همه - خبر روز
خداوند، سکوت را در سه جا دوست دارد :به هنگام خوانده شدن قرآن، به هنگام پیش رفتن به سوی دشمن، و به هنگام تشییع جنازه . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
امروز: جمعه 04 تیر 27

فعالان اصولگرا و اصلاح طلب در آسیب شناسی عملکرد خواص در فتنه سال 88؛ فتنه سال 88 برخی خواص را مردود و برخی دیگر را مقبول کرد/ برخی خواص با مواضع دو پهلو ذهن مردم را مشوش کردند/ اعلام مواضع دو پهلو برخی خواص در سال 88 عامل تضعیف جایگاه آنان شد فعالان اصولگرا و اصلاح طلب در آسیب شناسی عملکرد خواص در فتنه سال 88 بیان کردند: حوادث و اتفاقات بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم، صحنه آزمون عمومی را برای چهره های سیاسی که به خواص تعبیر می شوند، ایجاد نمود، لذا در این آزمون برخی خواص با تمسک بر محور ولایت فقیه و عمل به وصیت نامه امام (ره) سربلند واقع شدند و برخی دیگر با اتخاذ مواضع دو پهلو، به چهره ای مردود در عرصه سیاسی و اذهان عمومی تبدیل شدند.

در همین ارتباط عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین، گفت: برخی خواص با اعلام مواضع مبهم و دو پهلو، ترجیح دادن منافع شخصی بر منافع ملی ، نقش بسزایی در غبار آلود کردن فضای سیاسی کشور در حوادث پس از انتخابات داشتند.
بهادر ولی زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به نقش خواص در شفاف سازی فضای غبارآلود فتنه تصریح کرد: خواص در جهت دهی افکار عمومی نقش مؤثری دارند، لذا باید با درایت رفتار کرده تا بتوانند در نقش مؤثری در روشنفکری افکار عمومی در فضای ابهام و تشویش ایفا کنند.
ولی زاده خاطرنشان کرد: موضع گیری های خواص باید بر اساس قانون اساسی، خط قرمزهای نظام، آرمان های امام (ره) و فرمایشات ولایت فقیه باشد تا در نهایت بتوانند پایه های نظام را استحکام بخشیده و اتحاد ملی را تحقق بخشند.

***فتنه سال 88 برخی خواص را مردود و برخی را مقبول کرد/ پیروز عرصه سیاسی سال 88 ملت ایران بود
در ادامه عضو فراکسیون انقلاب اسلامی با بیان اینکه حوادث و اتفاقات بعد از انتخابات صحنه آزمون عمومی برای همه بوجود آورده است، گفت: فتنه سال 88 برخی از خواص را مردود و برخی را مقبول کرد و پیروز عرصه سیاسی سال 88 تنها ملت ایران است.
حمید رسایی، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: در سال 88 برخی خواص راه هوا و هوس و منابع حزبی و گروهی را در پیش گرفتند و به منافع شخصی خود بیشتر توجه نشان دادند تا به منافع ملی، و همین موضوع مردود شدن برخی خواص را در عرصه سیاست آشکار ساخت ، چرا که این عده از خواص در میان فتنه نتوانستند تصمیم درست و شفافی را اتخاذ نمایند.
وی با اشاره به اتخاذ مواضع از سوی برخی خواص که مردود شدن آنها را در پی داشت، گفت: بعضی خواص مواضع غلط را اتخاذ کردند و بعضی دیگر در برابر مواضع نامطلوب و نامناسب سکوت نمودند که همین شرایط باعث مردود شدن برخی خواص از صحنه سیاسی را منجر شد.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی افزود: برخی خواص در اتفاقات 11 ماه اخیر راه درست را تشخیص دادند و طی کردند و در زمان مناسب هم انتقاد و اعتراض خود را اعلام نمودند، که این خواص جز خواص مقبول در کشتی انقلاب و نظام محسوب شدند.
حمید رسایی اظهار داشت: ملت ایران با حضور پرشکوه و مقتدرانه خود در عرصه های مختلف سال 88 تنها پیروز عرصه سیاسی کشور شدند.
***عضو شورای مرکزی جامعه نمایندگان ادوار: برخی خواص با مواضع دو پهلو ذهن مردم را مشوش کردند/ وحدت حول محور ولی فقیه و عمل به وصیت نامه امام "ره" کشور را از آسیب ها مصون خواهد داشت
در ادامه نیز عضو شورای مرکزی جامعه نمایندگان ادوار گفت: برخی خواص با سکوت و موضع گیری های دو پهلو، ضررهایی را متوجه نظام و انقلاب نمودند، لذا باید در سال جدید با رفع برخی نقایص و کاستی ها، خسارت وارد شده به نظام را جبران نموده و مردم را در انتخاب مسیر صحیح دچار سردرگمی نکنند.
محمد نبوتی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بعضی خواص همواره مقام معظم رهبری را در مقاطع مختلف زمانی تنها نگذاشتند و این نشان از بینش عمیق شان است ، اظهار داشت: سال گذشته بعضی خواص نیز با سکوت و یا همراهی با فتنه گران منجر به برخی سوء استفاده ها شده و ضررهایی را نیز متوجه نظام و انقلاب نمودند.
عضو شورای مرکزی جامعه نمایندگان ادوار با بیان اینکه حفظ نظام و کیان نظام و اسلام از جمله وظایف مهم و خطیر خواص بوده بر هیچ کس نیز پوشیده نیست ، تصریح کرد: حفظ نظام و ولی فقیه که ثمره خون شهدا بوده و به عنوان ودیعه به ما سپرده شده از مهمترین وظایف ملت و بالاخص خواص است.
وی خاطرنشان کرد: همانگونه که امام "ره" و مقام معظم رهبری فرموده اند تا زمانی که دم از اسلام می زنیم ، دشمنان مقابل ما صف آرایی خواهند کرد ، بنابراین باید هوشیاری خود را در تمامی برهه ها حفظ کنیم و آماده مقابله با فتنه فتنه گران باشیم.
نبوتی با تاکید بر اینکه اقدامات خواص باید در جهت تحکیم نظام و هوشیار کردن مردم باشد ، بیان کرد: چشم عوام به اظهارات خواص است ، لذا اگر دو پهلو صحبت کرده و به راحتی و آشکارا مواضع خود را مشخص نکنند ، ذهن مردم را مشوش می کنند.
وی با اذعان بر اینکه مشخص کردن مسیر عوام از جمله وظایف خواص است ، افزود: پس از انتخابات ، فتنه ها و آشوب هایی که می توانست مشکل ساز باشد ولی با درایت مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم دفع شده ، فضای سیاسی کشور به سمت ثبات و آرامش حرکت می کند.
عضو شورای مرکزی جامعه ادوار با بیان اینکه ایستادن پشت سر مقام معظم رهری و عمل به وصیت نامه امام "ره" مملکت را از آسیب ها مصون خواهد داشت ، خاطرنشان کرد: خواص، سیاست مداران و قلم به دستان، با اتفاق نظر حول محور و کانون انقلاب یعنی ولایت فقیه کشور را از هر گونه آسیب و گزند و فتنه ای مراقبت خواهند کرد.
وی ادامه داد: تا زمانی که اتحاد و انعطاف تمامی اقشار جامعه معطوف به محور ولایت فقیه باشد وحدت برقرار و مستمر خواهد بود.

***عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی: برخی خواص در تزلزل اتحاد کشور در سال جاری مقصر بودند
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان این مطلب که برخی خواص تلاش می کنند به زور حرفشان را به کرسی بنشانند ، گفت: متاسفانه برخی خواص اهل گفتگو رو در رویی نیستند و وقتی حرفی را می زنند توقع دارند همه آن را قبول کنند اما این راه صحیح نیست چرا که خواص نباید منافع شخصی و حزبی خود را به منافع جمعی و ملی ارجع بدانند.
محمد رئوفی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اگر احزاب و نخبگان سیاسی که به عنوان خواص یاد می شوند ، بخواهند به نتیجه فعالیت های خود در سال آتی خوش بین باشند باید راه گفتگوی منطقی را پیش بگیرند و انزوا و دو پهلو موضع گرفتن را کنار بگذارند.
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی خواص اهل گفتگو رو در رویی نیستند و وقتی حرفی می زنند توقع دارند همه آن را قبول کنند اما این راه صحیح نیست چرا که خواص در هیچ شرایطی نباید منافع شخصی و حزبی خود را بر منافع جمعی و ملی ارجع بدانند.
این فعال سیاسی خواص تراز اول نظام را به وحدت و یکپارچگی ترغیب کرد و خاطرنشان کرد: به بزرگان و خواص پیشنهاد می شود که در ابتدای سال آینده با یک گردهمایی مواضع خودشان را مطرح کنند و راه اشتباهی که دیگران رفتند را ادامه ندهند. /گ

 منبع ما : http://yjc.ir/news/NewsDesc.aspx?newsid=288861


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/12/26 و ساعت 9:34 صبح | نظرات دیگران()

پور محمدی در گفتگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران؛ مشخص شدن چهره منافقین از دوستان و همراهان واقعی امام و انقلاب،از دستاوردهای مهم سال 88 بود/ سازمان بازرسی کل کشور برای بهتر اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها در خدمت دولت است رئیس سازمان بازرسی کل کشور،گفت: اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها مهمترین گام برای اصلاح الگوی مصرف است که ما با تمام دستگاه های نظارتی برای بهتر اجرایی شدن این قانون در خدمت دولت هستیم تا این رسالت به خوبی انجام شود.

مصطفی پور محمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران انتخابات ریاست جمهوری را مهمترین اتفاق سیاسی سال 88 دانست و گفت: انتخابات ریاست جمهوری به عنوان مهمترین اتفاق سال یک دستاور بزرگ داشت و آن هم مشارکت بالای سیاسی مردم از انتخابات بود.
وی با بیان اینکه حضور هوشمندانه مردم برای پاسداری و نگهبانی از انقلاب از دیگر رویدادهای مهم سیاسی در کشور بود اظهار داشت: حضور حماسی مردم در 9 دی و 22 بهمن یک حرکت ارزشمند سیاسی بود که توسط مردم اتفاق افتاد و با چنین حضور هوشمندانه ای امنیت و آرامش را به کشور هدیه دادند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه دشمنان نظام هر روز با چهره ای جدید علیه ملت ایران توطئه و فتنه می کنند ادامه داد: در این سال مردم با چهره متغیر دشمن آشنا شدند و با شناسایی شگردهای انان مرزها و خطوط میان دولت و دشمن مشخص شد.
پور محمدی با بیان اینکه فتنه سال 88 چهره یاران و همراهان اصیل انقلاب را از منافقین جدا کرد اذعان داشت : در فتنه اخیر معلوم شد کسانیکه ادعای خط امامی و انقلابی بودن را داشتند، در کدام جبهه مبارزه می کنند و در جهت اعتلای انقلاب اسلامی یا ضربه زدن به نظام و در میدان دشمن هستند، لذا ظاهر شدن چهره منافقین از دیگر دستاوردهای بزرگ سال 88 بود.
وی با بیان اینکه مشخص شدن مرز  دوست و دشمن حادثه بزرگی بود که برای ترسیم آینده فضای سیاسی کشور راهگشاست گفت: فعالان سیاسی ، اجتماعی و نخبگان و مردم باید بدانند در میدانی تلاش می کنیم که بسیار پیچیده ،‌حساس با رقیب های قدرتمند و فتنه گران بسیار متبحر و کار آزموده است که در این میدان کوچکترین لغزشی می تواند منجر به سقوط سهمگینی شود .
وی خاطر نشان کرد: دستاوردهایی چون هوشیاری و بصیرت در مقابل هزینه سیاسی که جریان فتنه داشت بسیار عظیم است و می تواند سرمایه خوبی برای فعالان سیاسی و راهگشایی برای ادامه راه انقلاب باشد.
پور محمدی در ادامه این گفتگو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور برای اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف چه اقداماتی انجام داده است گفت: کمیته بازرسی ویژه ای برای ریشه یابی بیشترین کالاهای مصرفی اصلاح الگوی مصرف در سازمان بازرسی شکل گرفت.
وی افزود: از کارشناسان و مسئولین تخصصی برای بررسی کارشناسانه و ارائه راه حل در کالاها و موضوعات اساسی که در مصرف آن زیاده روی صورت می گرفت، دعوت به عمل آوردیم که برخی نتایج آن مشخص شده و برخی دیگر تا اوایل سال آینده معلوم می شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه قانون هدفمند کردن یارانه ها مهمترین محور در اصلاح الگوی مصرف است ادامه داد: ما از اجرای این قانون حمایت می کنیم چرا که اجرای این مهم یک امر لازم و ضروری برای به هدر رفتن منابع و اولین گام در جهت خوب مصرف کردن است.
پور محمدی در پایان با بیان اینکه سازمان بازرسی با مجموعه دستگاه های نظارتی برای اجرای بهتر قانون هدفمند کردن یارانه ها در خدمت دولت است، خاطر نشان کرد: سازمان بازرسی کل کشور راهکارهایی در جهت روان سازی اجرای این قانون به دولت ارائه داده و برای بهتر اجرا شدن این رسالت بزرگ درخدمت دولت هستیم./س

 منبع ما : http://yjc.ir/news/NewsDesc.aspx?newsid=288765


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/12/26 و ساعت 9:33 صبح | نظرات دیگران()
مستندی از اقدامات فتنه گران پس از انتخابات
 
 
مستندی از اقدامات فتنه گران پس از انتخابات

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع ما :  http://yjc.ir/news/Default.aspx


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/12/26 و ساعت 9:31 صبح | نظرات دیگران()
رئیس اورژانس کشور در گفت‌و‌گو با فارس:
202 مصدوم چهارشنبه آخر سال در کشور به بیمارستان اعزام شدند

خبرگزاری فارس: رئیس اورژانس کشور گفت: 298 نفر در کشور دچار سوختگی و حوادث چهارشنبه آخر سال شدند که از این تعداد 202 نفر به بیمارستان اعزام شدند.


غلامرضا معصومی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی فارس، افزود: تعداد مصدومان گزارش شده از کل کشور تا ساعت 10 امشب 298 نفر است که از این تعداد 96 نفر در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شدند و 202 نفر برای اقدامات درمانی بیشتر به بیمارستان اعزام شدند.
وی گفت: از این تعداد میزان مصدومان چهارشنبه آخر امسال در تهران 65 نفر است که 30 نفر آ‌نان در محل حادثه درمان شدند و 35 نفر به بیمارستان اعزام شدند.
به گفته وی تاکنون هیچ مورد فوتی یا بیماری که دچار وضعیت وخیم باشد به اورژانس کشور گزارش نشده است.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812251201


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/12/26 و ساعت 9:25 صبح | نظرات دیگران()
گزارش صراط از مناظره رادیویی سیدحسین علوی و صادق زیباکلام
از منافق در مورد رابطه اسلام و علوم انسانی نپرسید
علوی: شما گفتید با تک تک سلولهای بدنتان لیبرالید. حالا باید ثابت کنید که چجور مسلمانی هستید. مومن یا منافق * زیبا کلام: آی مردم! یک جوان سی ساله دارد من را متهم می کند!
برنامه بحث روز رادیو تهران باز هم شاهد مناظره ای داغ میان موافقان و مخالفان اسلامی سازی علوم انسانی بود.
به گزارش صراط این برنامه رادیدیویی که اخیرا با محوریت «کرسی های آزاد اندیشی» از این رادیوی پرشنونده پخش می شود آقایان سید حسین علوی (کارشناس تاریخ سیاسی و کارشناس ارشد فلسفه غرب) و صادق زیباکلام (استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران) را رودرروی هم قرار داده بود تا زیباکلام به نمایندگی از لیبرالها و علوی به نمایندگی از هواداران انقلاب اسلامی به مناظره بنشینند.
در ادامه، متن کامل این مناظره خواندنی را تقدیم حضور علاقه مندان می کنیم؛
 
 اسکندری گوینده برنامه خطاب به زیبا کلام :
در برنامه هفته پیش شما فرمودید که علوم انسانی اسلامی وجود ندارد و ما در عرصه نظریه پردازی در علوم انسانی کم کاری کردیم و دلایل مختلفی را ذکر کردید که یکی از اون دلایل سیر تاریخی بوده که از ابتدای انقلاب فرهنگی تا الان رخ داده و ثابت شده که ما نتوانستیم و یا نمی توانیم به سمت یک علوم انسانی اسلامی حرکت کنیم و اشاره کردید که نه تنها سر فصل ها عوض نشده و بلکه همان عناوین و کتابها تدریس می شود.
سوال : به نظر شما به عنوان یک استاد دانشگاه چه اتفاقی افتاده که بعد از یک انقلاب سیاسی و فرهنگی در اواخر قرن بیستم یک انقلاب علمی در کشور رخ نداده ، حداقل طی این سی سال گذشته؟

زیبا کلام : ببینید انقلاب ما یک انقلاب صددرصد مدرن بود. اگر ما فرض بگیریم که یک رابطه منطقی بین انقلاب و پیشرفت در علوم وجود دارد و اگر در کشوری انقلاب اتفاق بیفتد آن کشور باید در علم هم پیشرفت کند. اما من با این موضوع مشکل دارم .در خیلی از کشورهایی که انقلاب سیاسی اتفاق افتاده از نظر علمی پیشرفتی نداشتند مثل اتحاد شوروی ، چین ، کره جنوبی و... در کشور ما هم همین طور و معتقدم که بین انقلاب و پیشرفت در علوم انسانی رابطه ای نیست.
جامعه ما از نظر علمی یک جامعه عقب مانده است شما می توانید عدم پیشرفت را در دارو سازی ، ساخت اتومبیل ، نیروگاه و... ببینید . یعنی آثارش پیداست من می گویم ما در صنعت اتومبیل عقب هستیم چون فرانسه ، ژاپن ، کره جنوبی ، آمریکا اتومبیل هاشون را در عرصه جهانی عرضه می کنند .در علوم کاربردی عقب ماندگی را می شود دید ولی در علوم انسانی عقب ماندگی با چشم معمولی دیده نمی شود .

 
گوینده برنامه : چرا یک انقلاب سیاسی و فرهنگی در کشور ما رخ داد ولی منجر به یک انقلاب علمی نشد ؟
 
علوی : ابتدا باید به نکته مهمی درمورد فرمایشات آقای زیبا کلام اشاره کنم و آن اینکه من اساسا آقای زیبا کلام را یک آدم غرب زده می دانم ایشان می گویند انقلاب ما یک انقلاب صد در صد مدرن بوده درحالی که خیلی از اون غربی هایی که ایشان مریدشون هستند هم این حرف بی بنیاد و غلط را رد کرده اند.
ثانیاً هیچ کدام از نظریه های انقلابی که انقلابهای مغرب زمین را تحلیل کردند هم در حقیقت امر نتوانستند انقلاب اسلامی را توجیه واقعی و علمی کنند .انقلاب اسلامی اولین انقلاب «ضد مدرن» است ، ماهیت انقلاب اسلامی ماهیت دینی است ، مردم به خاطر دین بلند شدند. این در حالی است که تمام انقلابهای مدرن با اهداف مادی و دقیقا برای محو دین از عرصه اجتماع بوجود آمدند.
 آقای زیبا کلام بعد از سی سال تدریس علوم سیاسی هنوز پی به این اختلاف فاحش میان یک انقلاب ضدمدرن با انقلابات مدرن نبرده اند. البته دلیلش هم کاملا روشن است. نگاه آقای زیبا کلام یک نگاه کاملاً غرب زده است و به همین دلیل است که می گویند لازمه انقلاب اسلامی تولید علم در حوزه علوم انسانی نیست چون ایشان قایل به این هستند که انقلاب اسلامی یک انقلاب مدرن است پس چه ضرورتی دارد که ما پارادایمی که در آن انقلاب کرده ایم (مدرنیته) را بشکنیم و طرحی نو دراندازیم؟! در پارادایم مدرنیته نهایتا انقلاب اسلامی باید بشود یک چیزی شبیه لندن یا توکیو. مدینه فاضله مدرنیستهایی مثل آقای زیبا کلام که پیشرفت را در تولید اتومبیل می بینند نه کمال انقطاع الی الله همان جامعه حیوانی آمریکا و اروپاست نه جامعه انسانی و الهی موعود. و نکته دیگر اینکه آقای زیبا کلام می گویند جامعه ما از نظر علمی عقب افتاده است . من می گویم اگر ما از نظر علمی عقب افتاده هستیم و نتوانستیم در علوم انسانی انسان را از دریچه حقایق عالم (که همان اسلام ناب باشد) مطالعه کنیم، دلیلش امثال آقای زیبا کلام هستند. چون آدم های غرب زده ای مثل ایشان که امروز در دانشگاه های ما تدریس می کنند مانع این هستند که بچه های حزب الهی که ادبیات انقلاب اسلامی را باور دارند و با عمق جانشان با اومانیسم و اسلام ستیزی مدرن مشکل دارند، عضو هیئت علمی شوند و تولید علم بکنند. کسانی که غرب را با پوست و گوشت و استخوانشون باور دارند اجازه تولید علم اسلامی در حوزه علوم انسانی را ندادند .
مشکل مملکت ما اگر به علوم انسانی اسلامی نرسیده این بوده که قاطبه متولیان میدانی آن اصلاً به اسلام باور نداشتند. در تلویزیون چند شب پیش همین آقای زیبا کلام گفتند «من با تمام سلولهای بدنم لیبرال هستم». آقای زیبا کلام! گفتید یا نه؟!
 
زیباکلا: همین الآن هم می گویم!
 
علوی:  این حرف یعنی با تمام سلولهای بدنم از خدا متنفرم . یک آدم لیبرال نمی تواند اصلا مسلمان باشد. امام خمینی (ره) بارها و بارها یادآور شدند که خطر لیبرالها هم طراز خطر منافقین است. نگاه اسلامی اساساً یک آدم لیبرال را مسلمان واقعی نمی داند، ایشان صراحتا می گوید «من لیبرالم» آنوقت برای به انحراف کشاندن ذهن مخاطبانش سخنان خود را با نام خدا هم آغاز می کند!!! آقای زیباکلام! شما یا لیبر الیسم را نفهمیده اید. یا اسلام را نفهمیده اید. یا هر دو را فهمیده اید و دارید برای مخاطبان رادیو و تلویزیون نقش بازی می کنید! چه نقشی؟ نقش یک منافق تمام عیار را! نقش کسی را که مصداق «ما هُم مِنکُم وَ لا مِنهُم» است. نقش کسی که حقیقتا با مومنین نیست و بلکه با تک تک سلولهای بدنش داد میزند که یک اسلام ستیز لیبرال است. اما از آنجایی که ایشان می داند اگر در بلاد اسلامی واضح و شفاف بگوید که دشمن اسلام ناب است مردم دمار از روزگارش در می آورند، دقیقا به همین دلیل  کلام لیبرالیستی خود را با نام خدا آغاز می کند!

نکته مهم دیگر اینکه سوژه علوم انسانی «انسان» است. حال این انسان را می شود هم از دریچه تنگ اومانیستی-ماتریالیستی به مثابه موجودی متکبر که نفش عماره خویش را خدای خود می داند نگریست، همچون غرب زدگان لانه کرده در هیئت علمی دانشکده های علوم انسانی، هم می شود از منظر حقیقی اسلام ناب محمدی (ص) به عنوان بنده و مخلوق خداوند تبارک و تعالی به آن نگریست.
آقای اسکندری! سوال اصلی به شما هم برمی گردد. واقعا چرا شما از کسی که با تک تک سلولهای بدنش فریاد می زند که باور به اسلام ندارد، می پرسید چرا ما علوم انسانی اسلامی نداریم ؟ شما باید از آقای زیبا کلام بپرسید چرا ما در غرب آزادی بیان نداریم ؟ از یک آدم غرب زده که درباره اسلام نباید سوال کرد. از ایشان بپرسید؛ چرا مدرنیته کارش به آزاد سازی همجنس بازی کشیده؟ چرا به دروغ شعار آزادی بیان می دهند ولی در ماجرای هولوکاست محققان دانشگاهی را محاکمه می کنند؟ چرا بر سر کودک عراقی بمب پنج تنی ریختند و بر سر کودک فلسطینی بمب فسفری انداختند؟ از ایشان در مورد حوزه باورهایشان بپرسید نه در مورد چیزهایی که ذره ای به آنها ایمان ندارند..

گوینده (اسکندری) : شما به ماقال توجه کنید نه به من قال.

علوی : آقای مجری! کدام ماقال؟ ماقال ایشان را شنیدید. ایشان صاف و پوست کنده به شما گفتند علوم انسانی محال است که اسلامی شود! دیگر از این واضح تر می خواستید جلوی اسلام بایستند؟! ریشه این به قول شما «ماقال» در آن «من قالی» است که عرض کردم. ایشان از آن جهت که لیبرال هستند رودرروی اسلام ایستاده اند. آیا می توانیم بر انحرافات عقیدتی اساتید لیبرالی مثل ایشان چشم فروبندیم و در عین حال دنبال آن باشیم که همین افراد برای ما علوم انسانی را اسلامی کنند؟!

زیبا کلام : می خواهم چند کلمه با مردم صحبت کنم. آی مردم! کاش می توانستید چهره کسی که من را متهم می کند را ببینید. این فرد تنها سی سال سن دارد و می خواهد منِ 60 ساله را متهم کند! من خوشحالم که امروز می بینم به این جایگاه معرفتی ارتقا پیدا کردم که از من انتظار میرود در خصوص علوم انسانی که چرا من در این رابطه کاری نکردم.
 در مورد مساله دین هم باید بگویم:
کمال تار زنم تار می زنم                         واسه خاطر یار می زنم !          دین من ربطی به آقای علوی ندارد!
من سال 72 کتابم را به عباس و محمد و عاطفه تقدیم کردم که هرگز از میدان ژاله برنگشتند . سال 73 هم کتابم را به امام محمد غزالی و به شهید همت و حاج حسین خرازی تقدیم کردم . البته کتاب بعدی ام را هم به مهندس بازرگان تقدیم کردم. من اگر متهم به ابد بشوم خیلی ها باید متهم به اعدام بشوند چون من متعهد به اسلامی کردن علوم انسانی نبودم و تولید علم هم نکردم ولی خیلی ها تعهد داشتند و از اسلام حقوق می گرفتند چرا اونها نکردند .

 
علوی : آقای زیبا کلام به جای آنکه ثابت کنند منافق نیستند استدلالی را به کار می برند که اتفاقا منافقین صدر اسلام در مقابل پیامبر به کار بردند و آن اینکه؛ وقتی که پیامبر اسلام (ص) جوان 19 ساله ای به نام اثامه ابن زید را به فرماندهی سپاه مسلمین انتخاب کردند عده ای از ریش سفیدان گفتند ما نمی خواهیم زیر بیرق این آدم رفته و جنگ کنیم ، پیامبر هم خطاب به آن جماعت منافق و در عین حال ریش سفید فرمودند: خداوند لعنت کند هر کسی که سپاه اثامه را ترک کند .
آقای زیبا کلام! شما از همان فرقه ای نبودید که فریاد زنده باد جوانانتان گوش فلک را کر کرده بود؟ آیا جوانان را فقط می خواستید برای اینکه در چهارشنبه سوری برایتان ترقه در کنند و به سبک انسانهای سبُک‌سر ینگه دنیا شهوت رانی کنند؟ اخوی به جای این فحشهای ژورنالیستی ثابت کنید می شود هم مسلمان بود و هم لیبرال! و اگر نمی شود با صدای بلند اعلام کنید که یا لیبرالیسم را نفهمیده اید، یا اسلام را نفهمیده اید یا منافقید.
راستی من هم می خواستم چند کلمه با مردم صحبت کنم. آی مردم! بدانید در رادیوی جمهوری اسلامی آنقدر آزادی بیان هست که یک آدم لیبرال آمده در برابر بچه هایی که با گوشت و پوست و استخوانشون از انقلاب و اسلام دفاع کردند، می گوید من التزامی به تولید علوم انسانی اسلامی ندارم، تازه ماهی چند میلیون هم از بیت المال مسلمین باید به من حقوق و مزایا و پاداش و چه و چه بدهند!

گوینده خطاب به علوی : چه نهادی متولی تولید علوم انسانی بوده در این 30 سال گذشته :
 
علوی : قطعا دانشگاه و نه حوزه های علمیه و امثالهم. اما مشکل اینجاست که ما در دانشگاه مافیای هیئت علمی خصوصاً در حوزه علوم انسانی داریم. یعنی اگر شما می خواهید استاد جذب گروه های علوم انسانی کنید باید از فیلتر همین اعضای فعلی هیئت علمی رد شود و این اعضا هم خودشان یا از فیلتر هیئت علمی سابقی رد شده اند که پرورش یافته دانشگاه ماسونی عهد پهلوی بوده اند یا در چنبره دانشگاه های غرب، دشمنی با دیانت را آموخته اند. جهت استحضارتان باید بگویم که تمام اعضای هیئت امنای دانشگاه تهران در عصر پهلوی بدون استثناء فراماسونر بوده اند و دانش آموختگان مکتب ماسونها نسلا بعد نسل این مافیای هیئت علمی را امتداد داده اند.

در مورد این ادعای آقای زیبا کلام که حوزه ها چرا کار نکردند هم باید بگویم: حضرت امام (ره ) فرمودند: «اگر دانشگاه اصلاح شود مملکت اصلاح می شود» ایشان نگفتند که اگر پژوهشگاه ها یا حوزه های علمیه اصلاح شوند مملکت اصلاح می شود . دانشگاه دچار افساد اومانیسم بوده، دچار سکولاریسم بوده، دچار آدمهای لیبرالی مثل شما ( زیبا کلام ) بوده.
شما پاتونو از دانشگاه بگذارید بیرون، انقلاب نفس خواهد کشید .مشکل دانشگاه اسلامی ما استاد سکولاری به اسم صادق زیبا کلام و امثال اوست.
 
زیبا کلام: سی سال پیش انقلاب شده و کمتر از دو سال بعدش جنگ شد حدود 70 یا 80 درصد نیرو های جبهه دانشجویان و فارغ التحصیلانی بودند که در زمان شاه در دانشگاه درس خوانده بودند ، خدا نکند که دوباره جنگ بشود چون معلوم نیست که اگر دوباره جنگ بشود فوج فوج از دانشگاه ها برن به جبهه یا نه چون شما (علوی) متوجه شدین که نخواهند آمد، آمدین و یقه زیبا کلام را گرفتین که تو باعث شدی این جوری بشه .

 
علوی: اولا دانشجویان در جبهه ها 80 درصد نبودند بلکه اقلیت قاطع بودند. این بی خبری شما از تاریخ این مملکت واقعا عجیب است. شما چجوری علوم سیاسی درس می دهید؟! ثانیا همان دانشجویانی هم که به جبهه رفتند اکثرا دانشجویان فنی و پزشکی بودند و قلیلی از آنها علوم انسانی خوانده بودند. ثالثا در نهم دی ماه 88 ثابت شد که نسل های بعد از انقلاب چطور پوزه آمریکا و ایادیش را در هر جبهه ای به خاک خواهند مالید پس نگرانی ای از آینده در کار نیست . رابعا این حرفها جواب سوال من نیست. طفره نروید. یا اعتراف کنید که به اسلام و لیبرالیسم جاهلید یا اعتراف کنید که منافقانه به رادیو و دانشگاه وارد شده اید.

 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/12/26 و ساعت 9:23 صبح | نظرات دیگران()
توضیحات مدیرمسئول «بهار» درباره جعل عکس «فارس» توسط این روزنامه

خبرگزاری فارس: روزنامه بهار عکسی مجعول از چهارشنبه آخر سال منتشر و آن را به فارس نسبت داد.


به گزارش خبرگزاری فارس، در پی واکنش مخاطبان این روزنامه نسبت به جعل عکس مذکور، مدیرمسئول روزنامه بهار توضیحاتی را ارائه کرد که به شرح ذیل است:
جناب آقای مقدم‌فر
مدیرعامل محترم خبرگزاری فارس
در صفحه آخر شماره دوشنبه «بهار» عکس برگزیده از خبرگزاری فارس، با موضوع چهارشنبه‌سوزی منتشر شده که متاسفانه، مچ‌بند یکی از حاضران در این عکس به رنگ دیگر تغییر داده شده است. در این خصوص، لازم به توضیح است که این تغییر رنگ، بدون اطلاع سردبیری و در آخرین مرحله ارسال به چاپخانه توسط یکی از کارکنان فنی انجام شده است که به دلیل این اقدام غیرحرفه‌ای برخورد شدید انضباطی در مورد وی اعمال شد. در عین حال، «بهار» بابت این قصور و عدم رعایت امانتداری توسط یکی از کارکنان خود، صمیمانه از مخاطبان گرامی و آن خبرگزاری محترم پوزش می‌خواهد.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812251150


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/25 و ساعت 11:51 عصر | نظرات دیگران()
چهارصد میلیون دلاری آمریکا و آنچه که عیان می‌شود؛
جاسوسی یک حقوق بشری برای رفیق بوش

خبرگزاری فارس: رفیعی از پناهندگان سیاسی طی نامه‌ای به باطبی نوشت: ما در بیانیه نوشتیم شما عضو کادر مرکزی بودی، میشه گفت بعلت مشکلات امنیتی که بود اسمت رو علنی نکردیم ولی شما در مرکزیت راهبردی مجموعه حتی از اوایل کار ایفای نقش میکردی.


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، پروژه بی ثبات سازی سازمان سیا که با اختصاص بودجه چهارصد میلیون دلاری کنگره آمریکا و با دستور بوش ابلاغ و عملیاتی شد راه اندازی نوع جدیدی از جنگ اطلاعاتی موسوم به «نبرد سایبری» را با استفاده از عوامل گروهک های ضد انقلاب همچون منافقین، سلطنت طلبان، انجمن پادشاهی، فرقه ضاله بهاییت وگروههای موسوم به حقوق بشری در دستور کار قرار داد.
این پروژه که با شبکه سازی گسترده در فضای مجازی و سایبر کلید خورد ، اهدافی چون جمع آوری اطلاعات، جریان سازی و جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی، تاسیس سایت های مبتذل، حمایت خبری و رسانه‌ای از گروهک‌های تروریستی، اقدامات ایذایی و هکری و نفوذ به سرورهای دولتی، برنامه‌ریزی برای اخلال در سیستم مدیریت شهری از جمله سامانه سوخت رسانی و تهییج و تشویق به تجمعات غیرقانونی و اغتشاش در حوادث پس از انتخابات را دنبال می کرد.
آنچه در ذیل می‌خوانید متن کامل نامه کیوان رفیعی دبیر کل فعالان حقوق بشر در ایران به احمد باطبی از جمله جاسوسانی که عکس به یادگار با بوش پسر دارد، است که از طریق پست الکترونیکی ارسال شده بود:

مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
آخر سال 84 غیر رسمی و رسماً نوروز سال 85 اعلام موجودیت کرد
به لحاظ اینکه اتهام ایجاد تشکیل جمعیت غیرقانونی به ما نخوره اسمی روی گروه نگذاشتیم و به اسم فعالان حقوق بشر در ایران معروف شدیم
شخصاً شروع کننده بودم اما نفرات اصلی آغاز بهروز جاوید تهرانی و صادق نقاشکاربودند. الان اونا دیگه نیستند البته بهروز اسمش هست ولی خوب تو زندان و کاری ازش بر نمیاد جز حمایت. 18 تیر سال 85 که من و گرفتند و 18 ماه بعد اومدم بیرون یک اختلافاتی افتاد یک سری از دوستان رفتند یک گروه زدن به اسم دیده بان و نقاشکار هم که سخنگو بود به نظر میامد خط و ربطی با مجاهدین داره رو هم گذاشتیم کنار و رفت یک وبلاگ راه انداخت به اسم فعالین حقوق بشر و دموکراسی بعد که سازمان‌یافته تر شدیم ناچاراً اسم را هم تغییر دادیم که هم نگذاریم نقاشکار و دوستانش از تشابه اسمی سوء استفاده کنند و هم زحمتی که هست و هزینه هاش گروه را مطرح‌تر کند. همینطور ناچار به استفاده از کلمه هایی بودیم که بهانه به وزارت اطلاعات ندهیم - کلماتی مانند سازمان و کمیته و گروه و .. امکانش نبود.
از کلمه مجموعه به معنی اجتماع استفاده کردیم یعنی همون گروه میشه یعنی گروه فعالان حقوق بشر در ایران حالا توضیحی اجمالی اما کاملاً محرمانه - لطفاً فقط خودت در جریان باش انتخاب واحدهای بیش از هزار نفره اما تعداد اعضا بالغ بر 500 نفر است البته بسیاری تخمینهای چند هزار نفری هم میزنند ما آماری از اعضا ندادیم تا حالا، البته ما خودمون فعلاً جلوی گسترش مجموعه را گرفتیم چون سیستم مدیریت مناسبی نداریم و جذب بیخودی هم فایده‌ای نداره اما اگر بخواهیم یک ماهه میتوانیم تا چند هزار نفر افزایش پیدا کنیم. منتها این نیازمند تامین مالی ، طراحی سایت دینامیک و برنامه ریزی و سیاستگذاری در مجموعه است . که با بودن تو و پیامدهای مهاجرت تو میتونیم به اولین تشکل سراسری حقوق بشری در ایران تبدیل بشیم.
اساسنامه را به همراه چارت مجموعه برات فرستادم - ما بر اساس اونها همین تعداد اعضا را جذب کردیم ، اعضا همه انتخاب رسته کردند و آماده فعالیت هستند اما همانطور که گفتم نتوانستیم به علت ضعف مدیریت اعضا را فعال کنیم . تقریباً 19 گروه در مجموعه داریم که به تناسب اهمیت دارای اعضایی از 10 نفر تا 100 نفر هستند
بیتشرین تمرکز جمعیت در واحدهای زندانیان سیاسی ، زنان و دانشجویی هست و کمترین واحدهم واحد تحقیقات موضوعی و واحد حقوقی است.
ببین تو میری آمریکا حالا برای آشنایی ، قسمتی از مقاله مایکل بیکر و برات میارم :
(یکی از گروههای ایرانی که از ان ای دی کمک مالی دریافت کرده است "بنیاد عبدالرحمن برومند " ،(ABF ) است. این بنیاد یک سازمان غیر دولتی است که حقوق بشر و دمکراسی را در ایران تبلیغ و ترویج میدهد. این سازمان در سال 2001 توسط لادن و رویا برومند (دختران عبدالرحمن برومند) تأسیس یافت. عبدالرحمن برومند یک وکیل و فعال دموکراسی بود که در پاریس در سال1991 احتمالا توسط مامورین جمهوری اسلامی ترور شد.
بنیاد عبدالرحمن برومند کمک اولی خود را به مبلغ 25000 دلار از ان ای دی در سال 2005 دریافت کردند که یک سایت حقوق بشری که در آن یک کتابخانه ی الکترونیکی در باره‌ی حقوق و قوانین حقوق بشری دایر کنند. بعد از یک سال ( در 2003 ) بنیاد مبلغ 300000 دلار و بعدا در سال 2004به مبلغ 135000 دلار از ان ای دی جهت گسترش دموکراسی و حقوق بشر در ایران دریافت کردند. مضافاً ، این بنیاد به مبلغ 150000 دلار کمک هزینه برای تحقیق و گزارش از " بنیاد اسمیت ریچاردسون " که یک سازمان محافظه کار طرفدار رژیم بوش است دریافت کرد که گزارشی تحت نام " گذارایران به دموکراسی " تهیه کند. (8) در دو سال اخیر (2005 و2006) حداقل پنج گروه ایرانی دیگر از ان ای دی و دیگر انبارفکر(Think Tank) های دیگر آمریکائی کمک های مالی دریافت کرده اند که در جهت گسترش دموکراسی و حقوق بشر در ایران فعالیت کنند.)
میبینی چقدر قحط رجال هست ما الان سایت مجموعه را میخواهیم طراحی دینامیک کنیم یا هزینه های تلفن و پرداخت کنیم مشکل اساسی مالی داریم - حتی بخاطر مشکل مالی با داشتن نیروی انسانی قادر به چاپ جزوه و تراکت زیاد در ایران نیستیم. حتی مسافرت برای اعضا و خیلی کارهای دیگه و ببین آمریکایی ها امکاناتشون را در اختیار چه تشکلاتی میزارن که حتی 1 عضو هم در ایران نداره بلکه یک سایته که چند کتاب مربوط به حقوق بشر و گذاشتن اونجا و نیازی به بروز کردن نداره . توی ایران هم اینا وجود ندارند اما تحلیل امریکایی ها بخاطر عدم شناخت اشتباهه - ما باید جریانات پایگاه دار و در ایران نشان بدیم که امکانات و سرمایه گذاری ها روی تشکلات مدنی داخلی باشه نه تشکلات بی فایده خارجی
ما همین الانش اولین گروه حقوق بشری با این گستره هستیم در ایران اونقدر بدون تبعیض کار کردیم که یک تشکل محلی به نام سازمان حقوق بشر کردستان بود که اعضای زیادی هم داشت اما مرکزیت و بسیاری از اعضای مهمش با تمام تفکرات قومی که دارن به ما که یک گروه غیر کردی هستیم پیوستند. در سبک کاری و روش در ایران منحصر به فرد هستیم.
بنابراین تو به آمریکا میری به زودی ، خیلی ها منتظرن ببینند تو چیکار میخوای کنی ، تو سمبل نقض حقوق بشری ، عضویت حزبی یعنی نابودی تو - امروز دفاع از حقوق بشر بصورتی که یک جمعیت منسجم از ایران و پشت سرت داشته باشی به تو این امکان و میده که با استفاده از ارتباطاتت کاری بی نظیر انجام بشه . ما کسب حمایت و اعتبار میخواهیم از لحاظ جمعیت و نفرات اگر خودمون بخوایم هزاران عضو و میتونیم جذب و آموزش و استفاده کنیم.
ما تو بیانیه نوشتیم شما عضو کادر مرکزی بودی، میشه گفت بعلت مشکلات امنیتی که بود اسمت رو علنی نکردی ولی شما در مرکزیت راهبردی مجموعه حتی از اوایل کار ایفای نقش میکردی . برای ما افزایش ارتباطات و اعتبار تو یعنی برد - بنابراین حمایت از تو حمایت از خود مجموعه است.
حالا از این میگذریم.
در مورد کار خودت، خوب تو نرفتی سفارت رفتی سازمان ملل و زیر منت کسی نرفتی اما خوب مشکلی هم نداری بزودی میپری ، ما یک بیانیه از طرف مجموعه دادیم که مثل بمب صدا کرده و خودت هم دیدی حتماً
حالا نظر من اینه که ما دو تا کانال برای اطلاع رسانی داریم، یکی مجموعه اش که رسمی و چارچوب داره بنابراین باید اصول اساسی را رعایت کنه مسلماً مجموعه نمیتونه بگه تیمهای ترور احمد الان تو اروپا دارن میچرخن حتی اگر راست باشه برای افکار عمومی بدون سند قابل باور نیست و این ضربه زننده هم به تو و هم به مجموعه است. اما نمونه بیانیه مجموعه را که دیدی اونطوری میشه هم فال و هم تماشا اما اگر لازم به اصطلاحاً فضا سازی هست ببین یک کمیته پیگیری میتونه کارش و شروع کنه و اقدام به انتشار اخبار راست و دروغ کنه و الزامی نداره کسی تائیدش کنه تازه به نظرم خوبه تو بعداً خیلی از اخبار اون کمیته را تکذیب کنی. این تازه خوب هم هست نشون میده دنبال فضا سازی نیستی و اهل صدقی.
قرار نیست کسی بدونه پشت اون کمیته من و تو هستیم این برای ما خوب نیست. چون میخواهیم فضاسازی کنیم. احتمالا از مطالب غیرواقعی هم استفاده میکنیم البته این غیر اخلاقی نیست که نجات جان انسانی را در پی داره.
حالا ما بیاییم همون نامه‌ای که من نوشتم و بدون سانسور و البته بدون عکس منتشر کنیم به اسم همون کمیته، خوب فضا سازی به همراه میاره با توجه به متنی که داشت و قرار نیست کسی پاسخگوی اون باشه که نیاز به سانسور داشته باشه همانطور که گفتم حتی میتونی تکذیب کنی و بندازی گردن بعضی از کسایی که میخواستن شاید با این روش کمکی کرده باشن بهت.
من نظرم اینه که ما ردی از خودمون نزاریم و بگذاریم اون کمیته راه بیفته و شروع به فضا سازی کنی و بعد بازتاب خبری در سایت‌هاش و جمع کنیم و استفاده کنیم. به مظاهری هم اگر گفتی روشنش کن که این کار هیچ مسئولیتی را متوجه ما نمیکنه.
این و پس فکر کن و بعد جوابش و ازت میگیرم اگه اوکی بدی - بلاگ و خبرنامه و خود اون خبر آماده است. ضمناً به نظرم حواست باشه مظاهری انسان خوب و خوش قلب اما زیاد رازدار نیست.
صحبتهام و جمع بندی میکنم :
من پیشنهاد میکنم کمیته پیگیری وضعیتت راه بیفته همان خبری که من نوشتم و بدون سانسور البته بدون عکست منتشر کنه ، فضا سازی مناسبی خواهد بود
- اعلام وضعیتت به صورت رسمی به عهده مجموعه باشه
- در مورد مجموعه مطالعه و برنامه ریزی کن ، باور کن بالاترین پتانسیل ممکن در این جریان وجود داره منتها نیاز به امکانات بیشتر ، همفکری و برنامه ریزی داریم .
- مسائل جزئی تر، مشکلات و سوابق را فرصت مناسبتری برات توضیح میدم.
- خیلی ها به رفتنت امید دارن تا با شرایطی که داری بسیاری خطاهای تحلیلی و راهبردی، دولت آمریکا، تشکلات غیرانتفاعی و انتفاعی ایرانی و آمریکایی هم نوع سیاسی و هم نوع حقوق بشری را تصحیح کنی.
انتهای پیام/ی

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812091197


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/25 و ساعت 11:49 عصر | نظرات دیگران()
فرمانده انتظامی تهران بزرگ:
چهارشنبه آخر امسال تماس مردم با پلیس 30 درصد کاهش داشت

خبرگزاری فارس: فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: امسال تماس‌های مردمی با پلیس در چهارشنبه ‌آخر سال نسبت به سال گذشته حداقل 30 درصد کاشته داشته‌‌ است.


سردار حسین ساجدی نیا در گفت‌و‌گو با فارس افزود: تهران نسبت به چهارشنبه آخر سال گذشته امسال، شب بسیار آرامی را پشت سر گذاشت.
وی اضافه کرد: موارد معدودی روشن کردن آتش توسط جوانان گزارش شد که بلافاصله با تذکر پلیس و وساطت بزرگ‌ترها موضوع خاتمه یافت.
فرمانده انتظامی تهران گفت: به زودی جمع‌بندی نهایی مراسم چهارشنبه آخر سال به اطلاع عموم خواهد رسید.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812251191


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/25 و ساعت 11:48 عصر | نظرات دیگران()
شمار حوادث در تهران به 224 مورد رسید

خبرگزاری فارس: شمار حوادث چهارشنبه آخر سال در نقاط مختلف تهران تا ساعت 22:30 امشب به 224 مورد رسید.


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری 125، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی اعلام کرد: حوادثی که تا ساعت 22:45 امشب در نقاط مختلف کلانشهر تهران رخ داده و به این ستاد گزارش شده است، به 224 مورد رسید.
این حوادث شامل یک مورد انفجار مواد محترقه، 56 مورد آتش‌سوزی در فضای سبز، 40 مورد آتش‌سوزی سطل زباله، 49 مورد آتش‌سوزی ضایعات، 51 مورد آتش‌سوزی در حیاط منازل مسکونی، 12 مورد آتش سوزی در نزدیک فروشگاه و 15 مورد آتش سوزی وسایل نقلیه است.

منبع ما : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812251202


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/25 و ساعت 11:47 عصر | نظرات دیگران()
دعوت موسوی به ادامه آشوب‌ها علیه نظام

آقای موسوی که اکنون از سوی بسیاری از محافل داخلی و پیش‌تر از سوی بیگانگان و ضدانقلاب به عنوان رهبر مخالفان جمهوری اسلامی شناخته می‌شود، از فرقه سبز خواسته است تا دست به یک مبارزه گسترده بزنند.

به گزارش شبکه ایران، میرحسین موسوی که بعد از راهپیمایی ده‌ها میلیونی مردم در 9 دی و 22 بهمن، ترجیح داده که از انتشار بیانیه ای جدید خودداری کند، در دیدار با برخی از اعضای حزب مشارکت بر "تقابل با رای مردم و قانون" پافشاری کرد.

توهین مجدد به مردم به خاطر حضور در راهپیمایی 9 دی و 22 بهمن

آقای موسوی در ابتدای سخنان خود، طبق روال همیشگی و برای توجیه علت مواضع گیری‌اش علیه جمهوری اسلامی، اوضاع کشور را "ویژه و خاص" دانسته است. البته در حالی که مردم طبق روال هرسال مشغول آماده شدن برای استقبال از نوروز هستند، او توضیح نداده است که منظورش از ویژه بودن شرایط چیست.

وی همچنین تلویحا حضور مردم در مناسبت‌های مختلف به جهت اعلام حمایت از نظام اسلامی و اعلام برائت از سران اصلاحات را زیر سوال برده و اظهار داشته است: "جامعه توده‌وار هرگز رشد مناسبی ندارد".

میرحسین پیش از این هم، همسو با محافل بیگانه راهپیمایی ده‌ها میلیونی مردم در روز 22 بهمن را "اجباری" نامیده و مردم معترض به خود را "یک عده قمه‌کش و آدمکش" خوانده بود.

آقای موسوی در ادامه سخنان خود، به اهمیت فعالیت‌های حزبی اشاره کرده و بدون اشاره به آمار رسمی "خانه احزاب ایران" مبنی بر فعالیت 300 حزب و گروه سیاسی تحت حمایت مالی و معنوی دولت، گفته است: "این یک خواست اجتماعی است و مردمی بودن آن باعث سلامت جامعه می شود، و دولت نباید مانع فعالیت آنها شود".

درباره روز 25 خرداد مقاله های متعدد بنویسید!

آقای موسوی در بخش دیگری از سخنان خود بدون اشاره به آشوبگری و اغتشاشگری هواداران خود در حوادث بعد از انتخابات که منجر به آسیب رساندن اموال عمومی و همچنین حوادث تلخی نظیر هتک حرمت روز عاشورا و همچنین توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شد، به برخورد قانونی نیروی انتظامی با اغتشاشگران و مخالفان جمهوری اسلامی اعتراض کرده و گفته است: "در این 9 ماه تمام، بیشترین خسارت متوجه مردم شده است؛ به خاطر خشونت بسیار زیاد خیابانی".

اما وی در حالی از اقدامات توده وار به عنوان یک "مشکل" و "معضل" اجتماعی نام برده است که در ادامه سخنانش به حضور حامیان خود در تجمع روز 25 خرداد اشاره کرده و خواستار "نوشتن مقالات متعدد در مورد 25 خرداد" شده است!

میرحسین البته به ریزش پایگاه مردمی اش که پس از آگاهی حامیانش از نفاق او و آشکارشدن حمایت های دشمنان ایران اسلامی از فرقه سبز روی داد، هیچ اشاره ای نکرده است.

حمایت بیگانگان، اتهامی است حکومت به ما می زند

آقای موسوی نسبت به حمایت گسترده دشمنان ایران از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز جریاناتی نظیر منافقین، بهایی‌ها و سلطنت‌طلب‌ها و گروهک های تروریستی ریگی و پژاک از فرقه سبز هم واکنش نشان داده و گفته که این اتهامی است حکومت به ما می زند.

او سپس با نقل یک خاطره، مدعی شده است که: "هرکاری ما بکنیم ممکن است روس ها یا انگلیسی ها اظهار خوشحالی کنند و اگر اینطور باشد پس ما نباید کاری بکنیم؟"

موسوی در اظهاراتی که در تقابل اساسی با سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه "هر وقت دشمن از شما تعریف کرد، بدانید که دچار اشتباه شده‌اید" است، اعلام کرده که "ما نباید بر اساس خوش‌حالی و بدحالی بقیه کارها و برنامه های خود را تنظیم کنیم، ما باید کار خود را بکنیم".

نصیحت به دستگاه دیپلماسی کشور

وی که اکنون از سوی بسیاری از محافل داخلی و پیش از آن از سوی بیگانگان و ضد انقلاب به عنوان رهبر مخالفان جمهوری اسلامی شناخته می شود، ترجیح داد در کنار مواضعی که علیه نظام و در همسویی با دشمنان اتخاذ کرده، به نصحیت مسئولان دستگاه دیپلماسی کشور هم بپردازند.

او گفت: "ما می خواهیم روابط خارجی را با توجه به مصالح خویش پیش ببریم، نه اینکه در هر سخنرانی برای خود کلی دشمن بتراشیم و یک دوست برای خود باقی نگذاریم. نباید این همه ماجراجویی کرد".

البته موسوی مشخص نکرده است که اگر سیاست خارجی جمهوری اسلامی "ماجراجویانه" بوده، علت هراس غرب و اسرائیل از دستاوردهای ایران در مناطق مختلف دنیا و گسترش نفوذ جمهوری اسلامی در قاره آفریقا، کشورهای آمریکای لاتین چیست.

آقای موسوی در ادامه این سخنرانی، بدون اشاره به اقدامات غیرقانونی خود در ماه‌های بعد از انتخابات و نپذیرفتن رای مردم و همچنین بی اعتنایی به خواسته و هشدارهای آنان که منجر به خسارات مختلف و استقبال دشمنان شد، از تخلفات قانونی متعدد حزب مشارکت نامی نبرد تا مدعی شود که عدم برگزاری کنگره سالانه این حزب موجب لطمه به قانون اساسی و "خراشی بر صورت نظام" است!

مذهبی بودن کافی نیست

میرحسین که با حمایت از هتاکان به مقدسات بویژه روز عاشورا و "خداجو" نامیدن آنان موجب اعتراض گسترده ملت متدین ایران شد، گفته است: "باید به گرایش مذهبی مردم توجه تام داشت. ما همه مذهبی هستیم." او در عین حال افزود: "اما صرف اینکه مذهبی هستیم، کافی نیست".

موسوی در حالی از مذهبی بودن سخن گفته که برخی حامیان شاخص او همچون اکبر گنجی و عبدالکریم سروش حتی وجود امام زمان، معصومیت ائمه، کلام خدا بودن قرآن و بسیاری دیگر از ملزومات دین اسلام را زیر سوال برده و به حمایت گسترده از همجنس‌بازی مشغولند.

"کاهش طلاق" از اهداف جنبش سبز است

وی همچنین در سخنانی از جنس اظهارات بامزه مهدی کروبی، "کاهش طلاق" را یکی از اهداف جنبش سبز خوانده است!

آقای موسوی درباره طیف اجتماعی حامیان خود هم اظهار نظر و نظرات کارشناسان اجتماعی در اینباره را تلویحا تایید کرده است. کارشناسان سیاسی بارها اعلام کرده بودند که فقط بخش محدودی از یک طبقه اجتماعی خاص در کلانشهری مانند تهران، به حمایت از فرقه سبز می پردازند که البته در میان همین طیف هم ریزش شدیدی رخ داده است؛ که از اثرات راهپیمایی ده‌ها میلیونی 22 بهمن ارزیابی شده است.

در ادامه همین موضوع میرحسین ضمن تایید این گفته کارشناسان، عنوان کرده است: "در این شرایط همه ما باید از تکیه بر نخبه ها فراتر رویم و به گروه های مرجع دیگر و تاثیرگذار جامعه متوجه شویم، باید به سمت معلمان، کارگران و اقشار مختلف برویم و مسائل را برای آنها توضیح دهیم."

دست به یک مبارزه گسترده بزنید

به نظر می‌رسد پس از ریزش شدید هواداران فرقه سبز است، آقای موسوی در تلاش است تا با تسری دادن القائات طیف افراطی اصلاحات به اقشار مختلف جامعه، به احیای "لشکرکشی‌های خیابانی" علیه جمهوری اسلامی بپردازد.

در همین راستا وی از حامیان خود خواسته است که برای پیروزی دست به یک "مبارزه اجتماعی گسترده" بزنند.

آقای موسوی در بخش دیگری از این سخنرانی، مجددا بر ادعای بدون سند خود مبنی بر "تقلب" پافشاری کرده و گفته است: "یکی از اهداف جنبش سبز، حرکتی سیاسی برای پس گرفتن "رای مردم" است".

او در موضعی متناقض و پس از آنکه هواداران دچار ریزش شده خود را به حضور در خیابان تشویق کرد، سال آینده را سال "صبر و استقامت" نامیده و گفته است: "باید مردم را به صبر و استقامت دعوت کرد".

تلاش برای سواستفاده از وجهه مراجع

میرحسین همچنین با توجه به اظهارات صریح مراجع عظام تقلید در محکومیت رفتارهای ساختارشکنانه و غیرقانونی سران اصلاحات در ماه‌های بعد از انتخابات و برای سرپوش گذاشتن بر اقدامات و اظهارات ضد دینی حامیان خود، خواستار نزدیکی اعضای این طیف به مراجع شده است.

البته هدف دیگر از این اقدام توجیه شرعی ادامه آشوب ها و استفاده از وجهه و جایگاه مراجع برای مهیا ساختن فضای مورد نظر ارزیابی شده است.

موسوی نسخه جدید بنی صدر

فعالان سیاسی معتقدند روندی که آقای موسوی در ماه‌های بعد از انتخابات در پیش گرفته، همانندرویکرد و اقدامات ابوالحسن بنی‌صدر در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی است.

بنی‌صدر در روزهای ابتدایی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خود را یک انسان انقلابی و مذهبی معرفی کرد که به دنبال موفقیت نظام جمهوری اسلامی است. با این حال، تعدادی از خواص بابصیرت آن زمان نظیر شهید عبدالحمید دیالمه که به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی حضور داشت، نسبت به شخصیت نفاق‌گونه او هشدار دادند.

با این حال بنی صدر توانست با این ظاهرسازی، رای مردم را در انتخابات ریاست جمهوری کسب کند و به عنوان اولین رئیس جمهور ایران برگزیده شود. البته بنی صدر نتوانست مدت زیادی چهره اصلی خود را پنهان نگه دارد و در جریان رویدادهای مختلف، اهداف و رویکرد مخالف اسلام و ایران او و پیوندش با گروه های چون منافقین آشکار گشت.

این موضوع در جریان غائله 14 اسفند در دانشگاه تهران روی داد. در این زمان به طورکامل پرده از چهره بنی صدر فرو افتاد و مردم به ماهیت حقیقی او پی بردند.

موسوی و بنی صدر، فاقد صلاحیت

در ادامه نصیحت ها و سپس هشدارهای پی در پی امام راحل هم در بازگشت بنی صدر موثر نیفتاد تا اینکه نهایتا او از فرماندهی کل قوا عزل شد و سپس توسط نمایندگان مردم در مجلس و تایید امام، حکم عدم کفایت سیاسی گرفت و صلاحیت ادامه حضور در نظام سیاسی جمهوری اسلامی را همانند این روزهای آقای موسوی از دست داد.

البته بنی صدر به این هم راضی نشد و ترجیح داد که با رجوی، سرکرده گروهک منافقین از ایران فرار کند و فصل تازه ای از دشمنی با نظام را تحت حمایت آشکار غرب علیه ایران اسلامی آغاز کند.

میرحسین موسوی هم در ابتدا به شعار خط امام و اعلام پایبندی به قانون اساسی و ولایت فقیه وارد عرصه شد اما در ادامه نه تنها از امام و قانون عبور کرد که حتی ادعای خود را درباره "احترام به رای مردم" نقض کرد و ضمن همسویی با دشمنان نظام به ایستادگی در برابر رای ملت پرداخت.

مقام معظم رهبری هم همانند حضرت امام تلاش کردند تا به نشان دادن راه قانونی، نصیحت کردن و در پایان هشدار دادن، آقای موسوی و دیگر سران جریان اصلاحات را از ادامه تقابل با قانون و رای مردم بازدارند و درون نظام نگه دارند ولی با پافشاری آنان بر مواضع ساختارشکنانه خود، ایشان اعلام کردند: "افرادی که حاضر نیستند قانون و رأی اکثریت را قبول کنند و نقطه قوتی همچون انتخابات افتخارآفرین چهل میلیونی را تبدیل به نقطه ضعف می‌کنند صلاحیت حضور در چارچوب نظام اسلامی را از دست می‌دهند که از دست داده‌اند".

با این حال میرحسین امروز بار دیگر با تاکید بر ادامه اغتشاشات علیه نظام نشان داد که دغدغه وی جمهوری اسلامی و خط امام نیست.

پیش از این هم کارشناسان سیاسی و افرادی نظیر دکتر مرندی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و محمد نبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اعلام کرده بودند که اقدامات آقای موسوی در ماه‌های اخیر کاملا منطبق بر اعمال و رفتار بنی‌صدر در اوایل انقلاب است و اقدام رهبر معظم انقلاب در برابر وی، همانند رفتار امام با بنی صدر است

منبع ما :http://rajanews.com/detail.asp?id=46698


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در سه شنبه 88/12/25 و ساعت 11:47 عصر | نظرات دیگران()
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا