همه - خبر روز
بهترینِ برادران، کسی است که دوستی اش در راه خدا باشد . [امام علی علیه السلام]
امروز: جمعه 04 تیر 27
دادگاه فدرال عراق آینده نخست‌وزیری این کشور را تعیین می‌کند

بر اساس قانون اساسی عراق ائتلافی که بتواند اکثریت پارلمانی را در انتخابات پارلمانی این کشور بدست آورد، می‌تواند نامزد سمت نخست‌وزیری را معرفی نماید در حالی که هیچ ائتلافی حائز اکثریت پارلمانی نشده است.

به گزارش شبکه ایران با وجود اعلام نتایج انتخاباتی در عراق هنوز نمی‌توان ائتلاف العراقیه را که توانسته با دو کرسی بیشتر بر ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی فائق آید پیروز انتخابات دانست.

این موضوع از آنجا نشات می‌گیرد که بر اساس قانون اساسی عراق ائتلافی که بتواند اکثریت پارلمانی را در انتخابات پارلمانی این کشور بدست آورد، می‌تواند نامزد سمت نخست‌وزیری و تشکیل کابینه را معرفی نماید اما ائتلاف ایاد علاوی اکنون با اختلاف دو کرسی بیشتر تنها توانسته کرسی‌های بیشتری را بدست آورد و فاصله زیادی با اکثریت پارلمانی این کشور دارد.

از سوی دیگر ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی که با فاصله‌ای کم در کسب بیشترین کرسی در میان ائتلاف‌ها ناکام ماند در تلاش است تا با ائتلاف سوم این انتخابات یعنی ائتلاف ملی عراق به رهبری سید عمار حکیم ائتلافی را تشکیل دهد که پیش از انتخابات در تشکیل آن ناکام ماند.

در صورتی که ائتلاف دولت قانون موفق به تشکیل ائتلاف واحد با ائتلاف ملی عراق شود خواهد توانست فراکسیون اکثریت مجلس عراق را با 159 کرسی تشکیل دهد و با توجه به اینکه هیچ ائتلافی نتوانسته اکثریت کرسی‌ها را بدست آورد احتمالا با توجه به رای دادگاه فدرال عراق این فراکسیون اکثریت خواهد بود که نخست‌وزیر آینده عراق را کاندیدا خواهد کرد.

پس از اعلام نتایج انتخاباتی ایاد علاوی نخست‌وزیر پیشین عراق و رییس فهرست العراقیه از آمادگی برای همکاری با همه گروههای پیروز و غیر پیروز به منظور تشکیل دولت جدید عراق خبر داد.

وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد: فهرست العراقیه نسبت به همه گروه‌ها انعطاف پذیری دارد و آماده است با فهرست‌های پیروز و شکست خورده برای تشکیل دولت جدید عراق همکاری کند.

علاوی که تنها با اختلاف دو کرسی نسبت به ائتلاف دولت قانون در انتخابات پارلمانی به پیروزی رسیده است، گفت: فهرست العراقیه با همه گروه‌ها و هر کس که خواهان مشارکت در ساخت عراق است، دست دوستی می دهد، شعار ما، عراق متعلق به همه عراقی هاست که این شعار عملا محقق شده است.

اکنون باید منتظر ماند و دید که آیا تلاش نوری المالکی برای ائتلاف با سید عمار حکیم به نتیجه خواهد رسید و خواهند توانست فراکسیون اکثریت مجلس را تشکیل دهند و در ادامه رای دادگاه فدرال عراق در این زمینه چه خواهد بود.


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 89/1/8 و ساعت 11:25 صبح | نظرات دیگران()
احمدی نژاد در جشن جهانی نوروز:
جشن جهانی نوروز هر سال به میزبانی یک کشور برگزار شود
جشن نوروز همه ساله می‌تواند پیام صلح و دوستی و عدالت را به جهان ابلاغ کند

سرویس: سیاسی خارجی
1389/01/07
03-27-2010
11:59:28
8901-00504: کد خبر

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی خارجی

محمود احمدی نژاد در جشن جهانی نوروز که صبح امروز با حضور روسای جمهور ایران، تاجیکستان، ترکمنستان، افغانستان و عراق و هم چنین معاون نخست وزیر ترکیه و وزیر خارجه آذربایجان برگزار شد پیشنهاد کرد که جشن جهانی نوروز هر سال به میزبانی یک کشور برگزار شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی - خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود احمدی نژاد رییس جمهور کشورمان در ابتدای سخنان خود با خوش آمدگویی به تمام مقامات شرکت کننده در این جشن جهانی و تبریک سال نو به همه اظهار داشت: در فرهنگ مشترک ما نوروز، همه مشتاقان و دوستداران خود را به طرد بداندیشی‌ها، دشمنی‌ها و روی آوردن به پاکی‌ها و تولد مجدد دوستی‌ها، محبت‌ها و استقبال از همه خوبی‌ها و زیبایی‌ها دعوت می‌کند. نوروز برانگیزاننده شوق و شادی در انسان‌هاست. نوروز همه انسان‌ها را به تکاپو، رشد و حیات و فضای بهتر دعوت می‌کند.

رییس جمهور ادامه داد: نوروز سرشار از ارزش‌ها و پیام‌های اخلاقی و معنوی است و در واقع پاسداشت اخلاق انسانی، احترام به والدین، تقویت و تکریم روابط عاطفی و انسانی و ارج نهادن به کانون خانواده به عنوان یک رکن مهم است. نوروز دمیدن روح نشاط و ایجاد انگیزه برای خدمت به بشر است. نوروز منشا جوشش و ذوق است و کمتر شاعری است که در وصف نوروز نسروده باشد و کمتر هنرمندی است که در آثار خود از نوروز الهام نگرفته باشد. البته نوروز پیام بالاتر و والاتری نیز دارد و آن امید به آینده درخشان و عبور از سختی‌ها وناکامی‌هاست. آینده‌ای که با آمدن آن دوران حرمان، اندوه و پریشانی به اتمام می‌رسد و حیاتی سرشار از عشق و محبت، صلح و دوستی و عدالت و پاکی برپا می شود.

وی با بیان این که جشن نوروز گستره عظیمی از ملت‌ها را در بر گرفته است گفت: جشن نوروز می‌تواند زمینه ساز گسترش روابط فرهنگی و ارتقای ارزش‌های انسانی در بین ملت‌ها باشد.

احمدی نژاد با بیان این که نوروز یکی از زیباترین جلوه‌های مشترک تمدن تاریخ ساز بشری است به ثبت جهانی نوروز اشاره کرد و گفت: اکنون این فرصت به وجود آمده است که تمام کشورها و ملت‌ها به خصوص کشورهای آسیایی از جمله آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه، شبه قاره هند و کشورهای آفریقایی علاوه برحفظ و ترویج فرهنگ و سنت های نوروزی در معرفی ارزش ها و پیام های نوروز اقدامات گسترده ای انجام دهند و این اقدام به تحکیم صلح و برادری کمک می کند. همه باید دست به دست هم بدهیم که از ظلمت‌ها، بی‌عدالتی‌ها و کینه‌ورزی‌های برخاسته از اندیشه‌های مادی عبور کنیم و به سوی فردایی سرشار از انسانیت و عدالت و عشق حرکت کنیم. بشر برای آن فردا خلق شده است و همین امر تا به امروز کاروان بشری را به حرکت واداشته است.

وی با بیان این که امیدوارم جشن سالانه نوروز که از امروز با حضور شما عزیزان پایه گذاری می شود، زمینه ای برای بهره گیری بهتر از این سنت و رحمت الهی در راستای مصالح ومنافع حقیقی ملت ها و همه ملت های جهان باشد و بتواند راه تعامل برادرانه، سازنده و دوستی پایدار و گسترش روابط بین ملت ها و دولت ها را هموار کند گفت: جشن نوروز همه ساله می تواند پیام صلح و دوستی و وحدت را به جهان ابلاغ کند و پیشنهاد می کنم که این جشن هر سال به میزبانی یک کشور برگزار شود.

منبع ما : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1510582&Lang=P
 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:35 عصر | نظرات دیگران()
کرمی‏راد: مجلس با طرح‏دو‏فوریتی نظر دولت در هدفمند‏کردن یارانه‏ها را تامین کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختلاف نظرهای دولتمردان و مجلسیان درخصوص طرح هدفمند کردن یارانه ها، گفت :‌ مجلس می تواند با یک طرح دو فوریتی نظر دولت را تامین کند.

"محمد کرمی راد" در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به اینکه "علی لاریجانی" نظر شخصی خود را در خصوص هدفمند کردن یارانه ها مطرح کرده و نظر دیگر نمایندگان مجلس نیست، تاکید کرد : نظر عموم نمایندگان زمانی اتخاذ می شود که رای گیری در صحن علنی صورت گیرد.

وی با تاکید بر این که "اجرای بحث هدفمند کردن یارانه ها با 20 هزار میلیارد تومان کافی است" بیان کرد: موضع گیری سریع "علی لاریجانی" پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص هدفمند کردن یارانه ها نامناسب بود.

وی با اشاره به اینکه "علی لاریجانی" نباید نظرات و عقاید شخصی خود را به دیگران ارجاع دهد، اظهار داشت : رهبر معظم انقلاب در فرمایشات نوروزی خود بر این مساله که مجلس باید به دولت در خصوص هدفمندی یارانه ها کمک کند، تاکید داشتند.

کرمی راد با بیان اینکه با 20 هزار میلیارد تومان، امکان اجرای هدفمند کردن یارانه ها وجود ندارد، بیان کرد: مجلس باید با افزایش رقم اختصاصی به طرح هدفمند کردن یارانه ها به دولت کمک کند.

عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بر طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، اجرای هدفمند کردن یارانه ها بر عهده دولت است، اظهار داشت: طرح هدفمند کردن یارانه ها اقدام بزرگی بود که از سوی دولت آقای احمدی نژاد انجام شد.

کرمی راد اظهار داشت: بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب، مجلس باید به دولت کمک کند، زیرا دولت مجری این طرح است، در کنار آن نیز دولت مکلف به اجرای قانون ابلاغی از سوی مجلس است.

نماینده کرمانشاه در مجلس با اشاره به اینکه با فرمایشات رهبری در خصوص هدفمند کردن یارانه ها، یک جو بنیابینی ایجاد شده است،بیان کرد: پیشنهاد بنده این است که اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها به عنوان یک لایحه دو فوریتی مطرح شود و مبلغ 30 هزار میلیارد تومان به آن اختصاص داده تا نظر دولت تامین شود.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=47041


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:24 عصر | نظرات دیگران()
نامزد نداآقاسلطان:
از رئیس جمهور اسرائیل خواستم به ایران حمله نکند!
نامزد ندا آقاسلطان در مصاحبه با بخش فارسی بی بی سی از اقدام خود برای سفر به اسرائیل دفاع کرد و گفت سفر او به عنوان سفر یک فرد مستقل و نه وابسته به گروه های سیاسی صورت گرفته است.

کاسپین ماکان گفت: این سفر را با قصد انسان دوستانه انجام داده ام، چون صحبت هایی از حمله اسرائیل به ایران مطرح است و هدف من بیان مخالفتم با جنگ و خشونت بوده است! و از آنها خواستم که به ایران حمله نکنند! 

ماکان افزود می خواهد تصویری را که جمهوری اسلامی ایران از یک دشمن فرضی به نام اسرائیل در ذهن مردم ایران ساخته است، بشکند چون این دشمن سازی از اسرائیل توسط حکومت ایران را اقدامی برای پیشبرد مقاصد حکومت ایران ارزیابی می کند!
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:23 عصر | نظرات دیگران()
کوچک‌زاده: نمایندگان در حال تلاش برای تامین نظر رهبری هستند

نماینده تهران در مجلس با اشاره به اظهارات اخیر رییس مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح هدفمند کردن یارانه ها، تاکید کرد : بر اساس قانون اساسی و آیین نامه داخلی مجلس لاریجانی نمی تواند پیشگویی های خود را به عنوان نظر نمایندگان ملت اعلام کند.

مهدی کوچک‌زاده در گفت و گو با ایرنا گفت: مجلس شورای اسلامی در پایان سال گذشته با تصویب بودجه سال 1389 آخرین تصمیمات خود را درباره قانون هدفمندسازی یارانه‌ها در بودجه به نحوی که به تصویب رساند که به دغدغه های دولت در خصوص این لایحه مهم توجهی نکرد.

کوچک‌زاده افزود: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی و همچنین سخنرانی خویش در حرم مطهر رضوی امسال را سال همت مضاعف و کار مضاعف اعلام کردند و با تاکید بر اینکه دولت در عرصه اجرا وسط میدان است، از مجلس نیز خواستند با دولت نهایت همکاری را داشته باشد.

وی ادامه داد: این را اینگونه تفسیر می‌کنم که رهبر معظم انقلاب از مجلس خواسته‌اند که در راستای اعمال خواست دولت برای اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها همکاری کند و از تردیدی که در مجلس وجود دارد که شاید تصویب 40 هزار میلیارد تومان به آن شکل که دولت می‌خواهد، موجب مشکل برای مردم شود کاسته شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به آمادگی کلیت مجلس برای همراهی با نظرات رهبر معظم انقلاب و تبعیت از رهنمودهای ایشان از تلاش عده‌ای از نمایندگان در راستای تهیه طرحی برای تجدید نظر در قانون هدفمندسازی یارانه‌ها بعد از تعطیلات خبر داد و افزود: امیدواریم نظر مجری وسط میدان، یعنی دولت، بهتر تامین شود.

کوچک‌زاده در واکنش به گفته‌های علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی درباره هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: من وقتی از مصاحبه ایشان مطلع شدم این به ذهنم رسید که آقای لاریجانی نماینده نمایندگان نیست و نمی‌تواند پیشگویی‌های خود را به عنوان نظر مجلس اعلام کند.

وی ادامه داد: اینکه ایشان گفت مجلس بر نظر قانونی خود ایستادگی می‌کند، یک حرف است و اینکه دولت باید طبق آنچه قانونی است باید عمل کند، حرف دیگری است.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی اضافه کرد: رهبر معظم تاکید کردند نه فقط دولت بلکه همه باید به مرّ قانون عمل کنند اما از فحوای کلام رهبری بر می‌آید که قانونگذاران برای اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه‌ها تلاش کنند که ابزار بسیار مهم و اساسی در اصلاح الگوی مصرف و رفع بسیاری از مشکلات اقتصادی است و از مجلس نیز خواستند که در مصوبه قانونی خود به نحوی که نظر دولت تامین شود، همراهی کند.

کوچک‌زاده در پایان با تاکید بر اینکه "به عنوان یک مطلب منطقی و علمی، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب هم سعادت دنیا و هم سعاددت آخرت را تامین می کند"، خاطرنشان کرد: بنده معتقدم باید این کار انجام شود و در حد خود تلاش می‌کنم تا همکاران را به این سمت هدایت کنم.

منبع ما :  http://rajanews.com/detail.asp?id=47040


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:21 عصر | نظرات دیگران()
انتقاد بسیج امیرکبیر از برخورد دوگانه با سخنگوی کارگزاران و طلبه سیرجانی
چرا رأفت قوه قضاییه تنها نصیب وابستگان قدرت و ثروت می‌شود؟

پس از آن که آزادی حسین مرعشی از زندان با عنوان مرخصی نوروزی تنها پس از گذشت یک روز از بازداشت وی برای افکار عمومی نمونه ی دیگری از برخوردهای دوگانه دستگاه قضایی را به نمایش گذاشت، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیانیه ای ضمن مقایسه ی این رفتار با آن چه در ایام نوروز سال گذشته در قبال آزاد کردن طلبه ی سیرجانی اتفاق افتاد، به کوتاهی­های صورت گرفته از طرف قوه ی قضائیه در برخورد با سران فتنه و وابستگان به برخی مسئولین اعتراض کرد.

به گزارش رجانیوز متن کامل این بیانیه که در آن نسبت به آزادی آقازاده های لندن نشین نیز انتقاد شده، بدین شرح است:

باسمه تعالی

سال 88 سال باشکوهی در تاریخ انقلاب اسلامی بود. سالی که بسیاری از نکاتی که در پرده‌ی سیاسی‌بازی و ژست‌های دروغین سیاسیون پنهان مانده بود، آشکار شد. بسیاری از افرادی که خود را صاحبان انقلاب می‌دانستند نشان دادند که باید به گوشه ای رفته و خاطره‌های زمان انقلابی‌گری‌شان را بنگارند، که اگر همچنان اصرار به حضور بکنند، انقلاب را به مسلخ خواهند برد. در عوض ملت نشان داد که همچنان با چه شور و نشاط و بصیرت بی نظیری در وسط میدان دفاع از ارزش ها و آرمان های انقلاب حضور دارد و به هیچ کس اجازه‌ی به انحراف کشیدن اهداف انقلاب را نمی دهد.

حماسه ی بزرگ 9 دی و فتح الفتوح 22 بهمن ملت سرافراز ایران پاسخی قاطع و کوبنده بود نسبت به 8 ماه فتنه گری دشمنان خارجی و دنباله روهای ذلیل داخلی‌شان. شکوه و عظمت خروش مردم در اعلام پیروی از رهبر عزیز انقلاب اسلامی و آرمان‌های جاودان امام خمینی(ره)، پیام‌هایی روشن و صریح برای دوستان ساده‌لوح و خام‌اندیشی که همواره اسلام از غفلت‌ها و خیانت های شان ضربه خورده است و همچنین برخی مسئولین و منسوبین به نظام، در برداشته است.

مسئولینی که شاید به دلیل روزمرگی، شاید به دلیل فضاسازی اطرافیان نادان یا خائن، شاید به دلیل حب دنیا و شایدهای دیگر، از اعتماد به آرمان‌های انقلاب ناامید و از استقامت در راه آن خسته شده‌اند.

پیام ملت، مبارزه‌ی بی‌امان، جدی، قاطع و سریع با فساد و تبعیض است. پیام ملت، تلاش هر چه بیشتر برای برقراری عدالت در همه‌ی ساحت‌های کشور و جهان است. پیام ملت، برخورد قاطع با خوی اشرافیت و استکباری در هر شکل آن است. چه در دولت آمریکا نمایان شود و چه در برخی وابستگان و مسئولین منتسب به نظام! سؤال اساسی در ذهن مردم این است که مسئولین قوه‌ی قضاییه تا چه زمانی می‌خواهند سستی کنند و از انجام وظایف خود سر باز زنند؟ سال ها است که به انجام دادن کارهای بزرگ و انقلابی به وسیله این قوه عریض و طویل امیدواریم؛ سال‌ها است که منتظر برخورد های قاطعانه با دانه درشت ها هستیم؛ سالها است که برخورد و محاکمه وابستگان به جریان‌های سیاسی و اقتصادی را تنها در شعار ها و الفاظ می‌بینیم. ملت انتظار زیادی ندارد؛ تنها می‌خواهد به قانون عمل شود. سوال جدی این است که آقایان اگر صدای صریح امروز ملت -در این راهپیمایی های بی نظیر- را نشنیده باشند، دیگر با چه صدایی برخواهند خواست؟

آیا مسئولین محترم قوه‌ی قضائیه بر این باور نیستند که امنیت پایدار و اقتدار نظام مقدس اسلامی جز در سایه اجرای بی کم و کاست قانون بدست نمی آید و این موضوع هیچ استثنائی ندارد؟ سؤال ما از مسئولین محترم قوه‌ی قضائیه این است که اگر قرار بر این باشد که هرگاه عده‌ای قدرت طلب برای کسب قدرت و جاه دنیا، آتش فتنه‌ای به پا کنند و هزینه های زیادی را به ملت مسلمان و نظام اسلامی تحمیل نمایند، در برابر اعمال خود متحمل هیچ هزینه ای نشوند و در هیچ محکمه ای هم پاسخگوی اعمال خود نباشند، آیا هیچ گاه می‌توان انتظار امنیتی پایدار را داشت؟ آیا اگر درسالیان گذشته با خطا و خیانت برخی مسئولین و فرزندان شان مماشات نشده بود، امروز شاهد این فتنه‌های پیچیده بودیم؟ اگر دیروز برای جرم های کوچک ترشان محاکمه می‌شدند، آیا امروز کارشان به محاربه با نظام اسلامی می رسید؟

برخورد با عوامل دون اگر چه کار خوبی است ولی هرگز جای برخورد با عوامل اصلی را نمی‌گیرد. مگر آنها که آزادانه در خیابان‌ها می‌گردند و در لندن و سوییس اوقات می‌گذرانند خون شان رنگین تر از آن فریب‌خوردگان و عوامل رده پایین آشوب ها است؟ چرا دلرحمی و رأفت قوه قضاییه تنها نصیب وابستگان قدرت و ثروت می‌شود؟

فاجعه‌ای که قوه قضاییه در این اهمال و خیانت‌ها می‌آفریند بسیار پر دامنه و مملو از مثال‌های موید است. نمونه اخیر آن آزادی آقای مرعشی با توجیه مرخصی نوروزی است. چرا این مرخصی فقط نصیب کسانی می‌شود که از رانت و رابطه با برخی جریان های سیاسی-اقتصادی برخوردارند؟ چه طور است که کل زندانیان دیگر را از این عیدی بهره‌مند نمی‌کنید؟ چون خیانت‌ها و جرم های آنان خیلی کوچکتر است، نباید به مرخصی بروند؟ ملت ایران هیچ گاه این برخوردهای دوگانه را فراموش نخواهد کرد.

مردم فراموش نخواهند کرد که سال گذشته طلبه‌ی سیرجانی «علیرضا جهان‌شاهی» پس از تحمل ? ماه حبس و انفرادی به دلیل مبارزه با زمین‌خواری در سیرجان(!)، روزهای پایانی سال را در زندان به سر می‌برد!! در حالی که جرم او فقط پیاده‌روی از سیرجان به سمت تهران برای رساندن صدای مردم محروم سیرجان به مسئولین بود؛ و البته قوه قضاییه به جای برخورد با زمین‌خواران ترجیح داد تا این طلبه‌ی انقلابی را بازداشت کند. با کتمان فرمان رهبری و کارشکنی های مسئولین دادگاه ویژه، ایشان تا روزهای پایانی سال در زندان نگه داشته شد تا جایی که رهبر انقلاب دستور دیگری مبنی بر آزادی وی دادند. عده ای در قوه قضاییه همچنان قصد داشتند طلبه سیرجانی را تا بعد از تعطیلات نوروز در زندان نگه دارند. هرچند با پیگیری های انجام شده، بالاخره ایشان آزاد شد. در آن روزها، حرفی از رأفت و ترحم قوه قضاییه و مرخضی نوروزی در رابطه با شخصی که به ناحق دستگیر شده بود، در میان نبود!

حال سوال اساسی اینجاست: چه می‌شود که حضرات نسبت به برخی وابستگان جریان‌های سیاسی که اتفاقا تلاش‌های جدی برای انحراف و حتی براندازی نظام داشته اند و بخش زیادی از فسادهای اقتصادی از پیوند همین جریانات سیاسی با عناصر فاسد اقتصادی-اجتماعی شکل گرفته است، دلرحم می‌شوند و خواهان آزادی آنها می‌گردند، ولی نسبت به دیگرانی که اتفاقا به جرم پیگیری آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهداف عدالت‌خواهانه مورد بازداشت قرار می‌گیرند چنین برخوردهای مهربانانه‌ای نمی‌شود؟ تبعیض در رافت اسلامی آن هم نه به نفع آمرین به معروف و نهی کنندگان از منکر که به نفع آقازاده ها و منسوبین به برخی آقایان با چه توجیه شرعی، عقلی یا قانونی صورت می پذیرد؟

تا چه زمانی باید شاهد قربانی شدن فرزندان انقلاب، مبارزان و مخالفان فساد و تبعیض باشیم؟ فریاد عدالتخواهی و برخورد قاطع و قانونی با دشمنان اسلام، انقلاب و آرمان های آن را بشنویم و خشم مردم از سران فتنه را حس کنیم، اما مشتی برانداز و کبوتران حریم ثروت و قدرت و خاندان های خاص رها باشند و زمزمه های دهشتناک مبنی بر تقدم وحدت ظالم و مظلوم بر عدالت از دستگاه قضا شنیده شود؟

«أَلَا تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَکَثُوا أَیمَانَهُمْ وَهَمُّوا بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَهُمْ بَدَءُوکُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ * قَاتِلُوهُمْ یعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیدِیکُمْ وَیخْزِهِمْ وَینْصُرْکُمْ عَلَیهِمْ وَیشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِینَ» (آیات 13 و 14 سوره ی مبارکه ی توبه)

آیا با گروهی که پیمان های خود را شکستند، و تصمیم به اخراج پیامبر گرفتند، پیکار نمی‌کنید؟! در حالی که آن ها نخستین بار (پیکار با شما را) آغاز کردند؛ آیا از آن ها می‌ترسید؟! با این که خداوند سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید! * با آن ها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات می‌کند؛ و آنان را رسوا می‌سازد؛ و سینه ی گروهی از مؤمنان را شفا می‌بخشد (و بر قلب آنها مرهم می‌نهد).

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=47035


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:19 عصر | نظرات دیگران()

آیت‌الله مکارم شیرازی: توطئه شیطانی در راه است

مهر: آیت?الله مکارم شیرازى با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم?کردن ساخت کنیسه در جوار مسجدالاقصی، این حرکت را مقدمه?ای برای انتفاضه دیگر دانست.

در بیانیه آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی آمده است: باز هم یک توطئه شیطانى جدید از سوى رژیم غاصب اسرائیل براى یهودى‌سازى قدس شریف صورت گرفت و آن ساختن کنیسه بزرگى در فاصله بسیار نزدیکى از دیوار غربى مسجدالاقصى در اراضى متعلق به مسلمین است.

افتتاح این کنیسه که با تبلیغات وسیعى همراه بود، همراه با اقدام به شهرک‏سازى گسترده جدید با وجود محکومیت آن از سوى مجامع جهانى بیانگر عمق این فاجعه است، حتى تحلیلگران سیاسى معتقدند اینها مقدمه‏اى است براى ویران?کردن قدس شریف و بناى معبد سلیمان به جاى آن و نابودکردن همه آثار اسلامى در بیت‏المقدس و ما همه اینها را شدیداً محکوم مى‏کنیم.

این توطئه جدید آتش خشم را در دل همه مسلمانان جهان برافروخته و آن را مقدمه‏اى براى انتفاضه دیگر و انفجار جدیدى در سرزمین‏هاى اشغالى مى‏دانند. آیا سران بعضى از دول عربى که با رژیم غاصب نرد عشق مى‌بازند بازهم به راه خود ادامه مى‏دهند؟ آیا از آنها مى‏ترسند در حالى که حزب‌اللَّه شجاع لبنان و مردم غزه ثابت کردند ارتش اسرائیل ضعیف‏تر و آسیب‏پذیرتر از آن است که سبب خوف شود. آیا باز هم در برابر این حادثه شوم سکوت خواهند کرد، یا به محکومیت لفظى قناعت کرده و لعن و نفرین ملت‏هاى اسلامى و آیندگان را براى خود مى‏خرند؟ یا در اقدامى شجاعانه طوفانى از خشم و فریاد را بر سر اسرائیل فرو مى‌ریزند.

اگر بعضى از دول عربى در برابر این گونه کارها سکوت کنند به یقین ملت‏هاى مسلمان سکوت نخواهند کرد و با انسجام بیشتر در برابر آنها خواهند ایستاد و غیرت اسلامى خود را نشان خواهند داد.

ساخت کنیسه در جوار مسجدالاقصی با هدف محو آثار اسلامی در فلسطین است

آیت?الله علوی گرگانی نیز چندی پیش با صدور بیانیه جداگانه?ای ساخت کنیسه در جوار مسجدالاقصی را در راستای محو آثار اسلامی از سوی رژیم صهیونیستی دانست.

در بیانیه آیت‌الله سید محمد علوی گرگانی آمده است: دنیای استکبار به سرکردگی آمریکای جنایتکار و به عاملیت رژیم غاصب و نسل‌کش و وحشی صهیونیسم تصمیم به محو آثار اسلامی در سرزمین مقدس فلسطین به ویژه قدس شریف کرده‌اند و در این مسیر از هیچ اقدامی کوتاهی نمی‌کنند و این اواخر با ساخت کنیسه‌ای در جنب دیوار غربی مسجدالاقصی برای از بین بردن مسجدالاقصی شریف قبله‌گاه اول مسلمین و محو آثار اسلامی و صهیونیستی کردن این منطقه اقدامات خطرناکی را شروع کرده‌اند.

اینجانب این اعمال را محکوم کرده و تمام مسلمین در سراسر گیتی و همچنین دولت‌های اسلامی و به ویژه مردم فلسطین درقالب انتفاضه سوم باید برای جلوگیری از این اقدامات استعمارگران و مستکبرین و رژیم جعلی صهیونیستی تلاش کنند.

منبع ما :  http://jahannews.com/vdciqpazwt1auq2.cbct.html


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:15 عصر | نظرات دیگران()

تهران ، میزبان نخستین جشن جهانی نوروز

هران پایتخت ایران اسلامی امروز شنبه هفتم فروردین 89 میزبان نخستین جشن جهانی نوروز است؛ آیین کهن ایرانی که حدود یک ماه قبل با تصویب قطعنامه ای از سوی مجمع عمومی سازمان ملل، برای نخستین بار به عنوان "جشن بین المللی نوروز" ثبت و معرفی شد.

جشن جهانی نوروز روز شنبه - هفتم فروردین ماه 1389 - با حضور روسای جمهوری اسلامی ایران، تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان و عراق در مجموعه فرهنگی سعدآباد تهران برگزار خواهد شد تا بیش از پیش، عاملی برای استحکام بخشیدن به وحدت و یکپارچگی میان ملت های متمدن و صلح طلب منطقه باشد. 

میزبانی تهران برای برگزاری نخستین "جشن جهانی نوروز" حاکی از توجه ویژه ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران به ایجاد و تقویت هرچه بیشتر وحدت و یکپارچگی میان ملتها و رفع هرگونه کدورت میان آنها در منطقه و سراسر جهان است و جمهوری اسلامی ایران این بار برای اثبات مجدد حسن نیت خود به عنوان سفیر صلح و وحدت، نوروز را به عنوان نماد شادمانی و صمیمیت، بهانه ای برای تقویت دوستی ها قرار داده است. 

مجمع عمومی سازمان ملل چهارم اسفند ماه 88 با تصویب قطعنامه یاد شده، برای نخستین بار در تاریخ این سازمان، نوروز ایرانی را به عنوان یک مناسبت بین المللی به رسمیت شناخت . این قطعنامه که توسط نمایندگی دائم کشورمان نزد سازمان ملل و در یک ابتکار عمل مشترک ایران با کشورهایی که نوروز را در سطح ملی جشن می گیرند ( جمهوری آذربایجان، افغانستان، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان ) آماده شده بود، مورد حمایت عمومی کشورهای عضو سازمان قرار گرفت و به اتفاق آرا به تصویب رسید. 

نوروز تنها معرفی یک روز در تقویم ها نیست، بلکه فرهنگی عمیق و ریشه دار است که با تمامی آداب و سنن خود همه ساله، امید، صلح و شادمانی را برای انسانها در سراسر کره زمین به ارمغان می آورد. 

نوروز، بزرگداشت ریشه ها، تاریخ و ارزش های تمدن های درخشان بشری است که در طول قرن ها، ارزش های انسانی را حفظ و منتقل ساخته اند و امروز بیش از 300 میلیون نفر نوروز را در آسیا، شبه قاره هند، آسیای مرکزی، خاورمیانه، قفقاز، بالکان، حوزه دریای سیاه و بسیاری از نقاط دیگر جهان گرامی می دارند.

** جغرافیای نوروز
مناطقی که در آن جشن نوروز به سبک ها و اشکال گوناگون برگزار می شود، تنها به ایران و چند کشور منطقه محدود نمی شود و امروزه بیش از 300 میلیون نفر در نقاط مختلف جهان ، نوروز را جشن می گیرند.
جغرافیای نوروز با نام نوروز یا مشابه آن، سراسر خاورمیانه، بالکان، قزاقستان، تاتارستان، در آسیای میانه ، ترکستان چین، سودان، زنگبار،سراسر قفقاز تا آستراخان و نیز آمریکای شمالی، هندوستان، پاکستان، بنگلادش، بوتان، نپال و تبت را شامل می‌شود.
هرچند کشورهایی مانند مصر و چین جزو سرزمین‌هایی نیستند که در آنها نوروز جشن گرفته می‌شد، اما امروزه جشن‌هایی مشابه جشن نوروز در این کشورها برگزار می‌شود.
در تاریخ 10 فروردین 1388، پارلمان فدرال کانادا، اولین روز بهار هر سال را به عنوان نوروز (Nowruz Day)، عید ملی ایرانیان و بسیاری اقوام دیگر نامگذاری کرد.
در تاریخ 4 اسفند سال 88 سازمان ملل متحد با تصویب یک قطعنامه در مقر سازمان در نیویورک، عید نوروز را به عنوان روز بین المللی نوروز و فرهنگ صلح در جهان به رسمیت شناخت.

** ایران، خاستگاه نوروز
نوروز، آیینی ایرانی با قدمتی بیش از سه هزار سال، یکی از کهن‌ترین جشن‌های به جا مانده از دوران باستان است. خاستگاه نوروز در ایران باستان بوده و هنوز مردم مناطق مختلف فلات ایران، نوروز را جشن می‌گیرند. زمان برگزاری نوروز، در آغاز فصل بهار است.
نوروز در ایران و افغانستان آغاز سال نو محسوب می‌شود و در برخی دیگر از کشورها، تعطیل رسمی است.
پیش از اینکه نوروز در اسفند سال 88 به عنوان یک آیین و جشن بین المللی به رسمیت شناخته شود، در تاریخ 8 مهر 1388 خورشیدی، نوروز توسط سازمان علمی و فرهنگی سازمان ملل، به عنوان میراث غیر ملموس جهانی، به ثبت جهانی رسیده ‌بود.
امروز بیش از 300 میلیون نفر نوروز را در سراسر جهان جشن می گیرند. بزرگداشت نوروز بزرگداشت ریشه ها، تاریخ و ارزش های تمدن های درخشان بشری است که در طول قرن ها ارزش های انسانی را منتقل ساخته اند .
ترویج و پیشبرد فرهنگ زندگی سازگار با طبیعت یکی دیگر از جنبه های نوروز است که همسو با بسیاری از اهداف سازمان ملل می باشد.
قطعنامه سازمان ملل در خصوص نوروز در 17 بند مقدماتی و 5 بند اجرایی تنظیم شده است که بندهای اجرایی این قطعنامه به شرح زیر هستند:
1- شناسایی اول فروردین ماه (21 مارس) به عنوان روز بین المللی نوروز
2- استقبال از تلاشهای کشورهایی که نوروز را گرامی می‌دارند در جهت حفظ و توسعه فرهنگ و سنت های نوروزی.
3- تشویق سایر کشورها به آگاه سازی در مورد نوروز و سازماندهی مراسمی در بزرگداشت نوروز به طریق مقتضی.
4- درخواست از کشورهایی که نوروز را گرامی می‌دارند برای پژوهش پیرامون تاریخ و سنت‌های نوروزی با هدف انتشار آگاهی در مورد میراث نوروز در میان جامعه بین المللی.
5- دعوت از کشورهای علاقمند ، کارگزاری های تخصصی ملل متحد بویژه یونسکو، صندوق‌ها و برنامه های ملل متحد، سازمانهای بین المللی و منطقه‌ای و سازمان های غیر دولتی برای شرکت در مراسم نوروزی.

منبع ما : http://jahannews.com/vdcewx8znjh87pi.b9bj.html


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:13 عصر | نظرات دیگران()


معمای قتل ندا آقاسلطان حل شد!

ندا به عقب برگشته، دوربین را نگاه می‌کند! و سپس به همراه مربی موسیقی خود به سمت راست حرکت می‌کند! جالب آنکه دوربین نیز در حالی که جمعیت حاضر در کادر، فراوانند، اقدام به تعقیب ندا آقاسلطان می‌کند!

 

با سفر کاسپین ماکان نامزد ندا آقا سلطان به تل آویو و دیدار وی با شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی ، معمای قتل وی به تدریج حل شده و نقش سرویس های امنیتی بیگانه در سناریوی کشته شدن مشکوک این دختر- که پیش از این به عنوان یک گمانه مطرح می شد- اکنون بیش از هر زمان دیگری روشن تر شده است.
ندا آقا سلطان در حوادث بعد از انتخابات و در یکی از خیابان های فرعی و به دور از محل راهپیمایی  به طرز مشکوکی به قتل رسید.

سناریست های قاتل چه کسانی بودند؟

آرش حجازی مدیر نشر کارون که 2 روز قبل ازاین حادثه از انگلیس به ایران وارد شده بود ، در فیلم قتل ندا آقاسلطان حضورپررنگی داشت و دو روز بعد نیز از این خارج شد و در شبکه بی بی سی به عنوان شاهد قتل ندا ، تعزیه گردان سناریویی شد که از همان ابتدا دخالت سرویس های بیگانه در آن مشهود بود.  
بررسی فیلم صحنه قتل ندا آقا سلطان  ، تناقضات این فیلم و نیز اظهارات آرش حجازی به عنوان فرد حاضر در صحنه و متهم اصلی قتل ندا آقاسلطان از یک سناریوی از قبل طراحی شده برای این موضوع خبر می‌داد.
فیلم مستندی که بعدها در خصوص  کشته شدن ندا آقا سلطان ساخته شد نیز  نشان داد که  آقا سلطان در این صحنه کشته نشده و در جای دیگری به قتل رسیده است.
انتشار  فیلم جدید از قتل ندا آقاسلطان که بر فرضیه قوی صحنه‌سازی بودن این ماجرا صحه می‌گذارد، ابعاد فاجعه‌باری از تلاش سرویس‌های اطلاعاتی غرب و همراهان داخلی آنها در حوادث اخیر را آشکار می‌کند.
در این مستند، گفته می‌شود که ندا آقاسلطان با همکاری عوامل بیگانه در لحظه فیلمبرداری از صحنه ساختگی قتل خود، با دستگاه یا کیسه‌ای مخصوص، خون را روی صورت خود جاری می‌کند. همچنین تناقض‌های آشکار عکس معروف ندا آقا سلطان با فیلم پخش شده از وی نشان از زوایای پنهان این توطئه دارد.
بر اساس بررسی‌های صورت گرفته روی این فیلم، ندا آقا سلطان در این سناریو، خود همکاری می‌کرده و پس از اینکه همراه با آرش حجازی وارد خودرو برای انتقال به بیمارستان شده، توسط یکی از همراهان کشته می‌شود.
گفتنی است، از همان روزی که فیلم با کیفیت بالای قتل ندا آقاسلطان برای اولین بار از CNN پخش و پیگیری آن به بی‌بی‌سی فارسی سپرده شد، با توجه به شواهد موجود، از جمله کیفیت فیلمبرداری، فاصله فیلمبرداری از محل درگیری، خلوت بودن خیابان، اسلحه به کار برده شده، زاویه اصابت گلوله و اصابت گلوله از فاصله نزدیک(بر اساس گزارش پزشکی قانونی)، فرار آرش حجازی به انگلیس در روز بعد از قتل، ارتباطات حجازی در انگلیس و شواهد دیگر، این فرضیه مطرح شد که آقاسلطان با طراحی سرویس‌های جاسوسی انگلیس و آمریکا و عاملیت بخشی از هواداران موسوی به قتل رسیده است.
طرح این فرضیه توسط رسانه‌های انقلابی و شواهد ارائه شده برای آن در روزهای پس از پخش فیلم در CNN و بی بی سی فارسی، خشم رسانه‌های بیگانه و همراهان داخلی آنها را برانگیخت به طوری که پس از آن به ورطه تناقض‌گویی و ‌فحاشی افتادند.

جزئیات این قتل شیطانی

 در ابتدای صحنه فیلم معروف ندا آقا سلطان، آرش حجازی به همراه مربی موسیقی ندا آقاسلطان، وی را روی زمین نشانده و دراز می‌کنند. نخستین موضوعی که بسیار جلب توجه می‌کند، حجم خون فراوانی است که روی زمین و زیرپای ندا آقا سلطان ریخته شده است و این در حالی است که این حجم انبوه خون تناسبی با خون ریخته شده بر گلوی ندا آقا سلطان و دستان این 2 نفر که به ادعای خود می‌خواستند مانع خونریزی شوند، ‌ندارد.
مورد قابل توجه دیگر رفتار عادی اطرافیان است. در همان ابتدای فیلم به خوبی مشخص است که عابران اندک خیابان در حال رفت و آمد عادی خود هستند. ولی این آرش حجازی و مربی موسیقی ندا هستند که هیجان زده شده‌اند. اگر شلیکی صورت گرفته بود، چرا عابران رفت و آمد عادی خود را داشتند. در این فیلم به وضوح مشخص است که آرش حجازی در لحظه‌ای که ندا را روی زمین دراز می‌کند به دوربین نگاه می‌کند و در واقع کاملا مشهود است که وی به دنبال آن است که ببیند آیا دوربین صحنه را تعقیب می‌کند و در واقع کلیت صحنه را در نظر می‌گیرد.
پس از دراز کردن ندا روی زمین، برای جلب توجه مردم، آرش حجازی فریاد می‌زند[ندا] تیر خورده! قطعاً این موضوع هم برای جلب توجه مردم اطراف که در حال رفت و آمد عادی خود هستند، است و هم اینکه در حال گفتن دیالوگ مربوط به این فیلم هستند. دوربین بلافاصله پس از تصویربرداری از پایین بدن ندا ـ برای به تصویر کشیدن خونی که روی زمین ریخته شده ـ به بالای بدن وی می‌رود. در این لحظه به نظر می‌رسد که ندا به دوربین نگاه می‌کند و بلافاصله نگاه خود را از دوربین برمی‌گرداند.
در این هنگام مربی ندا فریاد می‌زند که «ندا بمون، ندا نرو، ندا مقاومت کن»، این دیالوگ قطعا غلظت احساسی این فیلم را افزایش می‌دهد. آرش حجازی نیز به همراه مربی ندا، دست بر گلوی وی گذاشته‌اند و به اصطلاح می‌خواهند مانع خونریزی شوند.
در ادامه فیلم، خون از دهان و بینی ندا خارج می‌شود و فردی که بالای سر ندا ایستاده داد می‌زند که «مُرد آقا، مُرد». در ادامه همین شخص دوباره فریاد می‌زند «مُرد» و اقدام به فریاد زدن و داد کشیدن می‌کند! این فرد همچنین با به زبان راندن برخی الفاظ رکیک ـ مخاطب وی مسؤولانند ـ سعی بر آن دارد که واکنش خود به دیدن این صحنه دلخراش را با این الفاظ رکیک انجام دهد تا به نوعی حس قضاوت این صحنه را در بینندگان به وجود آورد.
آرش حجازی پس از خروج از کشور در گفت‌و‌گو با بی‌بی‌سی فارسی در توضیح این اتفاق می‌گوید: «سر و صدا را در خیابان شنیدم و تصمیم گرفتم بیرون بیایم و ببینم که چه خبره. خیابان خسروی را تا انتها رفتم و رسیدم به خیابان کارگر تا اینکه رسیدم به جایی که مردم جمع شده بودند و 50‌متر پایین‌تر پلیس ضد‌شورش با موتورهاشون ایستاده بودند و مردم را عقب می‌راندند. در یک لحظه گاز اشک‌‌آور بین مردم پرتاب شد و مردم وحشت کردند. در همان زمان پلیس به سمت مردم حرکت کرد با موتور و مردم در خیابان خسروی دویدند. ندا هم در میان اون مردم بود (چطوری ندا را می‌شناخت؟!) و می‌دیدمش و مرتب در تمام این مدت ما ایشون رو می‌دیدیم. ما همین‌طور دور شدیم تا به تقاطع خیابان خسروی و خیابان صالحی رسیدیم، جایی که مردم پراکنده شدن دیگه و چند نفری ایستاده بودند که ببینن چیکار باید بکنن که در اون لحظه ما صدای تیری رو شنیدیم. من از دوستی که کنارم ایستاده بود پرسیدم که این چی بود؟ گلوله بود؟ و اون گفت که نه. می‌گن که گلوله‌های پلاستیکی دارن. منتها در همان لحظه من برگشتم و دیدم خون از سینه خانم ندا که در یک متری من ایستاده بود داره فواره می‌زنه! من به طرف ایشون رفتم و به کمک فردی که فکر می‌کردم پدرشونه و بعدا شنیدم که معلم موسیقی شونه، روی زمین خواباندیم و سعی کردم که با فشار دستم جریان خون رو متوقف کنم ولی گلوله به آئورت ایشون خورده بود و ریه ایشون رو پاره کرده بود. گلوله از جلو وارد شده بود به سینه ایشون. متأسفانه نتوانستم کاری برای ایشون بکنم. متأسفانه هر چه فشار به سینه ایشون آوردم وقتی که آئورت ایشون پاره شده بود، خون در مدت 30ثانیه، 40 ثانیه از بدن خالی شد».

 حجازی این گمانه که ممکن است شلیک از سوی نیروی انتظامی نباشد را رد کرد و گفت: مردم نه سلاح سرد حمل می‌کردند و نه سلاح گرم. تنها سلاحشون صداشون بود که اون هم چند روز قبل از این اتفاق، مردم در سکوت راهپیمایی می‌کردند و هیچ‌کس جلوی ایشون نبود. مردم کنار ایشون راهپیمایی می‌کردند. موقعی که صدای گلوله شنیده می‌شد و گلوله از جلو اومد. کوچه خالی بود موقعی که گلوله اومد.

نکات عجیب در صحبت‌های آرش حجازی
1- آرش حجازی در توضیح خود از حوادث قبل از صحنه به اصطلاح تیر خوردن ندا، چندبار ندا آقاسلطان را دیده است: «ندا هم در میان اون مردم بود. و می‌دیدیمش و مرتب در تمام این مدت ما ایشون رو می‌دیدیم».
آرش حجازی سابقه آشنایی با ندا آقاسلطان نداشته و مدعی‌ شده در صحنه قتل وی را دیده است، با این حال وی چگونه توانسته در میان جمعیت حاضر در خیابان خسروی و کارگر ندا را از دیگران تشخیص دهد؟! به عبارت دیگر آرش حجازی در خیابان‌های خسروی و کارگر آیا به دنبال شخص خاصی میان جمعیت بوده که پس از مشاهده به اصطلاح تیر خوردن ندا در خیابان، وی را به یاد می‌آورد؟ قطعا هر فردی که قصد خاصی نداشته باشد، وقتی اجتماعی را می‌بیند، روی فرد خاصی تمرکز نمی‌کند. ولی چگونه حجازی ندا را قبل از آنکه حادثه رخ دهد در خیابان‌های اطراف به یاد می‌آورد؟ مگر آنکه پروژه‌ای از قبل طراحی شده باشد که اجزای آن به خوبی همدیگر را بشناسند و در حال هماهنگی برای انجام آن باشند.
2- حجازی مدعی می‌شود، تیر به «آئورت» ندا آقاسلطان برخورد کرد. در حالی که اگر تیر به «آئورت» وی اصابت می‌کرد، حادثه دیده اصطلاحا دچار «confause» (گیج‌شدگی) می‌شد. ولی در تصویر مشاهده می‌شود که ندا آقاسلطان عملا یکی از دست‌هایش را تکان می‌دهد و به‌نظر می‌رسد در چند نوبت به دوربینی که با کیفیت بالا تصویر می‌گرفت، نگاه می‌کند.
از سوی دیگر اگر آنگونه که حجازی مدعی شده تیر به آئورت ندا اصابت و خون فوران کرده، چرا روی لباس‌های وی آثار خون دیده نمی‌شود و فقط این جلوی پای نداست که حجم فراوانی خون دیده می‌شود! از سوی دیگر اگر گلوله به آئورت ندا برخورد کرده، قطعا خون فوران می‌کند، ولی چرا میزان خونی که دست‌های حجازی و مربی موسیقی به آن آغشته است هیچگونه تناسبی با آن حجم خون فوران شده ندارد؟
3- این ادعا با یافته‌های پزشکی مطابقت ندارد که «آئورت» پاره ‌شود و 15 ثانیه بعد مصدوم آنچنان هوشیار باشد و به صدای اطرافیان عمل کند. همچنین این موضوع غیرقابل پذیرش است که همزمان با این رفتار بیماری که گلوله به آئورت وی اصابت کرده، خون از بینی مصدوم خارج شود.
خروج این میزان خون از بینی، مستلزم آن است که خون وارد ریه و مجاری تنفسی شود و آن را اشباع کند و از راه دهان و بینی خارج شود. در چنین وضعی مصدوم نمی‌تواند بلافاصله قبل از خروج این حجم خون، هوشیار باشد!

اما اصل ماجرا!
شبکه خبری بی‌بی‌سی که عهده‌دار پروژه رسانه‌ای (قتل رسانه‌ای) ماجرای قتل ندا آقاسلطان بوده در این‌باره چندین بار اقدام به پخش صحنه‌هایی از حضور ندا آقاسلطان در تجمعات می‌کند! جالب‌تر آنکه در یکی از این تصاویر، ندا آقاسلطان در وسط کادر و اصطلاحا در نقطه «طلایی» دوربین قرار می‌گیرد.
در همین تصویر ندا به عقب برگشته، دوربین را نگاه می‌کند! و سپس به همراه مربی موسیقی خود به سمت راست حرکت می‌کند! جالب آنکه دوربین نیز در حالی که جمعیت حاضر در کادر، فراوانند، اقدام به تعقیب ندا آقاسلطان می‌کند! چرا؟ در میان این همه سوژه چرا دوربین بر ندا آقاسلطان و مربی وی زوم کرده و آنها را تعقیب می‌کند؟! بدون شک به علت ازدحام جمعیت، مکان برای انجام سناریو مناسب نبوده است.
اما در تصویر معروف، فضایی که صحنه قتل ندا در آن اتفاق افتاده، هیچگونه درگیری یا ازدحام جمعیتی را نشان نمی‌دهد. به عبارت دیگر اتفاق خاص و عجیبی در آن اطراف رخ نداده است. بنابراین این موضوع نشان‌دهنده آن است که آشوب‌ها به مکان فیلمبرداری شده سرایت نکرده است! اما آنها مدعی هستند که ندا آقا سلطان در این مکان مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرد! جالب آنکه پس از آنکه آرش حجازی و مربی موسیقی ندا، وی را روی زمین می‌خوابانند، اطراف تصویر حرکت عادی مردم را حکایت می‌کند! آیا اگر در آن اطراف صدای شلیک گلوله می‌آمد، حرکت مردم اینگونه عادی بود؟! با نگاهی به فیلم سوال دیگری که پیش می‌آید این‌است که چرا ندا پس از اصابت گلوله فرضی، نقش بر زمین نشده و توسط حجازی و استاد خود روی زمین خوابانده می‌شود.
در حالی که اگر در آن صحنه گلوله‌ای به آئورت او خورده بود قطعا باید خودش نقش بر زمین می‌شد.
و نقش ندا در فیلم منتشر شده از فیلمی که ادعا می‌شود صحنه به قتل رسیدن ندا را نشان می‌دهد، در هنگامی که ندا آقاسلطان روی زمین می‌نشیند، دست چپ وی خالی است؛ موقعی که آرش حجازی و مربی موسیقی، ندا را روی زمین می‌خوابانند نیز دست چپ وی خالی است و حتی هنگامی که دوربین که کیفیت بسیار بالایی دارد، قصد پایان فیلمبرداری از پایین تنه ندا و اقدام به فیلم گرفتن از صورت وی را دارد، در دست چپ ندا هیچگونه شیئی دیده نمی‌شود. اما بلافاصله پس از آنکه دوربین از پشت سر مربی موسیقی عبور کرده و اقدام به فیلمبرداری از صورت ندا می‌کند، در کمال حیرت در دست چپ ندا شیئی که شباهت زیادی به کیسه خون دارد یا دستگاهی شبیه به آن، دیده می‌شود!! اما ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود.
ندا آقاسلطان که از وی به عنوان نماد به اصطلاح جنبش سبز یاد می‌شود، همزمان دست چپ خود را نزدیک صورتش آورده و چند بار با انگشت شست خود شیئی در دست خود را فشار می‌دهد.
در همین هنگام خون روی دهان و بینی ندا سرازیر می‌شود و در ادامه صحنه پایین رفتن دست چپ ندا به وضوح مشاهده می‌شود!!
در کلیپی که سایت mobarezclip.com از این تصاویر منتشر کرده، حرکت دست ندا به وضوح به نمایش گذاشته شده و توضیحات قابل تاملی روی این تصاویر داده شده است که از طراحی یک سناریوی کثیف در این باره خبر می‌دهد.
نکته جالب و در عین حال قابل تامل دیگر اینکه در صحنه‌ای از فیلم، مشاهده می‌شود فردی اقدام به عکس گرفتن از ندا می‌کند. همان عکسی که این روزها معروف‌ترین عکس وی است. اما بررسی صورت ندا در هنگام گرفتن این عکس و خود عکس منتشر شده، نشان می‌دهد طراحان سناریوی قتل ندا، اقدام به دستکاری این عکس کرده و بخش‌هایی از خون ریخته شده بر صورت وی را پاک کرده‌اند.
قطعا وقتی دختری جوان، زیبا و دانشجو برای این سناریو انتخاب می‌شود، می‌بایست هنگام قتل ساختگی وی، جلوه‌های بصری صورتش نمایان باشد! این مستند نشان می‌دهد ندا آقاسلطان در فیلم قتل، به ایفای نقش پرداخته، اما براستی وی چگونه کشته شد؟آنگونه که پزشکی قانونی گزارش داده، ندا آقاسلطان با شلیک اسلحه و از پشت و از فاصله‌ای بسیار نزدیک مورد اصابت قرار گرفته است.
پزشکی قانونی همچنین گزارش داد که ندا آقاسلطان با اسلحه‌ای با کالیبر و مدل کوچک به قتل رسیده است. این گزارش پزشکی قانونی نشان می‌دهد، ندا آقاسلطان در صحنه‌ای که فیلم آن هفته‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شد، کشته نشده است. اما ندا همان روز کشته شد، پس ماجرا چیست؟ کارشناسان قطعی‌ترین فرضیه برای قتل ندا را اینگونه می‌دانند که وی در حین انتقال به بیمارستان کشته شده است. به احتمال قریب به یقین، ندا آقاسلطان در مسیر بیمارستان توسط همان سناریست‌های ماجرا به قتل رسیده است.
دیگر ابهامات چرا آرش حجاری 24 ساعت پس از فیلمبرداری از صحنه مشکوک قتل ندا آقا‌سلطان، ایران را ترک می‌کند؟ این در حالی است که وی 48 ساعت قبل از ماجرا به ایران آمده بود. حجازی که در انگلیس تحصیل می‌کند، 2 روز پس از حضور در ایران، وارد اتفاقی بسیار مشکوک علیه جمهوری اسلامی ایران می‌شود؛ یک روز بعد نیز وی از ایران خارج می‌شود و برای اولین بار به عنوان شاهد ماجرا درگفت‌وگو با بی‌بی‌سی فارسی ـ اصلی‌ترین رسانه حامی موسوی و مخالفان جمهوری اسلامی ـ اقدام به تشریح ماجرا می‌کند!اما نکته بسیار مشکوک دیگر را از زبان داریوش سجادی از عناصر نزدیک به اپوزیسیون خارج از کشور در گفت‌وگو با سایت ضدانقلاب «گویانیوز» بخوانید.
سجادی در بخشی از این گفت‌وگو، قتل آقاسلطان را سناریویی از پیش تعیین شده می‌داند و می‌گوید: «یک نکته دیگر هم هست که از آرش حجازی شاهد قتل ندا آقاسلطان می‌پرسم. یا ایشان یا هر کس دیگری که می‌خواهد جواب بدهد. ایشان 48 ساعت بعد از حادثه با ویزای آماده در جیب(!) سر از بی‌بی‌سی درآوردند و گفتند ما قاتل ندا را گرفتیم. کارتش را درآوردیم، او بسیجی بود و ... بنده سوالم این است آقای آرش و همه کسانی که خبر را شنیدید، شما می‌گویید جنبش سبز یک جنبش نایس ملاطفت‌طلب است بعد هم توانستید یک بسیجی آدم‌کش را که یک نفر را در مقابل چشم همه کشته خلع‌سلاح کنید و کارت شناسایی‌اش را هم درآورده‌اید، ایشان هم تمام مدت مثل ماست ایستاده و شما را نگاه کرده؟! از کی تا حالا جنبش سبز اینقدر دلاور شده که یک قاتل مسلح را خلع‌سلاح کند، بعد هم ولش کند؟! آیا روی پیشانی بنده و امثال بنده نوشته شده: ابله!» گفتنی است اکنون با سفر کاسپین ماکان نامزد ندا آقا سلطان به رژیم صهیونیستی و دیدار با شیمون پرز و معرفی خود به عنوان نماینده مردم ایران!،پیچیدگی های این قتل بیش از پیش بیشتر شده و نقش سرویس های اطلاعاتی بیگانه را در این قتل بیش از پیش پررنگ تر می کند.

نظر مادر ندا آقاسلطان درباره سفر ماکان به اسرائیل
در همین زمینه مادر ندا آقا سلطان درگفتگویی در خصوص سفر نامزد دختر خود به رژیم صهیونیستی از اقدام ماکان  اعلام برائت کرد.
هاجر رستمی مطلق، مادر ندا گفت که نامزد ندا بودن این حق را برای کاسپین ماکان ایجاد نمی کند که به اسرائیل سفر و با شیمون پرز دیدار کند و با سوء استفاده از نام ندا، خود را نماینده مردم ایران بخواند.
در روزهای اخیر خبرهایی همراه با تصاویر دیدار کاسپین ماکان با شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل منتشر شد.
مادر ندا آقا سلطان با تایید آشنایی و نامزدی دخترش با کاسپین ماکان گفت: "ندا و کاسپین 20 فروردین ماه آشنا شدند و این آشنایی بعد از دوماه به مرحله نامزدی رسیده بود. یعنی بحث خواستگاری مطرح شده بود و قرار بود رسما با هم ازدواج کنند و اگر ندا کشته نشده بود او و کاسپین با هم ازدواج می کردند، اما حتی این نزدیکی و نامزدی نیز، چنین حقی را به کاسپین نمی دهد که از نام ندا سوء استفاده کند."
خانم رستمی مطلق با ابراز تاسف از سفر کاسپین ماکان به اسرائیل گفت: "نباید چنین کاری می کرد و قبل از شما من با خود کاسپین تلفنی صحبت کردم و به خود او هم گفتم که "با این کار خودت را خراب کردی، ندا را خراب نکن و از نام ندا سوء استفاده نکن. اسرائیل جایگاهی بین مردم ایران ندارد و تو با این کار خودت را منفور و وجهه ات را خراب کردی."
هدی آقا سلطان، خواهر ندا نیز تاکید کرد که کارها و سخنان کاسپین ماکان باید به حساب شخصی خود او گذاشته شود و کارهای او هیچ ارتباطی به ندا و خانواده آقا سلطان ندارد.

 



  انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 115979

 

 

منبع ما :  http://www.javanonline.ir/Nsite/FullStory/?Id=115979


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 8:12 عصر | نظرات دیگران()
روایت امام‏جمعه‏موقت مشهد از ویژگی‏های شخصیتی رهبر انقلاب
گاهی به طور ناشناس به مناطق فقیرنشین می‏روند

گروه فرهنگی: "مقتدر مظلوم" توصیفی است که با دوران امیرالمومنین(ع) مطابقت داده می شود. توصیفی که شاید طی ماههای اخیر نیز رواج پیدا کرد و خواه نا خواه از ناگفته ماندن بسیاری از واقعیت ها حکایت داشت. آنچه در پی می آید خاطرات حجت‌الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی و امام جمعه موقت مشهد مقدس است از رهبر انقلاب. او از ابعاد شخصیتیایشان می گوید و از سرکشی های ایشان در مشهد و بم به مردم:

1. خودساختگی

در فضل ایشان، همین بس که در حوزه‌ی علمیه مشهد، کسی نمی‌توانست در فضل ایشان به معنای متعارف تردید کند. خودساخته بودن رهبر معظم انقلاب هم در لحظه‌لحظه رفتار و عملشان مشاهده می‌شد.

در برنامه‌ای هم که ایشان برای طلبه‌ها تنظیم کرده بودند این بود که طلبه‌ها اول نزد استادی بروند و آموزش اخلاقی ببینند. ایشان برای هر امری، دلیلی داشتند و نسبت به آموزش اخلاقی می‌گفتند: "همه شما بچه روستا هستید. بچه‌های روستا ضمن این‌که از استعداد و سلامت و اعصاب آرام و خوبی برخوردار هستند، کوله‌باری از محرومیت به همراه دارند. وقتی چنین افرادی به حوزه وارد می‌شوند، اگر تحصیل کنند و به لحاظ علمی به مقامی برسند و قدرتی پیدا کنند اگر آموزش اخلاقی ندیده و خود را نساخته باشند، آن محرومیت‌‌ها به عقده تبدیل می‌شود. تنها چیزی که می‌تواند آن محرومیت‌ها را تبدیل به عقده نکند، آموزش‌های اخلاقی است. کسی که این عقده‌‌ها در درونش حل نشود، وقتی به جایگاه و قدرتی برسد، شروع به عقده‌گشایی خواهد کرد." منشأ بعضی از رفتارها در گروهی از افراد بعد از انقلاب همین مسأله بوده است. پس طلبه باید در تمام شرایط، بر خودش مسلط باشد و در فراز و نشیب‌های زندگی تمرین تسلط بر خود داشته باشد؛ وگرنه روزی چراغ قرمزش روشن خواهد شد.

2. توان سیاسی و دشمن‌شناسی

آگاهی و درک و فهم سیاسی ایشان در حدی بود که همه به درک بالای ایشان از مسائل معترف بودند. دشمن‌شناسی دقیق ایشان بسیار مورد توجه بود. دشمن‌شناسی یک هنر است و کسی به طور طبیعی دشمن‌شناس نخواهد شد. حتی اگر کسی دروس حوزه را تا حد اعلا تحصیل کند، لزوماً دشمن‌شناس نیست. دشمن‌شناسی، احتیاج به آگاهی و تیزهوشی نسبت به مسائل پیرامون دارد.

سال 49 رهبر معظم انقلاب در منزل شهید موسوی قوچانی، برای جمع محدودی، بحثی داشتند. بعد از اتمام جلسه من به اتفاق ایشان بیرون آمدم؛ ایشان به من فرمودند: "سازمانی کشف شده است به نام مجاهدین خلق؛ از الآن بدانید که این افراد در اسلام‌شناسی و در معرفت دینی، مشکل دارند و در آینده نیز به خاطر همین مسأله با مشکلات عمده‌ای مواجه خواهند شد." آن زمان که هنوز کم‌تر کسی از وجود چنین سازمانی اطلاع داشت، رهبر معظم انقلاب با آگاهی کامل، دورنمای فعالیت‌های آن‌ها را می‌دانستند.

گروه‌های سیاسی که در ایران فعالیت می‌کنند، همه‌ی آن‌ها دارای شجره‌نامه‌ی کاملی نزد رهبر معظم انقلاب هستند. یعنی اگر کسی بخواهد کامل‌ترین قضاوت یا معرفت را نسبت به هر یک از گروه‌های سیاسی امروز و دیروز ایران داشته باشد، کسی جز رهبر معظم انقلاب نیست که می‌تواند بهترین تفسیر را از عملکرد و شاکله‌ی آن‌ها داشته باشند.

اگر انسان بینش سیاسی قوی نداشته باشد، دشمن‌شناس هم نخواهد بود و کسی که دشمن‌شناس نباشد خیلی زود فریب می‌خورد. نمونه‌ی آن هم در تاریخ موجود است. در طول تاریخ علمای بزرگی فریب نیروهای ستمگر و سیاست‌باز و قلاّبی هم‌دوره‌شان را خوردند. با همه‌ی تقوی و دانش و معرفتشان، چون دشمن‌شناس نبودند فریب خوردند. بنابراین باید متوجه بود که هرچه از عمر انقلاب بگذرد، مسأله‌ی دشمن‌‌شناسی، حساس‌تر و مهم‌تر خواهد شد. طلبه باید هنر دشمن‌شناسی را در خود تقویت کند. انسانی که دشمن‌شناس نیست، در حد قدرتی که داراست، می‌تواند به آسانی ملت را در تور دشمن بیندازد؛ بدون این‌که خودش متوجه باشد و چنین قصدی داشته باشد.

آمریکا نسبت به امام و شهید بهشتی نظر خاصی داشت. بعد از تسخیر لانه‌ی جاسوسی در ایران، کنگره‌ی آمریکا کارتر را احضار کرد و برخورد شدیدی با او نمود و گفت: ایرانی که دهه‌های متوالی در اختیار ما بوده، چگونه ما را شکست داد و تحقیر نمود؟ کارتر در جواب می‌گوید: اگر در ایران سه‌چیز نبود، من انقلاب ایران را شکست می‌دادم:

اول: شخص امام خمینی؛ چون من نمی‌توانم فکر ایشان را بخوانم و پیش‌بینی کنم برای فردا چه تصمیمی دارد. برای همین من همیشه باید در حالت دفاع باشم و هرگز نتوانستم در حال هجوم باشم. دوم: حزب جمهوری اسلامی؛ چون تا تصمیم بگیرد، مردم به خیابان‌ها می‌آیند. سوم: آقای بهشتی؛ چون این فرد را نتوانستم به هیچ شیوه‌ای فریب دهم. نه اهل معامله بود، نه اهل ترس بود و نه فریب می‌خورد.

از نظر کارتر، این‌ها عوامل شکست آمریکا از انقلاب اسلامی ایران بود که منشاء همه‌ی این‌ موفقیت‌ها هم هنر دشمن‌شناسی است. اصرار ما بر بالا رفتن آگاهی سیاسی طلبه، به این معنا نیست که ما از طلبه بخواهیم سیاست‌باز باشد، مطالعه نکند و یا درس نخواند. بلکه منظورمان هوشیاری و آگاهی طلبه از مسائل سیاسی است. چون اگر این‌گونه نباشد، فریب خواهد خورد. اگر آگاهی سیاسی بالا نباشد، نمی‌توانیم مردم را هدایت کنیم و به آن‌جایی که باید، برسانیم.

رهبر معظم انقلاب دارای این اوصاف بوده و هستند. به همین خاطر است که آمریکا را به لحاظ سیاسی در موضع دفاع نگاه داشته‌اند، نه در موضع هجوم. اگر ما در موضع دفاع بودیم، آمریکا با ما رفتار دیگری داشت. اما آمریکا مرتب در حال دفاع است و این مستقیماً مرتبط با شخص رهبر معظم انقلاب و نشأت گرفته از همان قدرت درک سیاسی و دشمن‌شناسی است.

3. احترام فوق‌العاده به مردم

از دیگر خصوصیات مهم رهبر معظم انقلاب، نگاه و برداشت ایشان از مردم بود. آقا نسبت به مردم نگاه دیگری داشتند. برای همین ایشان نیروی اصلی در روند انقلاب و پیروزی آن را مردم می‌بینند. ایشان همیشه به مردم احترام فوق‌العاده می‌گذاشتند و طوری رفتار می‌کردند که مردم جذب شوند، فرار نکنند، زده نشوند و...

ایشان همیشه می‌گفتند به مقدسات مردم، اهانت نکنید. مردم بعضی چیزها را چه به درست و چه به غلط مقدس می‌پندارند. کسی حق اهانت به آن مقدسات را ندارد، بلکه اگر می‌خواهند کاری انجام دهند باید فکر آن‌ها را روشن نمایید و به آن‌ها بفهمانید که آنچه مقدس می‌شمارید، مقدس نیست. باید مقدسات را با خصوصیات و ویژگی‌هایش به مردم شناساند، نه این‌که با مقدسات مردم مبارزه کرد.

به همین دلیل آیت‌الله خامنه‌ای بسیار به مردم کمک می‌کردند. به عنوان نمونه در سیل قوچان، زلزله‌ی طبس و زلزله‌ی کاخک گناباد، ایشان نسبت به کمک‌رسانی به مردم بسیار حساس بودند. با این‌که در تبعید به سر می‌بردند ولی دائماً در فکر مردم بودند.

وقتی ایشان در "چابهار" تبعید بودند، ما به اتفاق چند نفر از علما خدمت ایشان رسیدیم. بعد از مدتی صحبت و گفت‌وگو، ایشان فرمودند: "یک مسأله‌ای هست. این‌که من خیلی دوست دارم به مردم محروم این منطقه کمک کنم؛ اما پولی ندارم." ما هم پول جمع کردیم و خدمت ایشان فرستادیم و ایشان نیازهای مردم را تأمین می‌کردند. به تدریج مردم به ایشان گرایش پیدا نمودند. در همین حال سِیلی آمد و مردم خیلی صدمه دیدند. ایشان بلافاصله، یک ستاد کمک‌رسانی تشکیل دادند. همه نیروهایی که آقا را می‌شناختند و یا با ایشان مرتبط بودند، کمک‌ها را آوردند و در ستاد کمک‌رسانی ایشان متمرکز کردند. دستگاه شاه، یک مرتبه دید که هیچ‌کاره است و کسی به آن‌ها مراجعه نمی‌کند. ادارات خلوت شد و هر کسی هر کاری داشت، به ستاد مراجعه می‌کرد. کار دولت مختل شده بود. بعد این ماجرا ایشان را به مکانی دیگر تبعید کردند؛ چون مردم را به طرف خودشان جذب کرده بودند. ایشان الآن هم همین حالت را دارند. آقا مسؤولی است که در عین رهبری، بیشترین ارتباط را نسبت به هر کسی که فکر می‌کنید، با مردم دارد. گاهی به مشهد که می‌آیند، با یک وانت به محله‌های فقیر مشهد می‌روند و وارد خانه‌ی آن‌ها می‌‌شوند و از نزدیک با مردم صحبت می‌کنند.

در مسئله‌ی زلزله‌ی بم، ایشان به صورت ناشناس وارد منطقه شدند. حتی استاندار هم خبردار نشد. ایشان معتقد هستند که روحانی، برای رسالت خود در ارتباط با مردم مَثلش، مثل ماهی است و دریا. ماهی در دریا تولید می‌شود، در دریا رشد می‌کند و در دریا هم به کمال می‌‌رسد. روحانی از مردم تولید می‌شود، در میان مردم رشد می‌کند و در میان آ‌ن‌ها هم به کمال می‌رسد. ایشان به مسؤولان می‌گویند: "مردم را کم نبینید؛ مردم را کم نگیرید. اصلاً ارتباط با مردم عادی باید جزء برنامه زندگی‌تان باشد." موضوع کار ما مردم هستند. مگر ما غیر از مردم کار دیگری هم داریم؟ موضوع کار ما همان موضوع قرآن است. موضوع قرآن هم مردم است، "ناس" است، "انسان" است.

4. دریافتی متعالی از اسلام

از خصوصیات دیگر ایشان، برداشت و تفسیر عالی از اسلام بود. به این معنا که دین را به گونه‌ای جامع تفسیر می‌کردند که جز در قالب یک نظام اجتماعی و حکومتی شکل پیدا نمی‌کرد. اگر بگوییم که اسلام چیزی است در کنار زندگی، یک مسأله است و اگر بخواهیم بگوییم اسلام راهی است برای زندگی، مسأله دیگری است. اگر بگوییم اسلام چیزی است در کنار زندگی، نیاز به حکومت اسلامی نداریم. چون در هر حکومتی می‌توانیم دین‌دار زندگی کنیم؛ چه در آمریکا باشیم، چه در آلمان و چه در هر جای دیگری. اما اگر بگوییم دین راهی است برای زندگی، جز در یک حکومت اسلامی نمی‌‌شود زندگی کرد. جز با یک حکومت اسلامی نمی‌شود مسلمان زندگی کرد. دین راه زندگی است، یعنی همه‌ی کارهای من، همه‌ی فعالیت‌ها و تلاش‌های من، باید در یک راه باشد که آن راه دین است. این بینش از اسلام می‌گوید که دین باید حکومت داشته باشد. دین بدون حکومت نمی‌تواند دین باشد. اما اگر دین را این‌گونه تعریف کنیم که عبارت است از یک سلسله عقاید مخصوص در ذهن و یک سلسله مسائل اخلاقی و احکام مشخص، در هر جایی می‌توانیم دین‌دار زندگی کنیم. در آمریکا می‌‌توانیم معتقد به امامت علی‌بن‌ابی‌طالب باشیم و توحید و معاد و قیامت را قبول داشته باشیم. این‌گونه مسلمان بودن، فقط در زندگی شخصی و فردی نمود دارد و تأثیرگذار است. اما کدام پیامبر و یا امام، دین را این‌گونه تعریف کرده است؟! بلکه دین رابطه‌ی انسان را با انسان‌های دیگر تعیین می‌کند؛ وظیفه‌ی انسان را نسبت به سایر انسان‌ها مشخص می‌‌سازد. رابطه‌ی انسان را با طبیعت و جهان مادی معین می‌کند. اگر دین این‌گونه بود، دیگر نمی‌شود خارج از دین زندگی کرد.

پس اگر قرار باشد دین در همه‌ی کارها نمود داشته باشد، جز در یک نظام اجتماعی و حکومتی، نمی‌شود این کار را انجام داد. دین راه زندگی است، نه چیز دیگری در کنار زندگی. آنچه با پذیرفتن اصلِ "دین، راه زندگی است" مشخص می‌شود، تسلط کامل طلبه بر علوم حوزوی و آگاهی کامل از جهانی است که در آن زندگی می‌کند. به عبارتی ساده‌تر، اسلام را جز در قالب یک نظام اجتماعی و حکومتی نمی‌توان تعریف کرد. جز در این قالب، قابل تعریف نیست.

5. جذب همه‌ی اقشار جامعه

آیت‌الله خامنه‌ای با داشتن خصوصیات چهار‌گانه‌ای که گفته شد، محور همه‌ی کسانی شدند که می‌خواستند دین را بشناسند و اهل سیاست بودند؛ اهل دین و دیانت. ایشان مجموعه‌ای را جذب کرده بودند که در آن، هم سیاسی دیده می‌شد، هم مبارز، هم انسانی که طالب است اسلام را بشناسد و هم متدین بازاری و هم جوان دانشگاهی علاقمند به شناخت دین. همه‌ی این افراد در آن مجموعه حاضر می‌شدند و استفاده می‌کردند. درس تفسیر ایشان در تاریخ مشهد بی‌نظیر بود. جلسه‌ی تفسیر ایشان از 6 نفر شروع شد و روزی که تعطیل کردند، هفتصد هشتصد نفر طلبه‌ی جوان، دانشجو و قشر عظیمی پای درس تفسیر بودند. ایشان در جذب افراد، جامعیت جالبی داشتند. از همه‌ی گروه‌ها و اقشار پیرامون ایشان جمع می‌‌شدند. ایشان محور مبارزه و تغذیه‌ی اندیشه‌ی مبارزاتی اسلام در مشهد بودند.

رهبر معظم انقلاب همیشه سعی می‌کردند در متن مردم متدین باشند. برای همین مسجد را به عنوان یک مرکز ارتباطی با مردم، نماز جماعت خواندن، درس اخلاق و تفسیر گفتن، برمی‌گزیدند. چون مسجد بهترین مکان است برای اجتماع افراد متدینان. مرکز طبیعی ارتباط روحانی با مردم همین مساجد است.

6. گزینش و پرورش طلاب مستعد

از خصوصیات ممتاز دیگر ایشان، انتخاب و گزینش طلبه‌‌های مستعد و سالم و پرورش آن‌ها در جلسات خصوصی بود. ایشان معتقد بودند جلسات خصوصی که افراد کم‌تری حضور دارند، بهترین مکان برای ساختن و تربیت نیروهای توانمند، کارآمد و مؤثری است که در آینده بشود از آن‌ها استفاده نمود. افرادی که در این گروه‌ها و جلسات خصوصی پرورش می‌یافتند، دارای خصوصیات و حالات ویژه‌ای بودند. از جمله این‌که نسبت به هر مسأله‌ای، احساس مسؤولیت عمیقی پیدا می‌کردند و انسانی که احساس مسؤولیت کند، دیگر در مورد مسائلی که در اطرافش می‌گذرد، بی‌توجه نیست.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=46965


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 89/1/7 و ساعت 11:13 صبح | نظرات دیگران()
<   <<   101   102   103   104   105   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا