
خبر روز
آخرین گزارش ایسنا از سفر متکی به دهلی نو*
دیدار با وزیر امور خارجه و نخست وزیر هند
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی خارجی - ایران
منوچهر متکی در نخستین روز از سفر دو روزهاش به دهلینو ظهر روز دوشنبه با اس.ام کریشنا، وزیر امور خارجهی هند دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به دهلینو، منوچهر متکی وزیر امور خارجهی کشورمان که در راس هیاتی بلندپایهای به هند سفر کرده است و تعدادی از معاونین وزارتخانههای مختلف وی را در این سفر همراهی میکنند همچنین صبح امروز با نخستوزیر هند دیدار کرد.
وزیر امور خارجهی کشورمان در دیدار با مانموهان سینگ به بررسی روابط دوجانبه و تحلیل مسائل منطقهیی و بینالمللی پرداخت.
منوچهر متکی پس از شرکت در ضیافت ناهار با حضور همتای هندیاش، در نشستی با حضور نـِرو پیامارائو، قائم مقام وزیر امور خارجه هند، نبیزاده، سفیر ایران در هند و سانجی سینگ، سفیر هند در ایران شرکت کرد.
متکی عصر دوشنبه با حامد انصاری معاون رییسجمهور هند دیدار و گفتگو میکند و گفتگویی با شبکه تلویزیونی هند دارد. همچنین پیش از بازگشت به تهران وزیر امور خارجه کشورمان با سردبیران پنج روزنامه معتبر هندی گفتگویی خواهد داشت و در مرکز مطالعات آسیایی هند سخنرانی خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان، بامداد روز دوشنبه وارد پایتخت هند شد.
وی در بدو ورود در جمع خبرنگاران حاضر در فرودگاه با اشاره به سفرهای وزیر امور خارجه هند به ایران و دعوت وی از منوچهر متکی برای سفر به هند گفت:« در دیدار با مقامات هند مناسبات بین تهران و دهلی را در حوزه روابط دو جانبه و تحولاتی که در منطقه وجود دارد مرور می کنیم و به مناسبات بین المللی نیز می پردازیم.»
وی افزود: « این سفر در راس هیاتی از همکاران و دوستان در وزارت خانه های مختلف انجام شده است و طی آن فرصت خواهیم داشت در دیدار با آقای نخست وزیر ، معاون رییس جمهور و وزیر امور خارجه و برخی مقامات دیگر مناسبات تهران و دهلی را مرور کنیم و گام های جدید را با توجه به تحولات جدید منطقه ای تدوین کنیم و این زمینهای برای ارتقای سطح دیدارهای بین مقامات دو کشور خواهد بود.»
رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت:« موضوعات مختلف مورد علاقه دو کشور از جمله مشورت های سیاسی ، همکاری های اقتصادی و مناسبات منطقه ای از جمله تحولاتی که در منطقه ما و مشکلاتی که در عرصه جهانی وجود دارد در دیدارها مورد بحث و گفتوگو قرار می گیرد.»
به گزارش خبرنگار ایسنا، تهران در سال 2012 میزبان اجلاس سران کشورهای غیر متعهد است و هند به عنوان یکی از پایه گذاران این اجلاس می تواند در این رابطه شریک خوبی برای ایران باشد و دو طرف در زمینه های مختلف تجربه های خود را مبادله کنند.
حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و هند 14 میلیارد دلار است.
وزارت امور خارجه هند نیز روز گذشته طی بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد، سفر دو روزه متکی وزیر امور خارجه ایران تسلسل مرتب تماس بین هند و ایران در سطح عالی را پیش میبرد.
همچنین وزارت امور خارجه هند در این بیانیه آورده است، این دیدار به هر دو طرف فرصتی برای تبادل نظر در مورد موضوعهای مورد علاقهی دو جانبه برای تحکیم بیشتر ضوابط فرهنگی و تاریخی بین هند و ایران را فراهم خواهد کرد.
ایسنا
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
ـ بهرهوری مناسب در کشور نیازمند توجه به نخبگان است
مجمع بر هرگونه انحراف از سیاستهای کلی از برنامه پنجم نظارت خواهد کرد
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام استفاده بیرویه از منابع نفتی برای هزینههای جاری را به ضرر آیندگان دانست.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) آیتالله هاشمی رفسنجانی روز دوشنبه در دیدار جمعی از اعضای اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به اهداف سیاستهای کلی برنامه پنجم، تاکید کرد: تنظیم و اجرای صحیح برنامه پنجم میتواند شرایط اقتصادی کشور را به حالت تعادل باز گرداند.
وی ارائه و تصویب برنامه پنجم در زمان مطلوب با توجه به تدوین قانون بودجه سال 1389 بر اساس این برنامه را مهم عنوان کرد و در پاسخ به نقش نظارتی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع بر اساس دستور صریح رهبری معظم انقلاب به شورای نگهبان در خصوص هرگونه انحراف از سیاستهای کلی در این برنامه نظارت به عمل خواهد آورد.
وی استفاده بیرویه از منابع نفتی برای هزینههای جاری را به ضرر آیندگان دانست و گفت: تولید و صادرات فرآوردههای نفتی میتواند موقعیت مناسبی برای جلوگیری از فروش منبع عظیم نفت خام به عنوان یک کالای ارزان قیمت باشد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بهرهوری مناسب در کشور را نیازمند توجه به نیروهای تحصیل کرده، توانا و مجرب عنوان کرد و گفت: سرمایههای واقعی کشور که باید به آنها توجه کرد و مانع مهاجرت و جذب آنها توسط دیگر کشورها شد نیروهای عظیم فکری و نخبگان کشور هستند.
وی افزود: مطالبه و مطرح کردن نیازهای کشور در بخشهای مختلف به ویژه مولد و صنعتی جدی است و باید به آن توجه کرد.
در ابتدای این دیدار حسینی، رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی، در سخنان خود با اشاره به لزوم مشورت، تعامل و به کارگیری نیروهای متخصص درباره تدوین و اجرای قوانین و برنامهها در کشور تاکید کرد: فرآیند صحیح تصمیمگیری میتواند احتمال درست بودن آن تصمیم را افزایش دهد و توسعه، عدالت و خردمندی در گرو تعامل با همه تفکرات موجود در جامعه است.
وی با اشاره به آینده سرمایهگذاری درباره صادرات تاکید کرد: باید فضایی ایجاد کرد که صادرکنندگان کوچک بتوانند در بازارهای موجود به فعالیت خود ادامه دهند.
همچنین در این دیدار فزونی، نایب رییس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی خواهان استفاده از تجربه و دانش بخش خصوصی در اداره امور اقتصادی کشور شد.
رجالی عضو این اتحادیه نیز در این دیدار با اشاره به هزینههای بالای تولید در کشور، کاهش مالیاتها و بیمه کارکنان شاغل در بخشهای غیردولتی را در افزایش تولید و توانایی رقابت آنها به بازارهای جهانی موثر عنوان کرد.
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1440441&Lang=P
گروه ورزشی- میگویند دوپینگ یک دزدی ورزشی است، معمولاً وقتی با اصطلاح دزد یا دزدی روبهرو میشویم خود به خود به یاد اشخاصی میافتیم که بدون زحمت حاصل دسترنج دیگران را به یغما میبرند.
دوپینگ هم در ورزش همین شرایط را دارد. وقتی ورزشکاری دوپینگ میکند یعنی بدون تلاش و تمرین میآید تا نسبت به آنها که عرق ریختند و زحمت میکشیدند بالاتر قرار گیرد.
دوپینگ در رشتهها و ورزشهای انفرادی بیشتر کشف میشود چرا که ورزشکار رشتههای انفرادی بیشتر به چشم میآید، اما وقتی همین دوپینگ در قالب ورزشهای تیمی قرار میگیرد کشف آن نیز سختتر میشود. هرچند که این روزها با پیشرفت علم میتوان حتی در یک تیم هم فرد دوپینگی را بهراحتی تشخیص داد.
در ورزش دیگر کشورها اگر موردی از دوپینگ کشف شود، به شدیدترین وجه ممکن با آن برخورد میشود و اعمال محرومیت میگردد.
هرچند برخورد با دوپینگ در برخی از رشتهها در کشور ما نیز صورت میگیرد اما فوتبال ایران هنوز در راه مبارزه با دوپینگ ناکام مانده است.
سالهاست که عنوان میشود بسیاری از بازیکنان فوتبال ایران دوپینگ میکنند، بسیاری که در تیمهای بزرگ هم بازی میکنند. بنا به شواهد موجود مربیانی در این فوتبال هستند که بازیکنان را به استفاده از مواد نیروزا تشویق میکنند.
این پدیده زشت در فوتبال ایران زمانی بروز پیدا میکند که دو نفر با هم اختلاف پیدا کنند و اینکه کسی احساس کند حقی از او در این فوتبال خورده شده است.
بهرغم تمامی این حرفها، یک حقیقت تلخ وجود دارد و آن اینکه فوتبال ایران نه کم و انگشتشمار که به شدت آلوده به معضل دوپینگ است و نکته جالب اینکه کسی هم یارای مقابله با آن را ندارد.
در طول تمام سالهایی که تیمها و بازیکنان مختلف فوتبال ایران متهم به دوپینگ شدهاند، کمیته ضددوپینگ فدراسیون فوتبال جرأت چندانی برای حضور و نمونهگیری از بازیکنان مشکوک از خود نشان نداده است.
آنها در ورزشگاه حضور دارند اما از آنهایی که باید، نمونهگیری انجام نمیشود. بارها مشاهده شده که مثلاً بعد از بازی سرخابیهای پایتخت به جای بازیکنان اصلی از نیمکتنشینان همیشگی دو تیم تست دوپینگ گرفته شده که نتیجه آن هم روشن است.
از این دست نمونهها به کرات در فوتبال باشگاهیمان دیده شده است، همین چند سال قبل وقتی مسؤولان آزمایش دوپینگ بعد از بازی از دو تیم بزرگ پایتخت به سراغ بازیکن اسمی و به قول معروف «داشمشتی» تیم رفتند چنان با واکنش او مواجه شدند که پا به فرار گذاشتند و بهطور کلی از خیر تست گذشتند.
در طول لیگ هشتم و تا همین نیم فصل لیگ نهم، بهرغم تمامی موارد مشکوکی که گفته شد و تمامی آنهایی که با اطمینان میتوان از دوپینگی بودنشان صحبت کرد، دیده نشد که تستی انجام و بازیکنی محروم شود، فقط هر از گاهی اعلام میشود که مثلاً جواب آزمایش تعدادی از بازیکنان فوتبال منفی اعلام شده است، اینکه این بازیکنان که هستند و مربوط به کدام سطح فوتبال هیچگاه مشخص نمیشود.
فصل قبل، یکی از چهار نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا که در لیگ برتر غوغایی به راه انداخته بود، در مصاف با حریفان آسیایی حرفی برای گفتن نداشت و امروز عنوان میشود که اکثر بازیکنان دوپینگ میکردهاند، هرچند که این حرف در حد یک ادعاست، اما وقتی بازیهای این تیم در لیگ برتر با بازیهایش در لیگ قهرمانان آسیا مقایسه میشود، گویا این ادعا پربیراه هم نیست.
از تیم و بازیکن که بگذریم به مربیان میرسیم، روزی عنوان میشود که مثلاً برخی از مربیان در دوپینگ بازیکنان نقش مستقیم دارند و اصلاً خود سفارش به این کار میکنند، سپس اسمشان به صورت مخفف اعلام میشود و جالب اینکه همه هم میفهمند منظور کیست.
برای یک دوره، این مربی مثلاً آفتابی نمیشود اما بعد از مدتی در عین ناباوری و با توپی پرتر از گذشته قدم به میدان میگذارد.
به هر حال، بهنظر میرسد برای برخورد با این پدیده زشت، گوش شنوایی نیست و گفتن و نوشتن از این مقوله کوبیدن آب در هاون است به هر حال این هم یکی دیگر از زشتیهای فوتبال ماست که مثل خیلی معضلات دیگر کسی پاسخگوی آن نیست و کسی هم ظاهراًَ نمیتواند حداقل برای ریشهکن کردن آن اقدامی کند. فقط میتوان ناامیدانه، امیدوار بود به زمانی که اگر حرفهای شدیم، آن وقت به پدیده زشت دوپینگ در فوتبال هم حرفهای نگاه کنیم، تا دزدان ورزشی حداقل با خاطری آسوده در این فوتبال بیدر و پیکر جولان ندهند.
http://rajanews.com/detail.asp?id=39763
درحالی که سرکوب شیعیان یمن هم اکنون به یک تصفیه قومی تبدیل شده است که با حمایت و چراغ سبز برخی قدرتهای جهانی و منطقهای درحال انجام است، پادشاه عربستان با مدیر سازمان سیا برای رایزنی بیشتر در این خصوص دیدار کرد.
به گزارش شبکه ایران به نقل از رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، "عبدالله بن عبدالعزیز " پادشاه عربستان شب گذشته با "لئون پانتا " رییس سیا و "میخائیل دیمتریف " یکی از مقامات نظامی روسیه دیدار کرد.
اگرچه از جزئیات این دیداری مطالبی عنوان نشده است اما بنابراین گزارش،"مقرن بن عبدالعزیز " رییس اطلاعات عربستان سعودی نیز حضور داشته است.
دیدار پادشاه عربستان با مقامات سیا درحالی صورت میگیرد که موج درگیریها در یمن افزایش یافته است و شیعیان الحوثی زیرفشاربمبارانهای هوایی عربستان قرار گرفتهاند و سعودیها به طور آشکار وارد این درگیری شدهاند.
گفتنی است، ریس جنبش مخالفان دولت یمن در آلمان در خصوص تحولات یمن گفته است: عربستان به دنبال اثبات وفاداری به آمریکا و تجزیه یمن است.
ریاض حسین القاضی با اشاره به اینکه عربستان به دنبال انتقام گیری از مبارزان الحوثی است، گفت: دخالت عربستان سعودی در امور داخلی یمن به 70 یا 80 سال قبل بر می گردد که تلاش می کند برای رسیدن به اهداف خود از جمله صادرات نفت و پرورش تروریست در یمن به هر شکل ممکن صداهای مخالف خود را خاموش کند.
آمریکایی ها از زمان بروز بحران جدید، سکوت معنا داری را پیشه کردهاند و امپراتوری آل سعود هم رسما به نفع دولت یمن وارد عمل شده و هم اکنون نیروهایی را برای یاری ارتش یمن درسرکوب شیعیان به منطقه گسیل داشته است.
با این حساب به نظر میرسد که صالح، سرکوب شیعیان یمن را که هم اکنون به یک تصفیه ی قومی تبدیل شده است با حمایت و چراغ سبز برخی قدرتهای جهانی و منطقهای آغاز کرده است.
http://rajanews.com/detail.asp?id=39777
شبکه اجتماعی فیسبوک، صفحه جنبش سبز علوی به عنوان یک حرکت خود جوش مردمی را بدون ارایه دلیل حذف کرد.
الف نوشت؛ بنابراین گزارش، تلاشهای مسوولان صفحه این حرکت برای اطلاع از دلیل اقدام این سایت به جایی نرسیده است.
اقدام تبعیضآمیز فیسبوک در حالی صورت میگیرد که سایر گروههای سیاسی مخالف به راحتی قادرند اقدام به انتشار اخبار و اطلاعات خود بر روی این سایت کنند.
فیس بوک در حوادث بعد از انتخابات اعلام کرد، با درک اهمیت موضوعاتی که در ایران رخ میدهد، برای اینکه کاربران ایرانی بتوانند اقدامات و اخبار خودشان را بدون وقفه منتشر کنند، اوقات تعمیر و رفع مشکل خود را به گونه تنظیم میکند که با ساعات فعالیت در ایران تداخل نکند. وزارت خارجه دولت امریکا نیز در همین دوران اعلام کرد که از این سایت و سایت تویتر حمایت خواهد کرد.
یکی از تلاشهای مسوول صفحه جنبش سبز علوی برای آگاهی از دلیل این اقدام سایت فیس بوک در زیر آمده است.
در این نامه با توجه به اینکه حرکت جنبش سبز علوی به عنوان یک ارگان مردم نهاد در ایران ثبت شده است و این نکته که حرکت این گروه در صدد انتشار هیچگونه محتوای مربوط به برهنگی، مواد مخدر و ... نبوده است، اقدام فیس بوک در مسدود کردن این صفحه، بدون وجه و مغایر با اصول آزادی بیانی دانسته شده که این سایت ادعای گسترش آن را دارد.
مسوول صفحه جنبش سبز علوی در فیسبوک در پایان به نمایندگی از سایر اعضای این گروه از فیس بوک مصرانه خواسته است که به این اقدام پایان دهد
http://rajanews.com/detail.asp?id=39776
طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ |