نهم به مرحله اجرا گذاشته شده است.

وی افزود: طرح تعدیل ساختاری در سال 70 با تعامل دولت هاشمی و صندوق بین المللی پول در دستور کار قرار گرفت که با آغاز آن شکاف طبقاتی با یک روند فزاینده در کشور شروع شد.

این روزنامه‌نگار با اشاره به اینکه اجرای این طرح موجب افزایش نرخ تورم به 50 درصد شد، گفت: این تورم در کشور پس از جنگ جهانی دوم بی سابقه بوده است.

وی اظهار داشت: با کند شدن روند تعدیل اقتصادی وضعیت شاخص ها بهبود پیدا کرد و مردم با انتخاب آقای خاتمی در سال 76 می خواستند برخی از این مشکلات را کاهش دهند.

داوری گفت: این در حالی است که دولت دکتر احمدی نژاد از سال 85 با تشکیل کارگروه اقتصادی، اقتصاد کشور را کالبد شکافی کرد و با ارائه طرحی در قالب هفت محور زمینه اجرای آن را فراهم کرد.

این استاد دانشگاه افزود: طرح های اقتصادی دولت های هاشمی و خاتمی براساس سیاست ها و توصیه های صندوق جهانی پول بود و به گونه ای اقدام می کردند تا با راضی نگه‌داشتن این صندوق، بتوانند از آن وام دریافت کنند وام هایی که به هیچ عنوان دردی از اقتصاد کشور را حل نمی کند.

**راه فاصله گیری از اقتصاد نفتی و رانتی، هدفمند کردن یارانه هاست

در ادامه این مناظره، "رجبعلی مزروعی" در خصوص طرح هدفمند کردن یارانه ها گفت: یکی از راه‌های اصلاح ساختار ایران و فاصله گیری از اقتصاد نفتی و رانتی، هدفمند کردن یارانه هاست که در برنامه سوم توسعه دولت آن را پیشنهاد کرد تا قیمت حامل های انرژی آزاد شود و دولت بتواند درآمد حاصل از یارانه های انرژی را به اقشار آسیب پذیر بدهد.

وی افزود: این طرح در مجلس پنجم که توسط اصولگرایان اداره می شد، تغییر کرد و افزایش قیمت کالاها و خدمات توسط دستگاه‌ها و شرکت ها به صورت سالانه 10 درصد مجاز اعلام شد و برهمین اساس طرح پیشنهادی دولت خاتمی اجرایی نشد.

نماینده مجلس ششم شورای اسلامی افزود: بحث هدفمند کردن یارانه ها یک بحث جدید نیست بلکه 20 سال پیش در کشور مطرح شده و مجلس ششم آن را تصویب کرد.

وی با اشاره به اینکه در ماده چهارم قانون برنامه چهارم توسعه حذف یارانه ها و هدفمند کردن آنها پیش بینی شده بود، گفت: با روی کار آمدن مجلس هفتم و اداره مجلس توسط اصولگرایان، این ماده نیز به طور کلی از برنامه سوم حذف شد.

وی گفت: در آن سال سیاست افزایش قیمت حامل های انرژی با ارائه طرح تثبت قیمت ها از سوی مجلس متوقف شد و منابع درآمدی که برای توسعه نیروگاه‌ها و صنعت نفت و گاز مصرف می شد، نیز قطع شد و همین امر باعث ایجاد 50 هزار میلیارد ریال بدهی برای دولت شد.

مزروعی مدعی شد: دولت احمدی نژاد هیچ برنامه یا پارادایم اقتصادی ندارد و این در حالی است که دولت های گذشته جهت گیری مشخصی در حوزه اقتصاد داشتند، اما پارادایم دولت فعلی مشخص نیست و معلوم نیست که کشور می خواهد به کدام سمت پیش برود و اهداف مشخصی برای آن تعریف نشده است.

وی گفت: این امر قطعی و طبیعی است که دولتی که برنامه نداشته باشد نمی داند کشور را به کجا خواهد برد.

وی به موضوع کاهش نرخ سودبانکی اشاره کرد و افزود: دکتر احمدی نژاد مدعی است که نرخ سود بانکی در کشور کاهش پیدا کرده، اما واقعیت چیز دیگری است و هیچ کاهشی در نرخ سود بانکی رخ نداده است.

**کارخانه رشت الکتریک به برخی خواص و آقازاده ها واگذار شده است

"عبدالرضا داوری" عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی در ادامه این مناظره و در پاسخ به مزروعی گفت: دولت نهم در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد دارای برنامه مشخص و مدونی است و یکی از ایده های بسیار مناسب دولت انجام سفرهای استانی است که با اجرای آن بخشی از مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور برطرف می شود.
به گفته وی، این حرکت موجب توزیع مناسب تولید و ثروت در مناطق مختلف کشور شده و به واقع جهشی بزرگ در عرصه محرومیت زدایی از کشور انجام شده است.

این تحلیل‌گر در خصوص مساله توسعه در کشور نیز گفت: عده ای بر مبنای تئوری بقای داروین معتقدند که ایران زمانی حیات دارد و توسعه پیدا می کند که با نظام پیرامون بین الملل خود سازگار باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید به سمت تنش زدایی پیش رفت، گفت: بانک جهانی برای همگرا شدن روند توسعه در کشورهای مختلف ایجاد شده و بر همین مبنا اگر نظام سرمایه داری جهانی نشود، این روند از هم پاشیده می شود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه پیام انقلاب اسلامی باید جهانی شود، گفت: ما بحث تعامل را رد نمی کنیم چون می خواهیم پیام انقلاب را به گوش جهانیان برسانیم.

وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی در برابر جهانی شدن نظام سرمایه داری در مسایل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مقاومت کرده و می کند چرا که بانک جهانی از اول تاسیس همیشه تحت سیطره آمریکایی‌ها بوده است.
داوری در خصوص ساختار تعدیل اقتصادی که در دوران دولت هاشمی مطرح شد، نیز گفت: کلمه تعدیل اقتصادی در مورد آن طرح اشتباه است و باید به جای آن تطبیق اقتصادی می گفتند که این تغییر لفظ یک اقدام زیرکانه توسط دولت هاشمی بود.

وی افزود: آنها به دنبال تعدیل اقتصادی نبودند بلکه می خواستند خود را با خواسته ها و توصیه های صندوق بین المللی پول و ایده های سرمایه های جهانی منطبق کنند و برهمین اسا س برای جلوگیری از چالش ها و انتقاد اهل فن، واژه تعدیل اقتصادی را جایگزین تطبیق اقتصادی کردند.

این روزنامه‌نگار در ادامه به تشریح فعالیت های دولت های پنجم تا هشتم از سال 68 تا 84 پرداخت و گفت: دولت های هاشمی و خاتمی مانند دو دونده امدادی می خواستند ساختار اقتصادی کشور را اصلاح کنند که در این راستا بحث آزادسازی قیمت ها، حذف یارانه ها و تثبیت دستمزد کارگران را براساس توصیه های بانک جهانی و توسعه جهانی مطرح کردند و در دولت هاشمی در حوزه اقتصادی زمینه سازی برای هماهنگی با توسعه جهانی براساس توصیه های بانک جهانی انجام شد و در دولت خاتمی نیز اصلاح ساختار اجتماعی پیگیری شد.

وی در ادامه به برخی مشکلات در حوزه صنعت در دولت های گذشته اشاره کرد و گفت: اکنون بیش از 230 کارخانه بحران دار در کشور وجود دارد که 91 درصد آنها از سال 79 تا 83 در راستای سیاست خصوصی سازی دولت وقت واگذار شده اند.

وی افزود: در این میان می توان به کارخانه رشت الکتریک اشاره کرد که در راستای خصوصی سازی دولت وقت به برخی خواص و آقازاده ها واگذار شده و هم اکنون نیز بحران دار شده اند.

به گفته وی، طرح دیگر دولت خاتمی پرداخت وام برای ایجاد اشتغال به صورت بنگاه های کوچک و زود بازده بود که نه تنها مشکلی از افراد حل نکرد بلکه فرد بیکار را به بیکار بدهکار مبدل ساخت که خود کارشناسان اقتصادی همسو با دولت نیز در آن موقع به شکست این طرح اعتراف کردند.

این استاد دانشگاه گفت: امروز یکی از مشکلات دولت نهم و دهم انجام کارهای عقب افتاده ای است که از دولت های گذشته باقی مانده است.

**در دولت هاشمی رفاه اجتماعی افزایش پیدا کرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، در ادامه این مناظره "رجبعلی مزروعی" گفت: نرخ تورم در سال 84، 4/10 درصد، سال 85 حدود 9/11 درصد، سال 86 نیز 4/18 و سال 87 این رقم براساس اعلام بانک مرکزی به 4/25 درصد رسیده است.
وی گفت: با کاهش نرخ سود بانکی در سه سال گذشته، نرخ تورم افزایش یافته است و اکنون نرخ سود بانکی موثر در کشور 29 درصد است اما در سال 84 این رقم 16 درصد بوده است.

وی گفت: در دولت هاشمی با همه اشکالاتی که در روند بهبود توزیع درآمد وجود داشت، رفاه اجتماعی افزایش پیدا کرد ولی در دولت احمدی نژاد با وجود بهترین شرایط برای انجام کار، اقدامی اساسی در این زمینه صورت نگرفته است.

مزروعی افزود: در دولت هاشمی و خاتمی مجلس و دولت با هم همسو نبودند حال آنکه در دولت احمدی نژاد این دو نهاد با هم همسو هستند، پس چرا باید این مشکلات وجود داشته باشد.

وی درآمد ارزی هشت سال دولت هاشمی را 126 میلیارد دلار، دولت هشت ساله خاتمی را 157 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: درآمد ارزی دوره چهار ساله دولت نهم 280 میلیارد دلار است و با این اوصاف درآمد ارزی دولت احمدی نژاد قابل مقایسه با درآمد ارزی دولت های خاتمی و هاشمی نیست.

این روزنامه‌نگار متوسط نرخ تورم در دولت خاتمی را 5/14 درصد و نرخ بیکاری در سال 83 را 3/12 درصد عنوان کرد و گفت: اکنون نرخ تورم در دولت احمدی نژاد 9/15 درصد و نرخ بیکاری تا پایان سال 87 نیز 5/12 درصد اعلام شده است و مشاهده می شود که نرخ تورم و بیکاری در کشور نیز افزایش یافته است.

مزروعی افزود: از نظر مقایسه عملکرد کشور با دیگر کشورهای منطقه نیز می توان مشاهده کرد که کشور ایران در سال 2007 دارای بالاترین نرخ تورم بوده است.

**میراث خاتمی برای احمدی نژاد بیش از سه میلیون بیکار بود

"عبدالرضا داوری" در ادامه این مناظره گفت: دولت دکتر احمدی نژاد را دولتی غیرکارشناسی می نامند و این در حالی است که پس از دولت بازرگان، احمدی نژاد اولین رییس جمهوری است که استاد دانشگاه بوده است.

وی افزود: دولت نهم با انجام کار کارشناسی دقیق نسبت به اجرای طرح ها اقدام می کند و منصفانه نیست که بگوییم دولت احمدی نژاد بی برنامه است و پاردایم اقتصادی ندارد، امروز طرح های اقتصادی دولت به صورت پروژه ای و بسیار دقیق انجام می شود.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه 53 درصد سرمایه بانک ها حساب های قرض الحسنه و پس انداز مردم هستند، از این طریق می توان تا هشت درصد سود بانکی را کاهش داد، اما بانک ها نسبت به این مهم مقاومت می کنند.
این کارشناس مسایل اقتصادی، ساختار بانکی ایران را بیمار دانست و گفت: مهمترین برنامه دولت نهم و دهم تغییر ساختار بانکی است و نه کاهش نرخ سود بانکی.

وی کاهش نرخ سود بانکی را ایده مدرن دولت برای افزایش تولید دانست و گفت: درست است که تورم افزایش پیدا کرده، اما دکتر احمدی نژاد زمان تصدی در پست ریاست جمهوری با یک لشکر سه میلیون و 300 هزار نفری بیکار به عنوان میراث دولت خاتمی مواجه شد.
این تحلیل‌گر با بیان اینکه دولت احمدی نژاد بیکاری را کنترل کرده است، گفت: در تابستان 87 با سرمایه گذاری های دولت در سال های 86 و 87، نرخ بیکاری در کشور به زیر 10 درصد کاهش پیدا کرد.

وی، استراتژی دولت را رفع بیکاری عنوان کرد و گفت: رفع بیکاری تورم زا است و نمی توان همزمان اشتغال و تورم را با هم کنترل کرد.

داوری اضافه کرد: 10 درصد تورم ایران مربوط به ساختار نفتی غلط ایران است.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی در خصوص همسو بودن دولت با مجلس نیز گفت: اکنون بسیاری از نمایندگان مجلس از جمله باهنر و توکلی با دولت همسو نیستند و نمی دانم دوستان بر چه اساسی دم از همسو نبودن دستگاه های مسئول در زمان خاتمی و همسو بودن همه دستگاه‌ها در دولت فعلی می زنند.

به گفته داوری، مجلس هشتم تا اسفند 87 بیش از یک هزار و 700 تذکر به دولت احمدی نژاد داده و این در حالی است که دولت خاتمی از مجلس پنجم، ششم و هفتم در طول هشت سال فعالیت معادل این میزان تذکر را دریافت کرده است.

این روزنامه‌نگار با بیان اینکه هر تذکر به طور متوسط 15 ساعت وقت دستگاه اجرایی را می گیرد، گفت: کاری که مجلس هشتم در حوزه تذکر، برخورد با وزرا، رای اعتماد و سئوال از وزیران با دولت احمدی نژاد انجام داد، بی سابقه بوده است.

وی، در ادامه به 222 میلیارد ریال درآمد چهار سال دولت نهم اشاره کرد و گفت: 150 میلیارد ریال از این درآمد صرف بودجه سالانه کشور شده و مابقی برای شفاف سازی قیمت سوخت هزینه شده است.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: درآمد دولت نهم چندین برابر دولت های گذشته بوده اما سرمایه گذاری دولت نهم در حوزه مختلف برای رونق اقتصاد و تولید به مراتب بیشتر از دولت های قبل بوده است.

**نرخ رشد سرمایه گذاری باید در برنامه چهارم توسعه به 2/12 درصد برسد

"رجبعلی مزروعی" عضو جبهه مشارکت نیز درادامه مناظره با بیان اینکه در اقتصاد شاخص هایی وجود دارد که یکی از این شاخص ها نرخ رشد سرمایه گذاری است، گفت: این شاخص می بایست در برنامه چهارم توسعه کشور به 2/12 درصد برسد، اما تا پایان سال 87 به 9 درصد رسیده این در حالی است که متوسط این شاخص در دولت خاتمی 3/11 درصد بوده است.

وی نرخ رشد اقتصادی در کشور تا پایان سال 87 را 7/2 درصد عنوان کرد و گفت: در 20 سال اخیر این نرخ نیز به پایین ترین حد خود رسیده و پیش بینی می شود امسال یک درصد و سال آینده نیز این رقم به صفر برسد.

این روزنامه‌نگار گفت: اقتصاد کشور وارد یک حالت رکود و تورم شده و عملکرد دولت به هیچ عنوان قابل دفاع نیست.

**دولت‌های هاشمی و خاتمی نتوانستند یارانه‌ها را هدفمند کنند

در ادامه این مناظره "عبدالرضا داوری" گفت: طرح تحول اقتصادی کشور در قالب قانون هدفمند کردن یارانه یک حرکت جامع در راستای ایجاد تحول و دگرگونی در ساختار اقتصادی کشور است.

وی تصریح کرد: اینکه برخی این طرح را مختص به هدفمند کردن یارانه ها می دانند درست نیست چرا که طرح تحول اقتصادی شامل اصلاح نظام بانکی، مالیاتی، گمرکی، توزیع کالا و خدمات، ارزش گذاری پول ملی، بهره وری و نظام یارانه ها است.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: اقدام دولت نهم در تهیه طرح هدفمند کردن یارانه ها حرکتی شجاعانه در راستای جراحی بزرگ اقتصاد کشور بود که دولت های گذشته نتوانستند زمینه اجرای این طرح بزرگ را فراهم کنند.

به گفته وی، دولت های هاشمی و خاتمی بارها اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها را مطرح کردند اما هیچگاه نتوانستد در خصوص اجرای آن اقدام کنند به نحوی که خاتمی گفت: اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها آرزوی من بود.

داوری اظهار داشت: امروز این طرح مهم اقتصادی در راستای جراحی بزرگ اقتصاد بیمار کشور به همت و تلاش دولت مردمی دکتر احمدی نژاد تدوین و اجرایی شده که باید همگان برای اجرای آن تلاش و کوشش کنند.

**دولت‌های گذشته از ترس، طرح هدفمندکردن یارانه ها را اجرا نکردند

"رجبعلی مزروعی" عضو هیات مرکزی جبهه مشارکت نیز دراین خصوص گفت: دولت های گذشته از ترس تبعات سیاسی و اجتماعی طرح هدفمند کردن یارانه ها، از اقدام در خصوص اجرایی شدن این طرح خودداری کردند.

وی افزود: طرح هدفمند کردن یارانه ها به این دلیل اجرا نشد که پیامدها و چالش هایی را برای دولت های وقت در پی داشت که همین امر قدرت اجرا را از دولت های گذشته سلب کرد.

مزروعی اظهار داشت: دولت های گذشته به دلیل اینکه یک بحث پرچالش بود این طرح را اجرایی نکرده اند.
منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=45520


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 10:23 صبح | نظرات دیگران()
واکنش منفعلانه موسوی به حضور چشمگیر مردم
راهپیمایان؛ یک عده آدم کش و قمه کش! / مردم را به اجبار به راهپیمایی آوردند

میرحسین موسوی در واکنشی منفعلانه و دیرهنگام به حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن از یک سو حاضرین در این گردهمایی ملی را هوادارن خود دانست و از سوی دیگر حاضرین را کسانی دانست که به اجبار و با یک حرکت مهندسی شده در این تجمع حاضر شدند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرمایشات خود در جمع اعضای مجلس خبرگان رهبری، برخی از افراد و جریان ها را به دلیل نادیده گرفتن جایگاه مردم و قانون اخراج شده از چارچوب نظام نامیده بودند.

به گزارش رجانیوز، پس از حضور گسترده و ده‌ها میلیونی مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن که با پوشش گسترده رسانه‌های مختلف داخلی و خارجی روبرو شد، میرحسین موسوی که مشخص نیست در روز 22 بهمن در کدام محل حضور داشته است هم در جدیدترین اظهارات خود همانند مهدی کروبی و سید محمد خاتمی جشن پیروزی انقلاب اسلامی را "اجباری" و "یک راهپیمایی مهندسی شده" نامیده است.

موسوی واژه "مهندسی شدن" را پیش از این در راستای ادعای تقلب بکار برد اما هرگز نتوانست آن ادعا را اثبات کند.

پیش از این هم، شبکه‌ انگلیسی "بی بی سی فارسی" و "صدای آمریکا" مدعی شده بودند که مردم برای دریافت "کیک و ساندیس" و با اتوبوس به راهپیمایی آمده بودند.

راهپیمایی مهندسی شده بود ولی جمعیت ما زیاد بود!


وی در این مصاحبه به تکرار ادعاهای رسانه‌های ضد نظام چون صدای آمریکا پرداخته و مدعی شده که راهپیمایی 22 بهمن مهندسی شده بود و از سراسر کشور با "صدها" اتوبوس و قطار، نیرو به تهران اعزام شده بود: "هزینه های گزاف و استفاده از اهرم های استخدامی و امکانات دولتی برای جمع کردن جمعیت محکوم است. ولی برای این راهپیمایی، تقریبا بیشترین اتوبوس ها و حتی قطارها برای جمع آوری جمعیت و نیروهای نظامی و انتظامی در اختیار قرار گرفته شده بود."

موسوی البته در موضعی متناقض در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرده که دعوت سران اصلاحات، سبب حضور گسترده مردم بوده است.

وی در ادامه تحلیلش نسبت به منشا جمعیت حاضر در این راهپیمایی گفته است که دولت تلاش کرد تا با مجبور کردن کارمندان ادارات، حضور "سبزها" در راهپیمایی 22 بهمن را خنثی کند!

موسوی که به دلیل هراس از برخورد مردم خشمگین با وی در این راهپیمایی حاضر نشده بود در ادعایی مشابه ادعای تقلب در انتخابات، مدعی شده است که میدان آزادی به طور کامل خالی بوده و تنها بخش جلوی جایگاه جمعیت حضور داشته است.

راهپیمایان؛ یک عده قمه‌کش و آدمکش!

موسوی در ادامه این مصاحبه، در سخنانی عجیب، مردم معترض به حضورش در راهپیمایی 22 بهمن را "یک عده قمه‌کش و آدمکش" نامیده است.


تجمعات رژیم پهلوی هم اجباری بود!

موسوی که مدعی حضور گسترده حامیان خود در راهپیمایی 22 بهمن بود، در قسمت دیگری از سخنانش، راهپیمایان میلیونی روز 22 بهمن را با تجمعات رژیم ستمشاهی مقایسه کرده و حضور مردم را "اجباری" دانسته است.

در این راستا، میرحسین راهپیمایی ده ها میلیونی مردم در روز 22 بهمن را "مهندسی اجتماعات" نامیده و مدعی شده است که "اینگونه مهندسی اجتماعات نه تنها افتخاری ندارد، بلکه شبیه همان ذهنیت استبدادی و رویه های پیش از انقلاب است. در زمان پهلوی ها هم اگر کارمندی در تجمعات مورد نظر آنها شرکت نمی کرد، دچار مشکل می شد. افتخار نظام ما در سال ?? و بعد از آن این بوده که مردم بطور خودجوش در این نوع مراسم شرکت می کردند و افتخار واقعی به شرکت خودجوش مردم در راهپیمایی ?? خرداد و مراسم های بعد از آن است و نه راهپیمایی های مهندسی شده و یا احیانا اجباری با این همه هزینه و فضای امنیتی و ارعاب."

سخنان متناقض موسوی، به همین جا ختم نشد چرا که او تلویحا ریزش شدید هواداران خود درباره حضور در خیابان را تایید کرده ولی گفت که اصلا هدف فرقه سبز، حضور در خیابان نبوده است.

همراهی با وزیرخارجه آمریکا

موسویدر ادامه حتی در جایگاه طلبکار هم ظاهر شده است.

موسوی آزادی رسانه ها، به رسمیت شناختن اجتماعات و تشکیل احزاب، تدوین قانون برای انتخابات‌ها و اعلام مسئولیت‌پذیری مستقیم دولت را به عنوان چند تکلیف دیگر برای مسئولان نظام تعیین کرده است.

وی همچنین بدون بیان هیچگونه دلیلی، مدعی واگذاری فعالیت های اقتصادی به سپاه شد و بر این مبنا، از جانب ملت علیه سپاه پاسداران موضع گیری کرد.

هیلاری کلینتون هم چندی پیش، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مانع اصلی رسیدن ایران به دموکراسی خوانده بود.

دشمنان جنبش سبز در چهارشنبه سوری اغتشاش می‌کنند!

اما موسوی که گویی فرصت 22 بهمن را برای اعتشاش و آشوب طلبی از دست رفته می دید، در سخنانی مخالف با امنیت کشور، به طور تلویحی هوادارانش را به برنامه ریزی برای چهارشنبه آخرسال دعوت کرده است. وی در یک اقدام فرار به جلو، با توجه به خسارات مختلف مالی و جانی ناشی از اغتشاشات اخیر، هرگونه اتفاقی که منجر به تخریب اموال عمومی در این روز شود را به "دشمنان جنبش سبز" منتسب کرده است!

به نظر می رسد فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اخراج قانون شکنان از چارچوب نظام و همچنین دو گردهمایی تاریخی 9 دی و 22 بهمن، به گونه ای سران فتنه را منفعل کرده است که با گذشت نزدیک به دوهفته از روز جشن ملی انقلاب اسلامی، تنها با اظهارنظرهایی از این دست تنها در تلاش برای لکه دار کردن حماسه ملی ایرانیان در آغاز دهه چهارم انقلاب اسلامی هستند. انفعالی که سران فتنه را به فکر "آتش بازی" در هفته های پایانی سال انداخته است.

منبع ما :

http://www.rajanews.com/Detail.asp?id=45517


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/12/9 و ساعت 10:20 صبح | نظرات دیگران()

اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها از اردیبهشت

اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها در سال 89 ، به تصویب رسیده است .

به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس مرکز آمار ایران در همایش مشترک سالانه مدیران کل آمار و اطلاعات استانها و معاونان و مـدیـران کل مـرکز آمار کشور در آبادان گفت: 477 شعبه در 366 شهرستان از اردیبهشت سال آینده آماده اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها هستند .

مدد افزود : سرشماری مسکن کشور کـه هر 10 سال یکبار صورت می گرفت از سال 90 به بعد هر 5 سال یکبار انجام می شود .

رئیس مرکز آمار ایران بـا اعـلام درصـد بـالای جـابجایی و مهـاجرت در کشور افزود : درصد جابجایی و جمعیت در جهان 3 درصد است که این میزان در کشور ما به 17 درصد می رسد .

مـدد بـا بیان اینکه استان هـرمـزگان و پارس جنوبی به علت اشتغالزایی جاذب جمعیت هستند تصریح کرد جمعیت استان خوزستان در حـال مهاجرت به مناطق سبز و شمالی کشور و جمعیت دیگر استان ها در حال مهاجرت به مرکز کشور هستند .

رئیس مرکز آمار ایران ، جابجایی کد پستی شهروندانی که مهاجرت می کنند را بـه منظور ثبت اطلاعات و آمار دقیق خواستار شد.

منبع ما :‏http://rajanews.com/detail.asp?id=45515


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/8 و ساعت 5:27 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   141   142   143   144   145   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا