همه - خبر روز
شیفته دانش، داناترین مردم است . [امام علی علیه السلام]
امروز: جمعه 04 تیر 27
نمایندگان با رییس‏جمهور دیدار می‏کنند

معاون ارتباطات مجلس معاونت پارلمانی رییس جمهوری اعلام کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن سال جدید بزودی با رییس جمهوری دیدار و در موضوعات مهم کشوری گفت و گو می کنند.

حجت الاسلام علی اکبر مسعود پور در گفت و گو با ایرنا افزود: جمعی از نمایندگان مجلس به مناسبت فرا رسیدن سال جدید طی روزهای آینده به دیدار محمود احمدی نژاد می روند.

وی تصریح کرد: در این دیدار که در دفتر رییس جمهوری برگزار می شود ضمن تبریک سال جدید، در موضوع های مختلف کشور بویژه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=47096


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 8:35 عصر | نظرات دیگران()

 خانواده معصومی نژاد در محفل گرم ایرانیان مقیم رم

آیین باستانی نوروز امسال در حالی با حضور جمع صمیمی ایرانیان در پایتخت ایتالیا و در کنار سفره هفت سین ایرانی برگزار شد که حمید معصومی نژاد " خبرنگار صداو سیما" غایب بزرگ مراسم بود.

 

 به گزارش ایرنا، در این آیین که روز یکشنبه برگزار شد، سید علی حسینی "سفیر جمهوری اسلامی ایران در رم " سال نو خورشیدی را به خانواده معصومی نژاد و دیگر میهمانان حاضر تبریک گفت و برای تک تک هموطنان خود در ایتالیا و همه جهان آرزوی سربلندی کرد.

این مراسم در محل اقامت سفیر جمهوری اسلامی برگزار شد و شماری از هنرمندان کشورمان نیز در جمع گرم میهمان حضور داشتند.

عبدالحسین مختاباد که برای مخاطبان ایرانی خاطره آلبوم هایی چون شبانگاهان ؛ داغ تنهایی ؛ قاصدک ؛ رنگین کمان عشق ؛ بهشت من و این اواخر ماه مجلس را تداعی می کند از جمله میهمانان حاضر در این میهمانی بود.

هنرمندان میهمان و ایرانیان حاضر در مراسم امروز با استقبال گرم از مادر و خانواده حمید معصومی نژاد؛ سال نو را به آنها تبریک گفتند و برای آزادی حمید دعا کردند.

پلیس ایتالیا، اسفند ماه در یک اقدام ابهام آمیز، حمید معصومی نژاد " خبرنگار صداوسیما" را به اتهاماتی واهی دستگیر و روانه زندان کرد.

منبع ما : http://www.iribnews.ir/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 1:46 عصر | نظرات دیگران()
زمینه اصلاح بودجه هدفمند‏کردن‏یارانه‏ها وجود‏دارد

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمینه اصلاح رقم در نظر گرفته شده برای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در بودجه سال 89 کشور وجود دارد،گفت:دولت می تواند پس از اجرای اولیه قانون، پیشنهادی را به مجلس مبنی بر افزایش بودجه این طرح ارائه کند.

جواد آرین منش در گفت و گو با ایرنا درخصوص مشکلات اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و پیشنهاد برخی نمایندگان مجلس مبنی بر افزایش بودجه آن درجهت تعامل افزونتر با دولت،اظهارداشت:با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب دولت باید قانون مصوب مجلس را محترم شمرده و آن را اجرا کند،در مقابل مجلس نیز باید همکاری و حمایت خود را از دولت تداوم بخشیده و قوه مجریه را در اجرای این قانون مهم یاری کند.

آرین منش با بیان این که بهترین راه حل،اجرایی کردن قانون مصوب مجلس از سوی دولت است،تصریح کرد: معتقدم در اواسط اجرای هدفمند کردن یارانه ها و زمانی که شرایط کار برای افزایش درآمدهای ناشی از آن فراهم و مشکلات احتمالی آن از جمله افزایش تورم، برطرف شد، زمینه برای افزایش ارقام مورد نظر مهیا می شود ولی لازمه این کار شروع اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها است.

نایب رییس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که بودجه هدفمند کردن یارانه ها ارتباط مستقیمی با بودجه سالانه دولت ندارد،اظهارداشت : باید توجه داشت که فقط 20 درصد از درآمدها در اختیار دولت برای کارهای عمرانی قرار می گیرد و 80 درصد بقیه نیز در داخل طرح هدفمند کردن یارانه ها مصرف می شود.

آرین منش،ادامه داد: بنابراین اگر دولت بعد از اجرای اولیه قانون پیشنهادی را به مجلس مبنی بر افزایش بودجه این طرح ارائه کند، قابل بررسی است مانند متمم های بودجه که در نیمه راه، دولت به مجلس ارائه می کند؛ بنابراین زمینه اصلاح در بودجه لایحه هدفمند کردن یارانه ها نیز وجود دارد.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی درخصوص موافقت مجلس با افزایش بودجه لایحه هدفمند کردن یارانه ها قبل از آغاز اجرای آن،ابراز تردید کرد و گفت: باید دولت با همین بودجه مصوب مجلس کار را آغاز کند تا در آینده درباره افزایش بودجه تصمیم گرفته شود.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=47094


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 1:41 عصر | نظرات دیگران()

این روزها که وقت بیشتری برای کارهای شخصی و وبگردی دارم در بین فیدهای سایتهای خبری سرخط خبری مربوط به نامه سرگشاده یکی از بازداشت شدگان مرتبط جرائم رایانه ای نظرم را جلب کرد. نامه سرگشاده منتسب به سعید ملک پور که از بازداشت و آنچه بر وی گذشته (حال راست یا دروغش برعهده خود ایشان) و  نامه ها و پیامهای همسر ایشان که از قرار به تازگی به کانادا برگشته اند و همچنین دلیل بازداشت و جرایم منتسب به وی را در سایت گرداب و دیگر سایتهای خبری مطالعه کردم.
تلاش سعید ملک پور و همسرش (بخصوص با توجه اتهام وی و مجازات پیش بینی شده برای آن در قانون ) بخصوص در نزدیکی تاریخ دادگاه ایشان قابل درک است اما آنچه برای من جالب بود نوع نگارش نامه و نحوه انتشار اخبار آن در برخی سایتهای خبری ( بخصوص در سایتهای خبری جنبش سبز و حقوق بشر) است. استفاده از عنوان زندانی سیاسی برای سعید ملک پور و پوشش اخبار مرتبط با وی در سایتهای سیاسی نکته قابل تاملی است و بعید نیست در آینده رنجنامه بازداشت شدگان مربوط به دزدی،قتل،تجاوز و حتی افرادی مانند ریگی (که از قرار ایشان هم بدون نشان دادن کارت شناسایی و حکم بازداشت دستگیر شده است) در این سایتها منتشر شود.
اما سعید ملک پور کیست؟ در گزارش سایت گرداب اتهامات ملک پور اینگونه بیان شده است.-متهم سعید.م با نام مستعار سیاوش حسین‌خانی:
مدیر شبکه بزرگترین سایت های مستهجن، ضددین و ضد امنیت فارسی‌زبان به نام ایران سکس و با آدرس اصلی avizoon.com و حامی فنی و مالی سایت xpersia.com و biaclip.net و shahvatsara.com می باشد.  (گزارش مربوط به شبکه مضلین 2 – سایت گرداب)

در واقع ملک پور گرداننده یکی از بزرگترین و مشهورترین سایتهای پورنو فارسی به نام آویزون بوده  و البته حامی چندین سایت نسبتاً معروف پورنوی دیگر است. وی در خارج از کشور زندگی می کرده و شناسایی و بازداشت وی پس از کارهای اطلاعاتی و در بلند مدت امکان پذیر شده است، بازداشت وی مدتها مخفی مانده تا امکان شناسایی و بازداشت کاربران فعال و مدیران انجمنها و همکاران وی در راه اندازی سایتهای پورنو امکان پذیر باشد و فکر میکنم با من موافق بودید که اگر قرار بود در یک روند قانونی  احضاریه برای این فرد ارسال شود نه او و نه هیچ کس دیگری از همکاران وی بازداشت نمی شدند!
جالب است که در خبرهایی که در رابطه با ملک پور در سایتهای خبری منتشر شده است هیچ اشاره ای به فعالیت اصلی وی  نشده است. هیچ اشاره ای به سایت آویزون و مطالب آن نشده است و فقط به این بسنده شده که این زندانی سیاسی در رابطه با پرونده‌ی  موسوم به «مضلین ?» مربوط به جرایم اینترنتی بازداشت شده است و او را یک فارغ التحصیل دانشگاه شریف در رشته متالوژی معرفی میکنند که در کانادا به طراحی وب سایت اشتغال داشته است. حداقل این است که نه در نامه ملک پور و نه در اخبار مرتبط به آن و همچنین گفته های همسر وی اتهام اصلی ملک پور در مدیریت سایت پورنو رد نشده است و همچنین  مشخص است که ملک پور هیچگونه فعالیت شاخصی در عرصه سیاسی یا حقوق بشر (به جز آنکه فعالیتش در سایت آویزون و چند سایت مشابه دیگر را فعالیت سیاسی بخوانیم یا اینکه واقعا این فرد با اهداف سیاسی سایت پورنو راه اندازی کرده باشد) نداشته است و با این حساب نام بردن از وی به عنوان زندانی سیاسی در متن این خبرها عملا توهینی به زندانی سیاسی است!.
من نمی‌دانم! شاید تعریف زندانی سیاسی تغییر کرده است یا شاید راه اندازی سایتهای پورنو هم به فهرست فعالیتهای سیاسی اضافه شده است که اگر اینگونه باشد ملک پور با توجه به تعداد کاربران و بازدیدکنندگان سایتش قاعدتاً یکی از بزرگترین فعالان سیاسی دهه اخیر بوده است و علاقمندان به پناهندگی هم راهی جدید برای اثبات فعالیت سیاسی و دریافت اقامت پیدا کرده اند.
بررسی و تحلیل حقوقی روند یک پرونده (حتی اگر مربوط به یک متجاوز به کودکان و منحرف جنسی باشد ) و اشاره به اشتباهات قانونی صورت گرفته در روند پیگیری یک پرونده  کاری بی ایراد و حتی ستودنی است اما معصوم سازی و تغییر ماهیت اتهام و جرم یک فرد و قرار دادن او در کنار افرادی که به دلیل گرایش یا اظهار نظر سیاسی بازداشت شده اند حتی اگر با انگیزه دیگری باشد شایسته سایتهایی که مدعی اطلاع رسانی هستند نیست. ادامه چنین روندی چیزی نیست جز آنکه به بی اعتمادی به اخبار منتشر شده درباره زندانیان سیاسی می انجامد و ارزش زندانی سیاسی در حد هر مجرم معمولی پایین می آورد.
از بخش جدی این بحث که بگذریم ادعاهای همسر ملک پور هم در نوع خود خواندنی است. او در جایی ادعا کرده است که همسرش مجبور به همکاری با سایت گرداب شده است و چنین ادامه می دهد که  « …چه بسا گروه‌های متعددی برای هک کردن سایت گرداب تلاش کردند ومتاسفانه چندان کاری از پیش نتوانستند ببرند و من مطمئنم که تخصص بالای همسر من در این امر بی‌ تاثیر نبوده است..» . از قرار در کشور کمبود شدید متخصص امنیت شبکه داریم و حداقل فایده بازداشت مدیر سایت آویزون بالابردن سطح امنیت شبکه در کشور بوده است!

Alireza Shirazi – وبلاگ علیرضا شیرازی – ابتکار 89 – گرداننده سایتهای پورنو فعال سیاسی شد!.

منبع ما : http://fered.wordpress.com/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 1:35 عصر | نظرات دیگران()
 از این حسین تا آن حسین 

شهاب اسفندیاری



1- برای یک عدد «حسین» با شکایت مدعی العموم پرونده‌ای در دادسرا تشکیل می‌شود. حسین مذکور دو عدد وکیل زبردست استخدام می‌کند تا از خود دفاع کند. پرونده به دادگاه می‌رود و حسین مذکور محکوم می‌شود. با اعتراض وکلای حسین مذکور، پرونده به دادگاه تجدید نظر می‌رود. قاضی دادگاه تجدید نظر نیز پس از ملاحظه لایحه‌ی وکلای زبردست حسین مذکور، مجددا حکم دادگاه بدوی را - که شامل یک سال حبس است تایید می‌کند. حسین مذکور صبح روز پنجشنبه 28 اسفند بازداشت و روانه زندان می‌شود. صبح روز بعد مقامات دستگاه قضایی «صرفا با توجه به امور انسانی»! تصمیم می‌گیرند به حسین مذکور 1? روز مرخصی از زندان اعطا کنند تا با توجه به مشقت و سختی‌ حضور 2? ساعته نامبرده در زندان، حسین مذکور بتواند در ایام نوروز از لذت حضور در کنار «خانواده محترم» بهره‌مند باشد!

2- یک «حسین دیگر» بدون شکایت هیچ مقام حقیقی یا حقوقی بازداشت می‌شود. تا چند هفته اصولا کسی خبر ندارد آیا آن حسین بازداشت شده یا گم شده یا افتاده در جوی آب و یا چیز دیگر. نه ملاقاتی داده می‌شود، نه پرونده‌ای تشکیل می‌شود، نه اتهامی اعلام می‌شود، و نه اجازه اختیار وکیل داده می‌شود. بعد از چند ماه شایعات مختلف درباره اتهام «حسین دیگر» طرح می‌شود. یکبار اتهام او «توهین به مقدسات» اعلام می‌شود اما چند ماه می‌گذرد و پرونده‌ای تشکیل نمی‌شود. انتخاباتی برگزار می‌شود و در پی آن آشوب و فتنه و اغتشاش کشور را فرا می‌گیرد. عده‌ای بازداشت می‌شوند. در جریان محاکمه آن عده، این «حسین دیگر» نیز تلویحا به متهم به «جاسوسی» می‌شود. چند ماه می‌گذرد. به پرونده بسیاری از افراد حاضر در آن دادگاه رسیدگی می‌شود. برخی محکوم به زندان می‌شوند. برخی همچنان در بازداشت به سر می‌برند. ایام نوروز فرا می‌رسد. دستگاه قضا «صرفا با توجه به امور انسانی» تعداد زیادی از افرادی که متهم به فتنه‌گری و آشوب و تشویش اذهان و تبلیغ علیه نظام شده‌اند را آزاد می‌کند یا به آنها مرخصی می‌دهد تا ایام نوروز را نزد خانواده‌های خود باشند. اما آن «حسین دیگر» همچنان در زندان است. تعداد روزهای زندان او از مرز ?00 هم می‌گذرد و هنوز خانواده‌اش نه می‌دانند او کجا است، نه می‌دانند اتهامش چیست و نه می‌توانند برای او وکیل بگیرند.

3- واقعا تفاوت آن «حسین مذکور» و این «حسین دیگر» چیست؟ پاسخ چندان دشوار نیست: «قدرت». چرا به سیاستمداران و روزنامه‌نگاران صاحب‌نام اصلاح‌طلب که نقش کلیدی در حوادث پس از انتخابات داشته‌اند مرخصی داده می‌شود ولی به «حسین دیگر» مرخصی داده نمی‌شود؟ شاید پاسخ این باشد: آنها در بازی قدرت و خصوصا در مقابله با «مشکلی» به نام «احمدی‌نژاد» می‌توانند در آینده برای برخی‌ها «مفید» باشند. خصوصا که الان دیگر صلاحیت حضور رسمی در میدان قدرت را از دست داده‌اند و نرخ‌شان در بازار سیاست پایین است. اینها می‌توانند برای برخی اصولگرایان همان فایده‌ای را داشته باشند که نهضت آزادی برای جریان «چپ خط امامی» در عصر اصلاحات داشت. اما از آن «حسین دیگر» در این راستا کمکی بر نمی‌آید. به ویژه آنکه ظاهرا برخی او را در زندان دیده‌اند و خبر داده‌اند که او «همچنان بر سر عقاید خود ایستاده است [و] همچنان از احمدی‌نژاد دفاع می‌کند». لذا آزاد کردن او - و حتی مرخصی دادن به او - در این شرایط اصلا «مفید» نیست. چه رسد به اینکه مانند مرخصی دادن به آن «حسین مذکور» امری «انسانی» باشد!

---------------------------------------------------------------

پی نوشت:

1) گاهی فکر می‌کنم که اگر ? سال بعد از ریاست جمهوری شخصی مانند محمود احمدی‌نژاد و خصوصا در روزگار «پسا- 9 دی» و «پسا - 22 بهمن» - یعنی دورانی که برخی «خانواده‌های محترم» ظاهرا در حضیض اعتبار و نفوذ هستند - باز هم آنها از چنین قدرتی برای بالا و پایین کردن قانون و عدالت برخوردارند، پس در روزگار صدرنشینی خودشان یا شرکای اصلاح‌طلب شان، بر این مملکت چه می‌رفته است؟

2) مادر حسین درخشان چند روز قبل نامه‌ی تأمل‌برانگیزی خطاب به «قاضی القضات» نوشته و از دستگاه زیر نظر او شکایت به «قاضی الحاجات» برده است:

حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی
با سلام واحترام

من، مادر حسین درخشان، به حضور شما عرض کوتاهی دارم. دومین عید دربند بودن حسین ما در حالی رقم می‌خورد که هنوز از شرح اتهامات او بی‌اطلاعیم، نمی‌دانیم قرار است در چه تاریخی و در کجا پرونده او به کدام دادگاه تقدیم شود و تا کی قرار است دامنه وعده‌های مکرر مسوولان قضایی در محیط صبر و حوصله ما وسعت بگیرد.

جناب قاضی‌القضات
من از بی‌توجهی‌های مکرر دستگاه تحت‌الامر شما به قاضی‌الحاجات شکایت می‌برم. دعا می‌کنم هیچ‌گاه خانواده‌ای، حتی خانواده مسوولانی که این‌قدر در مشخص‌شدن تکلیف مردم اهمال می‌کنند و تقصیر دارند، هرگز اینچنین به بی‌پناهی ما دچار نشوند.

? ماه است در تمام رسانه‌ها اعلام می‌کنید کسانی را که قصد براندازی نظام را داشته‌اند دستگیر کرده‌اید. شب عید که می‌شود، همه آنهایی را که عاملان اصلی فتنه می‌خوانید آزاد می‌کنید، اما حسین درخشان هنوز از نظر شما مستحق آزادی نیست! چرا؟ چون از کسانی که می‌فرمایید براندازند جرمش سنگین‌تر بوده؟! چون به دامن وطن با پای خودش بازگشته؟! چون از نظر دشمنان، حامی نظام و دولت اسلامی بوده؟! چرا؟

بیش از ??? روز است حسین در زندان شماست. و ما بیرون زندان «هر روز» منتظرش بوده‌ایم. چون شما هر روز به ما وعده‌ای جدید داده‌اید. اگر از خانواده ما حق آزادی فرزندمان را برای عید دوم هم ندادید، قضاوتش با خدا و وعده ما به روز حساب. لااقل این را بگویید که حسین و ما قرار است چند روز، چند ماه و یا احیانا چند سال دیگر در این بلاتکلیفی بمانیم؟ نظام اسلامی که قرار است پناه شهروندان باشد، از عذاب‌ کشیدن یک خانواده منتظر چه سودی عایدش می‌شود؟

2?/12/1388

3) فرا رسیدن عید نوروز و سال نو را به همه دوستان و آشنایان - اعم از دیده و نادیده - تبریک می‌گویم. از همه‌ی خوانندگان این وبلاگ هم به خاطر لطف و توجه‌شان به سیاه‌مشق‌های بنده در این سالی که گذشت تشکر می کنم. به ویژه از آنهایی که با کامنت‌های انتقادی خود نقص‌ها، خطاها و لغزش‌های مرا یادآور شدند.

?) نوشته‌ی قبلی این وبلاگ - همان‌گونه که پیش‌بینی می کردم - واکنش‌های مختلفی به همراه داشت. اگرچه کمیت و کیفیت واکنش‌های مثبت بسیار فراتر از حد انتظارم بود - از یک روحانی فاضل و استاد تاریخ در دانشگاه اصفهان گرفته تا گردانندگان نشریه‌ی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران - اما برخی دوستان نیز از من انتقاد و گلایه کردند، به ویژه به دلیل ارائه تصویری از حضرت امام در آن مطلب، که از نظر آنها صحیح یا روا نبود. به هر حال دوست دارم در ابتدای سال نو به شخصیت آن بزرگ‌مرد تاریخ دوباره ادای احترامی کرده باشم. لذا این نوشته را با نقل جملاتی طلایی از ایشان به پایان ‌می‌برم:

«خدای متعال می‌داند که من نسبت به آخوندهای فاسد آن‌قدر شدید هستم که نسبت به سایر مردم نیستم. ساواکی پیش من محترم‌تر است از آخوند فاسد [...] آن‌قدر صدمه‌ای که اسلام از یک آخوند فاسد می‌خورد از محمدرضا نمی خورد. در روایات هست که آخوند فاسد و ملای فاسد در جهنم از بوی تعفنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم از بوی تعفن بعض از آخوندهای فاسد، دنیا در عذاب است. ما طرفداری از عمامه نمی‌کنیم. ما طرفداری از اسلام می‌کنیم. این اسلام پیش شما باشد معظم هستید. پیش هرکس باشد معظم است.» (صحیفه نور، ج10‌، ص 280-279).



منبع | نویسنده : بانگداد   -  www.bangdad.com

Print  پرینت صفحه

منبع ما: http://bangdad.com/bangdad/pages/details.asp?id=471


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 12:7 عصر | نظرات دیگران()
نام "خلیج فارس" در نقشه موزه چین

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هنگام امضای دفتر یادبود موزه "مروارید " چین، با اشاره به درج نام "خلیج فارس" بر روی نقشه قدیمی این موزه ، باردیگر بر حقانیت و درستی این نام تاکید کرد.

به گزارش برنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،در موزه "مروارید " شهر "سن یا" چین؛ نقشه ای قدیمی از جهان نگهداری می شود، عبارت "خلیج فارس" روی آن درج شده است که گواهی بر اثبات نام حقیقی، درست و کامل آن است.

حسینی با بیان به اینکه در بسیاری از موزه های جهان نقشه های فراوانی نیز وجود دارد که نام "خلیج فارس" روی آنها درج شده است، گفت: درحالیکه اسناد تاریخی بسیاری درباره نام درست و کامل "خلیج فارس " وجود دارد متاسفانه برخی کشورها و رسانه ها از نام های جعلی استفاده می کنند که لازم است رسانه ها به رسالت خود در انعکاس حقایق تاریخی جامه عمل پوشند.

وی گفت : مقامات در سخنرانی ها و رسانه ها هنگام انتشار اخبار و گزارشهای خود نیز می بایست نام "خلیج فارس" را به طور کامل و صحیح بکار برند.

سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شرکت در اجلاس وزیران فرهنگ کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به چین سفر کرده است.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=47089


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 12:2 عصر | نظرات دیگران()
 دیکتاتوری روشنفکری 

حاکمیت غرب و سرمایه داری به دست روشنفکران

 



دیکتاتوری روشنفکری شاید لفظی باشد که تا کنون کمتر کسی از آن نام برده باشد . ترکیب دو واژه ای که تا پیش از این اکثرا در مقابل هم قرار می گرفتند . این که آیا روشنفکران نیز می توانند دیکتاتور شوند ؟ این که آیا روشنفکری شأن است یا یک طبقه اجتماعی ؟ این که روشنفکران دینی مراد ما هستند یا قسم دیگری ازاین واژه نیار به تعریف دقیق و تشریح واژه ی روشنفکر داریم .
روشنفکری از لفظ انتلنکتوئل فرانسوی بر گرفته شده است . وارد شدن این کلمه به ساختار زبان فارسی در ابتدا با کلمه منور الفکر شکل گرفت که بعد ها به روشنفکری تغییر نام داد . حقیقتی نا گزیر است که که باید ایمان بیاوریم روشنفکری در ایران بیمار متولد شده است . اما گاهی به اشتباه چهره های موجه نیز روشنفکر شناخته می شوند که به ناچار باید این کلمه ی پررمز و ابهام را به دو دسته ی روشنفکران دینی و روشنفکران غیر دینی تقسیم نماییم .

روشنفکر دینی کسی است که در عرصه ی اجتماع زیست می کند . او با بهره گیری از جایگاه ممتاز روحانیت در میان اقشار مختلف به مردم بخصوص در ایام انقلاب در روشنگری افکار عمومی اهتمام ویژه ای دارد . روشنفکری دینی با تقید به شریعت سعی در به عرصه ی اجتماع آوردن آن دار. و در هر لباسی که باشد چه روحانی و چه دانشگاهی با قشر طرف مقابل در ارتباط است . روشنفکری دینی دغدغه ی بازگشت به خویش دارد و با کنار زدن شخصیت های اسطوره ای و خیالی از مبارزان نهضت اسلامی اسطوره هایی در جهت قیام علیه استبداد و طاغوت می پردازد . روشنفکر دینی در جهت حکومت الهی است و مدل آن را در نظامی مبتنی بر ولایت الهی پیدا می کند . این تعریف از روشنفکری یک شأن است . شأنی که هرکس میتواند به اندازه ای از آن در فراز و فرود شخصیتی خویش تا آنجا که تعریف دیگری نگیرد برخوردار شود . چه آیت ا... طالقانی باشد و چه مرحوم جلال آل احمد چه استاد شهید مطهری باشد و چه دکتر شریعتی . اما آن تعریف از روشنفکری که در این مقاله پیشوند دیکتاتوری گرفته است روشنفکری غیر دینی یا لاییک یا سکولار است . البته روشنفکران لیبرال یا کمونیست نیزهستند که حتی با دغدغه ی دینی ممکن است در جامعه ظاهر شوند اما با از نظر کارکرد گرایی در دسته دوم تعریف می شوند . و البته هنگامه سر برآوردن همه ی روشنفکران عمدتا در هنگام ایجاد انقلاب ها یا نهضت ها است .
روشنفکر غیر دینی در هر جامعه ای چهره ی کنتروورسیستهای قرن 18 انقلاب فرانسه را بخود می گیرد و با هر نوع جهان بینی در پاتوق ها و کافه ها افکار خود را به همدیگرعرضه میکنند با این خیال که بیشترین کمک را به انقلاب کرده اند . رو شنفکر سکولار در جهت جدا کردن دین از سیاست می اندیشد . و تنها سهمی که برای دین قایل است محدود کردن آن به حوزه ی زندگی فردی انسان است . روشنفکری لاییک در جهت برپایی دیکتاتوری گام بر میدارد و به صورت ذاتی برای این کار ساخته شده است . این تعریف از روشنفکری یک طبقه اجتماعی است طبقه ای که متشکل از هر صنف و صفت . چه روحانی و چه دانشگاهی ، چه اگزیستانسیال ها و چه لیبرال ها و هر آنچه رنگ و بویی از اسلام ندارد . این نوع روشنفکر شباهت زیادی به قشری گرایان و طالبانیسم دارد . چرا که اولی دین را با محدود کردن به دنیا از اجتماع دور می کند و قشری مسلکان با محدود کردن آن به آخرت به دین ضربه می زنند که خطر دومی به مراتب از روشنفکران بیشتر است . جامعه ی ایرانی تا کنون 5 بار دستخوش این طبقه از روشنفکری قرار گرفته است . که به اجمال به بررسی این پنج عرصه می پردازیم.


1- مشروطه و طفل نامشروع روشنفکری : با آغاز نهضت مردم ایران جهت برپایی عدالتخانه و رسیدگی به تظلم خواهی مسلمین در دوران مظفرالدین شاه (نه مشروطه) به رهبری روحانیت روشنفکران نیز سربرآوردند و در این مسیر همراه شدند . روشنفکر داستان مشروطه که سر از فراماسونری اروپا در آورده بود با ایده ها ی خود از غرب سعی در پیاده کردن عقاید و سیاست های حکام اروپایی در ایران داشت .
فراماسونی تشکیلاتی بود که یهودیان با در اختیار گرفتن آن به پیاده کردن اومانیسم و سکولاریسم و دیگر دست آورد های فلسفه غرب در آن کردند . روشنفکران ایران مانند میرزا ملکم خان و میرزا حسین خان سپهسالار و...که دورانی را در لژ های فراماسونی غرب مشغول بودند یا سعی در تاسیس فراماسونری در ایران کردند با قوت گرفتن نهضت تاسیس عدالتخانه در قیام صغری روحانیت مهاجر به شهر ری شاه قاجار دستور تاسیس عدالتخانه را صادر می کند . اما پس از افشای دروغ بودن این وعده علما این بار تصمیم به مهاجرت به سمت شهر مقدس قم می کنند . پس از تجمع مردم در سفارت انگلستان با پیشنهاد سفیر انگلستان لفظ مشروطه شکل می گیرد .
سفیر انگلستان برای کنار زدن رقیب خود روسیه که اختیارات شاه قاجار را در دست داشت و همچنین تاثیر پذیری روشنفکران از انگلستان در جهت دراختیار گرفتن مجلس در جهت مشروطیت گام بر می دارد . و مظفر الدین شاه نیز به ناچار فرمان تشکیل مجلس شورای اسلامی (نه ملی) را صادر می کند (14 مرداد 1285) پس از تشکیل مجلس و راهیابی نمایندگان ملت در آن درگیری مابین دوقشر سهیم در انقلاب مشروطه شکل می گیرد . روحانیت خواستار تطبیق قانون اساسی با شریعت اسلام و مشروطه مشروعه شد و در مقابل روشنفکران لاییک خواستار الگو برداری از قانون اساسی فرانسه و بلژیک شدند . با آغاز در گیریها دولت روسیه در این فضا با تحریک محمد علی شاه قاجار و ماجرای ترور صوری او دستور به توپ بستن مجلس را عملی می کند .
دوران استبداد صغیر آغاز می شود و مشروطه چیان در سرتاسر کشور به سمت تهران حرکت می کنند و با فتح تهران محمد علی شاه به روسیه گریخته می شود و بار دیگر مجلس شورای ملی (نه اسلامی ) شکل می گیرد . اما حادثه ای شوم در کمین بود . روشنفکران غرب زده که از آغاز روحانیت را مانعی بر سر راه خود می دید این بار با خشونت تمام با این صاحبان اصلی نهضت بر خورد می کند و در راس همه حکم اعدام شیخ فضل ا... نوری را از یک آیت ا... فراماسونر به نام آیت ا... زنجانی می گیرند و این بار شیخ بر سر دار می رود و دیگر نمایندگان روحانیت همچون آیت ا... بهبهانی نیز با تیر غضب به قتل می رسند و روشنفکران با تکیه بر مجلس به صدر می نشینند اما دیری نمی پایدکه دیکتاتوری رضاخان برسر کار می آید . گویا تنها هدف آن ها کنار زدن قاجاریه و پوشاندن لباس پهلوی بر اندام استبداد بود که نباید نقش روشنفکرانی امثال وثوق الدوله و فروغی را در این میان نادیده گرفت .


2- نهضت ملی شدن صنعت نفت و گاه مصدق : پس از تبعید رضاشاه به آفریقای جنوبی توسط گروه متفقین و برسر کار آوردن محمد رضاشاه فرزند وی ، زمزمه ی ملی شدن صنعت نفت توسط مجلسیان به گوش رسید . در این میان نیروهای مذهبی به رهبری آیت ا... کاشانی و نیروهای ملی برهبری مصدق زمینه ملی شدن نفت فراهم میشود. در این راه گام بسیار برداشتند . اما پس از چندی نگذشته از شیرینی این پیروزی اختالاف بین نیروهای ملی – مذهبی شکل می گیرد .
شاه پس از قیام30 تیر مردم به خارج از کشور گریخته بود و مصدق به عنوان رییس دولت و وزیر جنگ ( که پست اختصاصی شاه بود )و آیت ا... کاشانی با اصرار به عنوان رییس مجلس انتخاب شد . با شدت اختلاف در میان نیروهای ملی و مذهبی ، جبهه ی ملی به رهبری مصدق دست به اعمالی نا شایست زد که به تبع روحانیت را زیر سوال برد . همچنین ارتباط مصدق با تشکیلات فراماسونری را نباید فراموش کرد . در این میان نباید از جان گذشتگی های فداییان اسلام را نادیده گرفت . فی المثل اعدام انقلابی هژیر و رزم آرا توسط خلیل طهماسبی از نیروهای فداییان اسلام را می توان نام برد که زمینه ی راهیابی مصدق و کاشانی و دیگران در مجلس و ملی شدن صنعت نفت شد .


3- انقلاب اسلامی و رویای کنتروورسیست ها : هنگام فرا رسیدن نهضت انقلاب اسلامی ایران و پیروزی آن ، روشنفکران این بار نیز در صدد برامدند تا در جهت غرب و شرق گام بردارند . اما این بار با استقرار حکومت دینی به جای حکومت استبدادی و قوام جایگاه رهبری مذهبی در قامت ولایت فقیه و همچنین تلاش های روشنفکران دینی و تقابل آن ها با جریان های انحرافی با زحمات افرادی چون شهید مطهری و آیت ا... طالقانی و دکتر شریعتی و... جبهه ی مذهبی انقلاب بر خلاف مشروطه و صنعت نفت با آسیب شناسی خود توانست میدان را از گروه های روشنفکر نما همچون لیبرال ها و کمونیست ها که در قالب جبهه ملی نهضت آزادی و سازمان مجاهدین خلق و مائوییست ها فعالیت می کردند بگیرد .
با پیروزی انقلاب ابتدا با مخالفت با اصل ولایت فقیه در مجلس خبرگان قانون اساسی و پس از آن بیرون آمدن اسناد لانه جاسوسی و فاش شدن خیانت افرادی چون عباس امیر انتظام از اعضای کابینه بازرگان و همچنین استعفای دولت موقت ناتوانی لیبرال ها را در برابر غرب نشان می داده و از طرفی مارکسیست ها نیز بعد از فرار بنی صدر دست به ترور های وحشیانه ای زدند و با شهادت شخصیت های انقلابی و کشتار بیش از پانزده هزار نفردر خیابان های این کشور برگی از خیانت را به ارمغان گذاشتند . در این دوره روشنفکران یا نهضت آزادی و جبهه ی ملی بودند که از همان ابتدا در صدد سهم خواهی از انقلاب بر آمدند .
خیانت روشنفکرانی چون بنی صدر ، بازرگان، سحابی ، امیر انتظام ، رجوی و... باعث نشد هیچ گونه تزلزلی در ارکان نظام نوپای اسلامی بوجود بیاید بلکه مقاومت ملی مردم از انقلاب ، امام ، و اسلام بیش از پیش رنگ گرفت .


4- خرداد 76 و انتقام دوباره ی روشنفکران : با روی کار آمدن اصلاح طلبان در 2 خردا 1376 آن ها که ارتباط عمیق دیرین فکری و سیاسی با روشنفکران لاییک مانند ابراهیم یزدی ، حسین بشیریه ، مجتهد شبستری و در راس آن ها عبدالکریم سروش بود در راستای برقراری دیکتاتوری روشنفکری پای در مسیر نهادند .
اصلاح طلبان که بعد از تعطیلی کیهان فرهنگی در نشریه کیان مشغول به کار شدند با طرح نظراتی مانند پلورالیسم دین ، هرمنوتیک ، قبض و بسط شریعت و... اولین گام را در جهت برچیدن ریشه های اعتقادی انقلاب اسلامی بر داشتند . آنها بعد از به قدرت رسیدن در 2 خراد 1376 در جهت اقدامات سیاسی برای برپایی استبداد در لباس توسعه سیاسی و جامعه مدنی برآمدند . آن ها با انجام پروژه هایی مانند قتل های زنجیره ای ، ترور سعید حجاریان ، کوی دانشگاه ، غائله خرم آباد و... با مظلوم نمایی و مقصر جلوه دادن دلسوزان نظام و در رآس آن ها رهبری فرزانه انقلاب به ایجاد جوی پر از تشنج و درگیری سیاسی در جامعه پرداختند .
اما با اثبات بی کفایتی آن ها در سیستم اجرایی کشور و در دوران محمد خاتمی در ریاست جمهوری و در مجلس ششم رای مردم و همچنین با فرایند سکولاریسم ذهنی به سکولاریسم عینی در جامعه ی مذهبی ایران عدم صلاحیت ملی – مذهبی آن ها برای ملت آشکار گشت . در این دوران از اولین بدعت ها بحث (واتیکانیزاسیون ولایت فقیه) بود . در تیررس قراردادن مشروعیت و اختیارات ولایت فقیه برای تبدیل شخصیت ولی امر مسلمین به شخصی مانند پاپ که با امکانات تمام در کلیسای واتیکان زیست می کند و با سکوت خود در برابر اعمال وحشیانه دولت های غربی به جنایات آنها مشروعیت می بخشد از جمله اقدامات آن ها بود .
همچنین کنفرانس ننگین برلین را باید برگی در دفتر خیانات اصلاح طلبان در دوران محمد خاتمی در یاست جمهوری دانست . این کنفرانس که به دعوت بنیاد هاینریش بل آلمان (وابسته به حزب سبزها ی آلمان که متهم به فراماسونر بودن هستند و در انتخابات دوره ی دهم ریاست جمهوری از موسوی حمایت نمودند) شکل گرفت . در این کنفرانس که با حضور زنان فمینیست مانند مهر انگیز کار ، شهلا شرکت و شهلا لاهیجی ، برخی چهره های ملی - مذهبی مانند یوسفی اشکوری و عزت ا... سحابی کارگزاران دولت خاتمی مانند جلایی پور و گنجی تشکیل شد حاوی اظهارات سخیفی علیه امام راحل (ره) ، انقلاب اسلامی ، مردم و ... بود . از جمله دیگر اقدامات غرب برای انقلاب مخملی در ایران حضور جهانبگلو برای انجام کودتای فکری- فرهنگی بود . او چتر خود را در دانشگاه ها و بالاخص دفتر تحکیم وحدت و مثلث شوم دولت اصلاحات (خانه هنرمندان ، بنیاد گفت و گوی تمدن ها ، مرکز تحقیقات استراتژیک ریات جمهوری) پهن کرده بود . بعد از دستگیری جهانبگلو عبدالمالک ریگی (که جنایات او نیازی به بازگو کردن ندارد و اکنون در چنگال نظام جمهوری اسلامی است ) اظهار کرد که حاضر است که تمام گروگان های خود را آزاد کند تا جهانبگلو آزاد شود !!!!


5- شنبه بعد از انتخابات : با فرا رسیدن موج انتخابات دهم اصلاح طلبان که تمامی شانس های خود را برای حضور در صحنه های سیاسی از شورای شهر تا انتخابات ریاست جمهوری از دست داده بودند این بار با سرمایه گزاری بر برگ برنده ای که بیست سال سکوت کرد ه بود آغاز کردند مهندس میر حسین موسوی . موسوی که در دوران ریاست جمهوری آیت ا... خامنه ای نخست وزیر بود .
بعد از حذف این پست از قانون اساسی جمهوری اسلامی با کناره گیری از پست های سیاسی در انزوای خود بسر می برد و مشغول کارهای هنری می گردد . موسوی در اذهان مردم ایران چهره ای انقلابی و خط امامی شناخته می شد و با کتمان گذشته خود در هاله ای از تقدس که از نور شهیدان صدر انقلاب ساطع می شد بسر می برد اما می توان موسوی را ذخیره ضد انقلاب برا ی نظام دانست .
از جمله مخالفین موسوی در آن زمان شهید دیالمه بود که با در دست داشتن مدارکی مبنی بر عضویت میر حسین موسوی در حزب خدا پرستان سوسیالیست قصد داشت تا این مدارک را علیه موسوی در مجلس ارایه کند که متاسفانه در حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در 7 تیر به شهادت رسید . نفر بعدی شهید حسن آیت بود که با اطلاع از سوابق موسوی در تشکیلات فراماسونری با جمع آوری مدارکی می خواست تا علیه وی در مجلس به هنگام گرفتن رای اعتماد از میرحسین موسوی برای پست وزارت امور خارجه اقامه دعوا کند اما صبح هنگام سوار شدن به خودروی خود مورد حمله ی منافقین قرار گرفت و به شهادت رسید و مدارک موجود در هنگام ترور وی سرقت شد .
همچنین عضویت رهنورد در سازمان مجاهدین خلق نیز حقیقتی غیر قبل کتمان است و عقاید مارکسیستی وی در برخی از آثار مربوط به قبل از انقلاب او کاملا مشهود است . از طرفی اندیشه های اقتصادی کابینه ی موسوی بر پایه ی تفکرات کمونیستی و اشتراکی گذاشته شده بود که نمی خواهیم سخن به درازا بکشد . با حضور موسوی در عرصه ی انتخابات بجای سرمایه گذاری بر روی مهره های گفتمان سوخته مانند خاتمی و مشارکت و مجاهدین انقلاب (لیبرال های سکولار ) این بار سراغ تکنو کرات های دولت هاشمی و موسوی می رود . سخن از حوادث تلخ بعد از انتخابات وضربه زدن به پیکره ی نظام که در آستانه ی چهارمین دهه که بقول رهبر خردمند انقلاب دهه ی پیشرفت و عدالت نامگذاری شده بود بسیار تلخ است و جنایت اهل فتنه و ریزه خواران سفره ی ضد انقلاب هیچ گاه از ذهن ملت ایران پاک نخواهد شد .
اغتشاشات و آشوب طلبی های ماه های نخست بعد از انتخابات ، طرح مسئله تقلب، بیانیه های پی در پی ، آسیب به اموال عمومی ، به شهادت رساندن مردمی با دست خالی برای دفاع از دست آورد های خون شهدا به خیابان ها آمده بودند ، شعار های انحرافی در روز قدس ، تقدیر از جنایات آمریکا در روز سیزده آبان ، هتک حرمت به ساحت امام (ره) در روز دانشجو ، فاجعه ی درد آمیز حرمت شکنی سالار شهیدان در عاشورای حسینی و بیانیه ی خفت بار و خداجو خطاب کردن آشوب گران توسط میر حسین برگ سیاهی در پرونده ی این جبش است .


طرح مسئله ی جمهوری ایرانی که در واقع چیزی جز حاکمیت غرب و سرمایه داری بر کشور ندارد و در تمام مراحل قبلی دیکتاتوری روشنفکران رد پای این شعار دیده می شد . همچنین بیانیه پنج روشنفکر سکولار خارج نشین ( مهاجرانی ، سروش ، گنجی ، عبدالعلی بازرگان ، کدیور) و حمایت بسیار از این بیانیه نشان از خیانت دوباره ی این طبقه از ساختار جامعه ی ایرانی است .
سخن را بیش از این طولانی نمی کنم چرا که این قصه سر دراز دارد و به اندازه ی چندین جلد کتاب می توان خیانت نامه نوشت . این موج سرکش هرچند فروکش کرده اما همچون آتش زیر خاکستر روز ی دیگر سر بر خواهد آورد و دامان ملت ایران را خواهد سوزاند . اگر سران فتنه را هم دستگیر و به سزای اعمالشان برسانند با این تفکر در سطح جامعه چه باید کرد و یا انجمن حجتیه و حکایت مقدس نماهای بی شعور که با جدا کردن دین از سیاست و رسیدن به آخرت خود به مراتب از دسته اول ضربه ی مهلک تری بر پیکره ی اسلام و نظام اسلامی وارد می کنند و اکنون زمان آن است که پیاده نظامان این حکومت الهی که با در یافت مبشراتی از سوی خدای متعال مبنی بر پایان ظلم و استبداد و تشکیل مدینه فاضله به دست مبارک صاحب اصلی این سرزمین با تمام قوا در برابر این تفکرات انحرافی قد علم کنند تا مرحله ی ششم از خیانت طبقه ی روشنفکر اتفاق نیفتد و درود خدا بر روان پاک سید مرتضی آوینی که فرمود :
وای بر ما اگر اجازه دهیم روشنفکران وارث انقلاب شوند .




منبع | نویسنده : اختصاصی بانگداد   -  www.bangdad.com
منبع ما : http://bangdad.com/bangdad/pages/details.asp?id=472
 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 12:1 عصر | نظرات دیگران()

آخرین وضعیت خانواده عبدالمالک ریگی

 

در پی بازداشت عبدالمالک ریگی خانواده وی با همکاری برخی سرویس های امنیتی کشورهای منطقه قصد جابه جایی محل زندگی اشان را دارند.
به گزارش جهان، در پی بازداشت عبدالمالک ریگی چند نفر از عناصر و نیروهای این گروهک با برخی از مقامات امنیتی دولت امارات متحده عربی ارتباط برقرار کرده و طی تماس‌هایی از دولت این کشور درخواست کرده‌اند تا در صورت امکان خانواده عبدالمالک به این کشور منتقل گردند که این درخواست از سوی امارات مورد قبول واقع شده است. 

گفته می‌شود طرح اولیه این پیشنهاد از سوی دستگاه امنیتی پاکستان ارائه شده است. 

گفتنی است در حال حاضر کشور امارات به مرکز فعالیت های جاسوسی و امنیتی کشورهای مختلف خصوصا آمریکا و اسرائیل تبدیل گردیده است.
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 11:56 صبح | نظرات دیگران()
ده نمکی: در ساخت «دارا و ندار» سیاست بازی دخالت نداشت

خبرگزاری فارس: کارگردان مجموعه تلویزیونی «دارا و ندار» معتقد است در ساخت این سریال تنها چیزی که دخالت نداشت گروه گرایی و سیاست‌بازی بود و از همه گروه‌ها و با هر نوع تفکر سیاسی درون انقلاب در ساخت این اثر مانند اخراجی‌ها همکاری داشتند.


به گزارش خبرگزاری فارس، مسعود ده نمکی مطلبی پیرامون مجموعه تلویزیونی «دارا و ندار» که در ایام نوروز هر شب ساعت 21:30 از شبکه تهران پخش می‌شود، نوشته است که در بخش‌هایی از آن آمده است:
با نزدیک شدن به بخش‌های پایانی سریال دارا و ندار محصول شش ماه زحمت در مقابل دیدگان مخاطبان قرار گرفته است.برای من از چند جهت این سریال حائز اهمیت بود:
اول آنکه رسانه ملی با مخاطبان چند ده میلیونی خود فرصتی استثنایی است برای طرح دغدغه‌ها و حرف‌هایی که گمان می‌بردم می‌شود از این مدیوم آنها را طرح کرد.حرف‌هایی از جنس مستند فقر و فحشا و کدام استقلال کدام پیروزی؟.کسانی که این مستندها را دیده‌اند، حتما با دیدن قسمت‌های زندگی ندارها، پلان‌ها و دیالوگ‌های این دو مستند که در نوع خودشان پر مخاطب‌ترین مستندهای تاریخ سینمای ایران بودند تداعی می‌شد و صد البته گمان نمی‌کردم تلویزیون امکان این پرداخت تلخ و گزنده را به ما بدهد، اما این اتفاق افتاد. زبان طنز محملی شد برای طرح جدی‌ترین مطلالبات اجتماعی. بعد از پخش هر قسمت از سریال تا صبح تماس‌های تلفنی مردم و هق هق گریه‌های کسانی که به نوعی سقفشان بر سرشان چکه می‌کند و هم‌نوایی‌شان با کاراکترهای فیلم خستگی کار را از تن به در می‌کرد و حلاوت شیرینی مبارزه توام با نتیجه را به همراه می‌آورد.
دوم آنکه سال گذشته مردم در همین ایام با استقبال تاریخی خود از اخراجی‌ها نشان دادند که درک آنها از طنز و فهم آنها از محتوا بسیار عمیق است وگرنه کسانی که پارسال همین ایام آسمان را به ریسمان می‌بافتند که استقبال از اخراجی‌ها مصنوعی است، امسال در سالن‌های سوت و کور سینما بق کرده‌اند و همان مردم را مقابل جعبه جادو می‌بینند و این یعنی لطف خدا.
سوم آنکه در ساخت سریال دارا و ندار تنها چیزی که دخالت نداشت، گروه گرایی و سیاست بازی بود. از همه گروه‌ها و با هر نوع تفکر سیاسی درون انقلاب در ساخت این اثر مانند اخراجی‌ها همکاری داشتند. چرا که دغدغه آنها چیزی ورای این حرف‌های روزمره بود و آن ارزشی بود به نام عدالت و معنویت. مشترکاتی که همه ما را کنار هم قرار داد تا دارا و ندار ساخته شود. از اشعار دوست خوبم خلیل جوادی گرفته تا گروه زیادی از بازیگران و عوال پشت دوربین و تولید و امروز که مخاطبان چند ده میلیونی را با خود به همراه دارد. مخاطبانی که همراهان خالص و رو راست و صادق آثار ما هستند و بی‌غرض هم نقد می‌کنند و هم پیشنهاد می‌دهند و عیب‌ها و حسن‌ها را با هم می‌بینند و حرفهایشان چراغ راه آینده ماست.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901080337


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 11:51 صبح | نظرات دیگران()
رئیس جمهور:
سال 89 سال خدمت مضاعف به مردم است

خبرگزاری فارس: احمدی نژاد گفت: سال 88 سال پیروزی های بزرگ بود و اگر منحنی حرکت رو به رشد ملت ایران و انقلاب ترسیم شود قطعا سال 88 سال جهش های بلند بود و به فضل الهی سال 89 نیز سال وفور نعمت و تداوم پیروزی های عظیم خواهد بود.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر امور رسانه های ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در دیدار نوروزی اعضای هیات وزیران و مدیران ارشد نظام با تبریک آغاز سال نو اظهار داشت: رمز ماندگاری انسان، ارزشها، جمهوری اسلامی و انقلاب امید به شکوفایی بهار حقیقی است باید باور داشت که امروز در متن حرکت آخرین قرار داریم.
رییس جمهور اخلاص و توجه به معنویات را موجب شکوفایی و شتاب گرفتن فعالیت ها دانست و گفت: اگر در کارها ناخالصی و آلودگی وجود داشته باشد، علی رغم وجود برنامه ریزی نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود و امروز عصبانیت شیاطین به خاطر این است که امور کشور سرعت و شتاب بالایی گرفته است.
وی اقدامات انجام شده در سازندگی کشور طی سال های اخیر را افتخار آمیز دانست و اظهار داشت : در هر بخشی که با گذشته مقایسه شود موفقیت های چند سال گذشته چشمگیر است به گونه ای که حتی کسانی که عزت ملت ایران را نمی خواهند صراحتا اذعان کردند که اقدامات دولت در کنترل قیمت مسکن و تورم شاهکار بوده است.
رییس جمهور تصریح کرد: پیشبرد آرمانهای انقلاب، نیازمند روحیه و عمل انقلابی است باید جهان بینی و تئوری های مدیریتی خود را در اداره کشور به کار بگیریم و برای همه امور، الگوی برنامه ریزی های انقلابی - ایرانی و آرمانی داشته باشیم.
احمدی نژاد افزود: در مسیر اداره کشور وجود فهم مشترک و باورهای هماهنگ باعث موفقیت در حرکت رو به جلو و خدمت مضاعف به مردم می شود.
وی خطاب به مدیران اظهار داشت: باید قدر لحظات فرصت خدمتگزاری را بدانید و در اقدامات سازندگی و عمرانی هماهنگ با یکدیگر عمل کنید. امسال باید با تلاش و همت مضاعف در اشتغال ، کشاورزی و صنعت تصمیمات بزرگ و انقلابی اتخاذ شود.
رئیس جمهور همچنین رسیدگی به امور و مشکلات جزیی مردم را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: اقدامات و رسیدگی به امور کلان نباید مسوولین را از پیگیری و رسیدگی به مسایل و مشکلات جزیی مردم غافل کند ما نمی توانیم در برابر نیاز یک انسان بی تفاوت باشیم.
انتهای پیام/

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811041050


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در دوشنبه 89/1/9 و ساعت 11:46 صبح | نظرات دیگران()
<   <<   101   102   103   104   105   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا