همه - خبر روز
اطمینان به هرکس، پیش از آزمودنش [نشانه]درماندگی است . [امام علی علیه السلام]
امروز: دوشنبه 04 تیر 30
جدیدترین اعترافات ریگی

عبدالمالک ریگی در جدیدترین اعترافات خود، گفته است که تاکنون سه بار با فرمانده ناتو دیدار داشته است.

به گزارش جهان، عبدالمالک ریگی در جدیدترین اعترافات خود، گفته است که تاکنون سه بار با فرمانده ناتو دیدار داشته است.

وی همچنین هماهنگی با مقامات آمریکایی برای بمب گذاری در خطوط نفتی منطقه عسلویه را برنامه آینده این گروهک پس از سفر ناکام به قرقیزستان عنوان کرده است.

بنابراین گزارش، همزمان با اعترافات عبدالمالک ریگی، پنج نفر از مبلغان فرقه جعلی وهابیت، هنگام خروج غیر قانونی از مرزهای کشور دستگیر شدند.

این افراد در جذب و آموزش نیرو برای گروهک تروریستی ریگی نقش داشته اند.

قابل ذکراست که فرقه جعلی وهابیت از ساخته های استعمار پیر در قرن 18 میلادی است. وهابیت در ?? سال گذشته مذهب درباری سعودی بوده است و گروهک القاعده و سلفی‌ها از شاخه های این فرقه هستند.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45953


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/15 و ساعت 12:15 عصر | نظرات دیگران()
مناظره دو فعال سیاسی پیرامون خط امام و نسبت آن با جریانات سیاسی:
کوچک زاده: بهزادنبوی گفت عملکرد اصلاح‌طلبان را با خط امام ارزیابی نکرده‌ایم / شکوری راد: اعتماد ما به امام بر اساس اعتقاد به ولایت فقیه نبود

پس از انتخابات ریاست جمهوری که فضای سیاسی کشور دچار نوعی دگرگونی شد و رقبای سیاسی دیگر کمتر تمایلی برای مباحثه و مناظره داشتند، این فرصت نیز برای قشر دانشجویان به دلیل بی اقبالی فعالان سیاسی به برگزاری مناظره و مباحثه از میان رفت تا از دیدگاه آنها بهره مند شوند، اما در مدت اخیر این سیر دوباره در دانشگاه ها پی گرفته شده تا به پویایی محیط های علمی و آکادمیک افزوده شود، از همین حیث مناظره بین مهدی کوچک زاده به عنوان کسی که معتقد است دانشجویان باید از تمام اندیشه های امام خمینی(ره) آگاه باشند تا مبادا امامی وارونه تحویل آنها شود و همچنین شکوری راد که می گوید تمام سخنان امام را حفظ است و همچنین معتقد است که خیلی ها وی را می شناسند از این رو به سخنانش استاد می کند جالب به نظر می رسد که در زیر می آید:


به گزارش رجانیوز؛ مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و علی شکوری‌راد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت پیش از ظهر امروز جمعه 14 اسفند در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت که در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شد با موضوع "خط امام و نسبت آن با جریانات سیاسی و دانشجویی " به مناظره با یکدیگر پرداختند.

در ابتدای این برنامه شکوری‌راد گفت: به عنوان نماینده هیچ حزبی در این مناظره شرکت نکرده‌ام هر چند که بنده اکنون عضو یک حزب هستم و از آن دفاع می‌کنم.

وی با بیان اینکه من براساس سیاست موازنه مثبت در این نشست حاضر شده‌ام افزود: بنده در سال‌های 82 یا 83 اعلام کرده بودم که دفتر تحکیم وحدت خاتمه یافته چون به نظرم هیچ جریانی در آن زمان مرام دفتر تحکیم وحدت را به درستی دنبال نمی‌کرد اما در هر صورت اکنون با هر دو طرف در ارتباطم و از اینکه می‌بینیم نام دفتر تحکیم وحدت زنده است به خود می‌بالم چون در آن سهمی داشته‌ام.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با بیان اینکه برای بررسی نسبت احزاب با معیارهای خط امام باید در عنوان و مرام خط امام مروری داشته باشیم اضافه کرد: نام دانشجویان پیرو خط امام که اولین بار در واقعه تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان در 13 آبان شکل گرفت که یکی از دانشجویان محسن میردامادی بود که حالا در زندان است و پاداش زحمات پیروی از خط امام را اینگونه دریافت می‌کند.

شکوری‌راد همچنین خاطرنشان کرد: خط امام همان چیزی است که از رفتار و گفتار ایشان استنباط می‌شد یعنی تا زمان حیات حضرت امام، دانشجویان با ایشان در ارتباط بودند و خود از سخنان و رفتار امام مسیر خود را تعیین می‌کردند.

وی در ادامه به سومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: آخرین چیزی که برای دانشجویان از امام خمینی باقی مانده به همان انتخابات برمی‌گردد که دفتر تحکیم وحدت نیز در آن زمان وارد رقابت انتخاباتی شد و نهایتا در مقابل جامعه روحانیت که در انتخابات‌های آن زمان حضور پررنگی داشت قرار گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با اشاره به این که امام خمینی در آن زمان روحانیون را از فعالیت سیاسی در شهرستان‌ها منع می‌کردند اظهار داشت: در همین انتخابات شاهدیم که دانشجویان با برداشتی که از سخنان و گفتار حضرت امام داشتند وارد رقابت‌های انتخاباتی شدند که در آن انتخابات جامعه روحانیت در یکسو قرار داشت و مردم، دانشجویان، کارگرها و .... در سویی دیگر.

شکوری‌راد همچنین به انشعاب مجمع روحانیون از جامعه روحانیون همزمان با انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: حضرت امام هم این انشعاب را تأیید کردند و تأکید داشتند که دو سلیقه باید در کشور وجود داشته باشد که بتوانند بر سر 2 تفکر بحث کنند.

وی همچنین ادامه داد: زمانیکه در موضوع انتخابات مسئله‌ای پیش آمد حضرت امام هم نماینده‌ای را به عنوان حکم بین شورای نگهبان و وزارت کشور قرار دادند که به عملکرد شورای نگهبان نظارت کند و مانع از زیاده‌خواهی آنها شود.

وی با بیان اینکه ما به این خط امام افتخار می‌کنیم خاطرنشان کرد: این خط امام به دانشجویان استقلال می‌دهد و تا زمانیکه حضرت امام در قید حیات بودند این مشی و مرام وجود داشت اما بعد از رحلت ایشان برخی از دانشجویان که پایگاهی در دانشگاه نداشتند دفتر تحکیم را به بهانه‌های مختلف به مخالفت با رهبری متهم کردند و حتی ما بر سر نام دانشجویان پیرو خط امام نیز با آنها دچار مشکل شدیم.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با بیان اینکه در همان زمان شاهد شکل‌گیری اتحادیه‌های موازی با دفتر تحکیم وحدت در کشور بودیم اضافه کرد: در آن زمان طبرزدی به عنوان جریان پشت پرده این جریانات فعالیت می‌کرد اما دفتر تحکیم وحدت به صورت کامل از خط امام دفاع کرد.

شکوری‌راد همچنین یادآور شد: البته بنده به برخی اقداماتی که در سال‌های 76 و 77 در مجموعه دفتر تحکیم وحدت انجام شد نقدهایی دارم و به همین دلیل می‌گویم که آنها از نظر مرامی جزو دفتر تحکیم وجدت نیستند.

وی در پایان این بخش از سخنانش گفت: چاره درد ممکلت در شرایط کنونی و رهایی از این بحرانی که وجود دارد تنها بازگشت به خط و اندیشه امام است که در سندی به نام قانون اساسی مدون شده و اجرای بدون تنازل قانون اساسی به معنای واقعی پیروی خط امام خواهد بود.

در ادامه این مناظره مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بنده در سال 55 وارد دانشگاه شیراز شده‌ام اظهار داشت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تشکل‌های دانشجویی با اسم‌های امروز فعال نبودند اما در همان زمان سازمان دانشجویان مسلمان که همفکر دفتر تحکیم وحدت بود در دانشگاه شیراز فعالیت می‌کرد.

وی افزود: بنده در سال 71 نیز وارد دانشگاه تربیت مدرس شدم و مدتی را به عنوان دبیر انجمن اسلامی این دانشگاه فعالیت می‌کردم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده به واسطه رفتارها و اعلام نظر حزبی که آقای شکوری‌راد در آن عضویت دارند با خودم عهد کرده بودم که هرگز با آن‌ها مناظره نکنم چون اساسا با آنها مبنای مشترکی ندارم البته در این جلسه نیز امیدی به دستیابی به نتیجه مطلوب از این مناظره ندارم.

کوچک‌زاده در ادامه با بیان اینکه عملکرد این جریان زمانی قابل پذیرش می‌شود که صراحتا اعلام کنند ما راه امام را قبول نداریم متذکر شد: اندیشه حضرت امام محکماتی دارد که تغییر ناپذیر است و دلیل این سخن من نیز به این برمی‌گردد که امام خمینی وصیت‌نامه خود را نوشته و اعلام کرده که این وصیت را برای فردا می‌نویسم.

وی همچنین درباره سخنان شکوری‌راد در خصوص وضعیت میردامادی به عنوان یکی از دانشجویان پیرو خط امام گفت: اینگونه سخن گفتن اساسا منطقی نیست چون ممکن است هر آدم با سابقه درخشان دچار انحراف شود همان‌طور که افرادی را که پیامبر اکرم به آنها لقب «خیر» یا «شمشیر اسلام» داده‌ بودند در جنگ جمل مقابل امام علی ایستادند بنده هم کاری به مصادیق ندارم اما این منطق اشکال دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اینگونه صحبت گفتن عین جاهلیت است تصریح کرد: اساسا اینگونه سخن گفتن قابل قبول نیست چون هر فردی ممکن است دچار انحراف شود و باید در تعریف مسائل سیاسی دقت کنیم که روش غلطی را در پیش نگیریم.

کوچک‌زاده با اشاره به سخنان شکوری راد مبنی بر برداشتهای مختلف دانشجویان از رفتار و گفتار حضرت امام اظهار داشت: بنده این سخن را هم قبول دارم چون در آن زمان تمام جریان‌های منحرف چپ و منافقین نیز ادعای پیروی از خط امام داشت و خودشان هم برداشت‌هایی متناسب با حال خود از سخنان خود انجام می‌دادند و اساسا اگر این سخن را قبول کنیم باید به تعداد انسان‌ها، برداشت‌های مختلفی از یک سخن وجود داشته باشد.

وی در ادامه سخنان خود به اظهارات شکوری‌راد در خصوص انتخابات مجلس سوم اشاره کرد و گفت: اینگونه سخن گفتن مورد قبول نیست چون یک زمانی یک منطق عقلی مطرح می‌شود و یا از منطق نقلی برای اثبات سخنان خود استفاده می‌کنیم که اگر از روش عقلی استفاده شود باید عین سخنان مورد نظر را بازخوانی کنیم تا اشتباهی رخ ندهد.

کوچک‌زاده در ادامه این مناظره به سخنان بهزاد نبوی در یکی از جلسات تبلیغاتی انتخابات دوره گذشته اشاره کرد و گفت: در آن جلسه سوالی از آقای نبوی در خصوص عملکرد اصلاح‌طلبان و غفلت آنها از خط امام مطرح شد که آقای نبوی در پاسخ به این سوال اعلام کردند که عملکرد اصلاح‌طلبان را با این معیار ارزیابی نکرده‌ایم.

وی همچنین ادامه داد: اگر خط امام میزان است باید تمام برنامه‌ریزی‌ها و ارزیابی‌ها بر همین اساس انجام بگیرد و همواره خود را با آن بسنجیم.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین به سخنان شکوری راد در خصوص شورای نگهبان اشاره کرد و اظهار داشت: اگر ملاک و میزان حضرت امام است باید نظر ایشان را در مورد شورای نگهبان بازخوانی و بررسی کنیم.

شکوری‌راد در ادامه با بازخوانی سخنان حضرت امام در خصوص وظایف شورای نگهبان با تاکید بر اجرای احکام اسلامی خطاب به شکوری راد گفت: امام را با محفوظات خودتان تحریف نکنید و بعد از این هم اگر شما نقلی را از حضرت امام بدون سند و نوشته مطرح کنید من آن را رد می‌کنم چون قرار است در این جلسه به نتیجه برسیم.

در ادامه این مناظره شکوری‌راد به سخنان کوچک‌زاده واکنش نشان داد و گفت: ظاهرا شما در جریان شرایط استثنایی روز نیستید چون در گذشته انتشار اخبار توسط رسانه‌هایی انجام می‌شد که خود بخشی از موارد را فیلتر می‌کردند ولی اکنون رسانه‌ها قیم مردم نیستند و تمام اخبار را منتشر می‌کنند تا مردم خودشان آنها را تحلیل کرده و به نتیجه درست برسند.

وی با بیان اینکه بنده جملات حضرت امام را حفظ هستم افزود: در دوران فعالیت دانشجویی پیام‌های حضرت امام را خوانده‌‌ام همه آنها را حفظ هستم.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت همچنین به سخنان کوچک‌زاده درخصوص بهزاد نبوی اشاره کرد و گفت: سخنانی که از بهزاد نبوی مطرح کردید در دفاع از خط امام بود و نشان می دهد که وی دغدغه خط امام دارید.

شکوری راد با بیان اینکه بسیاری بنده را می‌شناسند و بر همین اساس به سخنانم استناد می‌کنم یادآور شد: من نمی‌توانم مانند آقای کوچک‌زاده این همه اسناد را با خود حمل کنم از طرفی نمی‌توانم سندی را هم در خانه نگه‌دارم چون ممکن است از آن سوء استفاده کنند.

وی در پاسخ به سخنان کوچک‌زاده که به وی گفت می‌توانم برای شما صحیفه کامل حضرت امام را بخرم یادآور شد: صحیفه حضرت امام به صورت کامل در اینترنت قابل دسترسی است.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با بیان اینکه امام خمینی تأکید داشتند که باید به قانون برگردیم اضافه کرد: اگر قانون اساسی زیر سوال برود اولین چیزی که زیر سوال می‌رود اصل ولایت فقیه است.

شکوری راد همچنین به سخنان کوچک‌زاده در خصوص بهزاد نبوی اشاره کرد و یادآور شد: گاهی لازم است برای دفاع از افراد به سوابق آنها استناد کنیم.

وی در ادامه سخنان خود به عملکرد رئیس جمهور اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از آفات و آسیب‌های جامعه آمار و ارقامی است که احمدی‌نژاد برمبنای آنها یک گفتمان غلط را ایجاد کرد ولی شما از وی سند نخواستید.

وی با بیان اینکه خط امام یک چارچوب سیاسی مشخص است اظهار داشت: در آن زمان ما اعتقاد داشتیم که باید حرف امام را بپذیریم اما این تبعیت به عنوان ولی فقیه نبود بلکه بعنوان تجربه‌ای که از طرد سیاسی ایشان به دست آورده بودیم شکل می‌گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با بیان اینکه اعتماد ما به حضرت امام براساس همین رویکرد بود و نه براساس اعتقاد به ولایت فقیه اضافه کرد: بعد از رحلت حضرت امام نمی‌شد این اعتقاد را به رهبر جدید هم منتقل کرد و همین مسأله نقطه اختلاف بود.

شکوری‌راد در همین زمینه تصریح کرد: ما قانون اساسی را قبول داشتیم و رهبری را هم قبول داشتیم اما تفکر ما تفکر حضرت امام بود و من معتقدم در برخی رفتارها نوع رهبری نسبت به زمان حضرت امام تناقض وجود دارد.

وی با بیان اینکه خط امام همان چیزی است که از رفتارهای ایشان برداشت می‌شود یادآور شد: اینکه صدا و سیما می‌خواهد اتفاقات اخیر و جنبش سبز را با حوادث دهه 60 مشابه‌سازی کند اساسا اشتباه و غلط است.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در همین زمینه به حوادث انتخابات اشاره کرد و گفت: یکی از اشتباهات اخیر این بود که برخی این حوادث را انقلاب مخملی نامیدند ولی اکنون به اشتباه خود پی برده‌اند اما از اعتراف به این مسأله خجالت می‌کشند و به همین دلیل آقای تاجیک را به تلویزیون آوردند تا سخنان آنان را به شکلی دیگر مطرح کند.

شکوری‌راد همچنین اضافه کرد: یکی دیگر از اشتباهات حوادث اخیر این بود که برخی می‌خواستند این مسائل را با عملکرد منافقین در دهه 60 مشابه‌سازی کنند که در آن زمان مردم منافقین را طرد کردند.

وی در ادامه با مقایسه جمعیت معترضین روز 25 خرداد با جشن پیروزی احمدی‌نژاد در میدان ولی‌عصر خاطرنشان کرد: جنبش سبز بخشی از جامعه است که من ادعا می‌کنم اکثریت جامعه هستند و نباید آنها را انکار کرد.

وی با بیان اینکه چه شده که اکنون زندا‌ن‌های ما از نیروهای خط امام پر شده است گفت: چه کرده‌ایم که همه نزدیکان و حتی فرزندان حضرت امام برخلاف مسیر ایشان شده‌اند.

جالب است که از 5 نفر از سران کشور در زمان حیات حضرت امام اکنون 4 نفر در یک سو قرار گرفته‌اند.

شکوری راد در پایان این بخش از سخنان خود با اشاره به تعطیلی برخی از روزنامه‌ها در سالهای اخیر خطاب به کوچک‌زاده گفت: شما باید تعطیلی روزنامه اعتماد را محکوم کنید تا بفهمیم که شما آزاد اندیش هستید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشجویان باید صحیفه امام را خوانده و به درستی بشناسند، گفت: اگر می‌خواهید امامی وارونه را به شما معرفی نکنند باید امام را به درستی بشناسید.

در ادامه این مناظره کوچک‌زاده با اشاره به یکی از سخنان شکوری‌راد مبنی براینکه بنده امام خمینی را نه به دلیل تئوری ولایت فقیه بلکه به دلیل عملکرد سیاسی شناخته و بعد خط امامی شدم اظهار داشت: این سخن شما یعنی اینکه ولایت فقیه را نپذیرفته‌اید.

وی در ادامه سخنان و مواضع بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در خصوص ولایت فقیه و ولی فقیه را بیان کرد.

این نماینده مردم در خانه ملت با اشاره به شعارهای ساختارشکنانه جریان علیه اصل ولایت فقیه گفت: طبق گفته امام (ره) هر کس با اصل ولایت فقیه مخالفت کند، مرتد است.

کوچک‌زاده ادامه داد: شما مگر نمی‌گویید امام (ره) را قبول دارید، امام گفته است که در مسیر قانون حرکت کنید و افراد باید به قانون تمکین کرده و به آن عمل کنند و شما نیز باید این رویکرد را داشته باشید.

کوچک‌‍‌اده با طرح این پرسش که اگر یاران امام یک طرف ایستادند و عده‌ای دیگر از یاران امام نیز با آنها مخالفت کرده در طرف دیگری ایستادند چه باید کرد؟ تصریح کرد: این مسئله باعث می‌شود که افراد دچار تعارض شوند زیرا ممکن است عده‌ای یار امام بوده باشند اما عملکرد امروز آنها با دیگر یاران امام متفاوت باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه ما از عدم صداقت آزرده‌ایم،خاطرنشان کرد که شما امروز باید بگویید که ولایت فقیه را به عنوان یک اصل قانون و جزئی از تفکر امام (ره) قبول دارید که البته ندارید که شکوری‌راد در واکنشن به این سخن کوچک‌زاده گفت که بنده این حرف را نزدم.

کوچک‌زاده با بیان اینکه عیبی ندارد فردی ولایت فقیه را قبول نداشته باشد همانطوری که صدها هزار نفر در دنیا ولایت فقیه را قبول ندارند، اظهار داشت: اما ولی فقیه شاگردانی مانند سیدحسن نصرالله دارد و در واقع ولایت فقیه در مقابل استبداد و دیکتاتوری می‌ایستد.

وی در ادامه آیه 169 سوره آل عمران را قرائت و تفسیر مربوط به این آیات را بیان کرد.

کوچک‌زاده در خصوص این آیات قرآن گفت:‌طبق این آیات مؤمنین دو ویژگی دارند ویژگی اول اینکه صراط را انتخاب کرده و ویژگی دوم اینکه در صراط بمانند و مؤمنین که خدا اجرشان را ضایع نمی‌کند طبق این آیات کسانی هستند که با وجود تمامی مشکلات بازهم خدا و رسولش را استجابت کنند.

این نماینده مردم در خانه ملت تصریح کرد: می‌توان گفت که این آیات متعلق به 1400 سال پیش است یا می‌توان این آیات را مربوط به دوره فعلی نیز دانست.

کوچک‌زاده با طرح این پرسش که امروز مصداق تبعیت از رسول و خداوند به گفته امام خمینی (ره) چیست، خاطرنشان کرد: خدا که در روزی زمین نیست و پیامبرش نیز 1400 سال پیش از میان ما رفته است به همین دلیل و بر طبق گفته امام (ره) باید در زمان حال از ولی فقیه تبعیت کرد.

وی با اشاره مجدد به آیه 169 سوره آل عمران اظهار داشت: طبق این آیات قرآن کسانی اجرشان ضایع نمی‌شود که در راه مانده و نترسیدند و مانند آقابهزاد که در مطلبی در روزنامه اعتماد به چاپ رسید ترس خود از آمریکا را بیان کرد.

وی ادامه داد: درست است آقا بهزاد (بهزاد نبوی)چریکی پیر بود و در کنار امام نیز مبارزه کرد اما وی نباید بترسد و طبق آیات قرآن همانا شیطان رفقایش را می‌ترساند.

کوچک‌زاده در ادامه تأکید کرد: این سخنانی که امروز بعضی افراد مطرح می‌کنند سخنان امام (ره) نیست بلکه حرف واداده‌هایی است که در خط امام نیستند.

وی یادآور شد: بنده در دوره بیست‌ودوم خرداد بیشتر از شما برای خاتمی کار کردم اما آن زمان این سخنان را هنوز نشنیده بودم.

در ادامه این مناظره شکوری‌راد در پاسخ به بخشی از سخنان کوچک‌زاده گفت: آقای کوچک‌زاده می‌گوید که بنده ولایت فقیه را قبول ندارم که البته این سخن را نزدم.

کوچک‌زاده خطاب به شکوری‌راد پرسید که آیا قبول دارید؟ شکوری‌راد پاسخ داد، بله.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ادامه داد:‌ ما امام را فراتر از ولایت فقیه قبول داریم یعنی غیر از شأنی که برای امام در جایگاه ولایت فقیه قائلیم امام را بالاتر از این شأن پذیرفته و قبول داریم.

وی در خصوص نظریه ولایت فقیه نیز گفت: دیدگاه امام در خصوص این نظریه در اقلیت بود و امام این دیدگاه را به کرسی نشاند.

وی اضافه کرد: ولایت فقیه یک نظریه از سوی امام (ره)‌ بود و زمانی که این نظریه وارد قانون شد اما کسانی تصور می‌کنند که اگر ولی فقیه را بالا برده و حتی از قانون نیز بالاتر ببرند، عمل پسندیده‌ای انجام داده‌اند در حالی که اینطور نیست زیرا اگر ولی‌فقیه را از قانون بیرون بکشیم تبدیل به یک نظریه می‌شود.

شکوری‌راد با بیان اینکه امام (ره) گفت که ولایت فقیه می‌تواند در تمام شئون قانون بگنجد خاطرنشان کرد: این مسئله حق حکومت بوده و در تمام کشورها نیز وجود دارد.

وی افزود: این مسئله در ایران نیز رعایت می‌شود یعنی حکومت حق قانون‌گذاری در تمام سطوح را دارد که طبق نظر امام (ره) حکومت می‌‌تواند در تمامی سطوح قانون‌گذاری کند.

وی با اشاره به اینکه طبق گفته امام ولی فقیه زمانی که شرایط لازم را داشته باشد، می‌تواند حکومت کند اظهار داشت: زمانی ولی فقیه می‌تواند حکومت کند که مردم وی را بخواهند و زمانی که ولی فقیه دیکتاتوری کند خودبه‌خود عزل خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ باید ولی فقیه را در قانون اساسی حفظ کرد و اگر ولی فقیه از قانون بیرون بیاید این بحث تبدیل به یک نظریه می‌شود.

در ادامه این مناظره کوچک‌زاده با اشاره به یکی از اصول قانون‌‌ اساسی که مربوط به ولایت فقیه است اظهار داشت: طبق این اصل قانون اساسی زمینه حکومت ولی فقیه را آماده می‌کند و ولی بالاتر از قانون نمی‌گوید و این قانون در ید اوست.

وی با طرح این پرسش که مشکل اصلی در خصوص ولایت فقیه چیست، گفت: مشکل اینجاست که ما ولی فقیه را نمی‌شناسیم زیرا اگر بدانیم که وی چه شخصیتی دارد دیگر بسیاری از این مباحث را مطرح نخواهیم کرد.

این نماینده مردم در خانه ملت یادآور شد: در زمان خاتمی چه خون‌دلها به دل مقام معظم رهبری نکردند اما ایشان همواره از خاتمی حمایت می‌کرد.

کوچک‌زاده با اشاره به مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: ولی فقیه با نظر 90 نفر انتخاب می‌شود که حاضر نیستند حتی یک لحظه آخرت خود را فدای دنیا کنند و این افراد ولی فقیه را شناخته و وی را قبول دارند.

وی ادامه داد: بعضی‌‌ها به ما می‌گویند که فلان‌کس را با طلحه مقایسه نکنید اما خود ولی فقیه را با شاه مقایسه می‌کنند.

در ادامه این مناظره دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر خطاب به شکوری‌راد اظهار داشت: دفتر تحکیم وحدت یک مجموعه اصیل دانشجویی است و در اینجا یک نشست سراسری با حضور بیش از 20 انجمن از دانشگاههای مختلف کشور در حال برگزاری است. علاوه براینکه این حضور از لحاظ تشکیلاتی مشکلی ندارد افراد حاضر در این نشست طبق اساسنامه و مرامنامه این دفتر فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه سخنان خود خطاب به شکوری‌راد گفت: انتظار ما این است که شما مرزبندی خود را با کسانی که روزی در این تشکیلات بوده و از صدای آمریکا سردرآوردند و دوستان شما نیز حامی آنها بودند، مشخص کنید البته همین اقدامات دوستان شما باعث شد که مجموعه دفتر تحکیم وحدت که به امام (ره) و شهدا معتقد بود امروز به اینجا برسد.

بعد از سخنان دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امبیرکبیر، شکوری‌راد اظهار داشت:‌‌ چرا امروز می‌گویید که حوادث 4 ماه پس از انتخابات انقلاب مخملی بوده است. به هر حال این سخن شما باید دلایلی داشته باشد.

وی ادامه داد:‌ زمانی که شما از این عنوان استفاده می‌کنید بایستی عنوان استفاده شده با موارد قبلی تطابق داشته باشد و وجه تشابهی نیز باید بین آنها باشد.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت همچنین در پاسخ به اظهارنظر یکی از دانشجویان مبنی براینکه افرادی که دارای بصیرت بودند از صف جنبش سبز جدا شدند، گفت:‌ بصیرت در کجا یافت می‌شود در دانشگاهها که خودتان جمعیت حامیان موسیقی و احمدی‌نژاد را می‌دانید.

وی اضافه کرد: بیاید و به بیمارستان‌ها و دانشگاهها رفته و ببینیم چند نفر سبز و چند نفر نیز مخالفند.

شکوری‌راد همچنین تصریح کرد: از افراد حاضر در شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در بدو تأسیس نیز در زمان حال 80 درصد سبز بوده و مابقی نیز مشخص نیست چه منشی دارند.

در ادامه مناظره کوچک‌زاده با درخواست از دانشجویان مبنی بر اینکه دیدگاههای امام را بخوانند تأکید کرد:‌شما بایستی به عنوان دانشجوی روشنفکر وظیفه خود بدانید تا دیدگاههای امام را مطالعه کنید.

وی ادامه داد: بایستی همه پدیده‌های تاریخی را بشناسیم و هم خمینی را شناخته و هم شاه را وگرنه حق هدایت جامعه را نداریم.

این نماینده مردم در خانه ملت با بیان اینکه دانشجویان بایستی صحفیه امام را خوانده و برای دیگران نیز نقل کنند خاطرنشان کرد: این اقدام باعث می‌شود که یک امام مشابه برایتان نسازند همانطوری که سالها امام حسینی مشابه برای مردم ساختند و در حالی که مردم برای امام حسین (ع) گریه می‌کردند هیچ اتفاقی در میان آنها نمی‌افتاد.

کوچک‌زاده تصریح کرد: اگر حسین (ع) را به درستی نشناسید یک امام وارونه به شما می‌شناسانند و اگر امام خمینی (ره) را به درستی نشناسید خمینی وارونه به شما می‌دهند.

وی از دانشجویان درخواست کرد که پیام امام خمینی (ره) در خصوص پذیرش قطعنامه 598 را بخوانند.

کوچک‌زاده یادآور شد: این نامه را خوانده و آنگاه ببینید که عده‌ای قصد داشتند در مجلس به بهانه این نامه رهبری را مجبور به مذاکره با آمریکا کنند.

این نماینده مردم در خانه ملت با ابراز انتقاد از اینکه شکوری‌راد راهپیمایی 22 بهمن را یک اردوکشی خیابانی عنوان کرده بود، گفت: این کار را نکنید ما شما را دوست داریم آیا این 22 بهمن همان اردوکشی که مقام معظم رهبری گفته بود، است.

شکوری‌راد خطاب به کوچک‌زاده گفت: نامه نمایندگان مجلس ششم به رهبری که به امضای 135 نماینده رسید، دانشجویان بهتر است آن نامه را مطالعه کرده و قضاوت کنند.

وی یادآور شد: این نامه از سوی 135 نفر از نمایندگان مجلس و از سر دلسوزی برای جامعه نوشته شد اما متأسفانه به دلیل امضای این نامه تعدادی از نمایندگان ردصلاحیت شدند.

در ادامه مناظره شکوری‌راد در خصوص اظهارنظر یکی از دانشجویان مبنی براینکه اگر شما تعداد حامیان جنبش سبز در روز 22 بهمن را زیاد می‌دانید پس چرا آقای موسوی، آقای کروبی و آقای خاتمی با آن وضع از راهپیمایی خارج شدند، گفت: سیستم اطلاعاتی و امنیتی کشور تمام امکانات خود را بسیج کرده و در مقابل حضور موسوی در راهپیمایی ایستاد.

وی افزود: البته انتشار این خبر طبق صحبتی که بنده با نزدیکان آقای موسوی کردم دروغ است.

شکوری‌راد در ادامه تصریح کرد: در خصوص روز عاشورا نیز تهمت‌هایی به مردم زده شد و اعلام کردند که آنها آتش زده و توهین کردند در حالی که این خبر نیز دروغ بود.

عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در ادامه با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن خاطرنشان کرد:‌ بحمدالله در این روز جمعیت زیادی در تأیید انقلاب اسلامی به صحنه آمدند و این روز به هیچ گروه و دسته‌ای تعلق ندارد البته بنده نیز در این راهپیمایی شرکت کردم.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45930


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/15 و ساعت 12:14 عصر | نظرات دیگران()
با دستگیری خبرنگار صدا و سیما :
ایتالیا با همکاری اسرائیل، به یاد نوستالوژی تلخ "مافیا" افتاد

چندی پیش، برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا، در سفری به اسرائیل علاوه بر حمایت از جنایت های این رژیم و تلاش برای عضویت این کشور در اتحادیه اروپا، گفته بود تمام تلاش خود را خواهد کرد تا زمینه ضدیت با ایران فراهم شود، ایتالیا با دستگیری خبرنگار با سابقه صدا و سیما در آن کشور به قول خود در برابر صهیونیست ها عمل کرده است.

به گزارش رجانیوز، روز پنجشنبه در حالی خبر بازداشت "حمید معصومی نژاد" خبرنگار صدا و سیما در ایتالیا منتشر شد که اتهام وی از سوی مقامات قضایی ایتالیا قاچاق اسلحه عنوان شد.

معصومی نژاد که با گزارش های دیدنی خود در سالهای اخیر از ایتالیا شناخته می شود، پس از تهیه گزارشی از راهپیمایی ضد نژاد پرستی کارگران در رم بازداشت شده است.

پس از این عمل دولت ایتالیا، حسن عابدینی مدیر کل اخبار خارجی صدا و سیما به بخش خبری 14 شبکه یک آمد تا در خصوص ابعاد دستگیری معصومی نژاد توضیح دهد، وی با اشاره به اطلاعاتی که در رابطه با این خبرنگار ایرانی کسب کرده چهار اتهامی را که مقامات ایتالیا به معصومی نژاد منتسب کرده اند را بیان کرد، که بیش از اینکه این اتهامات جنبه حقوقی داشته باشد و به عنوان جرم محسوب شود، از وظایف خبرنگاران به حساب می آید.

بنا به گفته عابدینی، ارتباط با دهها ایتالیایی از طریق ایمیل، گفتگو با خبرنگاران خارجی در خصوص حوادث پس از انتخابات در ایران و توصیه به واقعگرایی، ارتباط صمیمانه با خبرنگاران خارجی و همچنین درخواست فردی مبنی بر ارسال چیزی به ایران از معصومی نژاد و راهنمایی وی که گفته باید با بخش اقتصادی سفارت ایران تماس حاصل کنی، از جمله اتهاماتی است که دولت ایتالیا، معصومی نژاد را به جرم آن دستگیر و بازداشتگاه منتقل کرده است.

علاوه بر این رادیو فردا رسانه وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا با انتشار خبری بر روی سایت اینترنتی خود، مدعی شد یک دادستان ضد تروریسم ایتالیایی با اعلام اینکه دو ایرانی و پنج ایتالیایی به اتهام قاچاق اسلحه دستگیر شده اند یکی از این دو ایرانی را معصومی نژاد عنوان کرده است.

به ادعای مقامات پلیس ایتالیا این دو ایرانی در شهر تورین در شمال غربی ایتالیا در عملیاتی موسوم به تک تیرانداز بازداشت شده اند، این در حالی است که خبرنگاران ایرانی مستقر در کشورهای اروپایی با محدودیت تردد در این کشورها مواجه اند، از سویی بنا به اعتقاد مدیر کل اخبار خارجی صدا و سیما هیچ سلاحی در کار نبوده است.

همچنین سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در واکنش به این اقدام غیرقانونی ایتالیا، آنرا بازی جدیدی خواند که با هدف حاشیه پردازی های خاص انجام شده و همراه با اغراض مبهم است.

اما به گفته عابدینی اصل ماجرا به خوش خدمتی روسای ایتالیایی برای رژیم صهیونیستی و همچنین متهم کردن ایران به عنوان کشور نقض کننده موازین بین المللی باز می گردد.

در حقیقت در سفری که برلوسکونی اخیرا به اسرائیل داشته، وی به نتانیاهو قول داده تا این رژیم اشغالگر را به عضویت اتحادیه اروپا در آورد و همچنین زمینه ضدیت با ایران را فراهم کند.

سیلویو برلوسکونی که به اسرائیل سفری داشت، در دیدار با بنیامین نتانیاهو اظهار داشته بود: "من اهمیت زیادی برای دیدار با نخست وزیر اسرائیل قائل هستم و معتقدم که این دیدار موجب تحکیم روابط میان تل آویو و رم می شود." وی همچنین نشست خود با نتانیاهو را بسیار مهم توصیف کرده و اظهار داشت: "این نشست به بررسی تعهدات متقابل بین ملت هایمان در خصوص نحوه همکاری ها در آینده اختصاص داشت."

این دل و قلوه دادن های برلوسکونی نخست وزیر دارای پرونده مفاسد اخلاقی ایتالیا یک طرفه نبود بلکه نتانیاهو نیز با استقبال از سفر برلوسکونی اظهار داشت: "تل آویو و رم دو تمدن بزرگ را تشکیل داده اند که غرب می تواند از آنها استقبال کند."

خوش‌رقصی‌های برلوسکونی به همین جا ختم نشد و در مصاحبه مطبوعاتی پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو تاکید کرد که جهان ایران هسته ای را نمی‌پذیرد. برلوسکونی در ادامه سخنانش تاکید کرد که جهان باید عزم خود را جزم کرده و در مقابل ایران که در مسیر دستیابی به تسلیحات هسته‌ای است بایستد، برلوسکونی در ادامه سخنانش همچنین تاکید کرد که حجم رابطه تجاری با ایران را کاهش خواهد داد .

از سویی دیگر برلوسکونی پا را از هشدار به ایران هم فراتر نهاده و به حمایت از اسرائیل در برابر گزارش گلدستون روی آورد، نخست وزیری ایتالیا در حالی که نهادهای حفوق بشر و کمیته حقیقت یاب سازمان ملل اسرائیل را به نقض قوانین بین‌المللی محکوم کرده‌ بودند، گفت : این گزارش بی‌پایه و اساس است و اسرائیل در آن در حالی متهم اعلام شده است که تنها پاسخی منطقی به فلسطینی‌ها داده است!

مشخص است با این همه خوش رقصی برلوسکونی، بازداشت معصومی نژاد از سوی ایتالیا عجیب نیست.

برلوسکونی از جمله سیاستمدارانی است که طی چند سال اخیر با رفتارهای غیر اخلاقی خود موجبات خشم ایتالیایی ها را فراهم آورده است، وی که پرونده فساد اخلاقی سنگینی دارد رفتارهایی را انجام داده که در آخرین آنها موجب شد تا یکی از شهروندان ایتالیایی به حمله به وی به شدت به او آسیب برساند.

پس از دستگیری ضارب برلوسکونی وی در اظهاراتی گفته بود از روی نفرت این کار را کرده است.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=45931


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در شنبه 88/12/15 و ساعت 12:13 عصر | نظرات دیگران()
قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو تشریح کرد:
برتری ها و تفاوت پژو 207 آی نسبت به 206 پلاس
قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو در کیفیت و محصول گفت: پژو 206 پلاس نسبت به 207 آی از سطح تجهیزات، امکانات و موتور کم قدرت تری برخوردار است.
جمعه ?? اسفند ???? ساعت ??:??
برتری ها و تفاوت پژو 207 آی نسبت به  206 پلاس
به گزارش سرویس اقتصادی برنا، مهندس میرجواد سلیمانی، با بیان مطلب فوق، اظهارداشت: موتور پژو 207 آی، 1600 سی سی است، در صورتی که موتور 206 پلاس، 1100 و 1400 سی سی است. 

وی افزود: 206 پلاس به عنوان خودروی پایه شرکت پژو و با قیمت ارزان به بازار عرضه می شود، در حالی که 207 آی نسبت به تجهیزات و امکانات ویژه آن قیمت مناسبی دارد. 

قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو در کیفیت و محصول تاکید کرد: این خودو به نام خودروی 207 compactدر چین، برزیل و آرژانتین عرضه شده است و خریداران زیادی دارد. 

وی اظهار داشت: بر اساس گزارش عملکرد مالی شرکت پژو در کشور چین که یکی از بزرگ ترین بازارهای خودروی دنیا است، در سه ماهه اول سال 2009، بهبود 14 درصدی در آمار فروش تحت تاثیر ارایه این محصول حاصل شده است. 

سلیمانی با اشاره به استراتژی ایران خودرو مبنی بر تولید و عرضه خودرویی با قیمت مناسب به جای واردات و فروش خودروی 207 با قیمت بالا اظهار داشت: استفاده حداکثر از امکانات و توانمندی های موجود برای تولید خودرویی لوکس با امکانات فنی و رفاهی بالا و با قیمت مناسب برای مشتریان باعث شده خودروی 207i به خودرویی ایده آل در مقایسه با نمونه های هم قیمت خویش تبدیل شود. 

وی تاکید کرد: ایران خودرو با مهندسی ارزش و استفاده از سرمایه گذار ی های صورت گرفته در دیگر خطوط توانسته است، میزان هزینه های تولید 207 آی را کاهش دهد تا این خودرو با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد. 

قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو در کیفیت و محصول یادآور شد: در طراحی خودروی زیبا و اسپرت 207i از جدیدترین دستاوردهای فنی و مهندسی و تکنولوژی های روز دنیا استفاده شده است و 207i به دلیل چالاکی و قابلیت های دینامیکی بالا، مصرف سوخت پایین، قیمت مناسب، استفاده از موتور پر قدرت و مطابقت با استانداردهای روز اروپا، محبوبیت ویژه ای میان جوانان و حتی خانواده ها در سطح جهان کسب کرده است. 

وی اظهار داشت: 207آی با توجه به نوع جاده¬های کشور، نوع سوخت موجود درکشور و آب و هوای مناطق مختلف ایران، متناسب¬ سازی شده و کاملا با آن ها همخوانی دارد و مصرف سوخت پایین موتور این محصول در کنار قدرت موتور بالای آن از جمله مزایای دیگر این خودرو است. 

قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو در کیفیت و محصول تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی ها، مدل هاچ بک (T31) این محصول، در ابتدای سال 89 و مدل صندوق دار (T33) آن، در نیمه دوم سال 89 به بازار عرضه خواهند شد. 

سلیمانی در پایان اظهار داشت: این محصول فول آپشن، ضمن برخورداری از دو نوع گیربکس دستی (LX) و اتوماتیک (ALX)، کلیه استانداردهای روز EEC سال 2010 را تامین می کند و تایید نوع از اتحادیه اروپا و استاندارد یورو 3 را با قابلیت ارتقا به استاندارد یورو 4 دارا است.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 1:52 عصر | نظرات دیگران()
استقبال بانک توسعه اسلامی از خرید اوراق مشارکت ایران
رئیس کل بانک توسعه اسلامی با استقبال از پیشنهاد ایران برای خرید اوراق مشارکت منتشر شده توسط جمهوری اسلامی از سوی این بانک، در این خصوص قول مساعد داد.
ه گزارش سرویس اقتصادی برنا، احمد محمدعلی رئیس بانک توسعه اسلامی در دیدار با دکتر سیدشمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، با استقبال از طرح عرضه اوراق مشارکت 11 میلیارد یورویی ایران در سالجاری میلادی، اظهار داشت: با شناختی که از مقامات جمهوری اسلامی دارم، مطمئن هستم این اوراق دقیقاً مطابق شریعت است و نیز مطمئن هستم اعضای هیأت رئیسه بانک توسعه اسلامی با خرید بخشی از اوراق مشارکت منتشره از سوی ایران موافقت خواهند کرد.
وی افزود: مدارک مربوط به اوراق را از مسئولان بانک مرکزی ایران دریافت کرده و به زودی بعد از مطالعه و بررسی آنها، نظر بانک توسعه اسلامی را جهت تسریع در فرآیند مشارکت فی مابین اعلام خواهیم کرد.
رئیس بانک توسعه اسلامی تأکید کرد: یقیناً مسئولان این بانک از خرید اوراق مشارکت دولت جمهوری اسلامی استقبال می کنند و از شما بابت پیشنهادتان برای مشارکت در این امر قدردان هستند.
وی همچنین از اعزام متخصصان این بانک به ایران طی هفته آتی به منظور ایجاد هماهنگی های لازم در این ارتباط خبر داد.
حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان نیز در این دیدار، با یادآوری اینکه موقعیت دکتر محمدعلی به عنوان رئیس بانک توسعه اسلامی، در سطح جهان منحضر به فرد است، به ذکر برخی توقعات جمهوری اسلامی به عنوان یکی از مهم ترین سهامداران این بانک، از وی پرداخت.
وی افزود: بحران اخیر مالی جهان، فرصت مناسبی برای ترویج بانکداری اسلامی است و من فکر می کنم باید از این فرصت استفاده بیشتری ببریم.
حسینی گفت: ما در این راستا، از موقعیت یک کشور اسلامی، تا به حال نهایت استفاده را برده ایم و تاکنون در هیچ همایشی در خصوص بانکداری در سطح دنیا شرکت نکرده ایم مگر آنکه نماینده ما، به تشریح اهمیت بانکداری اسلامی پرداخته باشد.
وزیر اقتصاد ادامه داد: به طور مثال در اجلاسیه اخیر تهران، به رغم مقاومت برخی کشورهای عضو، پاراگرافی در بیانیه پایانی گنجاندیم مبنی بر اینکه کشورهای عضو صندوق توسعه اسلامی باید اهتمام بیشتری به بحث بانکداری اسلامی کنند و در آنجا استدلال کردیم که اگر شما به عضویت بانک توسعه اسلامی درآمده و پذیرفته اید که قواعد اسلامی در سطح بین المللی سودمند هستند، پس باید در سطح ملی هم آن قواعد را بپذیرید.
حسینی خطاب به محمدعلی افزود: می خواهم بگویم، حال که به لطف خداوند و در سایه مدیریت شما، بانک توسعه اسلامی به عنوان پاکترین مؤسسه مالی و دارای بهترین رتبه ها در رنکینگ های اقتصادی شناخته شده است، باید تلاش بیشتری برای ترویج این نوع از بانکداری در سطح دنیا بکنیم.
وی تأکید کرد: در این راستا، جمهوری اسلامی کاملاً در کنار بانک است و از هرگونه فعالیتی در این خصوص حمایت می کند.
وزیر اقتصاد کشورمان در ادامه سخنان خود با اشاره به تصمیم دولت جمهوری اسلامی ایران برای انتشار11 میلیارد یورو اوراق مشارکت در سال جاری میلادی، اظهار داشت: تأکید ما بر این است که اگر در این راستا با جهان خارج جهت تأمین مالی ارتباط برقرار می کنیم، در چارچوب بانکداری اسلامی و درحقیقت کمک به ترویج این نوع از بانکداری باشد.
وی افزود: ما تدابیر لازم را برای موفقیت این کار پیش بینی کرده ایم و فکر می کنیم بانک توسعه اسلامی می تواند با مشارکت در آن کمک خیلی خوبی برای دستیابی به اهداف جمهوری اسلامی ایران کند.
حسینی با بیان اینکه هم سود خوبی برای اوراق مشارکت مزبور پیش بینی شده و هم تضمیمن های لازم از سوی دولت برای آنها دیده شده است، خطاب به رئیس بانک توسعه اسلامی گفت: شما با خرید این اوراق، همزمان دو کار مهم انجام می دهید، یکی اینکه جایی سرمایه گذاری می کنید که هم سودآوری مطمئن غیرربوی دارد و هم به کشوری که در جهت توسعه بانکداری اسلامی در حال تلاش است کمک می کنید.
وزیر اقتصاد در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تقدیر از کمک مهم بانک توسعه اسلامی برای تأمین منابع مالی خط آهن مشترک ایران و ترکمنستان، خواستار همکاری بیشتر مسئولان این بانک برای تسهیل فعالیتهای تجاری کشورمان، به ویژه در ارتباط با پوشش های بیمه ای و نقل و انتقال پول از ایران به بانک توسعه اسلامی و بالعکس شد.
وی همچنین خواستار دستور مساعد رئیس بانک توسعه اسلامی جهت تسریع در اجرایی شدن موافقتنامه تأسیس صندوق سرمایه گذاری مستغلات بین این بانک و مسئولان بانکی جمهوری اسلامی شد.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 1:49 عصر | نظرات دیگران()

 

 

با تشکر از بی بی سی فارسی که این صحنه را نشان نداد!

 

2،1 مگابایت

دانلود کلیپ تصویری

مستقیم یا غیرمستقیم

 

شادی روح امام و شهدا صلوات

منبع ما : http://mobarezclip.com/


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 1:15 عصر | نظرات دیگران()
متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از کارگزاران نظام+ صوت
می‌خواهند نگذارند دل‌ها به هم نزدیک شود

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در خجسته میلاد پیامبر «نور و عدالت و رحمت»، خاتم النبیین، حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت صادق آل محمد، امام جعفر صادق (ع) در دیدار مسئولان نظام و قشرهای مختلف مردم، «باز تولید حقایق اسلام و عمل به تعالیم پیامبر خاتم» را نیاز مبرم و اساسی امت اسلامی خواندند و اتحاد پیروان مذاهب مختلف اسلام را عامل حل مشکلات و پیشرفت و تعالی جهان اسلام برشمردند.

فایل صوتی

تصاویر

متن کامل بیانات رهبر انقلاب در این دیدار که سران سه قوه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، میهمانان و علمای شرکت کننده در کنفرانس وحدت اسلامی و سفیران کشورهای اسلامی نیز در آن حضور داشتند، به شرح زیر است:

بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌

تبریک عرض میکنیم این عید سعید را به همه‌ى حضار محترم و میهمانان عزیز و به همه‌ى ملت بزرگ ایران؛ همچنین تبریک عرض میکنیم به همه‌ى مسلمین عالم، امت بزرگ اسلامى و به همه‌ى حق‌جویان و آزادیخواهان عالم. روز هفدهم ربیع‌الاول، روز بسیار بزرگى در تاریخ بشر است. ولادت زبده‌ى بشر، صفوت خوبان و خلاصه‌ى فضائل الهى که در وجود ابناء بشر قرار داده است، در یک چنین روزى است. همچنین ولادت امام صادق (علیه الصّلاة و السّلام) که وصى بحق پیغمبر و ناشر افکار صحیح اسلامى و اسلام ناب است، در یک چنین روزى است.

این روز براى مسلمانان، یک روز بسیار پربرکت است؛ همچنانى که در آن روزى که این وجود مقدس قدم به این عالم نهاد، نورى بود در دل ظلمات متراکم؛ «ظلمات بعضها فوق بعض».(1) امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) در تشریح آن روزها و آن اوضاع و آن وضع تیره‌ى بشریت در آن هنگام میفرماید: «و الدّنیا کاسفة النّور ظاهرة الغرور».(2) نور انسانیت از دل مردم و از دل جوامع زدوده شده بود؛ نه فقط در محیط عربستان، بلکه حتّى در دل امپراتورى‌هاى بزرگ و حکومتهاى متمدن آن زمان؛ یعنى دولت ایران باستان و روم قدیم. غرور و خطاى در فهم حقیقت، در همه‌ى انحاء زندگى بشر ظاهر و آشکار بود. انسانها راه را نمیشناختند، هدف را نمیشناختند. البته مؤمنینى هم در آن وقت بودند که راه درست را میرفتند. این به معناى این نیست که همه‌ى آحاد بشر در آن روز گناهکار و خطاکار بودند؛ اما وضعیت عمومى دنیا این بود. چهره‌ى عمومى عالم، چهره‌ى ظلمت بود؛ چهره‌ى ظلم بود؛ چهره‌ى فراموش‌شدگى همه‌ى نشانه‌هاى انسانیت بود. در یک چنین وضعیتى، نور وجود پیغمبر به اراده‌ى حقِ عزیزِ متعال به تابش درآمد. این براى تاریخ بشر یک روز فراموش نشدنى است. یادآورى آن به معناى این نیست که ما بخواهیم اثر آن را در عالم تجدید کنیم. چه ما بخواهیم، چه نخواهیم، این حادثه، این پدیده‌ى عجیب و عظیم، اثر خودش را در تاریخ بشر گذاشته است. اگر در دنیا نامى از شرافتهاى انسانى، فضیلتهاى اخلاقى و برجستگى‌هاى وجود انسان دیده میشود، به خاطر همین وجود مبارک است؛ به خاطر همین بعثت است که کمال همه‌ى بعثتها و جامع همه‌ى فضیلتهاى پیامبران است.

ما امت اسلام باید این پدیده را، این حادثه را براى خودمان یک درس قرار بدهیم. قبل از آنکه به دیگران بپردازیم، به خودمان بپردازیم. امروز امت اسلامى بشدت نیازمند بازتولید حقائق اسلامى است، بازتولید آن حوادث شگرف و عظیم است. امروز ما امت اسلامى نهایت احتیاج را به چراغ هدایت وجود پیامبر مکرم داریم. امت اسلامى از لحاظ حجم جمعیت، یک مجموعه‌ى برجسته است - یک و نیم میلیارد انسان تشکیل دهنده‌ى امت اسلامى است - مناطق استقرار این جمعیت عظیم، از لحاظ وضع جغرافیائى، از لحاظ خصوصیات طبیعى، از لحاظ منابع حیاتى، جزو حساس‌ترین و مهمترین مناطق عالم است؛ در عین حال با اینکه هم از استعداد انسانى، هم از استعداد طبیعى هیچ چیز کم ندارد، این امت امروز یک مجموعه‌ى سرگردان است. دلیل سرگردانى آن همین است که شما مشاهده میکنید. گرفتارى‌هاى بزرگ عالم، عمدتاً در همین کشورهاى مسلمان است. فقر در میان امت اسلامى است، بى‌عدالتى و تبعیض در میان ماست، عقب‌ماندگى علمى و فناورى در میان ماست، هزیمت فرهنگى و ضعف فرهنگى مال امت مسلمان است. قدرتمندان عالم، حق امت مسلمان را به‌آسانى و بروشنى ضایع مى‌کنند و امت اسلامى نمیتواند از حق خودش دفاع کند.

امروز شما نگاه کنید به وضعیت فلسطین؛ فلسطین یک نمونه است. البته نمونه‌ى بسیار مهمى است، اما فقط مخصوص فلسطین نیست. نگاه کنید به فلسطین، ببینید امت اسلامى یک جراحت بزرگى را در وجود خود دارد و آن، مسئله‌ى ملت بزرگ فلسطین و سرزمین تاریخى و مقدس فلسطین است. چه بر سر این سرزمین آوردند؟ چه بر سر این ملت آوردند؟ چه میکنند با این مردم؟ ماجراى غزه مگر قابل فراموش شدن است؟ مگر از ذهن امت اسلامى قابل زدوده شدن است؟ فشارها، بى‌رحمى‌ها، قساوتها و ظلمهائى که همین امروز نسبت به مردم غزه میشود، حتّى بعد از آن جنگ بیست و دو روزه که دولت صهیونیست ناکام شد و نتوانست مقاصد خودش را عمل کند، تا امروز همچنان این ظلم بر مردم غزه میرود و امت اسلامى نمیتواند از آنها دفاع کند. امت اسلامى در مقابل این پدیده آنچنان قرار گرفته است که گوئى این مربوط به او نیست، غصب حق او نیست، ظلم به او نیست. ما چرا اینجورى‌ایم؟ چرا امت اسلامى به این وضعیت دچار شده است؟ یک سرطان خطرناک مهلکى به نام دولت جعلى صهیونیستى اسرائیل در این منطقه به دست دشمنان اسلام و دشمنان امت اسلامى به وجود آمده است. حامیانش که در ظلم و گناهان بزرگ او شریک هستند، همچنان از او حمایت میکنند و امت اسلامى نمیتواند از خودش دفاع کند؛ این ضعف ماست. چرا؟ این ضعف را باید با برگشت به اسلام، با محور قرار دادن تعالیم رسول مکرم اسلام جبران کنیم.

امروز بیش از همه چیز، در امت اسلامى اتحاد لازم است. وحدت پیدا کنیم، حرفمان را یکى کنیم، دلمان را یکى کنیم؛ این وظیفه‌ى یکایک کسانى است که در این امت بزرگ مسلمان قدرت تأثیرگذارى دارند. چه دولتها، چه روشنفکران، چه علما، چه فعالان گوناگون سیاسى و اجتماعى، هر کدامى در هر کشورى از کشورهاى اسلامى هستند، وظیفه دارند امت اسلامى را بیدار کنند و این حقائق را به آنها بگویند؛ این وضعیت تلخ را که دشمنان اسلام به وجود آوردند، براى آنها روشن و تبیین کنند؛ آنها را دعوت کنند به اینکه درصدد انجام وظیفه بربیایند؛ این وظیفه‌ى همه‌ى ماست.

برادران عزیز! خواهران عزیز! از هر جا که هستید، با هر مذهبى که هستید، بدانید دشمنان اسلام و مسلمین امروز بیشترین تکیه‌شان بر روى ایجاد اختلاف و تفرقه است. میخواهند نگذارند دلها به هم نزدیک شود؛ چون میدانند اگر دستها در هم فشرده شد، دلها به هم نزدیک شد، امت اسلامى به فکر علاج مشکلات بزرگ خود بر خواهد آمد. منشأ بسیارى از این مشکلات - که یکى از آنها همین قضیه‌ى فلسطین است، یکى از آنها همین قضیه‌ى دولت جعلى صهیونیست است - قدرتمندان عالمند. دشمن میداند که متمرکز خواهیم شد و همه‌ى امت اسلامى و همه‌ى نیروها را در این راه به کار خواهیم برد تا با این تجاوز آشکارى که دارد صورت میگیرد، مقابله کنیم؛ لذا نمیگذارد دلها به هم نزدیک شود.

امروز فریاد تفرقه از سوى دشمنان اسلام بلند میشود. مسئله‌ى شیعه و سنى را امروز آمریکائى‌ها و انگلیسى‌ها مطرح میکنند؛ این براى ما ننگ است. تحلیلگران آمریکائى و انگلیسى و غربى، جزو مسائلى که مطرح میکنند، روى آن مطالعه میکنند، روى آن تأکید میکنند، این است که بیائیم اسلام سنى را از اسلام شیعى جدا کنیم و بین اینها درگیرى به وجود بیاوریم. دشمن میخواهد این کار را بکند؛ همیشه همین جور بوده است. همیشه دشمنان دنیاى اسلام سعى کرده‌اند از اختلافات مذهبى و قومى و جغرافیائى و منطقه‌اى حداکثر استفاده را بکنند. امروز ابزارهاى مدرن را در استخدام این کار به کار گرفته‌اند؛ این را باید ما متوجه باشیم، بیدار باشیم. میخواهند ما را به همدیگر مشغول کنند تا از آن نقطه‌ى اصلى که ما باید متوجه به آن باشیم، منصرف کنند. میخواهند اقوام مسلمان، ملتهاى مسلمان، مذاهب مسلمان، از شیعه و سنى و غیر اینها را متوجه به هم کنند تا مسئله‌ى اسرائیل فراموش شود. ماجراى غصب فلسطین باید ما را به هم نزدیک میکرد. اینها دارند از همین مسئله براى دور کردن ما استفاده میکنند. در همین ماجراى فلسطین، بین دنیاى اسلام ایجاد اختلاف میکنند؛ دولتها را در مقابل هم قرار میدهند. مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى روشنى است. هیچ مذهبى از مذاهب اسلامى تردید ندارد که آن وقتى که سرزمین اسلام، سرزمین مسلمین، مورد تعرض قرار گرفت، مورد تجاوز قرار گرفت، دفاع بر همه‌ى مسلمانان واجب است. همه‌ى مذاهب اسلامى در این متفقند؛ این محل اختلاف نیست. این مسئله‌ى متفقٌ‌علیه را محل تردید قرار میدهند، مسلمانها را شقه شقه و دسته دسته میکنند، تعصبهاى مذهبى و طائفى را در دلها زیاد میکنند، آتش آن را برافروخته میکنند، براى اینکه خودشان براحتى مشغول باشند.

ما باید بیدار باشیم؛ حرف جمهورى اسلامى این است. جمهورى اسلامى از اول تشکیل، جزو سطور اولِ اصلىِ اهداف خودش، یکى این را قرار داد: اتحاد مسلمانان و نزدیک کردن دلهاى آنها به یکدیگر، و یکى هم مسئله‌ى فلسطین را.

در بیانات امام راحل (رضوان اللَّه تعالى علیه) این دو نقطه، دو نقطه‌ى بسیار روشن و واضحى است: یکى مسئله‌ى اتحاد مسلمین در همه‌ى موضوعات و کم کردن اختلافات و کمرنگ کردن اختلافات، و مانع شدن از اینکه اختلافات فکرى و فقهى و کلامى و امثال اینها دو طرف را به عداوت بکشد و با هم دشمنى کنند، یکى هم مسئله‌ى فلسطین.

جمهورى اسلامى پاى این حرف ایستاده است. ما هزینه‌هایش را هم داریم میدهیم. ملت ما به عنوان یک واجب، به عنوان یک وظیفه‌ى شرعى به این قضیه نگاه میکنند و میدانند که اگر این سرطان مهلک و خطرناک از پیکر جامعه‌ى اسلامى بیرون آورده شود، بسیارى از مشکلات جوامع اسلامى حل خواهد شد و بسیارى از همکارى‌ها به وجود مى‌آید.

امروز کشورهاى اسلامى یک مجموعه‌ى بزرگ را تشکیل میدهند؛ میتوانند در میان خودشان تبادل علم کنند، تبادل ثروت کنند، تبادل تجربه کنند، تبادل معرفت کنند، یکدیگر را به پیشرفت کمک کنند و خودشان را به قله برسانند. این غده‌ى سرطانى را این وسط گذاشته‌اند و موجب شده‌اند که کشورهاى اسلامى از هم دور شوند. البته ملتها با هم دشمنى ندارند؛ متأسفانه مسئولان در مواردى مقصرند.

این را باید به عنوان یک درسى، یک یادآورى و تذکر مهمى در ولادت نبى مکرم اسلام (صلّى اللَّه علیه و اله و سلّم) در ذهن خودمان نگه داریم، از آن درس بگیریم، از آن عبرت بگیریم، و نزدیک بشویم؛ همچنان که نزدیک هم شده‌ایم. امروز خوشبختانه فریاد رساى دفاع از اتحاد امت اسلامى و بیدارى اسلامى در دنیاى اسلام، در کشورهاى مختلف، در میان ملتهاى مختلف، انعکاسهاى بسیار مطلوب و مثبتى داشته است. خداى متعال به حرف حق برکت میدهد؛ میرویاند نهالى را که در سرزمین حق نشانده شده است. این حرف، امروز در دنیا وقع دارد. امروز در دنیا پذیرش وجود دارد نسبت به این سخن حقى که جمهورى اسلامى با صداى رسا و با همه‌ى وجود آن را بیان میکند. دولت، ملت، مسئولین، همه و همه در این مسائل اصولى، حرفشان یکى است، فریادشان یکى است. سخن جمهورى اسلامى در این زمینه‌ها سخن واضحى است و بحمداللَّه انعکاس هم دارد.

امیدواریم خداوند متعال کمک کند که امت اسلامى روزبه‌روز بر رشد خود، بر اعتلاى خود، بر پیشرفت خود بیفزاید؛ وحدت را که عامل مهمى در همه هست، بیشتر از پیش در میان خود ان‌شاءاللَّه تقویت کند. امیدواریم تأییدات الهى شامل حال همه‌ى شما باشد و دعاى ولى‌عصر (ارواحنا فداه) ان‌شاءاللَّه پشتیبان همه‌ى شما باشد.

والسّلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته‌

1) نور: 40
2) نهج البلاغه، خطبه‌ى

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?lang_id=&id=45864


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 12:58 عصر | نظرات دیگران()
گزارش فارس از آئین سپاس داوران و دست‌اندرکاران جشنواره فیلم فجر؛
پیشنهاد‌های 6گانه «جواد شمقدری» برای برون رفت سینمای ایران از وضعیت فعلی

خبرگزاری فارس: «جواد شمقدری» معاون امور سینمایی وزارت ارشاد در آئین سپاس داوران و دست‌اندرکاران جشنواره بیست‌وهشتم فیلم فجر، پیشنهادهای 6گانه‌ای را برای برون رفت سینمای ایران از وضعیت فعلی مطرح کرد.


به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، آئین سپاس داوران و دست‌اندرکاران بیست‌وهشمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با حضور مسئولان سینمایی کشور و داوران بخش‌های مختلف جشنواره در باشگاه نهاد ریاست جمهوری برگزارشد.
براساس این گزارش، «جواد شمقدری» معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: من چند نکته را می‌خواهم عرض کنم و دوستان نیز با دقت گوش کنند تا بعدا نگویند در پشت اتاق‌های بسته این تصمیمات گرفته شده است.
وی افزود:حکم آقای مسعودشاهی برای مدیریت موسسه سازمان جشنواره‌ها صادر شده است و از این به بعد برپایی جشنواره‌ها و بخشی از فعالیت‌های بین‌المللی سینمای ایران در این موسسه انجام می‌شود و همچنین «بهمن حبشی» به‌عنوان قائم مقام ایشان وی را در مدیریت مجموعه همراهی می‌کند.
شمقدری خاطرنشان کرد: به هرحال این موسسه جدیدی است که اگر این راه ماندگار شود یک ساختار جدیدی در معاونت سینمایی شکل خواهد گرفت و یک راه جدید در سینمای ایران است که امیدواریم دوستان هم همراهی کنند.
شمقدری در ادامه صحبت‌های خود چندین پیشنهاد را برای برون رفت سینمای ایران از وضعیت فعلی مطرح کرد.

* خروجی سالن مطبوعات باید مثبت باشد
او با اشاره به این که امسال تقریبا همه برنامه‌ها ذیل سال گذشته بوده است اما در سال آینده اتفاقات جدیدی رخ خواهد داد تاکید کرد: این شکلی که سالنی باشد برای رسانه‌ها که انبوهی از رسانه‌ها باشند و خروجی مطبوعاتی هم نداشته باشد، قطعا رویکرد مطلوبی نخواهد بود.
معاون امور سینمایی ادامه داد: ما فکر کردیم در ذیل همان موسسه جشنواره‌ها عزیزانی را که در حوزه رسانه یک مقدار تخصصی‌تر هستند، فرصت بدهند تا در جشنواره حضور پررنگ‌تری داشته باشند و از فیلمسازان نیز تقاضا می‌شود همکاری بیشتری داشته باشند و فکر می‌کنیم این موضوع به فضاب سینما خیلی کمک خواهد کرد و انبوه دوستان رسانه‌ای را شاید به شکل دیگری سامان بدهیم اما این که آنها بتوانند در قامت یک متخصص سینما حضور یابند فکر نمی‌کنیم نتیجه مطلوبی داشته باشد کما این که در برگزاری برخی از جلسات توهین‌هایی از سوی دو طرف شده است.البته سینمای رسانه‌ها حذف نمی‌شود بلکه تمهید جدیدی برای ساماندهی به این امر اختصاص می‌یابد.

* تغییر اهدای جوایز بخش تجلی‌اراده ملی به روش فعلی
در ادامه این مراسم شمقدری با بیان این که به نظر می‌رسد برگزاری بخش تجلی اراده ملی تحت‌تأثیر جوایز جشنواره قرار دارد، اظهار داشت: قسمتی از این موضوع ناشی از آن است که بعضی از داوران این بخش بازهم همکاران سینمایی هستند.
وی تصریح کرد: به همین منظور تلاش داریم تا از سال آینده مانند روشی که در آکادمی اسکار عمل می‌شود اما به آن شکل تخصصی اسکار نمایندگانی از دستگاه‌ها، نهادها و اقشار مختلف جامعه فیلمهای اکران شده در طول سال را بررسی کنند و در پایان سال جمع‌بندی نتایج صورت بگیرد و آثار یک ساله سینمای ایران بررسی شود.

* جوایز بخش بین‌الملل جشنواره باید در حوزه بین‌الملل تاثیر گذار باشد
معاون امور سینمایی در ادامه با این که تعریف بخش‌ بین‌الملل باید اصلاح شود، گفت: جشنواره زمانی بین‌المللی می‌شود که یک فیلم برای اولین بار در آن به نمایش درآید و این که ما هر سال یک سری فیلم‌ها را بی‌هدف انتخاب کنیم و نمایش دهیم سودمند نیست.
شمقدری تاکید کرد: ما باید به سمتی برویم که فیلمسازانی که تازه به سینما وارد شده‌اند را پیدا کنیم همچنین به صورتی باید باشد که فیلم‌های بخش بین‌الملل حاوی یک پیام و هدف مشخص باشد و جوایز آن در حوزه بین‌الملل تاثیر گذار باشد که می تواند رویکردی متفاوتی را در سینمای جهان ترسیم کند.
وی خاطرنشان کرد: می‌خواهیم یک مقدار جشنواره بین‌الملل خود را متحول کنیم، البته آقای سجادپور یک پیشنهادی را در خصوص رویکرد این فیلم‌ها که در جستجوی عدالت باشند مطرح کرده است که جای بحث دارد.

* رهایی سینمایی ایران از آفت فردگرایی
جواد شمقدری در ادامه با طرح این موضوع که فردگرایی یکی از آفت‌ بزرگ سینمای ایران است، بیان داشت: متاسفانه افراد فقط به امنیت حوزه کاری خودشان اهمیت می‌دهند در حالی که نباید اینگونه باشد و اگر یک فیلم‌ساز در جشنواره جایزه می‌گیرد و یا فیلم او توقیف می‌شود این مربوط به کل بدنه سینماست و باید تاثیرش را روی سینما بگذارد اما هر مسئولی یک حوزه را برای خودش تعریف تعریف کرده است و سعی کرده تا این حوزه را امن نگه دارد که این شرایط موجود نمی‌تواند سینمای ایران را ارتقاء بدهد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال ما دیروز به همراه محسن علی‌اکبری بازدیدی از شهرک سینمایی از شهرک هشتگرد داشتیم اما متاسفانه زمینی که برای ساخت شهرک اختصاص یافته شده مناسب نیست و به هیچ عنوان ویژگی یک شهرک را ندارد و آنقدر پستی و بلندی داشت که مناسب چوپانی بود، این ضعف‌ها از آنجا ناشی می‌شود که در طول این سال‌ها اهالی سینما خود را شریک این مسائل سینما نمی‌بینند و موضوع مهمی مانند شهرک سینمایی را پیگیری نکردند.
معاون امور سینمایی افزود: در این 5 ماهه که بنده آمده‌ام، متوجه شده‌ام که بخشی از این سوءتفاهمات ناشی از این فردگرایی است و من می‌خواهم جلوی این رفتارها بایستم.

* استانداردسازی هزینه ساخت فیلم‌ها
شمقدری در ادامه با اشاره به این که اگر یک استانداردی را می‌خواهیم تعریف کنیم، باید در میزان هزینه‌ها هم استاندارد‌سازی کنیم، تاکید کرد: وقتی یک فیلمساز 5 سال تمام پشت درهای بسته معاونت سینمایی می‌ماند بحران روحی برای او ایجاد می‌شود و به اعتقاد من یا باید اطلاع رسانی شود و یا استانداردسازی کنیم.
وی تصریح کرد: در این بخش نیز باید جلوی رفتارهای فرد گرایانه گرفته شود، البته قطعا فیلم‌های بیگ پورداکشن باید ساخته شود و نباید عده‌ای این اصل را رد کنند، اما نباید به صورتی باشد که وقتی فیلمی در معاونت سینمایی برآورده هزینه می‌شود، دستگاه‌های دیگر چند برابر آن هزینه را به فیلم اختصاص دهد.
معاون امور سینمایی در ادامه سخنان خود بیان داشت: واقعا یکی از مشکلات سینمای ایران همین است که اوضاع خیلی بی‌نظم است. متاسفانه ارتباطات روابط و تصمیمات در سینما خیلی بی‌نظم است و در این راه از همه حوزه‌ها تاثیر گذار مانند صداوسیما، سازمان تبلیغات اسلامی و شهرداری می‌خواهم که همکاری کند، زیرا بی‌نظمی و صرف هزینه بالا برای سینما کمکی به رشد فیلم و سینما نمی‌کند و سرمایه‌گذاری افسار گسیخته نمی‌تواند کار یک فیلم ساز را ارتقا دهد. بلکه باعث جو بی‌اعتمادی می‌شود و احساس بی‌عدالتی را دامن می‌زند.امروز ناامنی روحی و روانی و احساس عدم امنیت شغلی و احساس عدم اجرای عدالت یکی از مشکلات سینما است که من بارها شاهد آن بودم. لذا اینجاست که باید یک همفکری شود.
شمقدری تاکید کرد: شاید این حرف‌ها برای بسیاری تلخ باشد اما من می‌خواهم شرایط را درست کنم.

* بیائید باهم همدل شویم
معاون امور سینما در خاتمه صحبت‌های خود در آئین سپاس از داوران و دستاندرکاران جشنواره بیست‌وهشتم فیلم فجر اظهار داشت:آخرین مساله این است که بیائیم با هم همدل شویم و شرایط را درک کنیم. بسیاری از مسایلی که مطرح می‌شود احساس می‌کنم خیلی تخصصی نسیت و بیشتر بحث‌های شخصی است. اگر رسانه‌ها و فیلمسازها به درک مشترکی برسند بسیاری از مسائل رفع رجوع می‌شود. امروز باید دلخوری‌ها را کنار گذاشت و باهم در هموار کردن مسیر سینمای ایران همکاری کرد.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، «مهدی مسعود شاهی» دبیر جشنواره فیلم فجر نیز در بخشی از این مراسم در سخنانی کوتاه گفت: جشنواره فیلم فجر که یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور است را با افتخار پشت سر گذاشتیم و در آن تمامی گروه‌ها و بخش‌های سینمای ایران همکاری داشتند و من از همکاری همه آنان سپاسگزارم.
وی ادامه داد: از این پس فعالیت سازمان جشنواره‌ها جدی‌تر می‌شود و از دوستان می‌خواهم که ما را در برگزاری و مدیریت این سازمان کمک کنند تا یک ساختار جدی برای جشنواره‌های کشور ایجاد شود و متناسب با فعالیت‌های موردنظر باشد.
براساس این گزارش، در پایان مراسم سکه‌ها و لوح‌های تقدیر هیأت انتخاب و هیأت داوران بیست‌وهشتمین جشنواره فجر با حضور شمقدری و مسعودشاهی اهدا شد که جایزه ویژه «عزت‌الله انتظامی» را قاسم قلی‌پور دریافت کرد و از بازیگران فیلم «آقای الف و خانم ب» و اثنی‌عشری اولین دبیر جشنواره فیلم فجر و مدیران سالن همایش‌های برج میلاد تقدیر شد.
به گزارش فارس، سید‌علیرضا سجادپور، سیداحمد میرعلایی، امیر اسفندیاری، غلامرضا موسوی، علی معلم، قاسم قلی‌پور، بهمن حبشی، حمید بهمنی، سید سعید سیدزاده، انسیه شاه‌حسینی، شهریار بحرانی، حسن نجاریان، محمدرضا فرجی، رضا برجی، شفیع‌ آقامحمدیان، محمدرضا شرف‌الدین، حبیب احمدزاده، مسعود جعفری‌جوزانی، محسن علی‌اکبری، محمدحسن پزشک، داوود رسولیان، علی‌اکبر قاضی‌نظام، ابراهیم فیاض، مجید رضابالا، حبیب ایل‌بیگی، ابولقاسم طالبی، احمدرضا معتمدی، ابراهیم داروغه‌زاده، حبیب‌الله بهمنی، جمیل رستمی، حبیب کاوش، سیدمحمد قوام و محمدرضا اعلامی از جمله حاضران در این مراسم بودند.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812140103


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 12:57 عصر | نظرات دیگران()
عضو انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در گفت‌وگو با فارس:
دستگیری خبرنگار ایرانی در ایتالیا نشانه خشم صهیونیست‌ها است

خبرگزاری فارس: عضو انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان گفت: دستگیری خبرنگار واحد مرکزی خبر در ایتالیا نشان دهنده خشم صهیونیست‌ها از فعالیت رسانه‌ای ایران در این کشور است.


محمدمهدی شیرمحمدی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره دستگیری حمیدرضا معصومی‌نژاد، خبرنگار واحد مرکزی خبر در ایتالیا، اظهار داشت: در سال‌های اخیر شاهد اسارت روزافزون فضای رسانه‌ای و حتی فرهنگی-سیاسی ایتالیا در دام صهیونیست‌ها هستیم.
وی با بیان اینکه نقطه عطف این اسارت در شهادت مشکوک ادواردو آنیلی مشخص شد، گفت: حدود 8 سال پیش ادواردو آنیلی، وارث کمپانی‌های بزرگ فرهنگی، تجاری، ورزشی و مطبوعاتی ایتالیا به طرز مشکوکی کشته شد و یک سال بعد از مرگ پدرش اموال آنها از طریق شوهر خواهر وی به صهیونیست‌ها رسید.
شیرمحمدی افزود: این واقعه نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها برای مصادره فضای رسانه‌ای ایتالیا توطئه داشته‌اند و تا حدودی در این زمینه موفق بوده‌اند.
وی تصریح کرد: مراوداتی که برلوسکنی،نخست‌وزیر ایتالیا با صهیونیست‌ها دارد مرتب در حال افزایش است که نشانگر نفوذ صهیونیست‌ها بر سیاستگذاران و دولتمردان ایتالیا است.
عضو انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان خاطر نشان کرد: نکته‌ای که با آن مواجه هستیم این است که با وجودی که جامعه ایتالیا جامعه‌ای کاتولیک است ولی صهیونیست‌ها بر آن نفوذ دارند، بنده فکر می‌کنم واقعه‌ای مانند دستگیری معصومی‌نژاد، خبرنگار واحد مرکزی خبر، نشان دهنده خشم صهیونیست‌ها از فعالیت رسانه‌ای ایران در ایتالیا است .
وی ادامه داد: صهیونیست‌ها می‌خواهند در ایتالیا یکه‌تاز باشند و حتی انعکاس خبر از طریق یک خبرنگار به فضای آزاد را تحمل نمی‌کنند.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811170452


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 12:56 عصر | نظرات دیگران()
کریمی: با وجود دایی به پرسپولیس برنمی گردم
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران گفت: به دلیل مسائلی که در گذشته میان من و دایی به وجود آمد تا زمانی که او در پرسپولیس باشد، احتمالا به این تیم برنمی گردم.
علی کریمی پس از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران مقابل تایلند، در خصوص احتمال بازگشتش به پرسپولیس افزود: فکر می کنم تا زمانی که دایی سرمربی تیم پرسپولیس است بهتر باشد به این تیم برنگردم، زیرا این تصمیم به نفع دو طرف است.
وی افزود: البته نمی توان در این خصوص از حالا صحبت کرد زیرا ممکن است اتفاقاتی رخ دهد، دوباره پرسپولیسی شوم.
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در خصوص دیدار با تایلند و تشویق این تیم از سوی هوداران تیم ملی ایران گفت: مردم حق دارند اعتراض کنند، اما کاش آنها فرصت بیشتری به بازیکنان می دادند.
وی تصریح کرد: با توجه به تمرینات صورت گرفته برای دقایق آخر این بازی برنامه ویژه ای داشتیم و گل پبروزی را هم در دقایق آخر به ثمر رساندیم.
تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته در چارچوب مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا با نتیجه یک بر صفرتایلند را شکست بدرقه کرد.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در جمعه 88/12/14 و ساعت 12:53 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   131   132   133   134   135   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا