همه - خبر روز
دانش، کشنده نادانی و مایه بزرگواری است . [امام علی علیه السلام]
امروز: جمعه 04 تیر 27
نماینده مردم ورزقان:
هدفمندسازی یارانه‌ها تنها راه برون‌رفت کشور از بحران اقتصادی است

خبرگزاری فارس: نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی هدفمندسازی یارانه‌ها را تنها راه برون‌رفت کشور از بحران اقتصادی معرفی کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، رضا علیزاده امروز در مراسم آغاز به کار نمایشگاه نوروزی صنایع دستی آذربایجان شرقی بیان داشت: وابستگی دیرپای اقتصاد کشور به درآمد حاصل از صادرات نفت خام که به واقع به آن درآمد اطلاق نمی‌شود، آسیب‌های جبران ناپذیری به همه بخش‌های اقتصادی کشور وارد کرده است.
وی اصلاح مصرف را نتیجه مستقیم اصلاح قیمت‌ها دانست و تصریح کرد: هدف اصلی از اجرا شدن طرح تحول اقتصادی رسیدن به رشد ثابت و بلند‌مدت اقتصادی است.
علیزاده تاکید کرد: برای رسیدن به توسعه و آبادانی کشور چاره‌ای جز اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها در کشور نداریم.
نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی در ادامه کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی را از نتایج مستقیم گسترش صنایع دستی و هنرهای سنتی ارزیابی کرد و اظهار داشت: ایران سرشار از نعمات الهی است و ما وظیفه داریم به تمام این برکات توجه داشته باشیم.
علیزاده، وجود انواع صنایع دستی و هنرهای سنتی در کشور را یکی از زمینه‌های گسترش گردشگری برشمرد و افزود: برای مردمی که در اقصی نقاط دنیا زندگی می‌کنند، دیدن و تهیه کردن هنرهایی که سازندگان آن فقط در یک نقطه‌ ویژه زندگی می‌کنند و از ابزار منحصر به فرد خود و مواد اولیه بومی بهره می‌‌گیرند، جالب توجه است.
وی تصریح کرد: توجه جدی‌تر به صنایع دستی می‌تواند اقتصاد کشور را از تک محصولی بودن و وابستگی به نفت رها کند و سبب اشتغال‌زایی و کسب درآمد شود.
به گفته نماینده مردم ورزقان و خارونا در مجلس شورای اسلامی، استان آذربایجان شرقی به لحاظ دارا بودن آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی موقعیت ممتازی دارد و در صورت تجهیز زیرساخت‌ها در این استان، شاهد حضور گسترده گردشگران هستیم.
وی صنایع دستی را بخشی از زندگی مردم دانست که در فرهنگ آنها ریشه دارد و گفت: صنایع دستی و هنرهای سنتی ما در نمایشگاه‌های مختلف مورد توجه بوده و با توجه به اشتغال‌زایی و ارزش افزوده‌ای که ایجاد می‌کند، ارز‌آوری و درآمد‌زایی دارد و به اقتصاد خانواده‌ها به ویژه خانواده‌هایی که سرپرست آنها را بانوان تشکیل می‌دهند، کمک کند.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901030258


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/1/4 و ساعت 12:5 عصر | نظرات دیگران()
روایتی از حضور رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی

«به اطلاع کلیه زائرین و مجاورین گرامی می رساند برنامه سخنرانی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به علت نامساعد بودن هوا، از صحن جامع به رواق بزرگ امام خمینی (ره) منتقل شده است. شروع مراسم ساعت 15:30»
این را بلندگوی تمامی صحن ها و رواق‌ها تکرار می کرد. این یعنی فاتحه تمام برنامه‌ریزی‌هایی که از قبل کرده‌ای، خوانده شد و تمام هماهنگی‌هایی که صورت گرفته از بین رفت. این یعنی همه چیز از اول.

من، عکاسان، فیلم برداران و 7 - 8 نفری که نمی شناختم صدقه‌سر همان پاراگراف ابتدایی، دست در جیب، پاها جفت، گوشها سرخ و کُلاً در تیپولوژی آدم هایی که دارند یخ می زنند، در صحن جامع مقابل دربی که پلمپ شده و وسایل مان در آن است مشغول گفتمان هستیم! ظاهرا فقط باید خود بچه‌های چک و خنثی بیایند تا پلمپ‌ها را باز کنند.

مدتی گذشته است. الان مثل همان چند دقیقه قبل است. هیچ چیز هیچ فرقی نکرده است. باز هم سرما، باز هم گوشی که سرخ شده است، باز هم دری که باز نشده است.

یک آقایی در جمع چند نفره ما اعلام کرد: دوستان عکاس! (کلمه دوستان را جوری هجّی کرد که کلّی گرما در وجودمان احساس کردیم) توجه داشته باشید! احتمال دارد دیشب وقتی دوربین ها را بچه های چک و خنثی بررسی می کردند، در پایان کار قطعات را جابجا سرهم کرده باشند! لطفا هنگام تحویل به این موضوع توجه داشته باشید.

الآن چند دقیقه دیگر است. دیگر برای باز شدن این در دعا نمی‌کنیم، دعا می‌کنیم هوا کمی گرم‌تر شود.

این سردی آب و هوا و جابجایی مکان دیدار، خیلی بیشتر از آن چیزی که فکر می کردم خیلی چیزها را به هم ریخته است. مثل اینکه خیلی از کارها باید دوباره کاری شود. فضا یک کم ملتهب است.

بالاخره آنهایی که باید می آمدند، آمدند. وسایلمان را تحویل گرفتیم. باید از درب مسجد گوهرشاد داخل می رفتیم، که البته رفتیم. تجمّع و فشار جمعیت بیش از حَدِّ عادی بود. با کمک بچه‌های بازرسی، ما ـ یعنی خبرنگاران و عکاسان ـ از یک تونل مجازی در بین جمعیت رد شدیم. تونل مجازی یعنی تونلی که 3 متر طول و چند متر عمق دارد و از چند طرف فشار جمعیت استخوانهایت را وَرز می‌دهد!
بالاخره از بازرسی اول زنده رد شدیم؛ باور کردنی نیست.
***
اینجا با آنجا فرق دارد. یعنی رواق امام (ره) با صحن جامع رضوی. نه فقط به خاطر اینکه اینجا مسقف و گرم است، بلکه بیشتر بخاطر طنین صداهاست. شعارها و فریادهای جمعیت هر کس را تهییج می‌کند. بدون هیچ لیدر و هماهنگ کننده‌ای جمعیت شعار می‌داد. شعارها، به طور عجیبی هماهنگ بود.

تجمع جمعیت در انتهای رواق زیاد شده. صدای فشار جمعیت به داربست‌های جدا کننده، شنیده می‌شود.

سروصدا و التهاب جمعیت خیلی بیشتر از آن است که بتوان برنامه قرائت قرآن را شروع کرد. قاری مجبور شد چند بار از جمعیت صلوات بگیرد تا فضا را آرام کند. فضا خیلی آرام نشد اما قرائت شروع شد.

یکی از مردم با بچه‌های حفاظت حرفش شد. تقریبا جیغ می‌کشید. پیرمردی بود که احتمالا از این همه فشار جمعیت به هم ریخته بود. چند نفر بزرگتر آرامش کردند و نشناندنش.
***
می‌گوید احتمالاً از سال آینده به بچه‌های حفاظت یک پلخمون می‌دهند تا حساب این گنجشک‌های بالای سرمان را برسند. راستی شما بهش چی می‌گید؟ تیر و کمان؟
نه، ما هم می‌گوییم پلخمون؛ می‌خندد و می‌گوید: یره تو هم که همشهری خودمانی!
***
برای عکاسان هیچ جایگاهی پیش بینی نشده بود. طفلکی‌ها در به در به دنبال یک بلندی بودند تا بتوانند بر روی آن مستقر شوند. تا حالا این قدر با بحران کمبود «جای بلند» مواجه نشده بودم!

وسط برنامه‌ی مدیحه‌سرایی، به صورت ناگهانی یک تریبون بزرگ را بر روی جایگاه آوردند! مداح مجبور شد برنامه خود را قطع کند.

جمعیت هنوز آرام نشده است. پشت جایگاه، فشردگی جمعیت نگران کننده شده است. اگر کسی صدمه ببیند؟... کم کم می‌ترسم. می‌فهمم که به درد مدیریت بحران نمی‌خورم.
بعد از قرائت قرآن برنامه مدیحه سرایی بود. بعد از آن زیارت خوانده شد. بعد از زیارت، خُب دوباره برنامه مداحی بود. جمعیت خیلی کلافه شده است. کاشکی این هم فشار و اضطراب جمعیت را برای دیدار می‌فهمیدند. کاشکی رهبر زودتر می‌آمد.
***
وقتی اعتراض کردن که چرا توی این شلوغی نماز می‌خواند، ریز خندید که: «نماز شکر است! یکسال است که منتظر دیدارم. شکر ندارد؟»
***
بی‌قراری جمعیت به قسمت جایگاه هم سرایت کرده است. جایگاه فیلم‌برداری، بارها نزدیک بود واژگون شود. کم کم ترس از ازدحام جمعیت منطقی می‌شود! باید فکری کرد.

هر دفعه پرده پشت جایگاه تکان می‌خورد، جمعیت نیم‌خیز می‌شد. دفعه چهارم فکر نمی‌کردم توی این شلوغی کسی بلند شود. خب، اشتباه می‌کردم!
***
"همت مضاعف، کار مضاعف" این عنوان برای بچه‌های تیم حفاظت و هماهنگ‌کننده مراسم بخاطر شرایط امسال و عوض‌شدن محل برگزاری مراسم در آخرین لحظات به‌خاطر سرما و اینکه مردم اذیت نشوند، تبدیل شده بود به «همت فوق‌العاده، کار فوق‌العاده»
***
نامه را محکم توی دستش گرفته. بقل دستی‌اش می‌گوید: خب آقاجان نامه‌ات را بده، دست به دست کنیم تا برسد به مسئولش. می‌گوید: «نخیر! باید خودم بدم. الکی که نیست. کلی حرف زدم این تو!»
***
جمعیت در قسمت جایگاه سرریز دارد. یعنی اگر همه آنهایی که ایستاده‌اند بخواهند بنشینند، جمعیت از درب و پنجره‌های اطراف بیرون می‌زند!

مردم فریاد می‌زدند: «بنشین آقا». با التماس گفت: «از 10:30 صبح به عشق رهبر آمدم. حداقل یک نظر ببینمش».

با خنده می‌گفت ورودی دیدار می‌خواستم قید کیفم را بزنم؛ بَس که گیت شلوغ بود. خواستم بیندازمش آن‌جا. ترسیدم فکر کنند تویش شی‌ء خطرناکی است!
***
اگر یکی از من می پرسید که موقع دیدارها، وقتی آقا بیاید، مردم چه می کنند و تو چه می کنی، حتما می گفتم: مردم هلهله می‌کنند، نه! هروله می‌کنند. از تَهِ تَهِ گلو فریاد می‌زنند و شعار می‌دهند و مو روی بدنشان سیخ می‌شود. من هم شاید اوایل همین کار را می‌کردم اما چون من خبرنگار هستم و در این موقعیتها زیاد قرار می گیرم فکر نکنم دیگر از این جور کارها بکنم!
وقتی آقا آمد هروله و هلهله نکردم؛ از تَهِ تَهِ گلو هم فریاد نکشیدم اما مو روی بدنم سیخ شده بود...
***
دوتا از بچه‌های هلال احمر ‌آورندش کنار. گونه‌هایش می‌لرزید. حالش که جا آمد، پرسید: صدای آقاست؟ گفتم: بله. زود سرک می‌کشد که آقا را ببینید.

نگرانی‌ها هم خیلی بی مورد نبود. تا حالا دو نفر مصدوم را سردوش به بیرون هدایت کردند...
***
این فیلمبردار کنار من ـ همان که نزدیک بود بارها واژگون شود ـ خبر از کشف یک توطئه جدید داد! به نظر این بنده‌ی خدا جمعیت تعمداً دوربین او را تکان می‌داد تا تصاویر آقا با لرزش ضبط شود! حتی تصمیم گرفته بود این مطلب را هم به بچه های حفاظت بگوید!
***
وقتی آقا درباره ماجرای بعد از انتخابات گفت، آنجا که «همه مردم هم 24 میلیونی‌ها، هم 13 میلیونی‌ها از کیان نظام دفاع کردند» با تمام وجود تکبیر می‌گوید و شعار می‌دهد. انگار که دلش آرام شده باشد سرجایش می‌نشیند.

آقا با نامبردن برخی از دستاوردهای علمی خطاب به جوانان، که ایران را تا سطح 8 کشور برتر جهان شاخص کرده است، به همت و کار مضاعف در پیشرفت علمی تاکید می‌کنند. تاکیدات آقا کجا و سرسری گذشتن و کم اهمیت جلوه دادن برخی از مسئولان و سازمان‌های مختلف و حتی برخی از روشنفکران کجا؟ انصافا که سیستم تبلیغاتی و مانورمان بر روی دستاوردهایمان افتضاح است!
***
سخنرانی را گوش می‌دادم که پیرمردی از من خواست از طرفش برای آقا نامه بنویسم. اهل گرگان بود. 60 ساله با 5 نان‌خور؛ بیماری صرع داشت برای همین هم از کارخانه‌‌ای که 14سال در آن کار می‌کرد، اخراج شده بود. می‌گفت بنویسم که از کارخانه شکایتی ندارد چون خودش دیگر قادر به کار نبود، مستمری دریافتی‌اش از بهزیستی تنها 40 هزار تومان است...
یک گوشم به او بود و یک گوشم به صحبت‌های آقا، اما کم‌کم هر دو گوشم برای شنیدن حرف‌های پیرمرد شد.

مرد میان‌سالی بعد از کنجکاوی، وقتی فهمید دارم حاشیه‌نویسی می‌کنم و احتمالا دستم به جایی می‌رسد! خیلی آرام و منطقی از نوع برگزاری امسال، نظم و انتظامات و صدمات احتمالی مردم، به من شکایت کرد تا به گوش کسی برسانم.
***

کناری نشسته بود و تند تند می‌نوشت. بغل دستی‌اش گفت «حالا که داری می‌نویسی برای بد حجابی و اعتیاد هم توی نامه‌ات بنویس!»
***
شعر، شعار، شعور... یکی دارد خون‌های در رگش را به آقا هدیه می‌کند، دیگری با تمام وجود می‌گوید دیگر نمی‌گذارد رفتار مردم کوفه تکرار شود، عده‌ای هم آمدن‌شان را تنها به عشق رهبر و مولای‌شان فریاد می‌زنند. در این فضا هیچ تعارف و چاپلوسی و خودشیرینی وجود ندارد. دلیل اثبات این حرفم اشک‌های دانه‌‌دانه روحانی جوانی است که به دور از چشم همگان به ستونی تکیه زده و از دیدگانش جاری است. دلیل حرفم نوجوانی است که با اجازه از بچه‌های تیم حفاظت بالای داربستی رفته و برای آقا دست تکان می‌دهد. دلیل حرفم مرد میان‌سالی است که شناسه‌ی روستایی بودنش چهره آفتاب سوخته‌اش است؛ مرتب با دودستش برای آقا دست تکان می‌دهد و آن‌ها را بر لبانش می‌گذارد و هی این حرکتش را تکرار می‌کند...

 

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=46907


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 89/1/4 و ساعت 12:2 عصر | نظرات دیگران()
اشغالگران یک عراقی را مقابل اعضای خانواده به گلوله بستند

خبرگزاری فارس: نظامیان اشغالگر آمریکایی با حمله به یک خانه در بخش "طوزخورماتو " در استان صلاح الدین عراق یک شهروند عراقی را مقابل دیدگان خانواده‌اش به گلوله بستند.


به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، نیروهای آمریکایی با حمله به خانه "صهیب شعیب مزعل " از شهروندان ترکمان عراق در روستای "ینکجه " از توابع طوزخورماتو؛ بدون آن که سند و مدرکی برای اثبات ادعای خود مبنی بر تحت پیگرد بودن این شهروند عراقی داشته باشند، او را به قتل رساندند.
پایگاه خبری عراقی "ترکمان شانی " با اعلام این خبر افزود: این حمله ظهر یکشنبه روی داد و نیروهای آمریکایی به شیوه‌ای غیراخلاقی به خانه صهیب شعیب مزعل یورش بردند و خانواده‌اش را مجبور به خروج از خانه کرده و اسباب و وسایل آن را به هم ریختند.
این پایگاه خبری افزود: آنها در این حمله شش هزار دلار و مقداری دینار عراقی و طلا و جواهرات را به سرقت بردند و سپس صهیب شعیب مزعل را به گوشه‌ای از خانه برده و دست‌های وی را بسته و او را بدون ذکر دلیلی جلوی دیدگان خانواده‌اش به قتل رساندند.
یک منبع پلیس استان صلاح‌الدین نیز در گفت‌وگو با پایگاه خبری عراقی "سومریه نیوز " ضمن تایید این خبر گفت: یگان نیروهای آمریکایی یک غیرنظامی را در یکی از روستاهای بخش طوزخورماتو به قتل رساندند.
این منبع افزود: نیروهای ارتش آمریکا در جریان حمله و بازرسی خود در منطقه طوزخورماتو یکی از ساکنان روستای ینکجه را کشتند.
وی که خواست نامش فاش نشود، گفت: نیروهای پلیس عراق در محل حادثه حضور یافتند و تحقیقات اولیه برای روشن شدن جزئیات و ابهامات حادثه آغاز شده است.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901030100


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 8:11 عصر | نظرات دیگران()
مصاحبه منتشر نشده غلامحسین الهام؛
نقش حزب کارگزاران در حوادث پس از انتخابات

خبرگزاری فارس: غلامحسین الهام می‌گوید:معتقدم که حوادث اخیر مربوط به دوره بعد از انتخابات نیست، ریشه قضیه از جریانی نشأت می‌گیرد که به دنبال تغییر محتوای نظام است و با نگاهی به عقب باید این مسائل را در اواسط دوره سازندگی ریشه‌یابی کرد.


به گزارش "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، غلامحسین الهام در سایت شخصی‌اش مصاحبه منتشر نشده خود با ویژه‌نامه نوروزی خراسان با عنوان "آنها که میلیونها لوح فشرده در تخریب احمدی‌نژاد توزیع کردند یک لوح هم در دفاع از خودشان توزیع می‌کردند " را منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش، سایت الهام در ابتدا توضیحاتی درباره علت چاپ نشدن این مصاحبه ارائه و سپس متن کامل این مصاحبه را درج کرده‌ است.

در این توضیح آمده است: " از حدود یکماه قبل خبرنگار محترم روزنامه خراسان درخواست مصاحبه با جناب آقای دکتر الهام را برای ویژه نامه نوروزی این روزنامه داشته و بدلیل اشتغالات ایشان برای تنظیم وقت مصاحبه پیگیریهای مکرری نیز انجام دادند تا اینکه این مصاحبه روز سوم اسفند 88 با طرح سوالات صریح و چالشی انجام شد و متعاقب آن اصلاح و غلط گیری مصاحبه نیز صورت پذیرفت. در اقدامی خلاف اصول اخلاقی و مذهبی و عرف حرفه ای روزنامه نگاری وپس از آنکه ویژه نامه نوروزی روزنامه خراسان امروز در دسترس عموم قرار گرفت شاهد عدم درج مصاحبه بودیم و پس از پیگیری خبرنگار محترم با عذرخواهی شدید و ابراز تاسف از این اتفاق، علت آنرا مخالفت شدید شخص جناب آقای مسیح مهاجری مدیر مسوول روزنامه جمهوری اسلامی و رییس هیئت امنای روزنامه خراسان با درج مصاحبه جناب آقای دکتر الهام و حذف آن در آخرین لحظات چاپ ویژه نامه بوده است .
این در حالی است که همواره و از جمله در این مصاحبه موافقت جناب آقای دکتر الهام با انجام مصاحبه اختصاصی با یک رسانه ، منوط به درج کامل متن مصاحبه بوده است. با ابراز تعجب از سعه صدر مدیر مسوول روزنامه جمهوری اسلامی که اکنون به روزنامه خراسان نیز گسترش یافته است ، متن کامل پرسشهای خبرنگار روزنامه خراسان و پاسخهای دکتر الهام را که بیشتر درباره حوادث پس از انتخابات بوده است تقدیم می داریم. "

- به نظر شما ریشه اتفاقات بعد از انتخابات دهم در کجا بود؟
معتقدم که این پدیده مربوط به دوره بعد از انتخابات نیست، ریشه قضیه از جریانی نشأت می‌گیرد که به دنبال تغییر محتوای نظام است. با نگاهی به عقب باید این مسائل در اواسط دوره سازندگی ریشه یابی کرد. در واقع شکل‌گیری کارگزاران سازندگی از بطن دولت و تلاش برای ماندگاری یک طیف فکری در قدرت کلید این جریان است. اگر سابقه را مرور کنیم خواهیم دید کارگزاران این جریان می‌خواستند گردش قدرت را محدود کنند. بحث دائمی شدن ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی و عبور از محدودیت‌های قانون اساسی برای کنترل قدرت نبض این حرکت بود. این مسأله می‌توانست انحراف بنیادین ایجاد کند، این مسأله مهار شد و نقش اصلی در رفع این قانون‌شکنی هم بر عهده رهبری بود. گام بعدی کنترل و سایه‌ افکندن بر روند کنترل قدرت در قوه مجریه است که با شکل‌گیری جریان دوم خرداد دنبال شد، این موضوع در دو قالب دنبال شد: یک قالب تقلب گفتمانی و یک قالب القای بی‌اعتمادی بود.
تقلب گفتمانی یعنی با ارزیابی نارضایتی عمومی مردم از کارکرد دولت‌ هاشمی سنجیده شود و با استفاده از آن امید به تغییر برای مردم ایجاد کرد. و این انگیزه‌ای برای مشارکت گسترده شد. این اتفاق افتاد؛ جریانی که در دوم خرداد روی کار آمد از طرف همان جریانی پشتیبانی شد که در دل قدرت بود ولی القای بیرونی این بود که رفتار ناصواب دولت سازندگی اصلاح خواهد شد. مردم این جریان را داخل نظام ارزیابی می‌کردند. بی‌اعتماد ‌سازی هم به خاطر این بود که تصور می‌شد گفتمان جریان راست پیروز خواهد شد و باید شرایط را تغییر داد و در این راستا با القای شبهه تقلب فضای ‌جامعه را نگران کرد.
کاهش اعتماد ایجاد کرد. طنز «بنویسید خاتمی بخوانید ناطق» محصول این القای تقلب است که کلید آن را آقای هاشمی در نماز جمعه زد. دولت اصلاحات هم که بر سرکار آمد دست به اقداماتی زد که از آن به عنوان دوره گذار یاد می‌شود. حرکت در بستر مطبوعات برای ایجاد زمینه، اصلاحات و تغییرات در قانون اساسی که بخشی از آن در تغییر خود قانون مطبوعات و بخشی در لوایح موسوم به دوقلو بود و همچنین گفتمان سازی سکولاریستی در کشور و تخریب ساختارهای محتواساز نظام مثل شورای نگهبان و همگرایی با گفتمان حقوق بشر غربی در این دوره اتفاق افتاد ، این جریان به دلیل عدم پاسخ‌گویی به مطالبات واقعی مردم و آشکار شدن حساسیت عمومی نسبت به ارزش‌های و مراقبت‌های رهبری مهار شد و به تدریج در مجلس هفتم و در انتخابات نهم یک رجعتی به گفتمان انقلاب صورت گرفت و تلاش‌های تغییر در درون نظام، استحاله و براندازی نرم ناکام ماند. انتخابات نهم این ناکامی را خیلی محکم نشان داد و در واقع برگشتی به گفتمان انقلاب و امام صورت گرفت. تلاش دولت در پاسخ‌گویی به مطالبات واقعی مردم، دولت را کارآمد نشان داد لذا انتخابات دهم نقطه تلاش جدی و بسیج همه جریانات شکست خورده در برگرداندن این آب رفته به جوی بود، هماهنگی و همگرایی که داخل و خارج کشور صورت گرفت دنبال آن بود تا روند رجعت به گفتمان انقلاب که همان گفتمان عدالت بود را محدود و در نهایت از دور خارج بکنند، اما روشن شدن مرزبندی‌ها مانع از پیشروی این روند شد. حساسیت مردم و اعتماد آن ها به دولت این حرکت را که تلاش می‌کرد با استفاده از ابزار تقلبی و گفتمان تقلبی؛ گفتمان موازی و تقلبی بسازد و در حقیقت محتوای نظام را مخدوش کند، از ریشه برانداخت. چهره‌هایی که صورت گفتمان امام را داشتند اما حقیقتشان عبور از امام بود؛ آن‌ها گفتمان تقلبی را به راه انداختند. تا فضای مطلوب گرایش به آرمانهای امام و انقلاب را منافقانه مصادره کنند.
مرزبندی‌ها به‌خصوص در مناظرات انتخاباتی حقیقت را روشن کرد. این‌ها برای تحقق اهدافی که از قبل برنامه‌ریزی شده بود و من فکر می‌کنم می‌توان آن را کودتای نرم نامید خیلی زود با سناریویی از پیش تعیین شده، موضوع تقلب (در صورت ناکامی) در انتخابات که آن را حدس می‌زدند را طرح کردند. لذا این طیف با این اهداف روشن آمده بود، حتی خود آن‌ها باور تقلب را نداشتند؛ بلکه این موضوع یک برنامه بود، لذا امر را مشتبه کردند و حوادث بعد از انتخابات را کلید زدند، حوادث بعد از انتخابات دنباله حوادث این دو دهه بود، هدف آنها تهی‌کردن محتوای نظام و فقط نگه‌داشتن ساختار صوری نظام بود. هوشمندی عمومی در مقابل یک تهاجم نرم. تغییر تفکر، غفلت و خیانت هر یک می‌تواند عواملی باشد تا کارکرد چهره‌هایی را که در این مسیر نقش عمده ایفا می کردند را تحلیل کند. بنده فکر می‌کنم داوری عمومی این افراد را خائن بداند اما این مهم نیست. مهم آن است، که به تعبیر مقام رهبری گاهی نتیجه غفلت‌ها با خیانت یکسان است. بنابراین بنده فکر می‌کنم از نظر خارجی ما یک دشمن سی‌ساله برای براندازی نظام داریم ابزارهای داخلی آن می‌تواند عواملی باشد که پیگیر استحاله و حذف محتوای نظام بودند. این مسأله قبل از انتخابات همگرایی خارجی و داخلی پیدا کرد و به این علت در این دوره تبلور پیدا کرد که چنان‌چه گفتمان انقلاب و امام تثبیت می‌شد (که این هم اتفاق افتاد) برگشت جدی به عقب برای آن‌ها دشوارتر می‌شد. و هدر شدن فرصت‌های آتی آن‌ها را در پی داشت.

- پس زمانی که دولت اصلاحات روی کار بوده، همان زمان هم به ساختار جمهوری اسلامی اعتقادی نداشتند؟
همه قراین موجود شاهدی بر این موضوع است؛ یک قسمت از جریانی که آن ها دنبال کردند قانون مطبوعات بود. از مطبوعات به‌عنوان ابزار فضا سازی و ابزار نرم برای تغییر استفاده شد که با حکم حکومتی مقام رهبری متوقف شد و این نشان می‌دهد که طرح این موضوع برای حفظ نظام یک بحث جدی بود. این‌ها برای استمرار جریان خود متوسل به خشونت شدند و به دنبال آن کودتای 18تیر 1378 را طرح‌ریزی کردند که به وسیلة مردم سرکوب شد. در مجلس ششم از طریق ساختار سازی به اصطلاح قانونی این حرکت به شدت دنبال می‌شد. بحث تعارضات جدی با شورای نگهبان بیشتر در این دوره دیده می‌شد. خود آن‌ها هم صراحتاً در دوران اصلاحات خاتمی را کنش‌گر، عصر گذار نامیدند. گذار به چه‌ چیزی؟ رسما هم گفتند گذار به نظام دموکراسی و دموکراسی یعنی ساختار کاملا سکولار و این طیف بعداً تبدیل شد به همین اتاق فکر کودتای سبز که این فرآیند را در عرصه سیاسی و فرهنگی دنبال می‌کنند. ولی ساختارهای نظام هم محکم بود و هم عبور از این وضعیت سخت بود، و به همین خاطر هدف اصلی را اصل ولایت فقیه قرار دادند که هم ذهنیت‌های غلط نسبت به جایگاه عملی ولایت ایجاد کنند و هم در عمل شروع به حذف ولایت فقیه از مدیریت مؤثر کشور کردند و تا فقط جنبه تشریفاتی به آن بدهند. در این دوره خیلی تلاش کردند تا در ذهن جوانان ولایت فقیه را مزاحم آزادی‌های جامعه تلقی کنند.ولی مواضع روشن و رویکرد‌های مبنایی دفاع به موقع از حقوق ملت به وسیلة ولایت فقیه این تلاش‌ها را خنثی می‌کرد. - چگونه این جریان از سال 78 تا 88 توانستند از حمایت یک طیف خاص که عموماً قشر دانشجو یا به اصطلاح روشنفکر بودند، به حمایت قسمتی از توده مردم هم در سال 88 دست پیدا کنند. بنده تقلب گفتمانی را ریشه مسئله می‌دانم؛ تقلب گفتمانی یعنی یک گفتمان جعلی را پرچم خودت قرار دهی که به آن‌ اعتقاد نداری؛ این یک تقلب و جعل معنوی است؛ شاخص میرحسین موسوی، ‌عنوان نخست‌وزیر امام بود و شعار اولیه او احیای ارزش‌های امام.
لذا این رفتار قابلیت جذب را داشت ولی حقیقت این قضیه و پشتیبانان این گفتمان کسانی بودند که هیچ سنخیتی با گفتمان امام نداشتند به ‌هر حال با فریب و جعل حمایت برخی را جلب کردند اما موفقیتی پیدا نکردند. این‌ها می‌خواستند مردم را گول بزنند و توفیقی هم در این جهت پیدا کردند، چون‌ این ها با این شاخص‌ها آمدند و شفاف نبودند. از طرفی یک گروه اقلیتی هم که به دنبال تغییر نظام بودند هم با آنان همراه شدند چون به دروغ بودن این گفتمان ایمان داشتند. بحث دیگر هم رقابت‌های شخصی انتخاباتی در این دوره بود که بین‌ اصولگرایان شکافی هم ایجاد کرد و مسائل شخصی که طیفی با شخص احمدی‌نژاد داشتند هم در شکل‌گیری این قضایا بی‌تأثیر نبود. بعضی بخل‌ها، تنگ نظری‌ها و حسادت‌ها هم به این موضوعات دامن زد. البته این هم برنامة تبلیغاتی آنها است که شکاف بین روشنفکران و نخبگان و مردم را دامن بزنند. و این اختلاف را برای اهدافی که در جایگزین دموکراسی لیبرال به جای مردم‌سالاری دینی ایجاد کنند. و این نقطة حذف مردم است.

- خود عملکرد دولت، مناظره ها، حمایت بعضی از اعضای شورای نگهبان از یک کاندیدا در اتفاقات بعد از انتخابات چقدر سهم داشت؟
معمولا حمایت های شورای نگهبان اگر به صورت طرفداری از کاندیدای خاصی مطرح باشد. در جامعه اثر منفی و معکوس دارد بنابراین در این اتفاقات نقشی ندارد. اما برخی افراد به عنوان شخصیت حقیقی خودشان موضع سیاسی دارند. در یک قالب حقوقی غیر از شورای نگهبان عضویت دارند. مثل جامعه مدرسین حوزه علمیه که بعضی از اعضای آن ها در شورای نگهبان عضویت دارند، خیلی از اعضای شورای نگهبان هم سمت هایی دارند که در مسائل سیاسی ورود می‌کنند مثل خطیب جمعه و به این اعتبار اظهار نظر می‌کنند تا آن نهادهای سیاسی و دینی موضع‌گیری می‌کنند. اینها طبیعی است. جامعه این امور را به منزله طرفداری شورای نگهبان نمی‌شناسد. - دولت چه نقشی داشت؟ خدمت رسانی و محدود نبودن دامنه خدمت دولت به خواص، نقش کارآمدی نظام را بالا برد و کارآمدی نظام را افزایش داد و این کاملا موثر بود و اثر حقیقی و مثبت داشت. در واقع عامل اصلی پیروزی کارآمدی دولت بود. که تجلی کارآمدی نظام اسلامی و گفتمان امام بود. - منظور رفتار دولت در حول و حوش انتخابات است مثل بعضی از موارد که ایجاد شائبه می کرد: مثلا پرداخت سود سهام عدالت، پرداخت معوقه حقوق بازنشستگان در نزدیکی انتخابات یا نوع مناظرات که اخلاق انتخاباتی خیلی در آن رعایت نشد.

این موارد تأثیری بر اتفاقات بعد از انتخابات ندارد؟
نه، این ها همان سناریویی است که اگر همه این ها هم نمی بود توجیه‌های دیگری می شد امیرالمومنین می‌گویند نفاق برای هر دری کلیدی دارد، یعنی در واقع برای هر شرایطی برنامه آتی دارد و اتفاقا عصبانیت جریان رقیب هم از کارآمدی دولت بود. خیلی از این اتهامات دروغ بود مثلا توزیع سود سهام عدالت در سال دوم دولت هم انجام شده بود. سیستم اداری ممکن است مشکلاتی داشته باشد. در یک جا سریع تر و به موقع عمل کندو در یک جا با تأخیر عمل کند. در زمان شروع سفرهای استانی جریانات تبلیغاتی همان روز اول می گفتند این ها تبلیغات انتخاباتی است، در حالی که دولت نهم تازه شکل گرفته بود؛ اگر کسانی بتوانند با جلب افکار عمومی و خدمت به مردم فضا را برای اعتماد به خودشان فراهم کنند اشکالی ندارد. نتیجة موضع‌گیری و تحلیل آنها این است که شما هیچ وقت به مردم خدمت نکنید چون در اثر خدمت ممکن است اعتماد مردم جلب شود و مردم بعدا به شما رأی دهند!! این چه نسخه ای است که می پیچند. این درست به مانند آن است که بگویند شما پلید باشید تا به بهشت نروید. در حالی که وظیفه دولت خدمت به مردم است. اما مناظرات بسیار موثر بود، هیچ اشکالی نداشت و بداخلاقی هم نبود. - موثر یعنی مثبت بود؟ مثبت بود در جلب مردم، بالا رفتن مشارکت و اعتماد به احمدی نژاد. - اخلاق انتخاباتی هم کامل رعایت شد؟ در این بحث بنده اشکالی نمی بینم، چون مسئله شفاف سازی بود. در فضایی که گفتمان تقلبی در حال حرکت خزنده است، شفاف سازی صراحت و صداقت تبیین کننده است و عصبانیت آن طیف از مرزبندی بود، مرزبندی بین آقای موسوی و نسبتش با گفتمان توسعه و اصلاحات و دقیقا روسای این دولت ها. این یک سوال طبیعی است و اصلا بحث های انتخاباتی همین است.

- شما یک حقوق دان هستید به لحاظ حقوقی اشکالی ندارد در مقابل افکار عمومی اتهاماتی به شخصی در غیاب او وارد شود که فرصت دفاع ندارد؟
من در اظهارات آقای احمدی‌نژاد تهمتی ندیدم.ولی دولتی که به عنوان مظهر و نماد قدرت قرار می گیرد این حق را برای ملت و تاریخ ایجاد می کند که او را نقد کنند. بنده یک عضو در حد وزیر از یک دولت و یک نظام بزرگ بودم الان هم 7 ماه است که دیگر مسئولیتی ندارم ولی هر از چندی رسانه ها یک سویه به نقد بنده می پردازند. بنده باید این را بپذیرم و این هیچ اشکالی ندارد و نقد و نقادی طبیعت کار سیاسی است. در مناظرات مسائلی مطرح شد. مسائلی که پرسش‌های افکار عمومی بود. منعی هم برای پاسخ به آن ها وجود نداشت. شخص ثالث حضور دارد، در جامعه حضور دارد و می تواند پاسخگو باشد. این طبیعت آزادی سیاسی است. امیرالمومنین در خطبه شقشقیه سه خلیفه قبل از خودش را خیلی شدید نقد می کند. هیچ کدام از آن‌ها هم حضور ندارند، یعنی دقیقا اشکالاتی که بر حرکت و رفتار این جریانات وجود دارد ارزیابی می کند و در تاریخ می‌ماند. می‌گویند چرا طرفهایی که در مناظره نبودند آن ها پاسخ ندادند، چه منعی برای پاسخ داشتند. آنها که میلیونها لوح فشرده در تخریب احمدی‌نژاد توزیع کردند یک لوح هم در دفاع از خودشان توزیع می‌کردند. فضای رسانه ای گسترده ای در دست آنها بود که می توانستند پاسخ دهند ولی ترجیح دادند پاسخ ندهند. شاید هر پاسخی می دادند افکار عمومی را علیه خود حساس تر می کردندو منافع شان ایجاب می کرد که از این قضیه با سکوت عبور کنند. - شما در سخنرانی اخیرتان انتقادات تندی را خطاب به آقای هاشمی مطرح کردید، این در حالی است که رهبر انقلاب در خطابه 29 خرداد و بعد از آن در خطبه عید فطر از ایشان حمایت کردند و فرمودند بعضی از اتهاماتی را که مطرح می شود، قبول ندارند. این صحبت های شما چون بعد از این صحبت ها بوده با نگاه رهبری در تعارض نیست؟ خطبه 29 خرداد رهبری می توانست فصل ختام این بحث باشد اما بعد از 30 خرداد اتفاقاتی که افتاد نشان داد آن ها به این تدبیر و گذشت رهبری تمکین نکردند بعد از 30 خرداد وقایع تندتری پیش آمد و استمرار پیدا کرد. خطابه آقای هاشمی بعد از خطبه 29 خرداد مقام معظم رهبری نشان داد که تبعیت از موضع رهبری نکردند. آقای هاشمی به رغم صحبت های رهبری در اساس تشکیک کرد و تحریک به بحران‌سازی نمود؛ اگر آقای هاشمی پشت بحران نمی ایستاد این بحران کششی برای استمرار نداشت. بعد از عید فطر هم که ایشان همان مواضع را اتخاذ کردند و برگشت نکردند. در طول زمان هم مواضع ایشان در زمان تنفیذ وبعد آن مواضعی بود که نشان می داد این ها به استمرار این بحران اصرار دارند. به خصوص رهبری، تکلیف به شفافیت در مواضع داشتند و مواضعی که رهبری داشتند یک دوران اتمام حجت با این جریان بود، الان حجت تمام شده است و این ها در عمل نشان دادند که حاضر نیستند در مسیر تعیین شده رهبری حرکت کنند بنابراین مسئولیت این رفتار با خودشان است و باید هزینه آن را بپردازند و مردم خود را معطل این کژتابی ها نمی کنند و بالاخره این جریانات را از سر انقلاب حذف خواهند کرد.

- پس این گونه اظهارنظرها مشکلی ندارد؟
مشکلی نمی بینیم، بلکه بالعکس تکلیف را در آن می بینم که مرزبندی ها روشن شود و نسبت افراد با امام، رهبری و گفتمان انقلاب معلوم شود ما چند رهبری که در کشور نداریم، رهبری واحد است. انقلاب ما چهلستون نیست. انقلاب ما یک ستون دارد و آن رهبری و ولایت است. اگر ما بخواهیم تشکیک و تفکیک در اصل و اساس رهبریت ایجاد کنیم این نقطه مبدأ و اساس فتنه خواهد بود. - رهبری سیاست نظام را جذب حداکثری و دفع حداقلی اعلام کردند اما بعد از آن فضا به گونه ای پیش رفت که احساس می شد بعضی از افراد تندرو متعلق به طیف حامیان دولت علاقه مندند طرف منتقد و معترض را به کل حذف کنند. این روند به نظر شما باعث نمی شود برخلاف نگاه رهبری نهایتا تبدیل شود به دفع حداکثری و این در تناقض با سیاست های نظام نیست؟ خیر؛ مصداق و شاخص جذب حداکثری ملت است؛ ما باید یک ملت را حفظ کنیم یا هاشمی را حفظ کنیم؟ ما هیچ وقت یک ملت را قربانی یک فرد نمی کنیم. انتخابات دهم همین را مطرح می کرد. فشار بر این بود که یک ملت فدای یک فرد شود و به خاطر خوشایند یک فرد خیلی از حقایق مکتوم بماند اما این اتفاق نیفتاد. انتخابات این پیام را داشت؛ بنابراین یکی از شاخص های صحبت های رهبری این است که افراد موضوعیت ندارند و افراد بر ملت مرجح نیستند ولو این که سوابق ارزشمندی داشته باشند؛ افراد باید خود را با این حقیقت محک بزنند، حقیقت اسلام، انقلاب و مردم؛ اگر این را بپذیرند و در این چهارچوب باشند نظام کسی را به خاطر اشتباهات دفع نمی کند. اما اگر کسانی دائم برای خود حق تخریب بنیان های نظام را قائل باشند و به خودشان اجازه دهند با سوء استفاده از مصادر قدرت آنچه که از نظام به دست می‌آورند بخواهند بنیان افکنی کنند و بر شاخ بنشینند و بن ببرند، خب این سوء استفاده از قدرت است. این معنا ندارد که چون مرا می بایست به هر قیمتی جذب می کردند، من هم مجاز هستم به هر قیمتی هر کاری انجام دهم. هر کس کارش باید در چهارچوب قانون باشد. قانون گرایی هم یکی از شاخص هایی است که رهبری فرمودند، اگر برگردند به قانون و چهارچوب های نظام اشکالی پیش نمی‌آمد و پیش هم نخواهد آمد.

- در این موقعیت فعلی باید دفع بشوند یا خیر؟
آن ها خودشان دفع شده هستند، باید برگردند، الان باید تصمیم بگیرند حرکاتی که در طول هشت ماه بعد از انتخابات انجام دادند تا 29 خرداد قابل اغماض، از 29 خرداد تا روز قدس قابل اغماض، از روز قدس تا 13 آبان قابل اغماض، از 13 آبان تا 16 آذر قابل اغماض، از 16 آذر تا عاشورا چه؟! به نظر من عاشورا نقطه پایانی بود، چون عاشورا نقطه وحدت اساسی اعتقادی آحاد مردم بود چون بعد از آن 9 دی رقم خورد، بعد از عاشورا هم این آقایان شفاف سازی نکردند لذا این ها دفع شده هستند. یک راهی باید پیدا کنند. این ها مسیر خود را کج رفته اند و می توانند برگردند. توبه را برای همین شرایط گذاشته اند. - شما فرمودید این افراد اگر می خواستند می توانستند این جریان را کنترل کنند. در حال حاضر اگر بخواهیم یک همگرایی در کشور ایجاد کنیم نیازی به همراهی این آقایان نداریم؟ معنی حرف من این نیست که کشور بدون اینها نمی‌چرخد و چون می‌توانند فتنه کنند باید به آنها باج داد. آنها خودشان فرصت ها را در این قضیه از دست دادند، چون این آقایان را مردم دفع کردند و تمام شد ما برای مرده هزینه نمی کنیم اما خطر برنامه ریزی دشمن نمرده است. حالا معقول نیست برای چیزی که هزینه ای ندارد مزد بپردازیم و این باج گیری است. رهبری هم فرمودند باج نمی دهیم. نظام جمهوری اسلامی در عرصه سیاست خارجی هم به هیچ کس باج نمی دهد. - پس عملا مشکلات داخلی بعد از انتخابات تمام شده است؟ وقتی که سرود ملی جمهوری اسلامی نواخته شود همه به پا می خیزند. این احترام ملی است و به خاطر ورود یک شخص خاص مردم قیام نکردند. بعضی ها تصور کردند این خیزش مردم به خاطر آنهاست، سرود که تمام شد مردم هم به مسیر خودشان ادامه دادند، آن ظرفیت سیزده میلیونی –که برخی ها می خواستند آنرا برای خود مصادره کرده و از نظام باج بگیرند- دیگر وجود خارجی ندارد و فتنه دفع شده است. جامعه یک جامعه پویاست و دشمن هم یک دشمن مستمر است. حق و باطل هم همیشه وجود دارد، دشمن هم نمی خوابد. بنده نمی گویم خطرات و تهدیدات تمام شده است اما فتنه ای که در بستر انتخابات شکل گرفت، آخرین تلاشش این بود که این فضای وحدت ملی و نقطه قدسی انقلاب یعنی 22 بهمن را مخدوش کنند که نتوانستند. - در حال حاضر می بایست در کشور به دنبال ساز و کار و برنامه ای برای وحدت طیف ها و جریانات مختلف و طرف دعوا باشیم یا لازم نیست؟ ایجاد وحدت میان این ملت و طیف فتنه گران حرکت غلطی است، این وحدت ممکن و اصولی نیست، بلکه باج دادن است اما جریانات و کسانی که معتقد به گفتمان انقلاب به شکل عام هستند، اگر درک نکنند که اهمیت همگرایی و وحدت بر سر گفتمان چقدر است و از آن غفلت کنند، آسیب می بینند و تا حدی هم ضعف ما به این خاطر است، بین حاملان گفتمان انقلاب همیشه می بایست وحدت و عاطفه وجود داشته باشد و باید در این مسیر فعالیت کنیم اما اگر فکر کنیم باید به این جریانات باج دهیم یعنی فرصت بازسازی به جریان نفاق جدید ارائه کرده ایم. نیازی نیست بعد از هزینه ای که مردم برای عاشورا پرداخت کرده اند، دوباره به این طیف دفع شده فرصت دهند. - طبق گفته شما چون سران این فتنه خود به خود از سوی مردم دفع شده اند. آیا نیازی به برخورد حاکمیت با این افراد نیست؟ حتما باید این افراد پاسخگوی کارهایشان باشند.

- در مورد آقای مشایی،هر زمان سوالی از شما پرسیده شد، در جواب گفتید :«مسائل مهم تری هست» الان این مسائل مهم تر تمام شده است که شما به عنوان یک اصولگرای حامی دولت چند مسئله را در رابطه با ایشان برای ما تبیین کنید؟
بنده یک پاسخ کلی داشتم، در دولت اسلامی نقد حق مشروع مردم است. یکی از مواردی که دولت نهم را کارآمد کرد این بود که هیچ محدودیتی برای نقد آن نبود. حتی نقدهای غیرمنصفانه. بنابراین این فضا باز شد. مردم در سانسور معنوی و مادی نبودند. برای اولین بار بعد از انقلاب کاریکاتور رئیس جمهور هم کشیده شد. نقادی در قالب طنز نسبت به رئیس جمهور یک حریم ممنوعه داشت که این هم در دولت نهم برداشته شد. بنابراین محدودیتی نیست که چه کسی نقد شود، چه مشایی و چه غیر مشایی! آقای رئیس جمهور اعلام کرد که مشایی را نقد کنید، نقادی و اعتراض حق مردم است، هیچ اشکالی ندارد که مردم کسانی را در دولت دهم نپذیرند و نقد جدی گفتمانی داشته باشند. منظور بنده گم کردن مسیر بود یعنی فکر کنید الان مشکل جامعه ما در این قضایای پس از انتخابات، خواصی که دارند به بنیان های نظام آسیب می زنند، نیستند بلکه مشکل کشور مشایی است این فهم نادرست مشکلات واقعی است لکن هیچ کس در دولت نهم و دهم قداست ندارد. همه هم قابل نقد هستند و به ویژه آقای احمدی نژاد که در مدیریت این انتخابات بی نظیر یک قهرمان ملی است و به همان نسبت مسئولیت حفظ این گفتمان و تداوم آن با اوست. کم ترین اشتباهات او هزینه های سنگین خواهد داشت و بنده حساسیت عمومی مردم را نسبت به گفتمان تمجید می کنم. حالا بنده ممکن است امروز یا فردا حرف بزنم این تأثیری در اصل قضیه ندارد.

- عملکرد چه بخشی را در شکل گیری قضایای پس از انتخابات قابل نقد می دانید؟ آیا رفتار نیروی انتظامی را موجب تشدید بحران نمی‌دانید؟
بنده برخورد قوه قضائیه را قابل نقد می دانم، برخورد قوه قضائیه می‌توانست با جدیت، تدبیر و قاطعیت بازدارنده باشد، رفتار رسانه ملی هم می توانست جنبه بازدارندگی داشته باشد، رسانه ملی ابتدا موضع روشنی نداشت و دو دل بود. با دودلی و شک و تردید نمی شود در بحران ورود کرد و روشنگری لازم اتفاق نیفتاد. برخورد نیروی انتظامی را در این بحران موثر نمی دانم. پلیس را در خیابان گذاشته ایم برای تأمین امنیت. پلیس هم فرزند من و یا برادر شماست. باید این موضوعات را در متن حادثه تحلیل کرد. پلیس در همه جای دنیا وظیفه دارد با اغتشاش و ناامنی برخورد کند، بعد که برخورد می کند یقه اش را هم می گیریم که چرا اینجا -اگر از باتوم استفاده کرده- چرا باتوم را محکم زدید. بنده همیشه در این قضایا هم مثل 18 تیر یاد این آیه قرآن می افتم که یک اتفاقی در زمان پیغمبر افتاد عده ای رفتند مأموریتی انجام دهند، درگیری با مشرکین پیش آمد دو سه نفر کشته شدند، در این حین طرف مقابل متوجه شد که ماه رجب است و قتال حرام است. گفتند پیغمبر می‌گوید ماه حرام نجنگید اما آن ها جنگیدند. این ها خودشان قانون خودشان را قبول ندارند. فضاسازی وحشتناکی شد تا خدا به داد رسید و وحی شد که جنگ در ماه حرام، حرام است ولی بستن مسجدالحرام و بیرون کردن مسلمانان از آن گناه بزرگ تر از قتال در ماه حرام است. قرآن می گوید بیرون کردن مسلمانان از مدینه و بستن مسجدالحرام، بزرگتر از قتل در ماه حرام است چون فتنه بزرگتر از قتل است. در حال حاضر هم اشتباهی بود که رسیدگی شد. بله پلیس و دستگاه قضایی ضعف هایی دارد ولی باید این ها را در شرایط عادی رفع کرد.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901030166


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 8:10 عصر | نظرات دیگران()

ختصاصی//تحلیل روزنامه های روسی از نا کار آمدی تحریم ها بر علیه ایران؛ ایران با آرامش برنامه های هسته ایی خود را به پیش می برد دو روزنامه روسی در گزارش هایی جداگانه عنوان داشتند که ایران با آرامش برنامه های هسته ایی خود را پیش می برد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، روز نامه "گازتا" می نویسد : "یوری اوشاکوف" معاون رئیس دفتر دولت روسیه بلافاصله پس از گفتگوی پوتین و کلینتون که جمعه گذشته به پایان رسید ، اعلام کرد؛ "تحریم های روسیه علیه ایران  تنهادر شرایطی ممکن هستند که پیامدهایی غیرثمربخش نداشته باشند". سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز مشخص نمود که این کشور از تحریم بر علیه ایران تنها در صورتی حمایت خواهند کرد که توسل به آن امری ناگزیر باشد.
وزیر امور خارجه روسیه بعد از مذاکرات مدودوف و کلینتون تاکید کرد؛ "تحریم ها بندرت نتیجه می دهند.
 لاوروف در این باره گفت: گزارش هایی که مدیر کل آژانس بین المللی انرژی هسته ایی به طور دائم تنظیم و ارائه می دهد، حاوی ارزیابی های بسیار دقیقی است که بهانه ای برای سراسیمه شدن و عجولانه تصمیم گرفتن را فراهم نمی آورد.
 روز نامه "ودوموستی" هم در این باره نوشت: نشست مروری قرارداد منع گسترش سلاح هسته ای (ان پی تی) تحت حمایت سازمان ملل متحد که طی روزهای 23 تا 28 ماه مه  سال جاری برگزار خواهد شد، مانع وضع تحریم ها در رابطه با ایران است. ایران که قرارداد "ان پی تی "را امضا کرده است، در این نشست شرکت می کند و سعی خواهد کرد که از آن برای تحکیم مواضع خود استفاده کند. نشست فوق در حال حاضر تنها به نفع ایران می شد.
این روز نامه در ادامه نوشت: نخست وزیر روسیه اعلام کرد که مرحله اول نیروگاه هسته ایی بوشهر که شرکت "اتم استروی اکسپورت" پیمانکار آن است باید تابستان امسال راه اندازی شود. وی تاکید کردکه تابستان امسال باید مرحله اول نیروگاه هسته ایی ایران در بوشهر راه اندازی گردد.
 به نوشته  "ودوموستی"، در عین حال "ولادیمیر دوورکین" کارمند علمی موسسه اقتصاد جهانی و روابط بین الملل آکادمی علوم روسیه در تحلیلی عنوان داشت : موضع مسکو کمتر امیدی برای اعمال تحریم های موثر در رابطه با ایران باقی می گذارد و بخاطر همین روند بررسی تحریم های ضد ایرانی متوقف می شود./

 منبع ما : http://www.yjc.ir/news/NewsDesc.aspx?newsid=289654


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 8:7 عصر | نظرات دیگران()
احمدی‌نژاد پنجشنبه به اهواز سفر می‌کند

رئیس جمهور پنجشنبه (پنجم فروردین) در سفری 2 روزه برای افتتاح یک پروژه آبرسانی و همچنین حضور در جمع کاروان‌های راهیان نور به اهواز سفر می‌کند.

به گزارش فارس،‌ محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان در سفری 2 روزه برای افتتاح یک پروژه آبرسانی به اهواز سفر می‌کند.

رئیس جمهور قرار است به رسم همیشگی در این سفر 2 روزه در جمع کاروان‌های راهیان نور در مناطق عملیاتی و 8 سال دفاع مقدس حضور پیدا کند

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=46897


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 8:5 عصر | نظرات دیگران()
همه مطالبات فرهنگیان پرداخت شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: مطالبات فرهنگیان در سراسر کشور تا پایان اسفند 1388 به طور کامل پرداخت شد.

به گزارش برنا ، حمیدرضا حاجی بابایی افزود: با وجود محدودیت بودجه آموزش و پرورش، 29 اسفند 1388 موفق شدیم 30 درصد از پاداش پایان خدمت 9000 بازنشسته مقرر و پیش از موعد را پرداخت کنیم.

وی گفت: بر این اساس 5 میلیون تومان به ازای هر یک از بازنشستگان مقرر و دو و نیم میلیون تومان به ازای هر بازنشسته پیش از موعد به حساب بانکی آنان واریز شده است.

حاجی بابایی افزود: این درحالی است که برای پرداخت پاداش پایان خدمت 72 هزار بازنشسته فرهنگی، به حدود 1500 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشتیم که در بودجه ما پیش بینی نشده بود.

وی با بیان اینکه طبق قانون فقط دستگاه هایی که بودجه لازم را در اختیار دارند باید پاداش پایان خدمت را پرداخت کنند گفت: با این حال به دستور رئیس جمهور و با کمک معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری موفق به این کار شدیم.

حاجی بابایی اضافه کرد: مابه‌التفاوت پاداش پایان خدمت فرهنگیان را نیز به محض تامین اعتبار لازم از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری پرداخت می کنیم که البته در حال پیگیری موضوع هستیم.

وی گفت: همچنین دستور پرداخت مطالبات مربوط به مناطق محروم ویژه سال های 86 و 87 صادر و همه اقدامات لازم برای تامین اعتبار آن انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اعتبار لازم برای پرداخت فجرانه 50 هزار تومانی به شاغلان و بازنشسته ها نیز به دستور رئیس جمهور تامین و پرداخت شده است.

حاجی بابایی گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی برخی استان ها به علت تعطیل شدن بانک ها در پایان اسفند موفق به پرداخت بخشی از مطالبات نشده اند.

وی افزود: بر اساس اقدامات ما، هیچ یک از فرهنگیان نباید طلب معوقه ای داشته باشد و اگر در برخی مناطق پرداخت نشده باشد یا مسئولان این استان ها به موقع اقدام نکرده اند یا اعتبارات استانی در اختیار بانک ها قرار گرفته است اما بانک ها تعطیل شده اند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: با این حال نمایندگان خود را برای اطمینان از پرداخت کامل مطالبات فرهنگیان به همه استان ها اعزام کرده ام و خود نیز از نخستین روز فروردین تلفنی در حال پیگیری موضوع هستم تا در نخستین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی پرداخت شود.

منبع ما : http://rajanews.com/detail.asp?id=46900


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 8:5 عصر | نظرات دیگران()

رییس جمهور برزیل:ایران،حزب الله و حماس ارکان اصلی صلح خاور میانه هستند رییس جمهور محبوب برزیل در سخنانی هرگونه قدمی در برقراری صلح در خاور میانه را تنها منوط به وجود ایران،سوریه ،حزب الله و حماس دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه،لوییز ایناسیو لولا داسیلوا، روز گذشته  با حضور در برنامه هفتگی تلویزیونی اعلام داشت مذاکرات صلح خاور میانه تنها با حضور ایران،سوریه ،حزب الله و حماس میسر خواهد بود.
وی تاکید نمود که نادیده گرفتن هر کدام  از این طرفها خلائی را در گفتگو های صله خاورمیانه ایجاد می کند.
رییس جمهور برزیل در بخشی دیگر از برنامه تلویزیونی که به"Coffee with the President"  معروف می باشد، با کنایه به رفتار سران(رژیم) اسراییل و آمریکا اظهار داشت :همه دم از گفتگو های صلح در خاور میانه می زنند اما هیچ کس برای اجرای آن کاری انجام نمی دهد.ولی برزیل به سهم خود این کار را انجام می دهد.
خبر گزاری فرانسه در تحلیلی عنوان داشت :اظهارات لولا انعکاس دو باره نقطه نظرات وی در جریان سفر هفته گذشته او به خاور میانه و ملاقات با سران اسراییلی،فلسطین و اردن بود./

 

منبع ما : http://www.yjc.ir/news/NewsDesc.aspx?newsid=289652


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 8:4 عصر | نظرات دیگران()
توضیح ثمره درباره ایده‌رفراندوم‌هدفمندکردن یارانه‌ها

دستیار ارشد رییس جمهور اسلامی ایران تاکید کرد: وعده " باراک اوباما " رییس جمهور آمریکا برای تغییر سیاست‌های نامطلوب این کشور نه تنها تحقق نیافته است، بلکه در بیشتر عرصه‌ها از "دوران سیاه جورج بوش" بدتر هم شده است.

به گزارش فارس، "سید مجتبی ثمره هاشمی" در گفت‌وگو با شبکه خبری "العالم" ، مفهوم شعار تغییر اوباما در تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا را "تغییر سیاست‌های سیاه بوش و اجرای سیاست‌های نو" تعبیر کرد و افزود: اوباما نه تنها موفق نشده تا این شعار خود را عملی کند بلکه سیاست‌های سیاه بوش در نقاط مختلف جهان را با شدت بیشتری دنبال کرده است.

عضو برجسته دولت تصریح کرد: دوران ریاست جمهوری بوش از سیاهترین دوران آمریکا است و بیشترین نفرت‌ها در سطح بین‌المللی نسبت به آمریکا ایجاد شد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم که آمریکا بجای خارج کردن نیروهای نظامی خود از عراق و افغانستان به شمار این نیروها افزوده و بیش از گذشته موجب قتل عام مردم و گسترش فقر در این کشورها شده است. اوباما گفته بود که می خواهد با نقض حقوق بشر مقابله کند و گوانتانامو و زندان‌های مخفی آمریکا در اروپا را ببندد، آیا این مساله اتفاق افتاد؟، البته خیر.

دستیار ارشد رییس جمهور، "تصحیح سیاست سیاه بوش در قبال برنامه هسته‌ای ایران و دست کشیدن از مقابله با ملت ایران" را از جمله انتظارات تحقق سیاست تغییر اوباما دانست و گفت: می‌بینیم در صحنه عمل اتفاقی نیافتاده است.

ثمره هاشمی با بیان اینکه "در همه دنیا اینگونه است که ادعای یک سیاستمدار را با اعمال او می سنجند"، اظهار داشت: اگر دولت آمریکا واقعا قصد دارد با ایران تعامل مثبت داشته باشد، "عدالت و احترام متقابل" دو پایه اساسی است.

وی تصریح کرد: اگر آنها دست از مخالفت‌های خود بردارند و حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند، به سمت عدالت، نیکی، دوستی و برادری واقعی گام بردارند و این اصول را رعایت کنند، طبیعی است که مشکلی باقی نخواهد ماند و می‌تواند تعامل‌های مثبت و سازنده بین دو کشور و بین دو دولت برقرار شود.

دستیار ارشد رییس جمهور در عین حال تاکید کرد: ما از آمریکا چیزی نمی خواهیم، ملت ایران به دنبال آن است تا حقوقش به رسمیت شناخته شود و مورد احترام قرار بگیرد.

ثمره هاشمی با انتقاد از تکرار سیاست‌های سیاه بوش در قبال برنامه هسته‌ای ایران در دوران اوباما، تصریح کرد: فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارد، چرا این مساله، انکار می شود؟

وی در ادامه گفت‌وگو با العالم با تاکید به اینکه "امروز برخلاف خواست و اراده برخی طرف‌ها، جمهوری اسلامی ایران نه تنها منزوی نشده بلکه روز به روز در حال توسعه بیشتر است و دوستان جدید پیدا می‌کند"، گفت که برعکس این آمریکا است که در آستانه انزوا قرار دارد و امروز این سئوال بطور جدی مطرح می‌باشد که جایگاه دولت آمریکا در بین مردم منطقه کجاست؟

دستیار ارشد رییس جمهور، یکی از مصادیق بارز تغییر سیاست‌های آمریکا را تغییر رویکرد دولت اوباما نسبت به موضوع هسته‌ای ایران و بازگشت آن به عدالت دانست و گفت که واشنگتن باید ادعاهای خود درباره عراق و افغانستان عملی کند وگرنه حرف زدن کار آسانی است.

ثمره هاشمی با بیان اینکه "آمریکا باید به سیاست‌های تجاوزگری، اشغالگری و دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر پایان دهد"، گفت: سیاست های جمهوری اسلامی روشن و صریح است، آنها باید با اقداماتی اثبات بکنند، آنچه را که می‌گویند، به آن پایبند هستند و فقط یک تبلیغات نیست. می‌گفتند ما در امور داخلی کشورها نمی‌خواهیم دخالت بکنیم اما در امور ایران، عراق و افغانستان دخالت کردند.

وی تصریح کرد: آمریکا نه تنها قبل از انقلاب در امور ایران دخالت می‌کرد بلکه در دوره اخیر هم دخالت کرد. در موضوع انتخابات پرشکوه، کم نظیر و شاید بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران که در بالاترین سطح دموکراسی و مردمسالاری در سال گذشته برگزار شد، آنها بعد از انتخابات دخالت هایی کردند و رسانه‌هایی را علیه آرای ملت ایران راه اندازی کردند. اینها را چطور آقای اوباما و دولت آمریکا توجیه می‌کنند؟

دستیار ارشد رییس جمهور با بیان اینکه "اگر آنها ادعایی دارند باید در عمل اثبات بکنند تا ملت ایران کم کم به آنها اعتماد بکند"، اظهار داشت: آیا این دولت آمریکا نیست که عراق را اشغال کرد و امروز پایگاه های وسیع نظامی در این کشور برخلاف نظر ملت آن دایر کرده است؟ آیا این امریکا نیست که در امور انتخابات عراق دخالت کرده و حتی می خواستند بعثی‌ها را که روزی برای سرنگونی آنها تلاش کردند، امروز که احساس می‌کنند به نفعشان است دوباره سرکار بیاورند.

*فقر بیشتر هدیه آمریکا به افغانستان

ثمره هاشمی با طرح این سئوال‌ها "آیا ایران امروز در افغانستان حضور دارد و یا آمریکا؟ از زمانی که آمریکایی‌ها و متحدین آنها به افغانستان آمده‌اند آیا مردم این کشور روی صلح، امنیت، رفاه و پیشرفت را دیده‌اند؟، تاکید کرد: در همین سفری که اخیرا رییس جمهور اسلامی ایران به کابل داشتند، رییس جمهور افغانستان به سفرش به استان هلمند اشاره کرد و گفت که عده‌ای ازمردم در آنجا به وی مراجعه و از مسایل مشکلات اقتصادی، فقر و نبود استقلال ابراز نارضایتی کردند.

وی افزود: آقای حامد کرزی گفت که در سفر به هلمند با کودکی مواجه شده که 5 ساله بود اما به علت فقر و نبود بهداشت و کمبود غذا به نظر یک سال و نیم می‌رسید.

دستیار ارشد رییس جمهور با بیان اینکه فقر، گرسنگی ، ناامنی و عدم استقلال همه هدایای آمریکا به مردم افغانستان و عراق است، افزود: آقای احمدی‌نژاد در مصاحبه مشترک رادیو و تلویزیونی با آقای کرزی از وی پرسید که شما در طول سال چقدر هزینه دارید، وی گفت ، یک و نیم میلیارد دلار؛ آقای احمدی نژاد نیز متذکر شد، آمریکایی‌ها می گویند ما سالی صد میلیارد دلار در افغانستان خرج می‌کنیم اگر فقط بیست درصد از این مبلغ را در اختیار دولت افغانستان قرار می‌دادند آیا اثری از فقر و بیکاری و ناامنی در این کشور وجود داشت؟

ثمره هاشمی با رد برخی ادعاها مبنی بر دخالت ایران در امور داخلی افغانستان و دیگران، تصریح کرد: ایران با کشورهای عراق و افغانستان دوست و همسایه است و همگی بدنبال تحقق صلح و امنیت هستیم، معتقدیم کشورهای منطقه می‌توانند مشکلاتشان را با هم حل کنند و این آمریکایی‌ها هستند که در امور منطقه دخالت و برای ایجاد اختلاف بین ما اقدام می‌کنند.

*روابط ایران با کشورهای منطقه برمبنای دوستی و برادری است

وی درباره روابط ایران با کشورهای منطقه گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران همیشه مبتنی بر دوستی و همکاری و برابری بوده است و مقام معظم رهبری درچند هفته گذشته صریحا فرمودند که واقعا ما دنبال برقراری روابط دوستانه و برادرانه با کشورهای منطقه هستیم تا همه از این دوستی و برادری و امنیت سود ببرند.

دستیارارشد رییس جمهور، منشا برخی کدورت‌ها در روابط بین کشورهای منطقه را "عامل خارجی" دانست و افزود: آیا آمریکایی‌ها و برخی دیگر از دولت‌های زورگو به منطقه ما آمده‌اند تا به مردم آن خدمت بکنند؟ پیشرفت و صلح بیاورند؟ قدم مثبتی بردارند؟ یا اینکه برای تامین منافع خود از جمله نفت و ایجاد تفرقه و جلوگیری از پیشرفت منطقه آمده‌اند؟

ثمره هاشمی با بیان اینکه "خاورمیانه متعلق به ملت‌های این منطقه است پس ملت‌ها باید با هم دوست و بردار باشند تا مشکلات احتمالی را حل کنند"، تصریح کرد: امروز بسیاری از کشورهای منطقه از جمله کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مانند قطر و عمان رابطه خوب، دوستانه و برادرانه با ایران دارند و همه از آن سود می‌برند، بنابراین ما باید از این روابط درس بگیریم و همه به همین سمت حرکت بکنیم.

*مقاومت و رفراندوم دو راهکار مقابله با رژیم صهیونیستی

وی که در برنامه "از تهران" شبکه خبری العالم شرکت کرده بود، به تهدیدهای مستمر رژیم صهیونیستی علیه لبنان، فلسطین، سوریه، حمله این رژیم به غزه و ادامه محاصره ظالمان آن، اقدامات آن برای یهودی سازی قدس، بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمین خود و اهانت به مقدسات اسلامی در سرزمین اشغالی اشاره کرد.

دستیار ارشد رییس جمهور خطاب به برخی طرف‌ها اظهار داشت: حالا این سئوال مطرح است که شما چه می کنید، چرا از حملات و جنایات رژیم صهیونیستی که به هیچ تعهدی پایبند نیست، حمایت می‌کنید؟ آیا این رژیم صریحا اعلام نکرد که نتایج اجلاس اخیر کمیته چهارجانبه بین المللی - آمریکا، روسیه، سازمان ملل و اتحادیه اروپا- را نمی‌پذیرد و شهرک سازی را متوقف نمی‌کند.

ثمره هاشمی با بیان اینکه "برای مقابله با رژیم صهیونیستی که برمبنای تهدید و تجاوز و اشغال بنا شده، تنها دو راه وجود دارد"، تصریح کرد: راه اول مقاومت است که موفقیت خود را در جنگ 33 روزه و 22 روزه به‌خوبی نشان داد و راه دوم این است که کشورهای اسلامی و عربی همه تلاش کنند یک رفراندوم در سرزمین فلسطین برگزار شود تا همه مردم فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی، یهودی و مردم آواره فلسطینی که امروز میلیونها نفر از آنان در اردوگاه‌هایی در اردن و لبنان و در مناطق مختلف جهان زندگی می‌کنند، اجازه یابند درباره سرنوشت سرزمین فلسطین با آرای خودشان تعیین تکلیف کنند.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی امروز کرامت جهانی و مردم منطقه را لگد مال کرده و جامعه جهانی و کشورهای منطقه نه تنها واکنش مناسبی نشان نمی‌دهند بلکه گاهی از این رژیم که جز شر ، ناامنی و بدبختی برای ملت های منطقه دستاوردی نداشته است، حمایت می کنند.

* سران عرب باید برای مقابله با رژیم صهیونیستی تصمیم مناسب بگیرند

دستیار ارشد رییس جمهور در ادامه گفت‌وگو با العالم، به اجلاس آتی سران عرب که قرار است در کشور لیبی برگزار شود، اشاره کرد و گفت که مردم منطقه از اجلاس لیبی انتظار دارند تا اقدام عملی و جدی انجام بدهند و گرنه این نشست‌ها و مذاکرات سازش زیاد بوده و هیچ نتیجه مثبتی برای مردم فلسطین نداشته‌اند.

ثمره هاشمی افزود: مردم منطقه انتظار دارند که رژیم صهیونیستی دیگر نباید این جرات را داشته باشد تا ملت‌ها را تهدید بکند. نباید این فرصت به آن داده شود تا بازهم به کشتار ادامه دهد و مردم فلسطین را آواره کند، مردم منطقه انتظار دارند تا ملت فلسطین بتوانند در امنیت و آرامش نماز را در مسجد الاقصی اقامه کنند.

وی تصریح کرد: امروز واقعا روزی است که باید فکر اساسی کرد، باید این بازی‌هایی را که سیاستمداران عرب در طول این شصت سال ادامه داده و نتیجه‌ای گرفته نشده، متوقف کرد و دلسوزان بتوانند تصمیم مناسب بگیرند و عمل کنند. دیگر نباید به رژیم صهیونیستی فرصت داد تا به سیاست تهدید، ترور، ظلم، کشتار و جنایت ادامه دهد و صلح و آرامش واقعی را به ملت فلسطین هدیه داد.

دستیار ارشد رییس جمهور خطاب به سران عرب تصریح کرد: آیا آنچه تاکنون انجام شده ، مفید بوده است؟ آیا الان وقت آن نرسیده است که یک اقدامات جدی انجام بدهید؟ آیا وقت آن نیست که از ملت فلسطین حقیقتا پیشتیبانی بکنید؟ آیا وقت آن نرسیده است که محاصره غزه شکسته شود و مردم بتوانند براحتی زندگی کنند، بچه‌ها به مدرسه بروند و بهداشت آنان تامین شود؟

* تحریم، سیاستی تاریخ گذشته

ثمره هاشمی درباره تهدید آمریکا به اعمال تحریم بیشتر علیه ایران گفت: تحریم دیگر سیاست و بحثی کهنه و تاریخ گذشته است که تاکنون هیچ نتیجه مطلوبی برای آمریکا جز برای مصارف داخلی نداشته است.

وی افزود: ملت ایران، متکی به جوانان و اندیشمندان خودش است و با سرعت به سمت هدف‌هایی که در انقلاب تعیین شده، حرکت می‌کند و به جلو می‌رود. آمریکایی‌ها باید خودشان را اصلاح بکنند و نجات بدهند.

دستیار ارشد رییس جمهور اظهار داشت: ملت ایران، ملتی است که امروز پرچمدار توحید و عدالت بوده و در بین ملت‌های دنیا پایگاه دارد چون حرف آنها را می‌زند و از حقوق آنها دفاع می‌کند؛ بنابراین ارتباط با این ملت و دولت برآمده از رای آن یک امتیاز است اما آمریکایی‌ها خودشان را از این امتیازات محروم کرده و انزوای بیشتر را خریدار هستند.

*موفقیت ها در سال 89 با شدت افزایش می‌یابد

ثمره هاشمی در بخش دیگری از گفت‌وگو با شبکه خبری العالم با اشاره به موفقیت‌های روز افزون جمهوری اسلامی ایران در سال 88 در عرصه‌های مختلف به‌ویژه جهش‌های بزرگ علمی و فنآوری از جمله تولید سوخت 20 درصد راکتور تحقیقاتی اتمی تهران و ساخت ماهواره‌های جدید، گفت که نامگذاری سال 89 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال "همت مضاعف، کار مضاعف"، زمینه کسب موفقیت‌های بیشتر فراهم می‌شود.

وی با تاکید به اینکه "نظام اسلامی ایران در بخش‌های مختلف از جمله اقتصادی و برنامه‌ریزی با هیچ بن‌بستی مواجه نخواهد شد، و برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد"، به بحث هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد و افزود: یارانه‌هایی که اکنون پرداخت می‌شود مبتنی بر عدالت نیست و 70 درصد مردم کشور از 30 درصد یارانه‌ها و 30 درصد از 70 درصد دیگراستفاده می‌کنند.

دستیار ارشد رییس جمهور گفت: برنامه دولت این بوده است که همه این یارانه ها هدفمند و بین مردم به صورت عادلانه توزیع شود تا مردم خودشان مدیریت کنند که در چه بخش‌هایی می‌خواهند این یارانه ها را صرف کنند و در نتیجه قیمت‌ها واقعی شود.

ثمره هاشمی تاکید کرد: با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها فقر زدایی شده و منابع عادلانه توزیع می شود و در مصرف صرفه جویی و ساختارهای تولید اصلاح می‌گردد که این یک تحول بسیار بسیار بزرگ در اقتصاد ایران است.

وی تصریح کرد: احتمال می دهیم اختلاف نظرهایی که بین مجلس و دولت در زمینه هدفمند کردن یارانه ها وجود دارد در یک پروسه زمانی و با مذاکراتی که انجام می شود، حل گردد.

دستیار ارشد رییس جمهور با بیان اینکه هیچ بن‌بستی در مسایل اقتصادی کشور وجود ندارد، تصریح کرد: یکی از راه‌هایی که در قانون اساسی برای حل مسایل بسیار مهم در کشور پیش بینی شده، برگزاری رفراندوم است و رییس جمهوری از این راهکار به عنوان آخرین راهی که وجود دارد اسم برده است.

ثمره هاشمی تاکید کرد: البته مفهوم استفاده از راهکار رفراندوم این نیست که ما اکنون به ضرورت برگزاری رفراندوم رسیده‌ایم، بلکه این راه وجود دارد و اگر ضرورت پیدا شود، انجام خواهد شد.

منبع ما : http://www.rajanews.com/detail.asp?id=46891


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 1:10 عصر | نظرات دیگران()
اسد و فیصل خواستار اتخاذ موضعی جدی درباره قدس شدند

خبرگزاری فارس: رئیس جمهور سوریه و وزیر امور خارجه عربستان سعودی در دیدار با یکدیگر در دمشق بر اتخاذ موضعی جدی از سوی سران عرب در قبال قدس اشغالی تاکید کردند.


به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "المحیط "، "بشار اسد "، رئیس جمهور سوریه و "سعود الفیصل "، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در دیدار با یکدیگر در دمشق بر این موضوع تاکید کردند که نشست سران عرب در لیبی باید موضعی جدی درباره تحولات اخیر شهر قدس اتخاذ کند.
دو طرف در این دیدار جدیدترین تحولات اوضاع در کشورهای عربی را مورد بررسی قرار داده و بر اهمیت اتخاذ تدابیری از سوی سران عرب درباره مسائل اصلی اعراب بویژه اوضاع قدس تاکید کردند.
شهر "سرت " لیبی در 27 و 28 ماه جاری میزبان نشست دوره‌ای سران کشورهای عربی است.
اسد و فیصل درباره تجاوزهای مکرر رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن حقوق مردم فلسطین توسط این رژیم نیز گفت‌وگو کردند و خواستار هماهنگی بیشتر میان کشورهای عربی برای آشکار کردن اقدامات رژیم صهیونیستی نزد جامعه بین‌المللی شدند تا عدم تمایل این رژیم برای برقراری صلح را آشکار کنند.
سعود الفیصل روز گذشته در دیداری غیر منتظره وارد دمشق شد که از زمان بهبود روابط سوریه و عربستان دومین سفر وی به سوریه محسوب می‌شود.
روابط سوریه با عربستان، مصر و اردن پس از جنگ تابستان سال 2006 رژیم صهیونیستی علیه لبنان تیره شد و بشار اسد در آن زمان از رهبران عرب که حزب الله را مورد نکوهش قرار می دادند، انتقادات تندی کرد.
اما ملک عبدالله، پادشاه عربستان در اکتبر 2009 در دیداری رسمی به عربستان سفر کرد که این سفر زمینه را برای بهبود روابط دو کشور فراهم نمود.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8901020173


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 89/1/3 و ساعت 11:3 صبح | نظرات دیگران()
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا