پاییز 88 - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تیز فهمی و پرخوری گرد هم نیایند . [امام علی علیه السلام]
امروز: سه شنبه 04 اردیبهشت 9

شیعه:آمار عجیب مکالمه تلفنی حجاج

 

یکشنبه ?? آبان ???? ساعت ??:??

در ?? روز ابتدایی آغاز مراسم حج، یک میلیون و ??? هزار دقیقه مکالمه از طریق تلفن همراه و ثابت از ایران به کشور عربستان با موفقیت انجام شده است.
به گزارش شیعه‌نیوز به نقل از آژانس خبری صنعت ارتباطات(سینا) از وزارت ارتباطات، ناصر یوسف‌پور، سرپرست تیم اعزامی وزارت ارتباطات، گفت: این میزان مکالمه در ??? هزار تماس گرفته شده از هموطنانمان با عربستان محقق شده است.

وی افزود: در این مدت، ??? هزار دقیقه مکالمه نیز به واسطه ??? هزار تماس گرفته شده از عربستان با ایران، صورت گرفته است.
پرچم . ای ار
یوسف‌پور با بیان این مطلب که یک هزار و ??? کانال مستقیم با دو اپراتور عربستان برقرار شده است، خاطر نشان کرد: کیفیت مکالمات انجام شده طی تماس از ایران به عربستان، ?? درصد بالاتر از مکالمات صورت گرفته از عربستان به ایران است.

وی درخصوص سیم‌کارت‌های مفقودی نیز گفت: در حال حاضر سیم‌کارت مفقود شده با مراجعه مالک و کارت شناسایی در کمتر از ?? دقیقه وصل و سیم کارت جدید به زائران تحویل داده خواهد شد.

وی با بیان این مطلب که تاکنون بیش از ?? مراجعه از سوی زائران ایرانی به ستاد مخابرات در مکه و مدینه صورت گرفته، ادامه داد: از این تعداد ?? عدد مربوط به اعلام مفقودی سیم‌کارت بود که بنا به درخواست مراجعان، ?? سیم کارت جدید صادر و به متقاضیان تحویل داده شده است.

سرپرست تیم اعزامی وزارت ارتباطات به مکه، تصریح کرد: از تمامی زائران درخواست می‌کنیم تا در صورت مفقود شدن سیم‌کارت‌هایشان، این موضوع را به سرعت به مسئولان گزارش کنند تا مورد سوء استفاده سودجویان قرار نگیرد.

مهندس ناصر یوسف‌پور با رد برخی شایعات مطرح شده در خصوص سیم کارت های همراه اول، اظهار داشت: روشن و خاموش کردن تلفن همراه در عربستان هیچ گونه هزینه ای برای مشترکان دربر نخواهد داشت.

وی ادامه داد: همکاران مستقر در ستاد مخابرات در مکه و مدینه تلاش می کنند تا سرویس های مورد نیز ایران را با بهترین کیفیت ممکنه و با توجه به امکانات مخابرات و زیرساخت به زائران ایرانی ارایه دهند

 


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 8:7 عصر | نظرات دیگران()

جوان: هرتاکسی یک کانون تخریب!

 

جوان: اخیرا خبر هایی مبنی بر پخش فیلم آموزش انقلاب های رنگی در برخی خودروهای مسافرکش گزارش شده است.

شنیده شده است که اخیرا برخی از رانندگان مسافر کش در برخی شهرهای کشور با نصب مانیتور در داخل خودردوهای خود اقدام به پخش فیلم های سیاسی ضد نظام می نمایند.به گزارش «جوان آنلاین» این اتفاق پس از آن افتاد که چندی پیش برخی رسانه های ضدانقلاب و به تبع آن مرکزیت برخی جریانات سیاسی در راستای تسری ناآرامی ها و اغتشاشات مجدد در جامعه استراتژی "هر تاکسی کانون مقاومت وآگاهی" را در دستور کار خویش قرار دا ند.این گزارش می افزاید در یکی از این موارد راننده یک دستگاه پراید مسافرکش اقدام به پخش فیلمی نموده که در آن نحوه به ثمر رسیدن انقلاب های مخملین آموزش داده می شد.

http://parcham.ir/vdcc.eq1a2bqssla82.html


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 8:6 عصر | نظرات دیگران()

خرید یک باشگاه توسط علی دایی

 

پس از درگذشت مرحوم درویش، مالک باشگاه شموشک، پسر ایشان مدیریت باشگاه شموشک را برعهده گرفته است.

پس از گذشت چند هفته از آغاز لیگ دسته اول، تیم شموشک با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند..

به گزارش ایپنا، این قضایا در حالی اتفاق می‌افتد که شموشک نتایج خوبی کسب نکرده و حتی سرمربی این تیم، مختار بابایی، مسئولین را تهدید به کناره‌گیری کرده است و طبق شنیده‌ها چند بازیکن شموشک نیز به دلیل مشکلات مالی در تمرین حاضر نمی‌شوند.

در این رابطه باخبر شدیم روز شنبه (23 آبان) هیأت فوتبال استان مازندران برای روشن شدن وضعیت این باشگاه تشکیل جلسه می‌دهد.

گفتنی است؛ علی دایی از مشتریان جدی خرید امتیاز باشگاه شموشک نوشهر است.
شانس دایی برای خریداری امتیاز این باشگاه زیاد است و به نظر می‌رسد وضعیت این تیم مازندرانی با حضور وی سروسامان بگیرد تا در سال‌های آینده این تیم به یکی از قدرت‌های فوتبال کشور مبدل شود

http://parcham.ir/vdcc.oq1a2bqs4la82.html.


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 8:6 عصر | نظرات دیگران()

لاریجانی:
*مجلس نمی‌تواند به ماده 13لایحه برگردد
*نمی‌توان بخاطر مسائل جناحی به افراد توهین کرد
*باید به اعضای فرهگستان‌ها اختیارانتخاب روسای‌شان داده‌ شود

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: مجلس

رییس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه درمجلس درچند نوبت درباره مسائل و موضوعات مختلفی از جمله، موضوع یمن، مواضع اوباما، جنایت قیامدشت، علامه طباطبایی، توهین به‌خاطر مسائل جناحی، تبریک به وزیران و تقدیر ازحاجی‌بابایی، انتخاب روسای فرهنگستان‌ها و راهکارهای رفع اختلاف دولت و مجلس و اینکه مجلس نمی‌تواند به ماده 13 لایحه هدفمندی یارانه‌ها بازگردد و درنهایت هم درباره موشکهای اس 300 روسی صحبت کرد.

چگونه «خادم‌الحرمین» اجازه دادند در این ایام خاص با امکانات نظامی خود خون مسلمانان ریخته شود؟

علی لاریجانی در ابتدای جلسه مجلس با اشاره به حوادث اسف‌آور در کشور اسلامی یمن که در دو هفته اخیر اوج گرفته است،‌ گفت:« دخالت دولت سعودی در یمن و بمباران‌های متوالی با جنگنده‌های تورنادو و اف 15 علیه مسلمانان بی‌پناه یمن، ‌حیرت‌آور است، چگونه جناب خادم‌الحرمین اجازه داده‌اند که در این ایام خاص با امکانات نظامی خود خون مسلمانان در یمن ریخته شود؟»

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزار دانشجویان ایران(ایسنا)، رییس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی مجلس شورای اسلامی ‌افزود:« خبرها حکایت می‌کند که دولت ایالات متحده نیز در چنین اقدامات سرکوب‌گرایانه، ‌همراهی و کمک کار بوده است.»

به گفته وی، این نیز نمونه دیگری از تغییراتی است که نوید آن را رییس‌جمهور جدید آمریکا داده بود! البته دو اقدام اخیر ایالات متحده نسبت به ملت ایران نیز، عمق این تغییرات را نشان می‌دهد، یکی تمدید محدودیت‌ها و تحریم‌ها علیه ایران به مدت یکسال دیگر توسط رییس‌جمهور آمریکا، دوم بلوکه کردن حساب‌ها و امکانات بنیاد علوی در آمریکا.

این رییس‌جمهور(اوباما) در صحنه عمل چیزی کمتر از سلف خود نیست

لاریجانی افزود: « واقعا فضاحت‌آور است که بعد از یکسال سخنرانی و شعارهای توخالی رفتارهای این رییس‌جمهور در صحنه عمل چیزی کمتر از سلف خود نیست، فرق این دو در ادبیات بی‌حساب و کتاب بوش خلاصه می‌شود.»

وی تاکید کرد:« اختصاص بودجه برای اقدامات رسانه‌ای علیه ایران و دخالت‌های کودکانه پس از انتخابات در مسائل داخلی ایران و اقدامات اخیر این کشور و ارائه پیشنهادات سبک و غیرمعقول در بحث اتمی ایران که آن را عادلانه توصیف کرده است، همگی حکایت از آن دارد که تغییرات ادعایی جز نمادهای گول زننده برای ساده‌لوحان سیاست چیزی نبوده است و می‌توان گفت که در دراز مدت در این سیاست‌ها شیطنت بیشتری نهفته است.»

به گفته رییس‌مجلس، اگر بی خیالی ایالات متحده نسبت به رفتار رژیم صهیونیستی در شهرک‌سازی‌های یهودی در فلسطین و دفاع از سبعیت این رژیم پس از کشف مطالب گزارش تحقیق سازمان ملل در بحث غزه نیز مدنظر قرار گیرد سناریوی فریب‌کارانه عصر جدید سیاستمداران آمریکا بهتر مکشوف می‌شود.

لاریجانی ادامه داد:« اینجاست که ندای بلند و آگاهی بخش رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیانات اخیرشان فهم می‌شود و انصافا در شرایط غبارآلود سالوس و ریاکاری مظاهری از حقیقت را در باب رفتار جدید آمریکا نشان دادند.»

نیروی انتظامی و قوه قضاییه در اسرع وقت با جنایتکاران برخورد کند

نماینده قم در بخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت:« در دو هفته اخیر دو اقدام بسیار دردآور از بعد اجتماعی در استان تهران رخ داد که توجه به آن ضروری است و نشان دهنده‌ی حرکت اوباش و تعرض آنان به نوامیس مردم بود.»

وی با بیان اینکه همه شما اخبار آن را دریافت کرده‌اید، گفت:« بنده از مدت‌ها پیش در این امر هشدار داده بودم و حتی در زمان طرحی در مجلس در این زمینه بیاناتی تقدیم کردم که عدم برخورد جدی با این گونه شرارت‌ها، ‌آرامش روانی جامعه را به هم می‌زند و به هیچ وجه در شان یک حکومت اسلامی نیست، ‌اگر آن زمان واکنش قانونی و اقدام عملی جدی صورت می‌پذیرفت امروز شاهد چنین وضع نابهنجاری نبودیم.»

رییس‌مجلس از نیروی انتظامی و قوه قضاییه خواست که در اسرع وقت با این جنایتکاران برخورد و آنان را از طریق صدا و سیما معرفی کنند تا درس عبرتی برای افراد شرور باشد.

وی هم‌چنین از کمیسیون حقوقی مجلس خواست که با بررسی سریع در مورد طرح ارائه شده در مجلس نشان دهند که از اقدامات قوه قضاییه در این مسیر پشتیبانی می‌شود.

جامعیت علامه طباطبایی در علم و معرفت، ایمان و عمل

لاریجانی همچنین با درود به روح عالم ربانی، فیلسوف عالیقدر عارف واصل، مفسر بزرگ علامه طباطبایی سالروز رحلت وی را گرامیداشت و گفت:« جامعیت علامه طباطبایی در علم و معرفت، ایمان و عمل صالح، درعلم عمیق برهانی و معرفت دقیق شهودی و عرفانی در وجه اخلاق و شایستگی‌های کرداری و رفتاری از ایشان شخصیت ذووجوهی ساخته بود که کاملا مستعد دریافت نور قرآنی گشت.»

وی به تالیف کتاب المیزان توسط علامه طباطبایی اشاه کرد و آن را کتابی دانست که بین تفاسیر قرآن بی‌نظیر است و افزود:« ورود علامه طباطبایی به حوزه علمیه قم تحولی شگرف در علوم معقول و عرفانی قرآنی با خود داشت و به همین جهت شاگردان مستعد به حلقه درسی ایشان وارد شدند؛ هرچند فضای آن روزگار مساعد علوم مورد علاقه ایشان نبود و در این جهت بی‌مشکل نبودند، اما سلوک معنوی و اخلاقی ایشان و استقامت در راه باعث شده که عملا حرکتی عمیق و پرنشاط را در آن زمان رقم زدند.»

وی شهید مطهری، ‌شهید بهشتی، شهید باهنر، ‌آیت الله جوادی، آیت‌الله حسن‌زاده و بسیاری از بزرگان انقلاب و علمای امروز ‌حوزه را از شاگردان آن بزرگوار دانست.

نمی‌توانید بخاطر مسائل جناحی به افراد توهین کنید

علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، در ادامه جلسه مجلس و درحالی که نمایندگان درحال بررسی رای اعتماد وزیران پیشنهادی رییس جمهور بودند، در واکنش به تذکر مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران که نسبت به نطق علی مطهری و مهدی سنایی ،مخالفان وزیر پیشنهادی رفاه، تذکر داد، گفت:« به خاطر برخی از مسائل جناحی شما نمی‌توانید به افراد توهین کنید.»

به گزارش ایسنا، مهدی کوچک‌زاده بعد از نطق علی مطهری و مهدی سنایی نمایندگان تهران و نهاوند در مخالفت با محصولی وزیر پیشنهادی رفاه طی تذکری با استناد به بند 11 ماده‌ 23 آیین‌نامه خطاب به لاریجانی گفت:ـ یکی از راه‌های حفظ شان و منزلت مجلس دقت در مطالبی است که از تریبون مجلس بیان می‌شود.»

وی گفت:« یک نوع مطالبی که به کیفیت مجلس خدشه وارد می‌کند، زدن حرف بی‌معنا است، من نمی‌خواهم بگویم آقای محصولی ثروت دارد یا خیر، اما آقای سنایی و مطهری بحث از ثروت هنگفت ایشان می‌کنند.»

سخنان کوچک‌زاده که به اینجا رسید لاریجانی سخنان وی را قطع کرد و گفت: « تذکر شما وارد نیست مخالف و موافق می‌توانند صحبت کنند و تشخیص این مساله که این بحث‌ها غلط یا درست است برعهده‌ نمایندگان است.»

کوچک‌زاده که نسبت به خاموش شدن بلندگویش به شدت اعتراض می‌کرد با این جمله لاریجانی مواجه شد که «شما، حرف‌هایتان را زدید من هم این حرف‌ها را شنیدم و تذکر شما را وارد نمی‌دانم.»

کوچک‌زاده که بدون بلندگو و به صورت ایستاده و با فریاد به اعتراض خود خطاب به لاریجانی گفت:« شما تحمل شنیدن حرف درست را ندارید.» که لاریجانی به وی گفت:« حرف‌های شما قابل شنیدن نیست شما حرف‌هایی می‌زنید که نمایندگان را ناراحت می‌کند.»

رییس مجلس سپس از نمایندگان خواست که با متانت حرف‌های خود را بیان کنند.

لاریجانی خطاب به کوچک‌زاده گفت:« به بهانه‌ی تذکر دادن مخالفت کردن درست نیست، شما حق ندارید توهین کنید.»

کوچک‌زاده که همچنان فریاد می‌کشید، گفت:« پس ثروت آقای سنایی و مطهری از کجا آمده است؟» که لاریجانی با واکنش تندتری به وی گفت:« آقای مطهری هیچ ثروتی ندارد و شما هم به خاطر برخی از مسائل جناحی نمی‌توانید به افراد توهین کنید.»

سپس رییس مجلس از ناطق بعدی خواست که سخنان خود را آغاز کند و دیگر اجازه‌ی صحبت به کوچک‌زاده را نداد.

تبریک به وزیران و تقدیر از حاجی‌بابایی

لاریجانی همچنین در سخنان کوتاهی پس از رای اعتماد مجلس به وزیران پیشنهادی رییس‌جمهورگفت: « امیدواریم این افراد بتوانند در خدمت‌گزاری به مردم منشأ خدمات موثرتری برای کشور باشند.»

به گزارش ایسنا، رییس مجلس شورای اسلامی در پایان رای‌گیری برای وزرای پیشنهادی، ضمن تبریک به این سه وزیر، اظهار امیدواری کرد که در سمت جدید این افراد بتوانند در خدمت‌گزاری به مردم منشأ خدمات موثرتری برای کشور باشند.

رییس مجلس هم‌چنین با اشاره به خدمات حاجی‌بابایی در چند دوره‌ای که در مجلس حضور داشت، گفت: « ایشان در این دوره نیز عضو هیات رییسه‌ مجلس بود و حقیقتا فعالانه تلاش می‌کرد. در این مدت ایشان کارها را به درستی انجام می‌دادند و معمولا هم بخش زیادی از کارهای اداری به عهده‌ ایشان بود که برایشان آرزوی توفیق داریم.»

باید به اعضای فرهگستان‌ها اختیارانتخاب روسای‌شان داده‌ شود

رییس مجلس شورای اسلامی همچنین روز یکشنبه ‌درحاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که در مجلس برگزار می‌شد، در ارزیابی از مصوبه‌ اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد نحوه‌ انتخاب هیات مدیره و روسای فرهنگستان‌های چهارگانه گفت:« افراد پخته‌ای در این فرهنگستان‌ها هستند که باید به آنها اختیار داده شود تا خودشان انتخاب اعضای هیات مدیره و روسای‌شان را دنبال کنند و بنابراین کمتر باید در این زمینه دخالت شود.»

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی ، با بیان این مطلب، افزود:« البته من در جریان مصوبه اخیر نبودم و آن را تنها از طریق رسانه‌ها شنیدم، بنده درجلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که منجر به تغییراتی در اساسنامه‌ فرهگستان‌های چهارگانه شد، حضور نداشتم، اما معتقدم مختصات فعالیت‌های این فرهنگستان‌ها به گونه‌ای است که خود آنها می‌توانند اعضای‌شان را انتخاب کنند.»

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوال دیگری، مبنی بر این‌که آیا این مساله منجر به دولتی شدن این فرهنگستان‌ها می‌شود یا خیر؟ گفت: « منابع این فرهنگستان‌ها ازسوی دولت تامین می‌شود و این گونه نیست که آنها را غیردولتی بدانیم، اما افراد پخته‌ای در این فرهنگستان‌ها حضور دارند که باید به آنها در این زمینه اختیار داده شود و این منطقی‌تر است.»

مجلس نمی‌تواند به ماده 13 لایحه هدفمند‌کردن یارانه‌ها بازگردد

رییس مجلس هم‌چنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که در خصوص راهکارهای رفع اختلاف میان دولت و مجلس در مورد لایحه‌ی هدفمند کردن یارانه‌ها پرسید، گفت: « یکی از راهکارها همان است که برخی از نمایندگان عنوان کردند و آن این است که پس از تصویب این لایحه در مجلس شورای نگهبان به آن ایراد بگیرد و بار دیگر آن را به مجلس ارائه دهد.»

لاریجانی با تاکید بر این‌که مجلس از نظر آیین‌نامه امکان بازگشت به مصوبات پیشین خود را ندارد و نمی‌تواند درخواست دولت را در این زمینه برطرف کند، ادامه داد:« مگر آن‌که وضعیتی غیرمتعارفی پیش آید که آن هم راهکار دیگری است، چراکه درحال حاضر نمایندگان به ماده 13 رای داده‌اند و علی‌رغم اختلاف دو قوه، مجلس نمی‌تواند به بررسی دوباره‌ این مساله برگردد.»

رییس مجلس شورای اسلامی اختلاف میان این دو قوه را یک بحث جوهری و نه صوری عنوان کرد و گفت:‌ « از نظر قانون اساسی راهکاری برای رفع این اختلاف وجود دارد و آن این‌که براساس اصل 107 قانون اساسی که مربوط به اختیارات رهبری است رفع اختلاف و تنظیم روابط بین قوا به ایشان واگذار شود.»

رییس مجلس ادامه داد:« ‌رهبری می‌تواند در این زمینه به اختلاف میان دولت و مجلس پایان دهد، هیچ بن‌بستی در این زمینه وجود ندارد، اما براساس قانون اساسی مجلس امکان بازگشت به مصوبه‌ پیشین خود را ندارد.»

خبرنگار دیگری از لاریجانی درخصوص اقدامات مجلس پس از تصویب لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها پرسید که وی گفت:‌« ارتباط ما با این لایحه یک تماس نقطه‌ای نیست، حتما در این زمینه فراز و فرودهایی وجود خواهد داشت که مجلس آنها را رصد می‌کند تا اگر در مسیر اجرا نیاز به تصویب قانون دیگری بود، مجلس وارد عمل شود.»

لاریجانی با تاکید برنظارت قوه مقننه بر اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها ازسوی دولت خاطرنشان کرد: « توصیه‌ ما این است که دقت نظر زیادی در اجرای این لایحه وجود داشته باشد.»

خبرنگار دیگری به تاخیر روسیه در فروش سامانه‌ی موشکی اس 300 اشاره داشت که رییس مجلس در این زمینه اظهار داشت:« من در جریان این امر نیستم، چون وزارت دفاع این مساله را دنبال می‌کند باید از طریق همان‌ها این موضوع دنبال شود، البته قرار بر این بود که این کار صورت بگیرد.»

لاریجانی هم‌چنین در بخشی از سخنانش از دستاوردهای بنیاد مسکن در تامین تسهیلات مسکن بر روستاییان تشکر کرد و گفت: « تلاش‌های این بنیاد برای کمک به مناطق آسیب‌پذیر و سامان دادن مشکلات مسکن در بیش از 10هزار روستا ارزشمند است، این بنیاد در شهرها به ساخت منازل با قیمت نازل پرداخته که این فعالیت بسیار منسجم بوده است.»

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1439630&Lang=P


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:52 عصر | نظرات دیگران()
حاجی‌بابایی ، رکورد زد
یازدهمین وزیر آموزش و پرورش کشور در حالی امروز از نمایندگان ملت رای اعتماد گرفت که انتظارات از وی که با رای حداکثری نمایندگان بر کرسی وزارت بزرگ‌ترین و در عین حال، پرچالش‌ترین دستگاه اجرایی کشور تکیه می‌زند، بیش از پیش است.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی روز یکشنبه رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی با 217 رای موافق، 33 رای مخالف و 13 رای ممتنع به عنوان یازدهمین وزیر آموزش و پرورش کشور معرفی شد.

در این بین، وزیر آموزش و پرورش دولت دهم که به گفته بسیاری کارشناسان و نمایندگان مجلس «از دل آموزش و پرورش» بیرون آمده و این دستگاه و مشکلات آن را عمیقا درک کرده است، با چالش‌هایی عمده‌ای روبروست که این چالش‌ها اگرچه دشواری‌هایی در اداره بزرگ‌ترین دستگاه اجرایی کشور به عنوان پوشش دهنده مستقیم حدود یک میلیون و 200 هزار نیروی انسانی (یک سوم کارمندان دولت) و بیش از 13 میلیون و 500 هزار دانش‌آموز و پوشش دهنده غیرمستقیم بیش از نیمی از جمعیت ایران ایجاد می‌کند، اما قطعا آشنایی وزیر آموزش و پرورش جدید با ماهیت آموزش و پرورش به مواجهه مطلوب با این چالش‌ها کمک خواهد کرد.

چالش‌هایی که به گفته برخی کارشناسان و وزاری سابق آموزش و پرورش، فقدان ثبات مدیریت در این وزارتخانه، از مهم‌ترین آن‌هاست که آسیب‌های زیادی را به فرهنگیان به عنوان بیش از یک سوم کارمندان دولت و دانش‌آموزان تحمیل کرده است، تا آنجا که به گفته فرشیدی ـ اولین وزیر آموزش و پرورش دولت نهم و نهمین وزیر آموزش و پرورش کشور ـ این دستگاه تا جایی دچاز تزلزل مدیریتی است که میانگین مدیریت وزرا صرف «دو سال و اندی» است!

علاوه بر فقدان ثبات مدیریت در آموزش و پرورش، آسیب‌های دیگری نیز از جمله «کسری اعتبارات به عنوان قدیمی‌ترین مشکل این وزارتخانه» که همه 10 وزیر سابق آموزش و پرورش بارها در مورد این چالش مهم داد سخن داده‌اند، «برخوردار نبودن آموزش و پرورش از جایگاه ویژه در دولت به رغم این که حدود نیمی از کارمندان دولت را در خود جای داده است و تعلق تنها یک رای در دولت به آموزش و پرورش در حالی که بیش از یک سوم کارکنان دولت را در خود جای داده است» به عنوان چالشی که مورد انتقاد بسیاری از وزرای پیشین آموزش و پرورش بوده و «عقب‌ماندگی علمی آموزش و پرورش از چشم‌انداز 20 ساله کشور و ضعف آموزش و پرورش در مجهز شدن به علم روز و در نتیجه ضرورت تحول بنیادین و ریشه‌ای در این وزارتخانه»، به عنوان دیگر چالش‌های مهم کنونی نهاد عظیم آموزش و پرورش عنوان می‌شود که باید مورد توجه یازدهمین وزیر آموزش و پرورش کشور قرار گیرد.

در عین حال برخی موارد دیگر نیز به عنوان مشکلات کنونی آموزش و پرورش در کانون توجه کارشناسان و وزرای سابق آموزش و پرورش قرار گرفته که از آن جمله می‌توان به «وجود موازی‌کاری‌ها و ریخت و پاش‌های فراوان در این وزارتخانه عظیم از جمله وجود سازمان‌هایی با ساختار موازی که بودجه‌های کلان می‌بلعند و عملا دستاوردی حاصل نمی‌کنند»، اشاره کرد.

در مقابل این مشکلات و مسایلی که وزارت آموزش و پرورش با آن دست به گریبان است، حاجی‌بابایی ـ وزیر جدید آموزش و پرورش ـ در جلسه امروز مجلس در دفاع از برنامه‌های خود به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ایجاد پیوند عمیق بین تعلیم و تربیت رسمی و غیررسمی، در کانون توجه قرار دادن فرهنگیان در دولت و مجلس و ایجاد نظام عادلانه معیشت را از خواسته‌های حقیقی فرهنگیان عنوان کرد.

وی گفت که آموزش و پرورش اسناد فرادستی دارد که باید در چارچوب آن برنامه‌ریزی‌ها صورت گیرد. اصل و اساس برنامه‌های آموزش و پرورش براساس احکام اسلام و آموزه‌های دینی است. البته در این میدان بزرگ رهنمودهای امام راحل، ‌مقام معظم رهبری، قانون اساسی جمهوری اسلامی، سند چشم انداز، ‌قانون برنامه پنج ‌ساله پنجم، ‌مصوبات مجلس،‌قانون مدیریت خدمات کشوری، سیاست‌های کلی آموزش و پرورش که در مجمع تشخیص در حال بررسی است و کار مفید کارشناسان نظام تعلیم و تربیت در رابطه با سند ملی آموزش و پرورش به عنوان منابعی ارزشمند پیش‌روی ماست.

وی افزود: آنچه در آموزش و پرورش به عنوان اهداف بنیادین باید مورد توجه قرار گیرد و در راستای آن تلاش شود تقویت و تحکیم مبانی معنوی، روحیه‌ی اتکا به خدا، اعتماد به نفس دانش‌آموزان و رشد فضیلت‌های اخلاقی و عقلانی آن‌هاست.

حاجی‌بابایی عنوان کرد: حفظ استقلال آموزش و پرورش باید بر اساس اولویت‌های برنامه توسعه‌ کشور انجام شود. همچنین شناسایی استعدادها و تقویت روحیه پژوهش نیز از دیگر اهداف بنیادین نظام آموزش و پرورش است. آموزش عمومی و نیمه تخصصی با عنایت ویژه به علوم انسانی و تعلیم مهارت‌های کاربردی از مسائل مهم و در حیطه‌ ماموریت‌های آموزش و پرورش است.

وزیر جدید آموزش و پرورش در ادامه در رابطه با راهبردهای اساسی در آموزش و پرورش یادآور شد: اسناد ملی آموزش و پرورش با تمام ریزه‌کاری‌ها پیش‌روی ماست، لذا راهبردهای اساسی پیش‌روی ما ‌تحول در نظام آموزش و پرورش با هدف ارتقای کیفی آن در سه حوزه دانش، ‌مهارت و تربیت است. افزایش سلامت روحی و جسمی دانش‌آموزان نیز از محوری‌ترین برنامه‌های پیش‌روی من و همکارانمان خواهد بود.

وی افزود: اصلاح نظام جذب، نگهداشت و توسعه‌ منابع انسانی از دیگر نکات مورد توجه خواهد بود. نیروی انسانی نقش اساسی و کلیدی را ایفا می‌کند و در تمام دنیا محور تکنولوژی آموزشی معلم است.

حاجی‌بابایی همچنین توسعه‌ عدالت در نظام آموزش و پرورش، ‌ترویج مشارکت فراگیر، بازآفرینی مرجعیت معلم، بهبود جایگاه حرفه‌ای و ارتقای منزلت اجتماعی را از مهم‌ترین سیاست‌های آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: جایگاه معلم، ‌معیشت معلم و رابطه‌ معلم با دانش‌آموز از مسائل مهمی است که در این بند جای داده شده است. توسعه و به روز کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، بهبود تشکیلات، ‌اصلاح قوانین و حرکت به سوی مدیریت نیمه‌ متمرکز نیز از اهداف بلندی است که باید به آن توجه شود.

وزیر جدید آموزش و پرورش همچنین برنامه‌های عملیاتی جهت تحقق راهبردهای مورد نظر خود را این گونه تشریح کرد: بازنگری در محتوای کتب درسی، ‌توجه به توانمندی‌های اخلاقی و اجتماعی دانش‌آموزان، ایجاد فضای خلاقیت، پرورش و ارتقای مهارت‌های درون‌مدرسه‌ای و برون‌مدرسه‌ای، ‌جهت دادن به مواد درسی، تصویب نهایی فلسفه‌ آموزش و پرورش، ‌جذب نیروی انسانی با تاکید بر توانمندی‌های اخلاقی، نخبه‌گزینی و سامان‌دهی مراکز تربیت معلم، فراهم کردن تسهیلات و شرایط لازم برای ارتقای سطح علمی معلمان، بهبود وضع معیشت فرهنگیان، حمایت از نخبگان علمی، ‌تخصیص بهینه‌ امکانات با اولویت مناطق محروم، ایجاد بستر مناسب جهت اجرای قوانین و توسعه‌ مشارکت‌های مردمی، اصلاح ساختار تشکیلات و مدیریت با همکاری نمایندگان و صاحب‌نظران، نوسازی در تدوین برنامه‌هایی در جهت ارتقای کیفیت، ‌تقویت معاونت پرورشی جهت رشد باورهای دینی و ایجاد و توسعه‌ کارآمد هسته‌های مشاوره.

وی خطاب به نمایندگان مجلس تصریح کرد: امروز برای من روز سخت و دشواری است و این روزها از جهات گوناگون برای من حساس است دو کفه‌ی ترازو پیش روی من است در یک کفه آن نگرانی‌هایی از قبیل پرمشکل بودن آموزش و پرورش، ‌مشکلات ساختاری، تصویب بودجه، ساماندهی فضای آموزشی و ده‌ها مشکل دیگر که مدیران، فرهنگیان و به ویژه نمایندگان از آن اطلاع دارند قرار دارد. ضمن این که در کنار تمام این سختی‌ها و مشکلات ده‌ها دلیل و استدلال عقلی وجود دارد که نباید از جایگاه پرسشگری به جایگاه پاسخ‌گویی رفت و یا نباید به جایگاهی رفت که امکانات آن با خواسته‌ها توازنی ندارد.

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: در این کفه همچنین لزوم اعمال مدیریت، بالا بردن جایگاه آموزش و پرورش، مدیریت منسجم و لایق روی هم انباشته می‌شود و آن را سنگین می‌کند، اما در برابر همه این‌ها پشتوانه قابل اعتماد کفه دیگر ترازو را به سمت قبول مسوولیت سنگین می‌کند. در این کفه اعتماد ریاست جمهوری، استقبال بی‌شائبه‌ نمایندگان، ابراز رضایت فرهنگیان، اعلام پشتیبانی دلسوزان نظام و حمایت‌های همه جانبه در کنار دغدغه‌ 30 ‌ساله فرهنگیان نیز قرار دارد.

وزیر جدید آموزش و پرورش انتظار ایجاد پیوند عمیق بین تعلیم و تربیت رسمی و غیررسمی، در کانون توجه قرار دادن فرهنگیان در دولت و مجلس و ایجاد نظام عادلانه‌ معیشت را از خواسته‌های حقیقی فرهنگیان عنوان کرد و گفت: اکنون که در آستانه‌ رای اعتماد شما نمایندگان قرار گرفته‌ام و رای شما این مسوولیت بزرگ را برای من به همراه معلمان فرهیخته برای خدمت به مردم بی‌نظیر ما تایید می‌کند، رای شما به من رای خدمت‌گذاری به نظام تعلیم و تربیت خواهد بود که سعادت‌ها و شقاوت‌ها مربوط به نوع نگاه و اهمیت به آن‌هاست.

با توجه به برنامه‌های ارائه شده از سوی حاجی‌بابایی که حل مشکلات آموزش و پرورش را دنبال می‌کند، باید منتظر ماند که تا زمان تحویل وزارتخانه از سوی جای‌بابایی به وزیر بعدی تا چه حد از مشکلات عمیق وزارتخانه حل و فصل شده و چه میزان از برنامه‌های یازدهمین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب ایران که بیشترین رای اعتماد نمایندگان مجلس را نیز بین وزرای قبلی از آن خود کرده، محقق شده است.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:47 عصر | نظرات دیگران()
سلیمی‌نمین:موسوی در تاریخ سیاسی زندگیش دوبار فریب هاشمی را خورد

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران ‌به موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد‌ اشاره کرد و آن را اهرمی برای جلوگیری از نظارت بر امور این دانشگاه و گامی موثر در راستای موروثی کردن مدیریت این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، عباس سلیمی نمین ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال85 دستور مقام معظم رهبری را مبنی بر تصحیح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی مسکوت نگهداشته است‌، گفت: در سال85 زمانی که مشاجرات میان رئیس‌جمهور و هاشمی رفسنجانی بالا گرفت رهبر معظم انقلاب خطاب به رئیس جمهور وی را به آرامش دعوت کرد و گفت این موضوع از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال شود که هنوز این امر مسکوت مانده است.

وی افزود: در اوایل انقلاب در کشور دو دیدگاه وجود داشت که یکی دیدگاه تقوامحوری و دیگری دیدگاه تخصص‌محوری بود از این رو بسیاری به دنبال گرفتن مدرک بودند و به این دلیل امام خمینی(ره) با دانشگاه‌های مدرک‌محور مخالفت کردند و دانشگاه‌ آزاد تاسیس شد که مردم آزادانه بدون ارائه مدرک به کلاس‌ وارد شوند.

*مقابله با جاسبی در دستور کار مجلس هفتم قرار گرفت

این محقق و پژوهشگر با اشاره به موضوع تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد، تاکید کرد: مقابله با جاسبی در دستور کار مجلس هفتم قرار گرفت و درخواست تحقیق و تفحص از این نهاد ارائه شد که این مهم با مخالفت جاسبی مواجه شد و مجلس در این کار ناکام ماند.
سلیمی‌نمین با اشاره به روند بررسی‌های انجام شده در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: اساسنامه این دانشگاه در حال بررسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی است اما هسته اصلی این دانشگاه که همان هیئت موسس آن باشد در اساسنامه جدید به نحوی تعیین می‌شود که از دست افراد فعلی خارج نشود.

*بررسی تخلفات جاسبی

وی با اشاره به ناکام ماندن افرادی که برای بررسی تخلفات جاسبی فعالیت می‌کنند، گفت: مدیر ارشد دانشگاه آزاد اسلامی شبکه‌ای در کشور ایجاد کرده است که در همه جا حضور دارند و نمی‌گذارند که پیگیری‌ها راه به جایی برد و حتی زمانی که وی با درخو‌است تحقیق و تفحص از این دانشگاه مخالفت کرد و به ملت تودهنی زد، نمایندگان مردم طی نامه‌ای از وی تشکر کردند که این امر، وجود همان شبکه گسترده را نمایان می‌کند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران افزود: در حال حاضر در کشور افراد زیادی وجود دارند که دارای مدرک دکترا هستند اما مدارک آنها جای تامل دارد.
سلیمی نمین در ادامه به موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و آن را اهرمی برای جلوگیری از نظارت بر امور این دانشگاه و گامی موثر در راستای موروثی کردن مدیریت این دانشگاه عنوان کرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمان دولت هفتم و هشتم برای مقابله با جاسبی گفت: در پرونده‌ای خاتمی به قالیباف فرمانده نیروی انتظامی وقت دستور پیگیری می‌دهد اما زمانی که جاسبی به عنوان مقصر معرفی می‌شود، پرونده مسکوت می‌ماند و این خود اگرچه نشانی از همت خاتمی برای مقابله با جاسبی است ولی باز هم راه به جایی نمی‌برد.
سلیمی نمین با اشاره به سخنرانی هاشمی رفسنجانی به عنوان یکی از موسسان دانشگاه آزاد در کشور در جریان بعد از انتخابات گفت: زمانی که مردم در حال بحث و بررسی شرایط بودند و نتیجه انتخابات مشخص شده بود، هاشمی رفسنجانی با سخنرانی خود پیش‌بینی آشوب و آتش فتنه کرد که می‌توان این امر را به برنامه‌ریزی‌های پشت پرده و یا فعالیت شبکه متحد خود در جامعه معطوف کرد.

*فریب موسوی توسط هاشمی

مدیر موسسه مطالعات تاریخ ایران در پاسخ به سئوال دانشجویی درباره محاکمه میرحسین موسوی گفت: موسوی در انتخابات فعالیت‌های زیادی کرد که می‌توان با استفاده از نامه‌ها و بیانیه‌های وی به دیدگاه‌هایش پی برد و نباید در شرایط کنونی که جامعه در شرایطی احساسی قرار دارد، به مشکلات و اینگونه بحث‌ها دامن زد.

وی تاکید کرد: میرحسین موسوی اگرچه شخصیتی سیاسی است اما ثابت کرده است که تاکنون در تاریخ سیاسی زندگیش دوبار فریب هاشمی را خورده است یکی در زمان اتمام جنگ که وی با اتمام جنگ تحمیلی مخالف بود ولی با سیاست‌بازی هاشمی نامه‌ای مبنی بر عدم توان دولت در تامین نیازهای جنگ به هاشمی داد که باعث اتمام غیر نظامی جنگ شد بار دوم هم، موسوی در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری نهم فریب هاشمی را خورد و وارد عرصه شد و مشکلات متعددی به وجود آمد.

نشست ظهر امروز عباس سلیمی نمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با دانشگاهیان در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز برخلاف پیش‌بینی‌ها و انتظار، بدون هیچ تشنج و حاشیه‌ای در فضای کاملا آرام برگزار شد.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=39738


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:47 عصر | نظرات دیگران()
پشت پرده کشتار شیعیان در یمن

ایرنا:جنگ ششم با حوثی های یمن، حاصل سیاست فرار به جلو و فرافکنی حکومت یمن است تا بر ناکارآمدی حاکمیت 20 ساله بر دو بخش شمالی و جنوبی یمن سرپوش گذاشته و اعتراضات مردم فقیر و رنج دیده را با ابزار سرکوب نظامی خاموش کند.

با اینکه یمن از موقعیت ژئوپلیتیک ویژه ای برخوردار است و منافع زیرزمینی آن در کنار اقتصاد آبراه باب المندب می تواند، به حداقل های معیشتی مردم یمن پاسخ گوید، حکومت علی عبدالله صالح از پاسخ مناسب به مطالبات مردم این کشور ناتوان بوده و در کنار فقر، سیاست تبعیض را نیز به اجرا گذاشته است. اگر چه مقامات یمن و دولت های اقتدارگرای عرب منطقه در پی پاسخ انحرافی به بحران صعده بوده و آن را بشکل غیرواقعی تصویر می کنند، ولی ایستادگی شیعیان شمال یمن، هر دو را رسوا نموده و این راهبرد منطقه ای را برملا خواهد کرد.

جنگ اخیر در صعده که تا به حال سه ماه به طول انجامیده و حکومت یمن از تمامی توان نظامی هوایی و زمینی و دیپلماسی منطقه ای بهره گرفته، حاصلی جز فرسایش و شکست برای حکومت یمن به جای نگذاشته است. ارتش منظم حکومتی و بکارگیری ابزارهای برتر هوایی، زرهی، زمینی، توپخانه و عقبه مطمئن لجستیکی و حمایت های پنهان و آشکار خارجی در مقابل امکانات محدود مردم شمال یمن کارآمدی نشان نداده و بجز تلفات، اسارت نظامیان ، دادن غنائم جنگی و ستمدیدگی و آوارگی و کشتار مردم عادی و بی دفاع در شمال یمن کارنامه دیگری ارائه نکرده است.

از همان ابتدای این جنگ، آوارگان و جنگ زدگان به شکل طبیعی از صحنه معرکه فرار کرده و به نقاط امن تر پناه برده و منتظر اقدامات بشردوستانه سازمان های بین المللی در نزدیکی مرزهای یمن با عربستان بوده اند، که با سیاست محدودیت و فشار مقامات عربستان مواجه بودند. حتی سازمان های بین المللی از اینکه نمی توانند از طریق مرزهای عربستان، امدادرسانی خود را به اجرا بگذارند، زبان انتقاد گشوده اند و این جنگ نابرابر را مقدمه یک فاجعه انسانی ارزیابی کردند.
اگر از نگاه سعودی ها، رویدادهای صعده و نزاع مردم شمالی یمن و حکومت آن کشور، پدیده ای داخلی قلمداد می شد، نباید شاهد اقدامات غیرانسانی و سپس حمله گسترده نظامیان عربستان و بکارگیری سلاح های ممنوعه مانند بمب های فسفری علیه شیعیان شمالی یمن باشیم.

مقامات عربستان که سال ها است از طریق رونق مدارس سلفی و وهابی در سراسر یمن و بویژه جنوب این کشور و حمایت های مالی از برخی سران عشایر و قبایل و شخصیت های یمنی، بدنبال نفوذ و سلطه بر یمن می باشند و حتی برخی مناطق مرزی در شمال یمن را به استان های مجاور خود ضمیمه نموده اند، باید برای سیاست های خود محمل و توجیهی داشته باشند.

شهروندان جنوب عربستان و بویژه مناطق هم جوار با شمال یمن، اقلیت های زیدی و اسماعیلی زندگی می کنند که مانند بقیه مناطق عربستان، با سیاست سرکوب، تبعیض اجتماعی و اقتصادی و سلطه وهابیون و خفقان مذهبی روبه رو هستند. در طول تاریخ این جمعیت های سعودی، پیوند طبیعی با شیعیان زیدی شمال داشته اند، که در شرایط مشابه در یمن زندگی می کنند.

در واقع، حکومت عربستان که به علت سیاست سرکوب مذهبی و تبعیض، با سرافکندگی در محیط منطقه ای و بین المللی روبه رو است، حاصل ایستادگی و مقاومت مردم صعده و حوثی ها را برای خود نگران کننده می داند. با اینکه اقلیت های زیدی، اسماعیلی و شیعه در عربستان همواره با سرکوب و زندان و محدودیت های گوناگون زندگی می کنند، با این حال برای کسب حقوق اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی خود کوتاهی نکرده اند. راهبرد ملک عبدالله ، پادشاه عربستان برای اصلاحات داخلی و کاهش فشار به اقلیت ها و راه اندازی برخی نمادهای تدریجی اجتماعی، با هدف جلوگیری از انفجار سیاسی - اجتماعی است. حکومت یمن و حامیان سعودی آن برای توجیه رفتار و اقدامات غیرانسانی و جنگ افروزی علیه شیعیان یمن، تلاش می کنند با شبیه معرفی کردن شعارهای مردم صعده با شعارهای مردم ایران، این جریان مردمی و مقاومت تحسین برانگیز را وابسته به ایران معرفی کنند، تا هم بر مطالبات معمولی مردم شمال یمن سرپوش بگذارند و هم برای اقدامات غیرانسانی در کشتار مردم شمال یمن توجیه سازی کنند.

تمامی مقامات یمنی به خوبی واقف هستند و بارها در گزارش های رسمی نیز اعتراف نموده اند که سواحل شمالی یمن در دریای مدیترانه، محل مناسبات مردم یمن با مردم اریتره بوده و نیازهای خود را از آن طریق به اشکال مختلف پاسخ گفته اند.

ناکامی حکومت یمن برای سرکوب حوثی ها در حالی مطرح است که مقامات یمنی از حمایت مالی، رسانه ای، دیپلماتیک و لجستیکی عربستان بطور کامل بهره مند شده اند و حتی اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی عربستان برای متوقف کردن حمایت یک کشور عربی دیگر از مردم شمال یمن به این کشور سفر کرده و یک معامله امنیتی : سیاسی به اجرا گذاشته اند. این مقام سعودی در مقابل توقف کمک های این کشور عربی، جریان القاعده در آن کشور را از موضع ترور و براندازی این رهبر عربی به موضع مداحانه تبدیل کرده است.

جالب است با علنی تر شدن مداخله سعودی ها در جنگ صعده و علیه شیعیان یمن، محمد راشد از رهبران القاعده در جزیره العرب!! نیز خواستار جنگ علیه شیعیان در سراسر منطقه شده است و فراموش نمی کنیم که همزمان با انفجار مزدوران جریان ریگی در استان سیستان و بلوچستان، روزنامه الوطن سعودی، خواستار به آتش کشیدن هزار نقطه دیگر در ایران شد. با اینکه سال ها تلاش شده تا «دست آموز» بودن القاعده توسط سعودی ها و دستگاه های اطلاعاتی آمریکا و برخی کشورهای منطقه، پنهان بماند ولی گاهی کنترل از دست این مقامات خارج شده و «دم خروس» پیدا می شود.

جنگ صعده امروز با وارد شدن علنی عربستان به جنگ با مردم این منطقه، ماهیت جدیدی بخود گرفته، بویژه اینکه، هزاران نفر از روستاهای همجوار با صعده از شهروندان زیدی و اسماعیلی از این محورها تخلیه شده و مقامات نظامی عربستان به دنبال یک کمربند امنیتی تخلیه شده در داخل یمن و منطقه صعده نیز می باشند و گلوله باران و بمباران ممتد در طی تقریبا دو هفته گذشته، حکایت از این اهمیت ویژه دارد. خصوصاً اینکه دیپلماسی منطقه ای عربستان در کنار یک جنگ رسانه ای تمام عیار علیه حوثی ها و شیعیان و ایران در سطح منطقه، به دنبال جلب حمایت های لازم برای مداخله گری در یمن است که عملاً حاکمیت و استقلال یمن را تحقیر و نقض نموده است. در بخش دیگری نیز مقامات آمریکایی از اقدامات عربستان، تحت عنوان «تدابیر دفاعی» و «حق مشروع عربستان، تأیید به عمل آورده اند و پادشاه اردن که فتنه سازی را از اجداد انگلیسی آموخته با اعزام دو یگان کماندویی برای همراهی با ارتش عربستان در سرکوب شیعیان حوثی یمن، به این «جنگ هویت کاملا منطقه ای» داده است.

مواضع وزیر خارجه مصر در حمایت از عربستان که با «پز» ناسیونالیسم عربی هم چاشنی سازی شده، معتقد است که «کشورهای عربی می توانند با مداخله غیر عربی مقابله کنند.» البته این مواضع شجاعانه!! هیچگاه برای دفاع از فلسطین و مردم غزه در مقابل حمله نظامی و وحشیانه رژیم صهیونیستی اتخاذ نشده و حتی همراه با آن تا امروز در محاصره مردم غزه مشارکت هم نموده اند. این دلاوری حکومت مصر آن زمان نمایان تر می شود که بدانیم جنایت های جنگی رژیم صهیونیستی توسط گلدستون که یک قاضی یهودی است محکوم شد ولی مقامات مصری برای کسب محبت رژیم صهیونیستی و مقامات کاخ سفید، از این خط قرمز عبور نکردند. بهتر است ماهیت این رویداد منطقه ای را بازکاوی کنیم تا ریشه رفتار سعودی- مصری- اردنی که از حمایت آمریا نیز برخوردار است، روشن شود.
کارشناسان غربی براساس نظرسنجی ها و برآوردهای دیگر معتقدند عربستان و مصر نفوذ و جایگاه و موقعیت خود در منطقه خاورمیانه را از دست داده اند، که این پدیده با همراهی آنان با سیاست های غربی و صهیونیستی پیوند دارد.

این سه کشور عربی آشکارا از گفت وگوی آمریکا با ایران نگران هستند و مانند رژیم صهیونیستی، هرگونه توافق و در هر سطحی را با ایران به زیان خود ارزیابی می کنند. این کشورهای عربی از یکسو، از گسترش چالش و تنش بین ایران و آمریکا که ممکن است به درگیری نظامی منتهی شود، خسارت می بینند و از سوی دیگر نمی توانند بپذیرند که آمریکا برای خروج از بن بست های منطقه ای و یا اعتراف به حقوق هسته ای و یا جایگاه منطقه ای، امتیازی به ایران بدهد. نخبگان سیاسی این سه کشور معتقدند، باید یک «تشنج هدایت شده، منطقه ای» علیه ایران با زمینه مذهبی را فعال کنند تا موقعیت آنان در هر معادله منطقه ای جدید، حفظ شود. این کار به روشنی در فلسطین، لبنان، عراق ، یمن از سوی کشورهای یاد شده در حال اجرا است و «ابزار فتنه مذهبی» را برای کسب موقعیت جدید الزامی می دانند. عربستان، مصر و اردن، این سیاست «منازعه ساز» را در سه محور کارآمد می دانند:

1- چنین فضایی از درگیری نظامی غرب با ایران جلوگیری می کند و آسیبی به کشورهای عربی یاد شده نمی زند.
2- به فعال کردن این تشنج منطقه ای از هر گونه توافق آمریکا با ایران جلوگیری می کند.
3- این راهبرد، امکان ایجاد توازن در تعامل کشورهای منطقه با ایران را فراهم می کند.

لذا ماهیت جنگ نابرابر و ظالمانه در صعده و شمال یمن از یکسو با راهبردهای منطقه ای این سه کشور گره خورده و از سوی دیگر، بخشی از سیاست منطقه ای عربستان است که در سه دهه اخیر با جنگ افروزی منطقه ای و تضعیف کشورهای رقیب، موقعیت خود را ارتقا داده است.

منازعه داخلی در یمن تنها از طریق یک گفت وگوی ملی و تکیه بر روش های مسالمت آمیز قابل حل است که بازیگران داخلی و یا نهادهای منطقه ای و بین المللی می توانند به عنوان «مساعی جمیله» به اجرا بگذارند. نهادهای بین المللی باید به وظایف قانونی در حمایت از شهروندان شمال یمن و کمک رسانی و جلوگیری از «بکارگیری سلاح های ممنوعه» و یا «بکارگیری نامتناسب قدرت» اقدام کنند.

عربستان باید بداند که تشویق مصری و اردنی برای ورود به جنگ صعده ، دامی برای حاکمان ریاض است تا بحران را به داخل عربستان نیز گسترش دهند و از یک رقیب در عرصه منطقه ای، راحت شوند. آمار اسرا، زخمیان و تلفات ارتش سعودی در مقابل مقاومت حوثی ها، قابل تأمل است و ادامه جنگ افروزی و مداخله نظامی در جنگ صعده، عربستان را به «فرسایش مهلک» دچار خواهد کرد و زمینه تغییر در ساخت و ترکیب قدرت پادشاهی سعودی را مهیا می کند.

منبع  ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=39724


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:46 عصر | نظرات دیگران()
نمایش فیلم‌های ایرانی از تلویزیون ونزوئلا
مدیریت همکاری‌های بین‌المللی صداوسیما گزارش داد: در پی برگزاری سومین جشنواره فیلم‌های ایرانی در کاراکاس، شبکه تلویزیونی Tves ونزوئلا هفته آینده به مدت چهار شب متوالی فیلم ایرانی پخش می‌کند.

به گزارش ایسنا، این شبکه در ساعت 21 دو فیلم تولیدی سازمان صداوسیما شامل «میهمان ناخوانده»(به کارگردانی اسماعیل فلاح‌پور) و «قهوه اسپرسو» (رضا بهشتی) را به همراه سینمایی «بچه‌های آسمان» و «رنگ خدا» (به کارگردانی مجید مجیدی) را پخش می‌کند.

ضمنا دو فیلم «مریم مقدس» (تولید سازمان صداوسیما به کارگردانی شهریار بحرانی) و «بادکنک سفید» (جعفر پناهی) هم در ماه آذر پخش خواهد شد.

این شبکه ونزوئلا در چندین نوبت ضمن پخش صحنه‌هایی از فیلم‌های یادشده تاریخ نمایش آن‌ها را یادآوری کرده است.
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=73091
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:45 عصر | نظرات دیگران()
همسر احمدی‌نژاد به ایتالیا رفت
« اعظم‌السادات فراحی» همسر محمود احمدی‌نژاد، امروز یکشنبه در اجلاس همسران سران کشورهای غیرمتعهد در رم شرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، این اجلاس با عنوان « امنیت غذایی و نقش زنان در دسترسی به منابع» به ریاست با سوزان مبارک همسر حسنی مبارک، رییس‌جمهور مصر که ریاست دوره‌ای غیرمتعهدها را برعهده دارد، برگزار می‌شود.

امروز زنان فقط 10 درصد اعتبارات مالی و دو درصد از زمین قابل کشت را در اختیار دارند؛ در حالی که مسئول نصف تولید جهانی غذا هستند.

سوزان مبارک در این اجلاس در رابطه با دسترسی هرچه بهتر زنان به ذخایر تولیدی صحبت خواهد کرد.

هم‌چنین در پانل اول این اجلاس سوزان مبارک، آقای نانایو اف نوانزه رییس ایفاد و خانم حافظ غانم معاون دبیرکل فائو سخنرانی می‌کنند.

این پانل تجربه‌های گوناگون جهانی به منظور تضمین دسترسی زنان به زمین و اعتبارات مالی برای کاهش گرسنگی در جهان را بررسی می‌کند.

بر اساس این گزارش، از برنامه‌های این اجلاس هم‌چنین برگزاری نشست مطبوعاتی در "اتاق ایران" واقع در مقر فائوست.
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=73055
 

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:40 عصر | نظرات دیگران()
رنگ موی اسپانیایی برای رسانه‌ی ملی!

تلویزیون طی روزهای گذشته پخش تبلیغات انواع کالاهای خارجی را آغاز کرد و در این راه حتی از پخش آگهی‌های بازرگانی مربوط به یک رنگ موی اسپانیایی هم دریغ نکرد.

به گزارش ایسنا، تبلیغ کالاهای خارجی که مدتی در صدا و سیما کم‌رنگ شده بود، بار دیگر در این رسانه قوت گرفت؛ بر این اساس طی روزهای اخیر شاهد تبلیغ کالاهایی بودیم که پیش از این به ندرت در تلویزیون تبلیغ می‌شدند و یا حتی تبلیغ آن‌ها اصلا سابقه نداشت.

صدا و سیما پس از این که به دلیل پخش آگهی‌های بازرگانی برنج و چای خارجی طی ماه‌های گذشته مورد انتقاد جدی قرار گرفت، سرانجام به توقف پخش این تبلیغات و ضرر شش میلیاردی رضایت داد.

توقف تبلیغ کالاهای خارجی در تلویزیون، با تبلیغ کالاهای ایرانی ادامه پیدا کرد و تا مدت‌ها تبلیغ انواع کالاهای ایرانی از جمله قند ایرانی، چای ایرانی، برنج ایرانی و غیره، به عنوان جایگزین، روی آنتن رفتند.

در این مدت تبلیغ کالاهای ایرانی و حمایت از تولیدکننده داخلی توسط رسانه، بارها از سوی بزرگان نظام و بسیاری از کارشناسان مورد تاکید قرار گرفت و حتی برخی از این کارشناسان از جمله مدیر گروه دانش و اقتصاد شبکه اول پیشنهاد دادند که مسؤولان بازرگانی سازمان صدا و سیما برای افزایش استقبال از کالاهای داخلی، یارانه‌هایی را برای تبلیغات این نوع کالاها در رادیو و تلویزیون قائل شوند.

و اما در شرایطی که همگان، حتی بینندگان گذرای تلویزیون، به حذف آگهی‌های بازرگانی مربوط به کالاهای خارجی در این رسانه عادت کرده بودند، تلویزیون طی روزهای اخیر تبلیغ انواع کالاهای خارجی شامل تلویزیون، رنگ مو، مواد شوینده و غیره را به روی آنتن فرستاد تا بار دیگر بر این نکته اذعان شود که بی‌تردید صدا و سیما از تامین تمامی هزینه‌های خود، بدون پخش آگهی‌های بازرگانی آن هم از نوع خارجی‌اش عاجز است.

ضرغامی در نشستی که پس از دریافت حکم ریاستش با خبرنگاران داشت نیز این نکته را یادآور شده‌است.

او با اشاره به بودجه 500 میلیارد تومانی سازمان صدا و سیما در سال جاری، خاطرنشان کرده‌است که 300 میلیارد تومان نیز از بودجه ناشی از درآمدهای تبلیغاتی به آن اضافه می‌شود که اگر این دو رقم را با هم جمع کنیم، باز هم کمتر از یک هزار و 600 میلیارد تومان نیاز بالفعل صداوسیماست.

رییس سازمان صدا و سیما سپس تاکید کرده‌است: ما همیشه تبلیغات را به عنوان یک منبع درآمد حفظ‌ می‌کنیم؛ هرچند به خاطر برخی محدودیت‌هایی که داریم کالاهای خارجی و خیلی از کالاهای داخلی را تبلیغ نمی‌کنیم، کسانی که ماهواره نگاه می‌کنند می‌دانند که تبلیغات بازرگانی ما بسیار کوتاه‌تر از بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌یی است.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=39721


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در یکشنبه 88/8/24 و ساعت 5:40 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا